اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

«طبقه حساس» جان 3 اعدامی نجات داد


شب گذشته، شنبه ششم اردیبهشت ماه، مراسم اکران خیریه فیلم سینمایی «طبقه حساس» به کارگردانی کمال تبریزی در سینما عصر جدید با حضور تعدادی از بازیگران سینما و تلویزیون در کنار مردم برگزار شد. در این مراسم که اجرای آن را احسان کرمی برعهده داشت با جمع آوری 700 میلیون تومان جان سه جوان اعدامی نجات داده شد.

خبرگزاری مهر: شب گذشته، شنبه ششم اردیبهشت ماه، مراسم اکران خیریه فیلم سینمایی «طبقه حساس» به کارگردانی کمال تبریزی در سینما عصر جدید با حضور تعدادی از بازیگران سینما و تلویزیون در کنار مردم برگزار شد. در این مراسم که اجرای آن را احسان کرمی برعهده داشت با جمع آوری 700 میلیون تومان جان سه جوان اعدامی نجات داده شد.

احسان کرمی مجری این برنامه در حالی که یک دستگاه کارتخوان الکترونیکی را به حاضران نشان می داد، گفت: این دستگاه این جا قرار دارد تا کمک های نقدی شما با هر میزانی که باشد مستقیم به حساب انجمن حمایت از زندانیان واریز کند. مهم نیست چه مبلغی را پرداخت می کنید، مهم این است که بتوانید در این راه قدمی بردارید. امشب نیازمند 700 میلیون تومان هستیم تا جان سه جوان محکوم به اعدام را نجات دهیم.

وی ادامه داد: نمی خواهم حکم قصاص را زیر سوال ببرم. همانطور که در قرآن نیز آمده است قصاص حق است، اما نباید فراموش کنیم که این سه جوان درست در زمانی مرتکب قتل شدند که حتی به سن قانونی هم نرسیده بودند. متاسفانه این روزها نگاه متفاوتی به همراهی و کمک هنرمندان به زندانیان اعدامی در جامعه ایجاد شده است. برخی معتقدند هنرمندان برای حمایت از قاتلان دور هم جمع می شوند، پول جمع می کنند و آنها را نجات می دهند، اما در قرآن و در کنار نام قصاص، کلمه بخشش نیز آمده است.

«طبقه حساس» جان 3 اعدامی نجات داد

هنرمندان دور هم جمع می شوند تا مهر و محبت و بخشش را در جامعه توسعه دهند. این سه زندانی در دوران نوجوانی در یک نزاع خیابانی منجر به قتل شده‌اند، اتفاقی که ممکن است در هر شرایطی برای ما نیز رخ دهد. خانواده این سه زندانی امشب در میان ما هستند و خدا کند از این مراسم نا امید باز نگردند.

کرمی بیان کرد: یک تصویر غلط در خصوص سوپر استارها وجود دارد و آن این است که این گروه از هنرمندان بسیار ثروتمند هستند، اما باید گفت که این طور نیست، اما مبالغی که امروز آنها برای این مراسم کمک کرده اند، مبالغ بسیار چشمگیری است. مهناز افشار و مهتاب کرامتی با هم مبلغ 100 میلیون تومان را پرداخت کرده اند.

در ادامه این مراسم، رضا عطاران، بهاره رهنما و حبیب رضایی به روی صحنه آمدند. بهاره رهنما در حالی که یادآور می شد که کمک نقدی او و دوستانش نسبت به کمک های دیگر چندان قابل توجه نیست، گفت: ما مبلغ 11 میلیون تومان به این مراسم اهدا کردیم. البته من به عنوان سفیر انجمن حمایت از کودکان از برگزارکنندگان این مراسم تشکر می کنم.

 نباید فراموش کرد که دوران بلوغ دوران بسیار مهمی برای فرزندان ما است، دورانی که انسان به اوج احساسات خود می رسد. احساساتی که اگر کنترل نشود، تبدیل به یک فاجعه می شود. من نیز وقتی نوجوان بودم از احساسات بسیاری برخوردار بودم، اما خوشبختانه در خانواده ای حضور داشتم که با ایجاد بستری مناسب برای آموزش، این مسیر احساسات من را رهبری کرد تا به مقصد مناسبی برسد.

