اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ظریف هم وارد ماجرای کشتی شد


وزیر امور خارجه ایران بر ضرورت لغو یکپارچه همه تحریم های ایران در شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، ظریف روز چهارشنبه در دانشگاه نیویورک ضمن تاکید بر حقوق هسته ای ایران گفت: «ایران پس از ژاپن طی ده سال اخیر بیشترین بازرسی های هسته ای را داشته است.»

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی از سوی ایران در سال های 2003 تا 2005 افزود: فرصتی برای توافق هسته ای به وجود آمده که نباید از دست برود. این توافق به نفع هر دو طرف مذاکره است. ایران به دنبال توافق تا ضرب الاجل تعیین شده است.

ظریف با اشاره به ادامه مذاکرات برای نگارش متن توافق از فردا (پنجشنبه) صبح در نیویورک تصریح کرد: ایران با دیپلماسی چند جانبه تلاش می کند تفاهم حاصل شده را به صورت متنی نوشتاری درآورد و انتظار همکاری در این زمینه دارد.

وی برنامه صلح آمیز هسته ای تحت نظارت بین المللی را موضوع هراسناکی ندانست و گفت: ایران از تکنولوژی صلح آمیز هسته ای برای همه اعضای ان پی تی استقبال می کند.

وزیر امور خارجه ایران همچنین اسرائیل مجهز به سلاح هسته ای را تهدیدی برای ثبات منطقه دانست و گفت: این رژیم با 400 کلاهک اتمی، الزامات ان پی تی را نقض کرده است.

وی ضمن محکوم کردن تجاوز عربستان به یمن تصریح کرد با مقامات سازمان ملل درباره طرح ایران برای حل بحران یمن گفت و گو کرده است.

ظریف با تاکید بر ضرورت احترام به حاکمیت ملی یمن ابراز امیدواری کرد مسئله یمن با اجرای طرح ایران حل شود.

وزیر امور خارجه ایران در ادامه ضمن اشاره به وخامت اوضاع انسانی در یمن، اقدام عربستان در جلوگیری از ارسال کمک های انساندوستانه ایران به یمن را محکوم کرد و گفت: ایران طبق مقررات مجوزهای لازم را برای این کمک رسانی دریافت کرده بود.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد مردم سوریه و یمن باید درباره سرنوشتشان تصمیم بگیرند.

توقیف کشتی ارتباطی با یمن ندارد

وزیر امور خارجه ایران گفت: توقیف کشتی در تنگه هرمز، ارتباطی به مسائل یمن ندارد.

ظریف گفت: «برای ما، آزادی دریانوردی در خلیج فارس، یک ضرورت است و ما نه تنها خودمان به این موضوع احترام می گذاریم، بلکه از همه می خواهیم به آزادی کشتیرانی احترام بگذارند.

مجری برنامه گفت: معمولاً این گونه مسائل حقوقی از طریق رویه های قانونی لازم در دادگاه ها اعمال می شود. این سوال در ذهن بسیاری از مردم مطرح شد که آیا ایران با توقیف کشتی (باری در تنگه هرمز) قصد داشت در بحبوحه تنش ها در منطقه خاورمیانه و بالاخص یمن، پیامی بفرستد؛ این طور نیست؟

ظریف پاسخ داد: این مسئله هیچ ارتباطی به یمن ندارد. متأسفانه در یمن حوادثی روی داده است و اجازه ورود کمک های بشردوستانه به این کشور داده نمی شود.

وی افزود: با وجود اینکه آتش بس اعلام شد، عملیات نظامی ادامه دارد و چند ساعت بعد از اعلام آتش بس روی  داد و ما قطعاً امیدواریم که چهره های آرام و خونسرد، پیروز شوند و به سوی حل و فصل این مشکل حرکت کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: همان طور که می دانید ما طرح چهار ماده ای خود را برای عموم ارائه کردیم و من نیز در مقاله خود در نیویورک تایمز به این طرح اشاره کردم. ما نیز با همه بر مبنای این طرح همکاری می کنیم.

ظریف افزود: من به محض ورود به نیویورک، گفتگویی طولانی با معاون دبیر کل سازمان ملل داشتم؛ ما نیز درباره نحوه برگزاری نشستی بین یمنی ها برای یافتن راهکار و اینکه چگونه دیگران می توانند زمینه برگزاری چنین دیداری را فراهم کنند، تبادل نظر داشتیم.

وی گفت: متأسفانه با وجود آن که، کمک های بشردوستانه بخش اساسی هر گونه توافقی به شمار می رود، با این کمک ها مخالفت شده است.

وی درباره توقیف کشتی در تنگه هرمز گفت: این هیچ ارتباطی به بحران یمن ندارد؛ این یک مورد قانونی است. از کشتی باری خواسته شد که به بندر بیایید، اما کشتی خودداری کرد. نیروهای دریایی ما نیز اقدام کردند تا این کشتی را تا بندر همراهی کنند.


