اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

صادرات شکلات ایرانی به آمریکا


دبیر انجمن شیرینی و شکلات گفت: سال گذشته 211 هزار تن شیرینی و شکلات صنعتی به 60 کشور دنیا صادر شد که بخش اعظم این صادرات به آمریکا بوده است.

خبرگزاری ایسنا: دبیر انجمن شیرینی و شکلات گفت: سال گذشته 211 هزار تن شیرینی و شکلات صنعتی به 60 کشور دنیا صادر شد که بخش اعظم این صادرات به آمریکا بوده است.

جمشید مغازه‌ای امروز - شنبه - در نشست خبری با بیان این‌که در حال حاضر کارخانه‌های شیرینی و شکلات به حدی کافی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: به دلیل وجود برخی مشکلات از ظرفیت آن‌ها به صورت کامل استفاده نمی‌شود.

وی ادامه داد: هدف ما این است سرمایه‌گذاران خارجی را در این صنعت وارد کنیم یا این که دولت تسهیلاتی را در اختیار ما قرار دهد تا بتوانیم ظرفیت‌های خالی را پر کنیم البته با حذف عوارض صادرات شیرینی و شکلات از اوایل دولت یازدهم، زمینه رقابتی بیشتری ایجاد شده است.

مغازه‌ای ظرفیت کامل تولید صنعت شیرینی و شکلات را دو میلیون و 100 هزار تن عنوان و اظهار کرد: سال گذشته یک میلیون و 480 هزار تن شیرینی و شکلات صنعتی تولید شد.

وی ادامه داد: قطب اصلی تولید شیرینی و شکلات صنعتی استان آذربایجان شرقی است و در استان های تهران، اصفهان و ... نیز واحدهای تولیدی فعالی وجود دارد.

مغازه‌ای با اشاره به میزان صادرات شیرینی و شکلات صنعتی طی سال های گذشته گفت: روند صادرات این محصولات نسبت به سال 1391 افزایش اما نسبت به سال 1390 کاهش یافته است.

دبیر انجمن شیرینی و شکلات ادامه داد: سال 1391 دولت دهم برای صنعت شیرینی و شکلات عوارض صادرات بالای 50 درصد برای کالاهای آردی و 30 درصد کالاهای شکلاتی وضع کرد.

وی با بیان این‌که در آن زمان یک ماه و نیم صادرات ایران به کشورهای دیگر قطع شد، گفت: با پیگیری‌های انجام شده در ابتدای دولت روحانی عوارض صادرات برای شیرینی و شکلات صنعتی به طور کامل حذف شد.


ویدیو مرتبط :
آمریکا و صادرات نفت ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

صادرات زعفران ایرانی به آمریکا پس از 15 سال



اخبار,اخبار اقتصادی,صادرات زعفران

رئیس صندوق توسعه صادرات زعفران از صادرات نخستین محموله زعفران ایرانی به آمریکا پس از 15 سال در پی اجرایی شدن برجام و توافقات هسته‌ای ایران با کشورهای 1+5 تا هفته آینده خبر داد.

محمد جواد رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر بازار زعفران مناسب است و قیمت آن به حدود کیلویی هفت میلیون تومان رسیده است که نشان می‌دهد با توجه به افزایش تولید این محصول در کشور وضعیت خرید و فروش آن نیز در بازار داخلی و خارجی مناسب است.

رضایی گفت: پس از اجرایی شدن برجام و توافقات هسته‌ای ایران با کشورهای 1+5، کشورهای اروپایی مانند اسپانیا نیز خواهان خرید مستقیم زعفران ایرانی شدند در حالی که در دوران تحریم صادرات این محصول به کشورهای اروپایی با محدودیت و کاهش شدیدی مواجه شده بود، چراکه با توجه به تحریم‌های بانکی، نقل و انتقال پول و ارز با مشکلات بسیاری مواجه شده بود.

رئیس صندوق توسعه صادرات زعفران ادامه داد: در حال حاضر تقاضای خرید زعفران از سوی آمریکا نیز ارائه شده که به زودی اولین محموله 20 کیلوگرمی زعفران برای نخستین بار پس از 15 سال آماده ارسال به آمریکاست و پیش‌بینی می‌شود تا هفته آینده این صادرات انجام شود.

وی اظهار کرد: در دوران تحریم کشورهایی مانند امارات و حتی اسپانیا نقش واسطه و دلال را در بازار طلای سرخ ایرانی ایفا می‌کردند و این محصول ارزآور را از ایران خریداری و به نام و با بسته‌بندی و برند خود در بازار جهانی معامله می‌کردند.

به گفته رضایی،‌ صادرات مستقیم زعفران به کشورهای اروپایی می‌تواند تا 40 درصد بازار زعفران ایرانی را رونق ببخشد.


اخبار اقتصادی  -  ایسنا