اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عارف: عده ای اصرار به برخورد امنیتی با هنرمندان دارند



اخبار,اخبار سیاسی ,محمدرضا عارف

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مدیران دلسوز و مومن هستند که با سعه صدر وظایف خود را انجام می دهند، تاکید کرد: هنرمندان دلبستگی شان را به انقلاب و نظام نشان داده اند. برخوردهایی که بعضا با آثار هنری صورت می گیرد از جمله جلوگیری از کنسرت های موسیقی و سانسور، جامعه بی نشاط را به ارمغان می آورد.

محمدرضا عارف در دیدار جمعی از اعضای کانون هنرمندان آذربایجان با تبریک فرا رسیدن سال نو با بیان اینکه قدرشناس حضور آذربایجانی‌ها غیور در انقلاب اسلامی و در همه صحنه‌های حساس و تاثیرگذار بر کشورمان هستیم،گفت: شخصا ارادت خاصی به آذربایجانی های عزیز دارم و معتقدم مردم نجیب آذربایجان به مانند همه ایرانیانی که در دفاع از مهین خود هشت سال در برار تجاوز رژیم صدام ایستادگی کردند در آن دوران نقش ماندگار از خود بر جای گذاشتند و با تقدیم بیش از 20 هزار شهید از دو خطه آذربایجان غربی و شرقی افختاری بزرگ برای نظام اسلامی محسوب می‌شوند .

وی در ادامه با اشاره به هنرمندان برجسته آذربایجان از جمله استاد شهریار گفت: یکی از اندیشمندان و سخن سرایان ایران زمین استاد شهریار است که مایه مباهات آذربایجانی‌ها و ایرانیان است.باید قدر و منزلت هنرمندان حفظ شوند چرا که این قشر از چهره‌های ماندگار محسوب می شوند و عموما سرمایه معنوی و خلاقیت‌ها و ابتکارات خود را در مسیر انقلاب و برای اعتلای میهن اسلامی هزینه می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هنرمندان اصیل پایبندی شان را به ارزشها همواره نشان دادند،خاطرنشان کرد:نقش هنرمندان در ایجاد همبستگی ملی و نشاط ملی و آماده کردن مردم در صحنه‌های مختلف نقش بی بدیلی است چرا که تاثیرگذاری سخن و کلام یک هنرمند در جامعه بیش از دیگران است.

وی با انتقاد از نگاه بعضا امنیتی و غیر فرهنگی به هنر و مقوله فرهنگ،تاکید کرد: اختلافی که با برخی جریانات سیاسی داریم این است که معتقدیم فضای حاکم بر هنر باید فرهنگی باشد نه امنیتی اما عده ای اصرار دارند با هنر و هنرمند برخورد امنیتی کنند.

عارف در ادامه گفت: وقتی به دلیل نگاه امنیتی جلوی آثار هنری از جمله فیلم،سریال ،تئاتر و موسیقی گرفته شود جوان ما به سمت تولیدات شبکه های ماهواره ای می رود که متاسفانه آثار مخربی بر فرهنگ ما دارد و بصورت حساب شده جوانان را به سمت امور غیر ارزشی و وارداتی هدایت می کند. به عنوان مثال قبح روابط نامشروع در برخی از فیلم‌های شبکه‌های ماهواره ای شکسته شده است و اینگونه است که آمار ناهنجاری های اجتماعی افرایش پیدا می کند.

وی با بیان اینکه هنرمندان دلبستگی شان را به انقلاب و نظام نشان داده اند،خاطرنشان کرد: برخوردهایی که بعضا با آثار هنری صورت می گیرد از جمله جلوگیری از کنسرت های موسیقی و سانسور، جامعه بی نشاط را به ارمغان می آورد.برخوردهایی که در گذشته با هنرمندان انجام می شد و به دلایل باندی و گروهی برخی از هنرمندان را خانه نشین کرده بودند به هیچ وجه زیبنده نظام ما نبود.

وی با اشاره به دغدغه‌های هنرمندان که گوشه های از آن در این جلسه مطرح شد،گفت: برخی دغدغه های اشاره شده با اصلاح قوانین قابل حل است به همین منظور مجلس که نهاد قانون گذاری کشور محسوب می شود باید در این خصوص اقداماتی انجام دهد که امیدواریم اگر در مجلس فعلی این اتفاق رخ نداد در مجلس آینده که انشالله مجلسی در شان و منزلت ملت ایران باشد و نمانیدگان آن دغدغه رفع مشکلات اقشار مختلف مردم را داشته باشند این قیبل مشکلات هنرمندان عزیزمان مرتفع شود.

عارف با اشاره به اقدامات موثر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ارج نهادن به مقام والای هنر و هنرمند،گفت: مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مدیران دلسوز و مومن هستند که با سعه صدر وظایف خود را انجام می دهند و البته با مانع تراشی‌هایی هم مواجه هستند که باید با همکاری سایر نهادها به مسئولان وزارت ارشاد کمک کرد تا به اهداف اصلی خود دست یابند.

گفتنی است در ابتدای این دیدار تعدادی از هنرمندان آذربایجانی به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

 

اخبار سیاسی - سایت جماران

 


ویدیو مرتبط :
اصرار خلبان برای فرود و برخورد بال هواپیما به باند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برخورد امنیتی با افطار های سیاسی



 

 

 

میهمانی های افطار مرعشی، تاجرنیا، پیمان و محتشمی پور در روزهای اخیر لغو شد

برخورد امنیتی با افطار های سیاسی

روزنامه اعتماد نوشت: اصلاح طلبان از این پس برای برپایی افطاری در منازل شخصی شان نیاز به مجوز پلیس امنیت دارند.

