اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عارف: کمک به دولت، تنها حضور در کابینه نیست



محمدرضا عارف,محمدرضا عارف در کابینه

عارف: کمک به دولت، تنها حضور در کابینه نیست/ همه به دنبال دولت فراجناحی هستند

معاون اول دولت اصلاحات میگوید اگر مردم به صحنه نمی‌آمدند، روند چند سال اخیر ادامه پیدا می کرد.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا عارف در دیدار با فعالان سیاسی آذربایجان شرقی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و حضور گسترده مردم در این انتخابات، با تشکر از حضور حماسی مردم، اظهار داتشت: حضور مردم بسیاری از مشکلات را حل کرد. اگر مردم به صحنه نمی‌آمدند چه بسا روند چند سال اخیر ادامه پیدا می کرد. بنابراین بیشترین سهم در پیروزی این انتخابات متعلق به مردم است.

 

وی ادامه داد: اتفاق مبارکی که در این انتخابات افتاد بازگرداندن نگاه جوانان به نظام و کشور بود که در نتیجه آن امید و سرمایه اجتماعی بالایی ایجاد شد.با این رویکرد باید سرمایه اجتماعی که ایجاد شده است را حفظ کرد.

 

معاون اول دولت اصلاحات با تاکید مجدد بر کمک به دولت آقای روحانی، افزود: باید به دولت آقای روحانی کمک کنیم و البته مطالبات را نیز بالا نبریم اما در عین حال باید به مطالبات به حقی که وجود دارد در یک روند نسبتا معقول پاسخ داد.

 

وی با اظهار خوشبینی به فضای شکل گرفته در کشور پس از برگزاری انتخابات، خاطرنشان کرد: امیدوارم دولت بتواند این فضا را حفظ کند و با تشکیل کابینه منسجم،هماهنگ و قوی فعالیتش را شروع کند. همه به دنبال دولت فراجناحی هستند و دست دولت نیز در این مساله کاملا باز است.عارف همچنین در پاسخ به سوالی یکی از حاضرین درباره احتمال تشکیل حزبی فراگیر توسط وی گفت: پتانسیل خوبی بعد از انتخابات شکل گرفت و گروه‌های مختلف در دیدارهایی که داشتند پیشنهادهایی مبنی بر تاسیس یک حزب فراگیر دادند که فعلا در حال بررسی این موضوع هستیم البته در برنامه کوتاه مدت در حال توسعه فعالیت‌های بنیاد امید ایرانیان هستیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سخن یکی از حاضرین درباره وضعیت دانشگاه‌ها طی چند سال اخیر گفت: آنچه که طی سالیان اخیردر دانشگاه‌های کشور اتفاق افتاد به هیچ وجه در شان و مقام دانشجو و اساتید محترم نبود .متاسفانه فضای غیر کارشناسی و امنیتی بر دانشگاه‌ها حاکم شد. مهمترین مساله‌ای که دولت با آن رو به رو است اصلاح روند فعلی دانشگاه‌ها است و امیدوارم با اولویت و به کمک دانشگاهیان عزیز امور دانشگاه‌ها اصلاح شود و دانشگاه‌ها در جایگاه واقعی و در شان انقلاب اسلامی قرار گیرند.

 

عارف تصریح کرد:مطالبات جامعه امروز ایران که بیشتر جنبه نرم افزاری دارد را با یک عزم قوی می‌توان سامان داد.البته مشکل تورم را نمی‌توان طی یک برنامه کوتاه مدت حل کرد و باید با یک برنامه‌ریزی دقیق و میان مدت با مشکل گرانی مقابله کرد. اما مساله مربوط به فضای دانشگاه‌ها و امور فرهنگی و مدیریتی کشور را با یک مدیریت منسجم و قوی می‌توان در کوتاه مدت بهبود بخشید.

 

وی با اشاره به ضرورت فعال شدن دوباره NGOها خاطرنشان کرد: برای اینکه فضای ایجاد شده در کشور حفظ شود هیچ راهی جز حرکت به سمت جامعه مدنی و تقویت تشکل‌های مردم نهاد نداریم.

 

معاون اول دولت اصلاحات با یادآوری فعالیت NGO ها در دولت اصلاحات گفت: NGOهایی که در دوران اصلاحات فعالیت می‌کردند بدلیل اینکه نگاهی عمیق و ماندگار به آنها وجود نداشت آسیب دیدند و تعداد زیادی از آنها از بین رفتند و تعدای از آنها که باقی ماندند فقط توانستند خودشان را حفظ کنند و کارکرد اولیه را نداشتند.

 

عارف در پایان تاکید کرد: بایدNGO ها را سامان دهی کرد به گونه‌ای که فعالیتهای‌شان نهادینه شود تا کسی نتواند به آنها آسیبی برساند و شرط بقای آنها نیز دست خودشان، تلاش‌شان و جامعیت دادن به فعالیتهای‌شان باشد./خبرآنلاین

 

 


ویدیو مرتبط :
اعلام احتمال حضور یا عدم حضور وزرا در کابینه دولت دوازدهم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رونمایی از کابینه احتمالی؛حضور ولایتی، عارف، قالیباف، مطهری، نهاوندیان و فاطمه هاشمی در کابینه حسن روحانی؟



وزرا روحانی,کابینه دولت روحانی

اصلاح‌طلبان و اصولگرایان در کابینه حضور دارند؛

رونمایی از کابینه احتمالی دولت یازدهم

برخی خبرها حاکی از انتخاب چهره های متخصص و اعتدال گرا از تمام سلایق سیاسی کشور به عنوان اعضای کابینه وی حکایت دارد تا جایی که از علی اکبر ولایتی و محمد باقر قالیباف که رقیب روحانی در انتخابات ریاست جمهوری بودند به عنوان اعضای کابینه دولت آتی نام برده می شود.

