اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

طرح اتهامات ضدایرانی در نامه بحرین به بان کی مون



اتهامات ضد ایرانی بحرین به بان کی مون

طرح اتهامات ضدایرانی در نامه بحرین به بان کی مون

در این نامه وزیر خارجه بحرین به بان کی مون، او مدعی شده است "تهدیدات مستمر از زبان مقامات ایرانی، تهدیدات دشمنانه خطرناک و بی سابقه ای در روابط میان کشورها هستند چرا که حاکمیت و استقلال پادشاهی بحرین را نقض می کنند".

بحرین در نامه ای رسمی به دبیرکل سازمان ملل متحد مطالبی را علیه ایران مطرح کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی بحرین (بنا)، "جمال فارس الرویعی" سفیر بحرین در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک در دیدار با "بان کی مون" دبیر کل این سازمان، نامه رسمی از سوی وزیر خارجه بحرین تسلیم او کرد.

در این نامه، "خالد بن احمد آل خلیفه" وزیر خارجه بحرین مدعی شده است "تهدیدات مستمر از زبان مقامات ایرانی، تهدیدات دشمنانه خطرناک و بی سابقه ای در روابط میان کشورها هستند چرا که حاکمیت و استقلال پادشاهی بحرین را نقض می کنند".

وزیر خارجه بحرین همچنین برخی اظهارات مقامات ایرانی درباره کشورش را "تهدیدات و دخالت های بزرگ در امور داخلی پادشاهی بحرین و خروج از قواعد فعالیت های دیپلماتیک و روابط بین المللی" دانست.

این موضع وزیر خارجه بحرین به اظهارات ماه گذشته معاون وزیر خارجه ایران درباره بحرین بود.

حسین امیرعبداللهیان معاون عربی آفریقایی وزیر خارجه ایران به مقامات بحرینی درباره حمله به منزل مسکونی آیت الله عیسی قاسم  از رهبران معترضین در بحرین هشدار داده بود.

او ضمن محکومیت قوی این اقدام نسبت به عواقب ان هشدار داده و گفته بود: برخی طرف‌ها در حکومت بحرین وارد خطوط قرمز جهان اسلام و تشیع شده‌اند و اگر از این اقدام ناشایست عذرخواهی نکنند باید در انتظار واکنشی غیرقابل انتظار باشند.

وزارت خارجه بحرین در واکنش به این اظهارات ضمن احضار کاردار ایران، نامه های اعتراض آمیزی را علیه ایران خطاب به مجامع بین المللی از جمله اتحادیه اروپا، سازمان ملل متحد، سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب ارسال کردند.

بحرین از دو سال پیش تاکنون با موجی از اعتراضات داخلی علیه سیاست های دولت روبه رو است. تاکنون نزدیک به 100 نفر در سرکوب دولتی اعتراضات مردمی کشته شده اند.

معترضین که از اکثریت شیعه بحرین هستند به سیاست های تبعیض آمیز خانواده سنی مذهب حاکم اعتراض دارند./عصر ایران

 

 

 


ویدیو مرتبط :
دیدار بان کی مون با آرمیتا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نامه ضرغامی به بان کی مون: شبکه های ماهواره ای جامعه مسلمان ایران را تهدید می کنند



 

 

 

نامه ضرغامی به بان کی مون: شبکه های ماهواره ای جامعه مسلمان ایران را تهدید می کنند

 

نامه ضرغامی به بان کی مون: شبکه های ماهواره ای جامعه مسلمان ایران را تهدید می کنند

رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد، از تبعیض های موجود و شرایط ناعادلانه پخش شبکه های ماهواره ای در جامعه جهانی اطلاع رسانی انتقاد کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، سید عزت الله ضرغامی در نامه خود به بان کی مون با اشاره به تبعیض در دسترسی همگان به فناوری ارتباطات و همچنین نقض ارزشهای اخلاقی در برخی شبکه های ماهواره ای، از دبیرکل سازمان ملل متحد خواست اقدامات موثری برای رفع این تبعیض ها بعمل آورد.

رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به برگزاری نشست سال 2003 میلادی سران جامعه اطلاعاتی جهان در ژنو و اعلامیه آن، خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشت: با وجود آنکه در اعلامیه اصول ژنو بر اهمیت اخلاق، حمایت از خانواده، احترام به تنوع فرهنگی و پیشگیری از ترویج خشونت و فیلم های غیر اخلاقی تاکید شده است، متاسفانه نه تنها این اصول رعایت نمی شوند بلکه انها در موارد متعددی، نقض نیز می شوند.

وی در تشریح این موارد نقض، به فعالیت شبکه های متعدد ماهواره ای اشاره کرد که در فضای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ارزشهای اخلاقی، فرهنگی و معنوی جامعه مسلمان ایران را تهدید می کنند.

رئیس سازمان صدا وسیما خطاب به بان کی مون افزود: از نمونه های بارز اقدامات مخرب این شبکه ها، تشویق به اقدامات خشونت آمیز، مصاحبه با رهبران گروهک های تروریستی و پخش برنامه های مضر غیر اخلاقی در 90 شبکه ماهواره ای است که بنیان خانواده را تهدید می کند.

وی با اشاره به برخی مانع تراشی ها در دسترسی جوامع به جریان اطلاع رسانی آزاد، به بان کی مون یادآور شد: در چنین شرایطی و برخلاف مقررات حقوق بین الملل، پخش شبکه های بین المللی ایرانی مانند "العالم" و "سحر" از طریق ماهواره های نیل ست و هات برد، به ناگهان متوقف می شود.

رئیس سازمان صداوسیما با یادآوری مسئولیت سازمان ملل متحد در حفظ اصول و ارزشهای جهانی و همچنین نظارت بر حسن اجرای مصوبات اجلاس های مهم بین المللی مانند نشست ژنو، از بان کی مون خواست اقدامات موثری برای رفع تبعیض های موجود در مسیر دسترسی آزاد همه جوامع به فناوری اطلاعات و ارتباطات و جلوگیری از نقض ارزشهای اخلاقی بعمل آورد.

آقای ضرغامی که در شهریور گذشته به همراه رئیس جمهور کشورمان در شصت و پنجمین نشست سران مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک حضور داشت، از بخشهای مختلف شبکه تلویزیونی سازمان ملل متحد"UN TV" نیز دیدن و بر ضرورت گسترش مناسبات رسانه ای تاکید کرد...../تحلیل:عصرایران