اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

صحبت به انگلیسی ،نیایش به عبری، اندیشه به پارسی



اخبار ,اخبار سیاسی ,کمک روحانی به بیمارستان یهودیان

 

اخبار سیاسی -  گزارش "نیویورک تایمز" از کمک روحانی به بیمارستان یهودیان صحبت به انگلیسی ،نیایش به عبری، اندیشه به پارسی

در این بیمارستان "جو خوبی" وجود دارد. علیرغم آن که من یهودی نیستم. در این بخش تنها پنج یهودی مشغول به کار هستند و اکثر آنان مهاجرت کرده اند. من 48 سال است که در این بیمارستان کار می کنم. 96 درصد بیماران مسلمان هستند. اکثریت کارکنان بیمارستان نیز مسلمان هستند.

 خبرنگار روزنامه "نیویورک تایمز" در تهران با انتشار گزارشی در مورد کمک اخیر دولت "روحانی" به بیمارستان یهودیان تهران به همزیستی مسالمت آمیز ایرانیان در کنار یکدیگر فارغ از نژاد، مذهب و رنگ پوست اشاره می کند.

دکتر "سیامک مرصادق" رییس بیمارستان و مرکز خیریه "دکتر سپیر" در مصاحبه با "توماس اردبرینک" خبرنگار روزنامه "نیویورک تایمز" در ایران از عشقش به میهنش گفته و افزوده است :"هزاران یهودی ای که ساکن ایران هستند نمی خواهند کشورشان را ترک کنند خواستار زندگی در جمهوری اسلامی ایران هستند. این پزشک ایرانی اظهار داشت که اکثریت یهودیان ساکن ایران تنها به این دلیل حاضر به ترک ایران نیستند چرا که دوست دارند در وطن شان زندگی کنند.

دکتر مرصادق در مورد عشق و علاقه اش به ایران می گوید: "من به زبان انگلیسی صحبت می کنم، به عبری نیایش می کنم و به زبان "پارسی" می اندیشم." این جراح ایرانی نماینده مجلس شورای اسلامی ایران است و در این مرود می گوید "من یک ایرانی یهودی هستم."

خبرنگار "نیویورک تایمز" در ادامه می افزاید که این پزشک ایرانی – یهودی از کمک دولت به بیمارستان "سپیر" شگفت زده نشده و در این مورد می نویسد :"هفته گذشته بسیاری از ایرانیان از کمک 400 هزار دلاری دولت "روحانی" به بیمارستان یهودیان تهران (سپیر) متعجب شدند اما دکتر مرصادق در زمره این افراد نبوده است او در این مورد گفت: "ما یهودیان بخشی از تاریخ ایران هستیم. این رویداد از آن رو جالب توجه است که دولت روحانی نشان داد که ما به عنوان یک اقلیت مذهبی بخشی از این کشور هستیم."

خبرنگار "نیویورک تایمز" با اشاره به همزیستی مسالمت آمیز ایرانیان از مذاهب و فرقه های گوناگون در کنار یکدیگر می نویسد "با یکی از محصلین در مدارس مذهبی تهران که در نزدیکی بیمارستان یهودیان سکونت دارد صحبت کردم. او به من گفت که هرگاه احساس می کند که دچار کسالت شده به این مرکز درمانی مراجعه می کند. این شهروند مذهبی تهرانی به من گفت "آن ها ممکن است مذهب متفاوتی داشته باشند با این حال همگی ایرانی هستند. من دلیلی نمی بینم که به بیمارستان یهودیان مراجعه نکنم."

یکی از کارکنان این بیمارستان با اشاره به "جو مثبتی" که در آنجا وجود دارد به خبرنگار "نیویورک تایمز" می گوید: "در این بیمارستان "جو خوبی" وجود دارد. علیرغم آن که من یهودی نیستم. در این بخش تنها پنج یهودی مشغول به کار هستند و اکثر آنان مهاجرت کرده اند. من 48 سال است که در این بیمارستان کار می کنم. 96 درصد بیماران مسلمان هستند. اکثریت کارکنان بیمارستان نیز مسلمان هستند. پیام اصلی ما در این بیمارستان این است "در اینجا هر فردی می تواند بیاید. ما در اینجا به مذهب، نژاد و رنگ کسی کاری نداریم."

"نیویورک تایمز" گزارش خود را با اشاره به موضوع "هولوکاست" می نویسد :"مرصادق" با اشاره به موضوع هولوکاست اظهار داشت که "بهتر بود "احمدی نژاد" به این موضوع نمی پرداخت. او موضع "روحانی" در قبال یهودیان و مسئله "هولوکاست" را بسیار بهتر از رییس جمهوری پیشین ایران می داند. او در پایان به همراهی روحانی در سفر به نیویورک اشاره کرد و در مورد شرکت در جنگ هشت ساله ایران و عراق نیز این گونه گفت: "من در جنگ هشت ساله شرکت کردم. اگر موقعیت مشابهی بار دیگر ایجاب کند بار دیگر نیز حاضرم در جنگ شرکت کنم."

اخبار سیاسی - تدبیر

 


ویدیو مرتبط :
اجرای مهد بهار اندیشه-روز دوم-شکوه نیایش -1389 -موسسه فرهنگی آموزشی مفتاح قائم (عج)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

علی دایی: سرپرست تیم ملی بلد نبود انگلیسی صحبت کند / نفر اول فوتبال ما این کاره نیست



اخبار,اخبارورزشی,بازی فینال جام ملت های آسیا

سرمربی سابق پرسپولیس و تیم ملی گفت: «هر کس دیگر هم به جای کی‌روش بود با این امکانات به همین‌جا می‌رسید و همین نتایج را می‌گرفت.»