وی ادامه داد: متاسفانه برخی از مناطق و خانواده ها خود به تنهایی جرم‌خیز است. اگر یک انسان معمولی هم در چنین فضایی زندگی کند ممکن است دچار مشکلاتی شده و رفتارهای نابهنجار از خود نشان دهد. با توجه به اینکه با پرونده های بسیاری در زمینه اعدام مواجه هستیم، شاهد خانواده هایی بودیم که یکی از افراد خانواده به قتل رسیده و پول دیه می تواند زندگی آنها را تغییر دهد. من منکر حق دریافت دیه نیستم، اما نباید این مبلغ به قدری بالا رود که کسی قادر به پرداخت آن نباشد.

حبیب رضایی نیز در ادامه صحبت های بهاره رهنما گفت: آدم وقتی در چنین فضایی قرار می گیرد، احساس متضادی پیدا می کند. در چنین مراسم هایی یک طرف ماجرا جوانی است که جانش گرفته شده و در طرف دیگر جوانی است که باید جانش نجات داده شود. ما برای هر دوی آنها متاثر هستیم و چنین احساسی آدم ها را دگرگون می کند.

«طبقه حساس» جان 3 اعدامی نجات داد

از دیگر هنرمندانی که روی صحنه آمدند می توان به بهادر مالکی و محمد بحرانی صدا پیشگان مجموعه کلاه قرمزی اشاره کرد. رضا عطاران و محمدرضا هدایتی در مجموع 100 میلیون تومان کمک کردند.

همچنین دست‌اندرکاران پروژه «طبقه حساس» 20 میلیون تومان و پول فروش گیشه به مبلغ بیش از 8 میلیون تومان فروش دیشب نیز در این مراسم اهدا شد.

هانیه توسلی از دیگر هنرمندان حاضر در این مراسم نیز درباره مساله جوانانی که زیر سن قانونی مرتکب قتل می‌شوند، صحبت کرد.

منیژه حکمت به نمایندگی از پروژه سینمایی «شهر موش ها» مبلغ 10 میلیون تومان را اهدا کرد. وی گفت: از مادران صلح، مهتاب کرامتی و دیگر دوستان حاضر در این مراسم تشکر می کنم که هر زمان انسانی نیاز به کمک دارد آنها حضور پیدا می کنند.

شبنم مقدمی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر نیز بیان کرد: ممنونم از افرادی که توان داشتند و انسانیت خود را نشان دهند. امیدوارم امشب بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که پدران، مادران و خواهران حاضر در این جمع طعم از دست دادن را نچشند، که همه ما و حتی خانواده های مقتولین می دانیم چه طعم تلخی دارد.

بهاره رهنما در ادامه این مراسم، توضیح داد: من امیدوارم امشب آنقدر پول جمع شود تا بتوان جان یک زندانی محکوم به اعدام دیگری را نجات دهیم. به عنوان مثال یک جوان تنها دو هفته فرصت دارد تا دیه خود را پرداخت کند، این جوان قاتل نیست، بلکه به جای کسی دیگر اعدام می شود و قاتل اصلی که دوست او بوده است فرار کرده است.

«طبقه حساس» جان 3 اعدامی نجات داد

از دیگر افرادی که در این مراسم کمک کردند، می توان به مصطفی انصاری 100 میلیون تومان، الهه کولایی 500 هزار تومان، هومن بهمنش 5 میلیون تومان اشاره کرد.

علی ضیاء مجری برنامه های تلویزیون روی صحنه آمد و گفت: به خاطر دارم مدتی پیش با علی خلعتبری به زنجان رفتیم و در یک سالن کوچک توانستیم بیش از 2 میلیارد تومان پول جمع کنیم، پس امشب باید بیشتر از این ها کمک جمع کنیم. در آنها ما دستگاه های الکترونیکی را ردیف به ردیف پیش مردم می بردیم و از آنها پول می گرفتیم. شاید بتوان چنین برنامه ای را اینجا پیاده کرد.

در ادامه خسرو احمدی روی صحنه آمد و گفت: زمانی که علی ضیاء گفت می خواهد ردیف به ردیف پول جمع کند من ترسیدم، چرا که من و تعداد بسیاری از افراد حاضر در این جمع در سطحی از وضعیت اقتصادی نیستند که کمک های میلیونی کنند، به همین دلیل خجالت کشیدم، اما بعد دیدم که نفس کار مهم است، مهم این است که کمک کنیم، مبلغ آن اصلا مهم نیست.

