اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ظرفیت فرودگاه امام افزایش می یابد


رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه صنعت هوانوردی کشور ما از نیروهای مجرب برخوردار است گفت: در پسابرجام فرصت برای به‌روز رسانی آموزش‌های تخصصی در حمل ونقل هوایی به وجود آمده‌ است.

خبرآنلاین: رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه صنعت هوانوردی کشور ما از نیروهای مجرب برخوردار است گفت: در پسابرجام فرصت برای به‌روز رسانی آموزش‌های تخصصی در حمل ونقل هوایی به وجود آمده‌ است.

علی عابدزاده امروز سه‌شنبه ۳۱ فروردین در سمینار بررسی فرصت‌های همکاری ایران و فرانسه در زمینه‌های آموزش عالی و آموزش‌های تخصصی در حوزه هوانوردی ایران گفت: صنعت هوانوردی کشور ما از نیروهای مجرب و خوبی برخوردار است٬ به طوری که توانسته‌ایم در بخش توانمندی نیروها دستاوردهای بزرگی به دست آوریم. همین امروز غربی‌ها از اینکه ما در طی ۳۰ سال اخیر چگونه توانسته‌ایم هواپیما را با استانداردهای روز دنیا پرواز دهیم تعجب می‌کنند ولی ما توانسته‌ایم این کار را با تکیه بر نیروهای خود انجام دهیم.

وی با بیان اینکه پس از اتفاق‌های اخیر بین‌المللی و توسعه روابط سیاست‌خارجی کشور در پسابرجام فرصت برای به‌روز رسانی آموزش‌های تخصصی در حمل ونقل هوایی به وجود آمده و ما می‌توانیم با تعامل قوی با کشورهای پیشرفته این آموزش‌ها را به روزرسانی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با یادآوری اینکه صنعت حمل ونقل هوایی یک صنعت بین المللی است افزود: قوانین و مقررات این صنعت در همه جای این دنیا یکسان است و لازم است که در این صنعت ما با دنیا تعامل داشته باشیم.

عابدزاده با اشاره به توسعه روزافزون حمل ونقل هوایی در دنیا گفت: به روز رسانی و آموزش‌های تخحصصی نیروی انسانی در بخش هوانوردی و فرودگاهی برای کشور یک ضرورت به شمار می آید.

وی اضافه کرد: فرانسه نیز امکانات بسیار خوبی در بخش‌های آموزشی دارد و یکی از مسائلی که قرار است با فرانسوی‌ها دنبال شود آموزش‌های تخصصی نیروی انسانی در حوزه هوایی و تعاملات آموزشی میان دو کشور است.

پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی نوشت، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: فرانسوی‌ها در صنعت هوانوردی دنیا دارای قدمت فعالیت طولانی و بسیاری هستند  و به همین منظور ما از آنان دعوت کردیم که با حضور در دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری همکاری‌های خود را با ایران در زمینه آموزشی گسترش دهند.

در ادامه این مراسم محمد خداکرمی با اشاره به ساختارهای صنعت هوانوردی ایران اظهار کرد: با فعالیت مراکز آموزشی طی چند سال اخیر پیشرفت های خوبی در این حوزه حاصل شده است که لازم است این روند با تعامل بیشتر با کشورهای دارای سابقه در این زمینه ادامه یابد.

وی ادامه داد: صنعت هوانوردی در سال‌های اخیر رشد و توسعه پیدا کرده و ما در نظر داریم این روند را گسترش دهیم به طوری که یکی از برنامه‌های ما افزایش ظرفیت فرودگاه امام از جابه جایی ۶ میلیون مسافر در سال به ۳۰ میلیون مسافر است.

وی اضافه کرد: برای توسعه صنعت هوانوردی نیازمند همکاری بیشتر با کشورهای پیشرفته هستیم تا بتوانیم سرویس‌ها وخدمات بهتری متناسب با سرویس‌های جهانی به مسافران ارائه دهیم.

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از برنامه‌ریزی برای توسعه فرودگاه‌های مهرآباد، مشهد، کیش، قشم و امام خبر داد و گفت: این مسئله اهمیت زیادی دارد که در زمینه توسعه صنعت هوانوردی٬ فرودگاههای کشور را تقویت کنیم.


ویدیو مرتبط :
ظرفیت در حال افزایش

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش 6 برابری ظرفیت فرودگاه‌ امام


وزیر راه و شهرسازی در بازدید از ترمینال زیارتی سلام در فرودگاه امام خمینی با اشاره به افزایش 100 درصدی پروازهای عبوری نسبت به سال 92، اعلام کرد: با ساخت ترمینال‌های «سلام» و «ایران شهر» ظرفیت مسافری فرودگاه‌ امام به 6 برابر معادل 30 میلیون نفر می رسد

ایسنا: عباس آخوندی در بازدید از مجموعه شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: صنعت هوایی کشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و این صنعت در زمینه توسعه تجارت بین‌المللی بسیار مورد توجه است چراکه سیاست دولت یازدهم تعامل سازنده با دنیا است و باید در این جهت گام‌های عملی برداشته شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر گام نرم افزاری برای توسعه حمل و نقل هوایی برداشته شده است افزود: کشورهای خارجی در حال حاضر از آسمان امن ایران برای پروازهای جهانی خود استفاده می کنند و امروز نسبت به سال ۹۲ در زمینه درآمدهای هوایی رشد ۱۰۰ درصدی داشته ایم.

آخوندی با بیان اینکه رشد درآمدهای هوایی در ایران از نشانه‌هایی حکایت می‌کند گفت: از جمله این علامت‌ها یادآوری موقعیت مهم و استراتژیک ایران در منطقه است که ما باید با رقابتی کردن این موقعیت از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم اما متاسفانه ما از مزیت‌های نسبی موجود هم استفاده نکردیم.

