اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عامل حمله سایبری به سونی مشخص شد



اخبار,اخبار بین الملل,هکر سونی‌پیکچرز


اخبار بین الملل -  حمله سایبری به سونی خرابکاری داخلی بوده

استامبرگر تاکید کرده که بر اساس تحقیقات این شرکت، سونی توسط کره شمالی هک نشده است و توسط عواملی از داخل خود این شرکت هدف قرار گرفته است.

ناظران امنیت سایبری ادعای مقامات آمریکایی درباره هک شدن شرکت سونی را رد می‌کنند و از احتمال انجام این حمله از داخل شرکت سونی سخن می‌گویند.

به گزارش فارس، شبکه سی‌بی‌اس روز چهارشنبه در گزارشی با اشاره به ادعای مقامات آمریکایی درباره حمله سایبری کره شمالی به کمپانی سینمایی «سونی پیکچرز» تاکید کرد کارشاسان امنیت سایبری ادعای اف‌بی‌آی (اداره فدرال تحقیقات آمریکا)‌ مبنی بر اینکه کره شمالی مسئول حمله سایبری به شرکت سونی است، را مورد تردید قرار داده‌اند.

در همین زمینه «کروت استامبرگر» مشاور ارشد رئیس شرکت امنیت سایبری «نورس»، به سی‌بی‌اس گفته که این شرکت اطلاعاتی در اختیار دارد که یافته‌های اف‌بی‌آی درباره حمله به شرکت سونی را زیر سوال می‌برد.

استامبرگر تاکید کرده که بر اساس تحقیقات این شرکت، سونی توسط کره شمالی هک نشده است و توسط عواملی از داخل خود این شرکت هدف قرار گرفته است.

وی تصریح کرد که کارشناسان شرکت امنیت سایبری نورس اطمینان دارند که حمله به شرکت سونی پیکچرز که مخرب‌ترین حمله سایبری توصیف شده، توسط کره شمالی انجام نشده است.

بر این اساس حمله سایبری به سونی توسط زنی که با نام «لنا» که عضو گروه هکری با عنوان «حافظان صلح» است انجام شده و این زن به مدت 10 سال در دفتر شرکت سونی پیکچرز در لس‌آنجلس آمریکا فعالیت می‌کرده و به تازگی از این شرکت جدا شده است.

مشاور ارشد رئیس شرکت امنیت سایبری نورس در ادامه با اشاره به اینکه هکری که سونی‌پیکچرز را هدف قرار داده دارای توانایی بالای فنی در این زمینه است تصریح کرد که اف‌بی‌آی براساس اطلاعاتی کره شمالی را متهم به حمله به شرکت سونی کرده که روزانه هزاران هکر از آن برای حملات خود در اقصی نقاط جهان استفاده می کنند.

این در شرایطی است که شرکت آمریکایی سونی پیکچرز شب گذشته اعلام کرد که فیلم ضد کره شمالی «مصاحبه» از طریق شبکه یوتیوب برای کاربران آمریکایی قابل مشاهده است.همچنین تعدادی از سالن‌های سینما در آمریکا پخش این فیلم که داستان یک تیم خبری آمریکایی است که برای مصاحبه با رهبر کره شمالی عازم این کشور می‌شوند را اکران کردند.

فیلم جنجالی مصاحبه پس از آن در صدر اخبار رسانه‌ها قرار گرفت که دولت کره شمالی این فیلم را به مثابه توهین به رهبران خود دانست. در این میان در هفته گذشته شرکت سونی‌پیکچرز هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و به سرعت رسانه‌ها و مقامات آمریکایی انگشت اتهام خود را به سوی پیونگ یانگ هدف قرار دادند اما در مقابل کره شمالی این اتهام را رد کرد.