برخی شنیده ها حاکی از روند انتخاب کابینه دولت یازدهم با تیمی متشکل از وزیران فعلی و سابق و همچنین چهره های سیاسی اصولگرا، اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اعتدال، پس از انتخابات حجت الاسلام دکتر حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور منتخب، رایزنی ها برای انتخاب و معرفی اعضای کابینه دولت یازدهم آغاز شده است.

برخی خبرها حاکی از انتخاب چهره های متخصص و اعتدال گرا از تمام سلایق سیاسی کشور به عنوان اعضای کابینه وی حکایت دارد تا جایی که از علی اکبر ولایتی و محمد باقر قالیباف که رقیب روحانی در انتخابات ریاست جمهوری بودند به عنوان اعضای کابینه دولت آتی نام برده می شود.

افراد احتمالی عضو کابینه دکتر حسن روحانی رئیس جمهور منتخب مردم باتوجه به اخبار برخی منابع نزدیک به وی و شنیده ها معرفی شده اند که بر این اساس اعضای کابینه به شرح ذیل معرفی می شوند:

معاون اول رئیس جمهور: محمدرضا عارف یا محمدرضا نعمت زاده

وزیر کشور: ناطق نوری(در حال مذاکره) اسحاق جهانگیری یا مسعود سلطانی فر

وزیر امور خارجه: کمال خرازی، محمود واعظی یا علی اکبر صالحی

وزیر دادگستری: حجت الاسلام اسماعیل شوشتری

وزیر آموزش و پرورش: سیدرضا صالحی، رحیم عبادی

وزیر نفت: اکبر ترکان، محمدرضا نعمت زاده، سیدکاظم وزیری هامانه یا بیژن نامدار زنگنه

وزیر نیرو: حبیب الله بی طرف ، مجید نامجو یا بیژن نامدار زنگنه

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: احمدرضا معتمدی یا نصرالله جهانگرد

وزیر علوم تحقیقات و فناوری: علی عباسپورتهرانی، جعفر توفیقی، عبدالله جاسبی یا جواد اطاعت

وزیر ورزش و جوانان: محسن مهرعلیزاده، محمدرضا دادکان یا سعید فائقی

وزیر کشاورزی: عیسی کلانتری یا محمود حجتی

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی: مرتضی بانک، صفدر حسینی یا حسین کمالی

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: حسین دهقان، علی شمخانی یا اکبر ترکان

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: سیدرضا صالحی، حجت الاسلام علی عسگری یا علی مطهری

وزیر اقتصاد و دارایی: محمدباقر نوبخت

وزیر صنعت، معدن و تجارت: محمد نهاوندیان یا محمدرضا شریعتمداری یا محمدرضا نعمت زاده

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: صلاح‌الدین دلشاد

وزیر راه و شهرسازی: علی اکبر آقایی، محمدباقر قالیباف یا علی عبدالعلی‌زاده

معاون پارلمانی رئیس جمهور: حجت الاسلام علی عسگری یا حجت الاسلام قدرت الله علیخانی

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: دکتر نوریان یا معصومه ابتکار

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران: حسین دهقان

معاون فرهنگی وزیر ارشاد: محمد سلطانی‌فر- معاون سینمایی وزیر ارشاد: احسان دلاویز

معاون رئیس جمهور در امور روحانیت: حجت الاسلام سیدرضا اکرمی یا حجت الاسلام شهیدی

دبیر شورای عالی امنیت ملی: علی اکبر ولایتی یا عبدالرضا رحمانی فضلی

رئیس سازمان انرژی اتمی: غلامرضا آقازاده، حسین فریدون یا علی اکبر صالحی

رئیس مرکز مشارکت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری: زهرا پیشگاهی‌فرد یا زهرا شجاعی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی: محمد باقر نوبخت، محمدعلی نجفی، غلامرضا تاجگردون یا حمید رضا برادران شرکاء

رئیس کل بانک مرکزی: مجید قاسمی، سید محمد حسین عادلی، مرتضی محمدخان یا علی دیواندره‌ای

رئیس سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی: حسین مرعشی یا مهدی مظاهری

مشاور رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری: حسن اکبری یا محمدرضا نعمت زاده

معاونین رئیس جمهور منتخب: اکبر ترکان، محمدرضا نعمت زاده، فاطمه هاشمی، اعظم ناصری،محمدباقر قالیباف و محمدعلی نجفی، موسوی لاری و مجید انصاری

مشاورین رئیس جمهور: دکتر محمدرضا صادق، علی عسگری، حسین فریدون، حجت الاسلام شهیدی، حجت الاسلام سیدمحمود علوی

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت: علی اکبر جلالی- علیرضا الفت و نصرالله جهانگرد

لازم به یادآوری است که اسامی ذکر شده بعنوان اعضای کابینه احتمالی دکتر روحانی بر اساس آنچه از منابع مختلف بدست آمده و در برخی محافل از آنها نام برده شده، مطرح گردیده و طبیعتاٌ تا روز معرفی کابینه به مجلس شورای اسلامی در شهریورماه اسامی و نام ها صرفا گمانه زنی و شنیده ها از منابع نزدیک به رئیس جمهور منتخب است./اعتدال