 حضور علی دایی در استرالیا که به دعوت کنفدراسیون آسیا برای تماشای بازی فینال جام ملت های آسیا صورت گرفته بود با استقبال ایرانیان مقیم استرالیا همراه و بسیاری از آنها با حضور در محل اقامت شهریار به دنبال گرفتن عکس و امضای یادگاری بودند.

دایی در مدت حضورش در سیدنی گفتگویی را با انجام داده که در زیر می خوانید.

 * آقای دایی شما در هتلی اقامت کرده‌اید که نگاه بسیاری از ایرانیان بعد از بازی با عراق به آن بود؟
- از چه بابت.

 * نشست مسئولان تیم‌ملی با اعضای AFC بابت شکایت از دوپینگ علاء عبدالزهرا اینجا بود؟ نظرتان در این‌باره چیست؟
- وقتی آن بحث به وسط کشیده شد می‌دانستم که بدون نتیجه است و به جایی نمی‌رسیم.

* ای کاش یک نفر مثل شما در هیات ایران بود تا لااقل از حق تیم‌ملی دفاع کند؟
- (لبخند) سکوت.

 * ببینید جدی می‌گویم؟
- می‌دانم چه می‌گویید. متاسفانه همیشه همین‌طور است. یک نفر سرپرست تیم می‌شود که بلد نیست انگلیسی صحبت کند.

* آقای دایی بارها شده که شنیده‌ایم شما می‌توانید به عنوان نماینده ایران پست‌های مدیریتی در فیفا یا AFC بگیرید. چرا این‌کار را نمی‌کنید؟ ما آن جلسه را باختیم چون نفوذ نداشتیم؟
- جواب این سوال به سیستم موجود در فوتبال ما برمی‌گردد. متاسفانه در حال حاضر افرادی در راس کار هستند که به درد سیستم فوتبال ما نمی‌خورند و نتیجه کار همین می‌شود.

 * شما فکر می‌کردید تیم‌ملی در یک چهارم حذف شود؟
- نه من تصورم این بود که جزو چهار تیم نهایی می‌شویم.

* فینال هم بین کره‌جنوبی و استرالیا برگزار شد. فکر می‌کردید استرالیا قهرمان شود؟
- پیش‌بینی من قهرمانی کره‌جنوبی بود که نشد و بازی را به استرالیا واگذار کرد.

* این روزها بحث‌هایی درباره ماندن یا نماندن کارلوس کی‌روش شنیده می‌شود. نظر شما چیست؟
- ببینید من فقط می‌گویم بودن او خیلی بهتر از نبودنش است. البته انتقادهایی به شیوه کارش دارم اما باید حمایتش کنیم.

 * یعنی موافق ماندن او هستید؟ این در حالی است که منتقدان او اعتقاد دارند عملکرد موفقی در جام ملت‌ها نداشته است؟
- ما باید ببینیم به او چه داده‌ایم که این نتیجه را می‌خواهیم. تدارکات او چه بوده. باور کنید من از کی‌روش و عملکرد او ناراحت نیستم چرا که هر کس دیگر هم به جای کی‌روش بود با این امکانات به همین‌جا می‌رسید و همین نتایج را می‌گرفت. البته گفتم که برخی جاها انتقاد دارم اما ایراد اصلی کار ما جای دیگری است.

* می‌گویید این ایراد کجاست؟
- نیازی به گفتن نیست. شما ببینید کنفدراسیون آسیا برای فینال حواسش به همه چیز است. آنها به همه چهره‌ها و بازیکنان قدیمی اهمیت می‌دهند اما در فوتبال خودمان چهار تا پیشکسوت و بازیکنان قدیمی همراه تیم نمی‌کنند تا در مواقع لازم و جایی که کار گره می‌خورد به تیم کمک کنند.

 * چرا این مسایل را منتقل نمی‌کنید؟
- احتیاجی به گفتن نیست. همه‌جا این کار را می‌کنند. متاسفانه سیستم ما ایراد دارد. نفر اول فوتبال این کاره نیست. سرپرست تیم نمی‌داند باید چکار کند، تقسیم وظایف نشده، هیچ‌کس سرجایش نیست و نتیجه همین می‌شود.

* از این بحث‌ها که بگذریم ایرانیان زیادی در استرالیا به استقبال شما آمدند؟
- هموطنان عزیزم همیشه لطف دارند. در کنار این شنیدم که شما به همراه سایر ایرانیان اینجا گل کاشتید و به خوبی از تیم‌ملی حمایت کردید. ای‌کاش این حمایت‌ها با حضور تیم‌ملی در فینال همراه می‌شد. خیلی دوست داشتم به جای کره‌جنوبی تیم‌ملی ما با استرالیا در فینال بازی می‌کرد.

* سامی الجابر عربستانی و الکس دل‌پیرو هم از شما استقبال کردند؟
- سامی الجابر یکی از دوستان خوب من است. دل پیرو‌ هم در صحبتی که داشتیم اشاره کرد باور نمی‌کند تیم‌ملی حذف شده و جزو چهار تا تیم پایانی نیست.

* از تیم‌ملی که بگذریم به عنوان یک پرسپولیسی قدیمی حواس‌تان به شرایط پرسپولیس در این روزها هست؟
- اجازه بدهید درباره پرسپولیس صحبتی نکنیم.

 * حرف پایانی؟
- باز هم جا دارد اینجا از تمام شما دوستان و ایرانیان عزیزی که در استرالیا اقامت دارند تشکر کنم. عزیزانی که همیشه حامی تیم‌ملی بودید. حمایتی که در سال 98 و پلی‌آف جام‌جهانی فرانسه تجربه کرده بودم و امیدوارم همیشه موفق باشید.

 اخبارورزشی  -  روزنامه گل