وی تاکید کرد: ما نه تنها به دنبال توسعه حمل و نقل هوایی، جاده‌ای و ریلی در تهران هستیم بلکه به دنبال این هستیم کل ایران را به سیستم راداری و شبکه جهانی متصل کنیم و در این راستا پرواز امن را برای سایر کشورها در خاک ایران تامین کنیم.

آخوندی یادآور شد: در دو سال گذشته ۶ هزار کیلومتر راه امن هوایی ایجاد کردیم که سایر کشورها بتوانند با عبور از ایران نزدیکترین مسیر را برای مقصد خود انتخاب کنند که این مسئله برای ما تبدیل به منبع درآمدی شد که بلافاصله دستور دادم که این منبع درآمد خرج بیهوده نشود.

وی خاطرنشان کرد: پروژه توسعه فرودگاه‌های کشور با اتکاء به همین منبع درآمد شروع شده و شرکت فرودگاهی متعهد شده است این منبع درآمدی، هزینه و چگونگی هزینه کرد آن را گزارش کند.

آخوندی با اشاره به اهمیت فرودگاه امام خمینی این فرودگاه را اولویت اصلی عنوان و اظهار کرد: پروژه ساخت ترمینال سلام که ظرف مدت ۶۳ روز از آغاز کلنگ زنی آن می گذرد هفت درصد پیشرفت دارد و شرکت ملی ساختمان زیرمجموعه بنیاد مستضعفان پیمانکار این پروژه است.

آخوندی با علام این خبر که امیدواریم پروژه ساخت ترمینال " سلام " تا ۱۴ ماه آینده یعنی در آستانه عید فطر سال آینده مورد بهره برداری قرار گیرد گفت: برآورد ما صرف هزینه ۴۰۰ میلیارد تومانی در این پروژه است که ۵۰ میلیارد تومان آن تاکنون پرداخت شده و اعتقادمان بر این است که این پروژه نباید به خاطر کمبود منابع مالی متوقف شود.

وزیر راه و شهرسازی با تشکر از مجلس شورای اسلامی در زمینه قانون بودجه امسال افزود: بخش خصوصی با ضمانت وزارت راه و شهرسازی، می تواند برای ساخت پروژه عمرانی به ویژه ترمینال‌های کشور اقدام کند، بنابراین در آینده ای نزدیک شرکت ساختمان به عنوان پیمانکار و با تضمین ما وارد عمل شده و از منابع صندوق توسعه ملی در این زمینه استفاده می شود.

آخوندی درباره ترمینال فرودگاهی «ایران شهر» که در شهر فرودگاهی امام خمینی واقع است گفت: این ترمینال ۲۰۰ هزار متر مربع زیربنا دارد و برای تردد ۲۰ میلیون مسافر ساخته می شود. هفته گذشته با اعلام فراخوان برای سرمایه گذاران در خصوص تعیین تکلیف این پروژه اقداماتی انجام شد و امیدواریم ظرف سه سال این ترمینال نیز ساخته شود.

آخوندی با بیان اینکه با ساخت دو ترمینال سلام و ایران شهر در شهر فرودگاهی امام خمینی ظرفیت ۶ برابری نسبت به حالت موجود ایجاد می شود افزود: امیدواریم وضعیت به گونه ای شود که ۳۰ میلیون مسافر بین المللی در سال در فرودگاه امام پذیرش و اعزام شوند.

وی در خصوص نامگذاری دو ترمینال سلام و ایران شهر گفت: فرودگاه‌های کشور علاوه بر جنبه حمل و نقلی جنبه سمبولیک و هویتی دارند و نامگذاری در فرودگاه‌ها بر معماری، ساخت، تجهیز و تزیین فرودگاه اثر می گذارد و نام فرودگاه زیارتی سلام در این ترمینال فضای خاصی ایجاد کرده است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: توسعه فرودگاههای کشور فقط به فرودگاه امام ختم نمی شود و کار انتقال فرودگاه اهواز در حال حاضر شروع شده و همچنین فرودگاه بوشهر نیز منتقل خواهد شد. احداث ترمینال‌های بین المللی فرودگاه‌های شیراز، تبریز، اصفهان و کرمان نیز در دستور کار قرار دارد و ترمینال مهرآباد نیز از نو بازطراحی می شود.

آخوندی بر توسعه حمل و نقل ترکیبی و اتصال ریل به فرودگاه تاکید کرد و افزود: به همین خاطر بود که برای بازدید امروز از مدیرعامل شرکت راه آهن خواستم همراه ما باشد و برنامه های خود را برای اتصال همزمان ریل به فرودگاه در طول ساخت پروژه فرودگاهی امام ارائه دهد.

آخوندی افزود: همچنین در این بازدید از مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران خواستم همراه ما باشد که در خصوص اتصال آزادراهها و بزرگراههای به فرودگاه امام برنامه های خود را ارائه دهد، علاوه بر این از آقای حناچی معاون معماری و شهرسازی خواستم آثار سکونتگاهی ساخت اطراف شهر فرودگاهی امام را بررسی و در این باره گزارشی ارائه کند. البته بررسی این امور یک سال است که آغاز شده و امروز دور هم جمع شدیم تا در این خصوص تشریک مساعی و هم اندیشی کرده و کل اقدامات را یکپارچه کنیم.

آخوندی از مجلس شورای اسلامی به دلیل تصویب پیشنهادات دولت در خصوص ساخت پروژه های عمرانی و واگذاری به بخش خصوصی تشکر و اظهار امیدواری کرد که مجلس در ادامه نیز پیشنهادات دولت به ویژه وزارت راه و شهرسازی را با دید مثبت به تصویب برساند.