ویدیو مرتبط :
ظریف وارد می شود

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ماجرای دردناک واردات کشتی کشتی محصول کشاورزی و ناهار با آقای مدیرعامل



ناگفته‌های مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران از پشت پرده‌ها

ماجرای دردناک واردات کشتی کشتی محصول کشاورزی و ناهار با آقای مدیرعامل

خبرگزاری فارس: مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران با تاکید بر اینکه دولت باید قوانین معطل را اجرا کند، گفت: به جای اینکه تولید‌کنندگان را جمع کنند و بپرسند مشکل شما چیست؟ دولتی‌ها را جمع کنند و بپرسند چه از جان تولید‌کننده می‌خواهند.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس؛ جمشید سلیمانی در همایش "تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی" از منظر تولید‌کنندگان که در سالن آفتاب مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد با بیان اینکه قوانین دست و پا گیر و عدم تمکین به قانون تولید داخل را با مشکل مواجه کرده است، گفت: هر زمان که تولید مناسب باشد مسئولان بادی به غبغب انداخته و به آن افتخار می‌کنند اما هر موقع بحث هزینه و امکانات و مدیریت باشد چشم خود را شجاعانه بسته و توقع دارند کشاورزان و دامداران و صنعتگران بهره‌وری تولید داشته باشند.

 

مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران افزود: مسئولان همه‌اش شعارهای زیبا و حرف‌های قشنگ می زنند و کارمندانی که در اتاق‌ها نشسته‌اند برای گاو، دامداری، شیر، خوراک دام و علوفه نسخه می‌نویسند؛ اما به جرأت می‌توان گفت که از هر 10 نفر آنها 8 نفرشان فرق بین گاو نرینه و مادینه را نمی‌دانند.

وی افزود: کار به جای رسیده که گاو علف‌خوار گوشت‌خوار شده است. گاودار برای حفظ گله‌های خود سال‌هاست گاو خود را می‌فروشد و از پول آن برای حفظ گاو‌های دیگر استفاده می‌کند.

سلیمانی گفت: اعتقادم این است که ادبیات اقتصادی و بینش دولت در برابر وظیفه تولید کنندگان داخلی عوض شده است و بهتر است که اینها در کتاب‌ها و روزنامه‌ها برای اطلاع عموم چاپ شود.

 

سلیمانی افزود: وقتی که قیمت گازوئیل از 16 تومان به  150 تومان و بالاتر رسیده چطور می‌توان قیمت تمام شده را پایین نگه‌داشت و سایر نهاده‌ها هم به همین روال است، دولت برای اینکه افکار عمومی را کنترل کند فشار را در تولید و صنعت افزایش داده و با قیمت‌ها و رفتارهای دستوری اجرا می‌کند.

 

وی ادامه داد: در سالی که "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نامگذاری شده وزارت صنعت، معدن و تجارت و بازرسی جمع شده‌اند و دامداران را که سال‌های سال است به برکت مدیریت آنها ضرر می‌دهند، بر سر سفره تعزیرات دعوت می‌کنند.

 

سلیمانی گفت: دامداری که سالهاست گوشت و شیر تولیدی خود را به 200 تومان زیر قیمت می‌فروشد، جریمه 4 یا 5 میلیونی و یک میلیاردی می‌کنند که  مثلا یک آقا در دولت می‌خواهد شیر ارزان باشد.

مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران با بیان اینکه تولید‌کنندگان را به مفسد اقتصادی تعبیر می‌کنند، گفت: به نظر می‌رسد به جای اینکه تولید‌کنندگان را جمع کنند و بپرسند که مشکل چیست، دولتی‌ها را جمع کنند و بپرسند که چه از جان تولید‌کننده می‌خواهند.

 

وی با بیان اینکه قوانین معطل مجلس روی میز دولتی‌ها فراوان است اما شعارها و لجبازی‌ها ادامه دارد، گفت: یک کارمند به جای اینکه به بنادر سربزند و ببیند که دلال‌های زالو صفت با قیمت نهاده‌های دامی چه کار کرده‌اند که یک شبه جو از کیلویی 300 تومان به 650 تومان رسیده و سویای 400 تومانی به 1700 تومان رسیده و با آنها مقابله کنند یقه دامدار و کشاورز و تولید‌کننده را می‌گیرند.

 

سلیمانی با بیان اینکه بنده به عنوان نماینده دامداران با گرفتن وقت قبلی و با توضیحات قبلی نمی‌توانم به دفتر برخی مسئولان راه پیدا کنم، گفت:  آقایی که کشتی کشتی سویا وارد می‌کند و می‌برد در کرمانشاه انبار می‌کند و کیلویی 1700 تومان می‌فروشد و روزانه 200 الی 300 تومان بیشتر هم در بازار توزیع نمی‌کند هر روز مهمان ناهار مدیرعامل مرکز "پ . ا. د" است(این صحبت‌ها با تشویق حضار مواجه شد).

 

وی ادامه داد: واقعا اگر قانون جایگاهی در این کشور دارد، ضرر و زیان تولید‌کنندگان را چه کسی باید بدهد؟ همه جای دنیا دولت‌ها از کشاورزان حمایت می‌کنند اما چند سالی است که ادبیات دولت در کشور ما فرق کرده و دولت‌ها از تولید‌کنندگان درخواست حمایت دارند.

 

وی افزود: به تازگی مافیای شیر هم به این ادبیات‌ها اضافه شده قبلا مافیای هروئین شنیده بودیم اما مافیای شیر هم به این ادبیات اضافه شده است.

 

مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران تصریح کرد: به جای اینکه دولت شعار بدهد قوانین معطل و روی میز مانده را اجرا کند که در این حالت بسیاری از مشکلات دامداران برطرف خواهد شد./فارس