اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ظریف: گزینه نظامی علیه ایران کارآیی ندارد


محمد جواد ظریف در کنفرانس خبری مشترک با همتای استرالیایی خود که سفرش به تهران در این سطح بعد از 10 سال صورت می‌گیرد، گفت: زمان آن رسیده روابط را ارتقا دهیم.

خبرگزاری ایسنا: محمد جواد ظریف در کنفرانس خبری مشترک با همتای استرالیایی خود که سفرش به تهران در این سطح بعد از 10 سال صورت می‌گیرد، گفت: زمان آن رسیده روابط را ارتقا دهیم.

محمد جواد ظریف و جولی بیشاپ وزیران خارجه ایران و استرالیا پس از دیدار با یکدیگر در کنفرانس خبری مشترک به سوالات خبرنگاران پاسخ گفتند.

ظریف گفت: امیدوارم تبادل نظرها و همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف از جمله بهبود وضعیت پناهجویان ایرانی در استرالیا ادامه یابد.

وزیر خارجه کشورمان ادامه داد: افزایش تعامل دو کشور، مساله حقوق بشر و موضوع پناهجویان و نیز مسائل منطقه از جمله مقابله با گروه تروریستی داعش مسائلی بود که در مذاکرات امروز مورد بحث قرار گرفت.

ظریف یکی از نگرانی‌های مشترک ایران و استرالیا را موضوع سوء استفاده گروه‌های غیرقانونی از تجارت انسان و سوء استفاده از شهروندان ایرانی برای انتقال به استرالیا و نیز نحوه برخورد با آنها دانست و افزود: در مذاکرات امروز قرار شد گفت‌وگوهای کنسولی میان دو کشور ادامه یابد تا مشکلات و معضلاتی که در این زمینه وجود دارد مورد بحث و بررسی و حل و فصل قرار گیرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اهمیت مقابله با گروه‌های تروریستی در منطقه به ویژه در عراق، تصریح کرد: ما در این خصوص نیز نگرانی‌های مشترک داریم و خانم بیشاپ با توجه به حضور تعداد قابل توجهی از شهروندان استرالیایی و اروپایی و غربی در میان اعضای داعش این نگرانی را مطرح کردند.

وی تاکید کرد: مبارزه با داعش باید توسط دولت عراق صورت گیرد و مبنا همکاری با دولت عراق باشد.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: هر کاری که ایران در عراق انجام می‌دهد با هماهنگی با دولت عراق است. ما معتقد به حمایت بین‌المللی از دولت عراق هستیم و نباید در این رابطه گزینشی برخورد کنیم.

ظریف در رابطه با مقابله با داعش در عراق، گفت: اینکه چه کسانی به این گروه و اعضای آن آموزش می‌دهند و از آنها حمایت مالی می‌کنند مساله‌ای است که باید به طور جدی به آن پرداخته شود و با آن مقابله شود. ما معتقدیم بمباران (هوایی) به تنهایی برای حل مساله افراط‌گرایی کافی نیست و هرگونه اقدام تروریستی در کشتار غیرنظامیان برای ما و دولت عراق قابل قبول نیست و امیدواریم این جنایت‌ها توسط داعش و گروه‌های تروریستی پایان یابد.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به اینکه مقامات آمریکایی در روزهای اخیر همچنان بر گزینه نظامی روی میز تاکید دارند، با بیان اینکه ترک عادت موجب مرض است، گفت: من همواره گفته‌ام که گزینه نظامی علیه ایران کارآیی ندارد و بهتر است این حرف‌ها را نزنند البته معتقدم این گزینه اصلا روی میز وجود ندارد.

وی ادامه داد: مذاکره بهترین راهی است که می‌توان از آن به یک نتیجه مطلوب رسید و بر اساس احترام متقابل حرف ایران در استفاده از فناوری صلح‌آمیز به رسمیت شناخته شود.


ویدیو مرتبط :
تحقیر دستگاه هابی امنیتی و نظامی ایران توسط ظریف

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پرز: مایل به استفاده از گزینه نظامی علیه ایران نیستیم



 

 

 

پرز: مایل به استفاده از گزینه نظامی علیه ایران نیستیم

 

شیمون پرز رییس جمهوری اسراییل که دولتش در  60 سال گذشته کلکسیونی از جنایت و نقض صریح حقوق بشر بوده است ، روز یکشنبه به خبرنگار شبکه سی ان ان گفت که ایران مرکز همه مفاسد است .

پرز که در حاشیه یک کنفرانس  در هتلی در تل آویو سخن می گفت در پاسخ به سوال " ریچارد گست " خبرنگار شبکه سی ان ان درباره ارزیابی اش از تهدیدات ناشی از ایران علیه اسراییل ، گفت : " ایران مرکز همه مفاسد است ، آنها می کشند ، تهدید می کنند ، زندانی می کنند . ایران تهدیدی جدی نه تنها برای اسراییل بلکه برای تمامی جهان است ".

پرز بدون اشاره به زرادخانه هسته ای اسراییل که بنا به تخمین ها بیش از 300 کلاهک هسته ای در خود جای داده است ، در  پاسخ به سوالی درباره برنامه هسته ای ایران گفت : " من مایلم نتایج واقعی بیشتری ( از فشارهای بین المللی علیه ایران ) ببینم . هم پرزیدنت اوباما و هم روسای جمهوری روسیه و فرانسه و صدر اعظم آلمان تاکید کرده اند که اجازه نخواهند داد ایران هسته ای شود. همه این رهبران بر این باورند که ایران خطرناک است ."

رییس رژیم اسراییل در پاسخ به سوال خبرنگار سی ان ان درباره انتظارش از جامعه جهانی برای برخورد با ایران ، گفت : " انتظار من این است که فشارهای سیاسی و اقتصادی علیه ایران تشدید شود . من امیدوارم کشورهای مسئولی چون ایالات متحده فشارهای کافی به ایران وارد کنند."

پرز درباره احتمال حمله نظامی اسراییل به ایران نیز گفت : " همه گزینه ها روی میز است ، اما من مایل به استفاده از گزینه نظامی نیستم . ما باید همه گزینه های ممکن دیگر را به کار گیریم تا از روش نظامی دوری کنیم ."

پرز در حالی مدعی شده که گزینه نظامی را ترجیح نمی دهد که بنا به اعتراف بسیاری از مقامات و تحلیلگران اسراییلی ، تل آویو از تبعات حمله نظامی به ایران به شدت هراسناک است و چند ماه پیش اظهارات مئیر داگان رییس سابق دستگاه جاسوسی اسراییل ( موساد) درباره " احمقانه بودن ایده حمله نظامی اسراییل به ایران " با توجه به پیامدهای غیر قابل کنترل چنین حمله ای ، جنجالی گسترده در اسراییل ایجاد کرد ..../عصرایران