اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

طالب پور:IFUIS خلاف قانون انجام داده



مديرکل تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و رييس فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي ايران "IFUS" اعلام کرد:‌ فدراسيون جهاني ورزش هاي بين دانشگاهي "IFUIS" اقدامات خلاف قانون انجام مي دهد."مهدي طالب پور" روز دوشنبه با حضور در غرفه ايرنا در شانزدهمين نمايشگاه بين المللي مطبوعات و خبرگزاريها به خبرنگار ايرنا افزود: فدراسيون جهاني ورزش هاي بين دانشگاهي با تقليد از نام فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي درصدد دادن اعتبار به خود است که اين کار يک اقدام خلاف قانون محسوب مي شود.

 

وي افزود: از طرفي اين فدراسيون با اين روش، بسياري از بازيکنان ملي پوش ايران را به رقابت هاي در سطح پايين در بين چند دانشگاه دعوت مي کند که حضور در آنها اهميت چنداني ندارد و فقط باعث عقب افتادن ليگ هاي رشته هاي مختلف در ايران مي شود.

 

طالب پور خاطر نشان کرد:‌ از طرفي بازيکناني که در اين مسابقات شرکت مي کنند بايد در رده سني 18 تا 28 سال بوده و ملي پوش نباشند، حال آنکه فدراسيون جهاني ورزش هاي بين دانشگاهي در بيشتر موارد از تمامي داشته هاي ورزش ايران در مسابقاتي در چنين سطح استفاده مي کند.

 

وي افزود:‌ تنها فدراسيون قانوني در حوزه دانشجويي فدراسيون ملي ورزش هاي دانشگاهي"IFUS" است و ساير مشتقات ورزش دانشگاهي به دليل عدم داشتن مجوزهاي بين المللي و جهاني مورد تاييد وزارت علوم نيستند.

 

طالب پور اظهار داشت:‌ با اين وجود ما به ساير فعاليت ها به عنوان يک فرصت نگاه مي کنيم و معتقديم که بايد از اين شرايط نيز استفاده کرد اما در قالب تيم هاي دانشگاهي و حضور ورزشکاراني دراين سطح بلامانع است.

 

 

 


ویدیو مرتبط :
رژیم پهلوی از ابتدا خلاف قانون بود

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

كاهش ساعت كاری ادارات درماه رمضان خلاف قانون



 

 

پورمحمدی: كاهش ساعت كاری ادارات در ماه رمضان خلاف قانون است

اگر مجلس در این باره طرحی بدهد این شامل اصل 75 می‌شود و شورای نگهبان آن را رد می‌كند. این لایحه را باید دولت ارایه دهد تا پیامد و تبعاتش را بررسی كند.

فارس: رئیس سازمان بازرسی كل كشور اعلام كرد: طبق قانون و همچنین بر اساس لایحه خدمات كشوری، در حال حاضر كاهش ساعت كاری ادارات در ماه مبارك رمضان خلاف قانون است.

حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی در جمع كارشناسان و بازرسان این سازمان ضمن تبریك فرارسیدن ماه مبارك رمضان به كاهش ساعات كاری در این ماه از سوی دولت اشاره كرد و اظهار داشت: طبق قانون و آخرین قانونی كه مجلس تصویب كرد و همچنین بر اساس لایحه خدمات كشوری، ساعت كاری 44 ساعت در هفته می‌باشد كه صریح و غیرقابل تخصیص است و نمی‌توان آن را تغییر داد.

وی اظهار داشت: طبق قانون و همچنین بر اساس لایحه خدمات كشوری، در حال حاضر كاهش ساعت كاری ادارات در ماه مبارك رمضان خلاف قانون است و برای اینكه در این زمینه اقدام خلاف قانون صورت نگیرد بهتر است دولت پس از بررسی پیامدها و تبعات آن، لایحه‌ای تنظیم كرده و آن را به مجلس شورای اسلامی ارایه كند.

حجت‌الاسلام پورمحمدی افزود: این مسأله در اوایل دولت نهم بحث شد و به مناسبت شبهای قدر، ساعت كاری كاهش یافت، علی‌رغم این‌كه باور دارم راندمان و بهره مفید كار دستگاه‌های اجرایی باید بالا باشد، اما معتقد به كاهش ساعت كار در ماه مبارك رمضان هستم ولی طبق قانون.

رئیس سازمان بازرسی كل كشور اظهار داشت: در سال گذشته پس از آن كه دولت ساعت كار جدید را در ماه مبارك رمضان اعلام كرد سازمان بازرسی كل كشور گزارشی را تهیه كرد مبنی بر اینكه این اقدام خلاف قانون است و دولت حق چنین تصمیمی را ندارد.

سازمان بازرسی كل كشور این گزارش را برای ابطال مصوبه دولت به دیوان عدالت اداری ارسال كرد اما پس از كش وقوس‌های متعدد این مسئله در هیئت عمومی دیوان مطرح نشد و پس از آن هیأت تطبیق مقررات و قوانین در مجلس آن را بررسی كرد و نظر داد كه مصوبه دولت خلاف قوانین است و دولت نمی‌تواند چنین مصوبه‌ای را بگذراند.

حجت‌الاسلام پورمحمدی گفت: شاید این سوال مطرح شود كه چرا مجلس در خصوص كاهش ساعت اداری در ماه مبارك رمضان تصمیم نمی‌گیرد(مثل تغییر ساعت كار ادارات در شش ماهه اول و دوم سال یا تغییر ساعت كار بانك‌ها)، در این زمینه باید گفت كه چون در این مسئله كاهش زمان مطرح است و آثار اقتصادی دارد و بحث كاهش درآمدهای دولت مطرح است مجلس نمی‌تواند این كار را بكند.

وی در ادامه اظهار داشت: اگر مجلس در این باره طرحی بدهد این شامل اصل 75 می‌شود و شورای نگهبان آن را رد می‌كند. این لایحه را باید دولت ارایه دهد تا پیامد و تبعاتش را بررسی كند. اگر دولت لایحه بدهد با پیش‌بینی پیامدها و تبعات خاص خود، این دیگر منعی ندارد.

حجت‌الاسلام پورمحمدی در پایان تأكید كرد: به دولت توصیه می‌كنیم لایحه‌اش را در این باره ارائه دهد...../تحلیل:عصرایران