در پایان مراسم، در حالی که تنها 100 میلیون تومان برای نجات جان سه جوان باقی مانده بود، ستارگان سینمای ایران در کنار صحنه قرار گرفتند تا عکس و یا امضاء خود را به نفع نجات جان این سه جوان به فروش بگذارند.

رضا عطاران، مهتاب کرامتی، بهاره رهنما، روح الله حجازی، حبیب اسماعیلی، حبیب رضایی، احسان کرمی، منیژه حکمت، جواد نوروزبیگی، شبنم مقدمی، محمد زرین دست، پگاه آهنگرانی، هانیه توسلی، سید علی ضیاء، رضا بهبودی، الهه کولایی و مهناز افشار از جمله افراد حاضر در این مراسم بودند.


ویدیو مرتبط :
اعدامی که نجات یافت!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فیس‌بوک جان یک اعدامی را نجات داد (+عکس)




اخبار اجتماعی  - فیس‌بوک جان یک اعدامی را نجات داد (+عکس)

ماجرای نجات اینترنتی صفر، ماجرای جالبی است. حکایتی که نشان داد می شود از ظرفیت شبکه های اجتماعی برای اهداف خیر و خداپسندانه هم استفاده کرد.

«دوستتون دارم و قول می دم کارهای شما بی جواب نمی مونه.» این اولین جمله هایی است که «صفر» بعد از آزادی روی کاغذ نوشت. او شاید الان خوشحال ترین آدم دنیا باشد. «صفر» 18 ساله، از شش سال پیش به دلیل یک قتل، تا یک قدمی چوبه دار هم رفته بود. او حتی بعد از رضایت خانواده مقتول به دریافت دیه و گذشت از اعدام، امیدی هم به تامین دیه 190 میلیون تومانی برای آزادی نداشت. اما کاربران یک شبکه اجتماعی در حرکتی جالب با جمع کردن هزینه دیه او، آزادی را به صفر هدیه دادند.

هر نفر 10 هزار تومان
«من در آزادی «صفر»، سهیم می شوم؛ و دوست ندارم کودکان اعدام شوند.» این، نام صفحه ای بود که یک جمعیت خیریه دانشجویی برای «آزادی صفر» ساختند. بروبچه های «جمعیت دانشجویی امام علی(ع) » این متن را هم برای دعوت از کاربران شبکه های اجتماعی و مشارکت آنها در طرح آزادی صفر نوشتند:«دست در دست هم می گذاریم تا چشمان مادری به دیدار فرزندش روشن شود.

 

صفر نوجوانی 16 ساله ساکن یک محله معضلخیز و محروم بود که نادانسته خانواده دیگری را داغدار کرد.اگر 13 هزار نفر به این ایونت بپیوندند و هرکدام فقط 10هزار تومان کمک کنند، هزینه آزادی «صفر» تامین می شود.لطفا هر کدام مان هرچه قدر که می توانیم برای آزادی او کمک کنیم، حتی فقط 1000 تومان می تواند برای آزادی یک انسان کمکی باشد.همچنین لطفا همین اکنون از دوستان مان نیز برای پیوستن به این ایونت دعوت کنیم تا افراد بیشتری برای کمک بیایند.»

آن طور که بروبچه های جمعیت نوشته بودند، بخشی از مبلغ هم قبلا  جمع آوری شده بود:«خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته توسط گروه های رابط، خانواده مقتول رضایت داده است که حاضر است در قبال دریافت 190 میلیون تومان دیه او را ببخشد و از قصاص او بگذرد.بخشی از این مبلغ تاکنون توسط خیرین تامین شده و هنوز 130 میلیون تومان دیگر باید تهیه شود تا صفر بتواند سفری دوباره به این دنیا داشته باشد. سفری که این بار دیگر می خواهد به گونه ای دیگر بسازدش.این مبلغ را باید در دی ماه 1392 تامین کنیم.این آخرین فرصت آزادی برای اوست.»

مسئولان جمعیت، شماره حسابی هم اعلام کرده بودند تا حتی پرداخت ها هم انلاین باشد و نیازی به مراجعه حضوری نداشته باشد.