اصلاح طلبان ماه رمضان امسال پیام های ضدو نقیضی دریافت می كنند كه آنان را بیش از هر زمان دیگری در موقعیتی قرار می دهد كه چندان بی شباهت به وضع روزه داران در روزهای موسوم به «یوم الشك» نیست.

همانطور كه تكلیف شرعی مومنان در یوم الشك به روشنی مشخص نیست، چهره های اصلاح طلبان نیز این روزها نمی دانند كه صاحبان قدرت، در فضای سیاسی كنونی، برای آنان چه جایگاهی در نظر گرفته اند: چراكه از یكسو، با نشانه هایی مبنی بر گشایش فضای سیاسی روبه رو می شوند و از سوی دیگر، محدودیت هایی را پیش روی خود می بینند كه تاكنون سابقه نداشته است. ماجرا از این قرار است كه به تازگی ماموران پلیس امنیت نیروی انتظامی با مراجعه به در منازل برخی چهره های اصلاح طلب به آنان اعلام می كنند كه نمی توانند ضیافت افطاری در منازل شخصی شان بدون دریافت مجوز از پلیس برگزار كنند.

تاكنون مراسم افطاری علی تاجرنیا (عضو شورای جبهه مشاركت و نماینده مجلس ششم)، فخرالسادات محتشمی پور (عضو شورای مركزی مجمع زنان اصلاح طلب و همسر مصطفی تاج زاده) و حبیب الله پیمان (از چهره های ملی- مذهبی) با دستور پلیس امنیت لغو شده است و برخی از چهره های اصلاح طلب مانند حسین مرعشی (عضو شورای مركزی حزب كارگزاران سازندگی) نیز در پی اطلاع از برخورد پلیس امنیت با افطاری های شخصی دیگر اصلاح طلبان، به طور داوطلبانه و پیش از مراجعه ماموران نیروی انتظامی از برگزاری این ضیافت صرفنظر كردند و موضوع را به صورت تلفنی به اطلاع دعوت شدگان رساندند.

پلیس امنیت نیروی انتظامی در حالی لزوم لغو ضیافت افطاری یا دریافت مجوز برای برپایی چنین مراسمی را به اطلاع برخی اصلاح طلبان رسانده است كه برگزار كنندگان این میهمانی ها تاكید می كنند كه ضیافت شان جنبه خصوصی دارد و غیر از دعوت شدگان كه همه از دوستان و آشنایان هستند كسی اجازه ورود به منزل آنها را ندارد، بنابراین این افطارها جزو مراسم عمومی محسوب نمی شود كه نیاز به مجوز داشته باشد.

همچنین از آنجا كه ضیافت افطاری برخی چهره های اصلاح طلب چند سال است كه بی وقفه برگزار می شود، تاكنون سابقه نداشته است چهره های سیاسی برای برگزاری ضیافت افطاری در منزل شخصی شان، به نیروی انتظامی اطلاع رسانی و از آن نهاد دریافت مجوز كنند.

ممانعت از برگزاری برخی ضیافت های افطاری چهره های اصلاح طلب، نخستین محدودیتی نیست كه از سوی نیروی انتظامی برای برگزاری مراسم مذهبی فعالان غیراصولگرا در ماه رمضان امسال ایجاد می شود: پیش از این از برگزاری مراسم ویژه شب های قدر در حسینیه ارشاد (یكی از پایگاه های روشنفكران دینی)، منزل هاشم صباغیان (از شخصیت های ملی- مذهبی) و بیت الزهرا (وابسته به علی اكبر محتشمی پور) جلوگیری شده بود.

در این میان تنها موردی كه می تواند رویدادی مشابه تصمیمات پلیس امنیت تلقی شود ممانعت نیروی انتظامی از برگزاری نماز عید فطر در هنرستان كارآموز، محل تجمع نیروهای ملی- مذهبی است كه از یكی، دو سال پیش اعمال می شود. محدودیت های اعمال شده در چند روز اخیر، در حالی پیش آمده است كه در ابتدای ماه رمضان امسال نشانه هایی مبنی بر گشایش نسبی فضای سیاسی برای اصلاح طلبان مشاهده شده بود.

اعطای مرخصی به برخی بازداشت شدگان حوادث انتخابات از جمله بهزاد نبوی و فیض الله عرب سرخی(هر دو از اعضای شورای مركزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی)، همچنین محسن میردامادی و عبدالله رمضان زاده (هر دو عضو شورای مركزی جبهه مشاركت) یكی از این نشانه ها بود كه در كنار اظهار نظر برخی چهره های اصولگرا مبنی بر استقبال از حضور اصلاح طلبان در انتخابات دوره نهم مجلس كه اسفند امسال برگزار می شود، به مفهوم تلطیف فضا تلقی شد: برداشتی كه معلوم نیست با تعیین تكلیف پلیس امنیت درباره حریم خصوصی اصلاح طلبان و ضیافت های افطاری شخصی آنها تا چه حد می تواند منطبق با واقعیت موجود باشد...../تحلیل:عصرایران