در این میان شرکت سونی اعلام کرد که از اکران فیلم مصاحبه صرف نظر کرده اما رئیس جمهور امریکا در آخرین نشست خبری خود در سال 2014 از این تصمیم انتقاد کرد و پس از آن بود که این فیلم جنجالی در معرض توجه قرار گرفت. فیلم مصاحبه که در ابتدا یک فیلم نه چندان مهم به نظر می‌رسید حالا پس از جنجال ایجاد شده در آستانه کریستمس روی پرده‌های سینما در آمریکا رفته و با پخش آنلاین آن در یوتیوب جهانی خواهد شد که این یک پیروزی بزرگ برای شرکت سونی به حساب می‌آید و داستان هکرهای کره شمالی به وسیله‌ای برای تبلیغ این فیلم در رسانه‌های مختلف غربی تبدیل شد.


  اخبار بین الملل  - فارس


ویدیو مرتبط :
پدافند غیر عامل و دفاع سایبری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رئیس سازمان پدافند غیر عامل:حمله سایبری مساوی است با حمله نظامی



رئیس سازمان پدافند غیر عامل مطرح كرد

حمله سایبری مساوی است با حمله نظامی

 سردار غلامرضا جلالی در گفت و گو با برنامه "بدون خط خوردگی" رادیو اندیشه ها تاکید کرد: حمله سایبری امریکا به تاسیسات هسته ای ایران تبعات حمله نظامی را خواهد داشت.با اقدامات خوب تدافعی که در زمینه سایبری شکل گرفته است، توانسته ایم بخش زیادی از آسیب پذیری خود را مدیریت و کنترل كنیم.

 

 در پی اعلام خبری از سوی مدیر موسسه علم و امنیت بین المللی امریکا مبنی بر امکان انفجار در مراکز هسته ای ایران از طریق جنگ سایبری، رادیو گفتگو در مصاحبه ای تلفنی با رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور به بررسی این موضوع پرداخت.

 

سردار دکتر غلامرضا جلالی در آغاز گفت: «با اقدامات خوب تدافعی که در زمینه سایبری شکل گرفته است، توانسته ایم بخش زیادی از آسیب پذیری خود را مدیریت و کنترل كنیم.»

وی افزود: «امریکا مدعی بود که توانسته است یکسال تا 18 ماه، برنامه توسعه هسته ای ایران را به تعویق اندازد، اما شاهد هستیم که هیچگونه توقفی در این زمینه نداشته و برنامه ها را مدیریت کرده ایم.»

 

سردار جلالی تصریح کرد: «با استفاده از پروتکل های داخلی امنیتی و زیرساخت های منطقه ای قادر خواهیم بود بخش زیادی از دسترسی های آنان را کاهش دهیم؛ ضمن اینکه نظام مند کردن دسترسی ها در هر حوزه آسیب پذیری ها را کاهش می دهد.»

 

وی اظهار داشت: «فرماندهی سایبری امریکا استراتژی حمله را بر عهده گرفته ولی تلاش می کند خود را قربانی نشان دهد؛ در صورتی که خود آن ها مهاجم و تهدیدگر هستند.»

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور افزود: «اخیرا شاهد بودیم که وزرای امنیت اتحادیه اروپا جنگ سایبری را جنگی با تمدن توصیف کرده اند و ما در مقابل بایستی آمادگی خود را افزایش داده و در برابر این تهدید، پایداری شبکه های خود را حفظ کنیم.»

 

وی با اشاره به دو حوزه تولید قدرت بازدارندگی و مختل کردن بخش دفاعی در بحث بازدارندگی سیستم پدافند غیر عامل گفت: « قابلیت اختفا و انکار در فضای مجازی این اجازه را به دشمن می دهد که به زیرساخت های سایر کشورها هجوم برند؛ در حوزه دفاع سایبری می بایست مباحث حقوق بین الملل در دفاع سایبری را ساماندهی کنیم.»

 

سردار جلالی تاکید کرد: «ادعای امریکا مبنی بر حمله سایبری و انفجار برخی زیرساخت ها مساوی است با اقدام نظامی و تبعات حمله نظامی را خواهد داشت.»

وی در پایان گفت: «این تهدیدات قابل پیگیری است؛ در حوزه داخلی از طریق پلیس فتا و در بعد بین الملل از طریق بخش سایبری وزارت خارجه می توان این موضوع را دنبال کرد.»/جام جم آنلاین