در مدت زمان کوتاهی، نه تنها همه 130 میلیون تومان پول مورد نیاز جمع می شود، بلکه حدود 50 میلیون تومان اضافی هم در حساب اعلام شده باقی می ماند تا مسئولان جمعیت شگفت زده شوند و البته صفر هم آزاد.

 

اخبار,فیس بوک,نجات اعدامی در فیس بوک

 

یک ماجرای باورنکردنی
ماجرای صفر، از ان ماجراهای عجیب است. روایت بروبچه های جمعیت امام علی(ع) از زندگی صفر این طور شروع می شد:«صفر نوجوانی 16 ساله ساکن یک محله معضل خیز و محروم بود که نادانسته خانواده دیگری را داغدار کرد.داستان تلخ زندگی «صفر» از محله ای محروم شروع می شود و از خانه ای که فقر و تنگدستی را قرین خود دارد.صفر نوجوانی از محله ای است که خشونت آنجا عادی شده است. گذاشتن چاقو در جیب برای بازی کودکان عادی است. یکی از آن محله هایی که در آن نداشتن سلاح سرد جای تعجب برانگیز است.

 

پدر صفر یک کارگر زحمت کش است که ضایعات جمع آوری می کند.صفر از سن 12 سالگی نان آور خانه هم بود.یکی از روزها در حدود 6 سال پیش، در یک نزاع خیابانی در محله و از سر کودکی و بی خبری اش به راهی می رود که بی بازگشت است.او هم زندگی خود و خانواده اش را به تباهی می کشد و هم خانواده نوجوان دیگری را داغدار می کند.

 

اکنون 6 سال از آن اتفاق گذشته است و صفر در این مدت چند بار تا پای چوبه اعدام رفته است تا قصاص شود ولی خوشبختانه این اتفاق هنوز نیفتاده تا فرصتی باشد برای بخشش یک انسان و بازگشت کودکی او به زندگی، کودکی ای که از دست رفته است.در همه این سالها جز رنج برای خانواده فقیر او و نبود فرزند خانواده مقتول چیزی باقی نمانده است. هر دو خانواده اشک ریخته اند. اکنون «صفر» پشیمان از کرده خویش است و خواهرش چشم انتظار بازگشت او به خانه تا شاید دیده مادر روشن شود.»

حالا اما بعد از 6 سال که تلخی ان روز، هرروز برای صفر و خانواده خودش و خانواده مقتول بیشتر می شدف یک شبکه اجتماعی حلقه واسطه ای شد برای آزادی یک زندانی و محکوم که تازه نوجوانی را پشت سرگذاشته و از این به بعد می خواهد زندگی جدیدی آغاز کند. بچه های جمعیت البته  الان هم صفر را تنها رها نکرده اند.

 

انها در همان صفحه اجتماعی که برای صفر ایجاد کرده بودند، اعلام کردند که قرار است با همکاری ها و هماهنگی های به عمل امده، بروبچه های جمعیت او را کمک می کنند تا بازگشت مناسبی به جامعه داشته باشد:«بعد از خروج باید مو به مو مطابق برنامه مددکاری جمعیت امام علی قدم بردارد و به محض این که شرایط فراهم شد، مشغول کار شودجمعیت امام علی برای خروج صفر از زندان برنامه هایی جهت بازپروری روحی و بازگشت مناسب به جامعه خواهد داشت.»

نتیجه ای که خود صفر هم موقع ملاقات اخر، به بروبچه های جمعیت قولش را داده بود:««بیرون که بیام می خواهم به داد خانواده ام برسم و کمک حالشان باشم و جبران بدبختی ای که این سالها برایشان ایجاد کردم، بکنم.برای همیشه هم شرمنده بزرگواری خانواده ای هستم که منو عفو کردند.»

 

اخبار,فیس بوک,نجات اعدامی در فیس بوک

 

این، دستنوشته ای است که بچه های جمعیت امام علی(ع) می گویند «صفر» بعد از شنیدن خبر آزادی اش برایشان نوشته

 

حالا همه منتظرند نتیجه ماجرای صفر را خیلی زود ببیند. ماجرایی که نشان داد چه طور می شود از ظرفیت شبکه های اجتماعی برای انجام کارهای خیر و خداپسندانه بهره برد.

اخبار اجتماعی - مهر