اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شیوه جدید سرقت از منازل شمال تهران


دو مرد و یک زن که با تشکیل یک باند و در پوشش خواستگار به خانه افراد پولدار در تهران رفته و در فرصتی مناسب سرقت می‌کردند، دستگیر شدند.

خبرگزاری مهر: دو مرد و یک زن که با تشکیل یک باند و در پوشش خواستگار به خانه افراد پولدار در تهران رفته و در فرصتی مناسب سرقت می‌کردند، دستگیر شدند.

بیست و هفتم شهریور ماه امسال از طریق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ وقوع یک فقره سرقت منزل به کلانتری ۱۰۱ تجریش اعلام شد .

با حضور مأموران در محل سرقت واقع در خیابان قیطریه و انجام تحقیقات مشخص شد که سارق یا سارقین اقدام به سرقت بیش از دو میلیارد تومان اموال داخل منزل از قبیل طلا و جواهرات ، دهها سکه طلا ، البسه مارک دار ، چندین دستگاه گوشی تلفن همراه مدل بالا کرده اند.

با تشکیل پرونده مقدمایت با موضوع سرقت منزل و به دستور شعبه دهم بازپرسی دادسرای ناحیه یک تهران ، پرونده برای  رسیدگی در اختیار پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت  .

اظهارات مالباخته

مالباخته پس از حضور در پایگاه یکم پلیس آگاهی ، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : ۲۶ شهریور ماه منزل را بهمراه تمامی اعضای خانواده ، برای  مسافرت به یکی از شهرهای شمال کشور ترک کرده اما پس از مراجعت به منزل متوجه سرقت مقدار زیادی از وسایل داخل خانه شدیم.

با حضور کارآگاهان در منزل مالباخته و بررسی تیم سرقت منزل پایگاه یکم آگاهی ، کارآگاهان اطمینان پیدا کردند که سارق یا سارقین با اطلاع از عدم حضور مالباخته و اعضای خانواده ، به محل سکونت آنها مراجعه و بدون هرگونه تخریب درب ورودی (بواسطه داشتن کلید درب ورودی مجتمع و واحد مسکونی مالباخته)، وارد ساختمان شده و سرقت خود را انجام داده اند .

با توجه به دلایل و شواهد به دست آمده مبنی بر داخلی بودن نوع سرقت، تحقیقات در خصوص اعضای خانواده مالباخته و افراد مرتبط با آنها در دستور کار قرار گرفت.

با اطلاعات بدست آمده از مالباخته و اعضای خانواده ی ایشان مشخص شد که جوانی بنام حامد چندی پیش با دختر مالباخته آشنا شده، به وی پیشنهاد ازدواج داده و حتی با اعضای خانواده اش برای  انجام خواستگاری به محل زندگی مالباخته مراجعه و حتی صحبت های مقدماتی نیز در این خصوص صورت گرفته است.

مالباخته در خصوص هویت حامد به کارآگاهان گفت : چندی پیش متوجه شدم که جوانی به دخترم پیشنهاد ازدواج داده و بر این موضوع پافشاری دارد ؛ برای آشنایی از این جوان دعوت کردم و ایشان نیز بنام آقای "حامد " به همراه خواهرش ( یک خانم جوان حدودا ۳۰ ساله ) به منزل ما مراجعه کردند ؛ ایشان مدعی بودکه پسر یکی از کارخانه داران سرشناس هستند که در حال حاضر پدر و مادرشان در تهران سکونت نداشته و به همین علت و برای آشنایی اولیه ، بهمراه خواهرش برای خواستگاری آمده و خود ایشان نیز در حال حاضر دانشجو هستند ؛ زمانیکه در خصوص محل سکونت ایشان در تهران سؤال کردم ، ایشان عنوان کرد که پدرشان یک واحد آپارتمان در شهرک غرب – خیابان درختی برای ایشان خریداری کرده و در حال حاضر نیز در آنجا زندگی می کند ؛ بنده حتی برای بررسی موضوع ، یک جلسه نیز به این خانه در خیابان درختی مراجعه و متوجه شدم که او در این محل زندگی می کنند .

مالباخته در ادامه اظهاراتش به کارآگاهان گفت دقیقا از روزی که سرقت انجام شد ، از "حامد " هیچ خبری نداریم و تصور می کنم که اوبه محل سکونت پدر و مادرشان مراجعه کرده باشند.

با توجه به اطلاعات بدست آمده در خصوص "حامد" ، کارآگاهان به محل زندگی وی در خیابان درختی مراجعه و اطلاع پیدا کردند که واحد مسکونی مورد ادعای حامد در خصوص مالکیت آن ، واحدی استیجاری بوده که همزمان با زمان سرقت از منزل مالباخته ، از سوی وی تخلیه شده است.

در ادامه رسیدگی به پرونده ، محل سکونت خانواده حامد ( ۲۳ ساله ) در منطقه سه راه آذری شناسایی و در تحقیقات از اعضای خانواده وی مشخص شد که حامد از حدود یک سال پیش و پس از آشنایی با خانم جوانی که حامد قصد ازدواج با وی را داشته اما با مخالفت شدید خانواده اش مواجه شده ، با آنها قطع رابطه کرده و در حال حاضر نیز از وی هیچ اطلاعی ندارند ؛ همچنین بررسی بانک اطلاعات مجرمان سابقه دار نیز نشان داد که وی پیش از این نیز یک بار به اتهام سرقت دستگیر و روانه زندان شده است .

همزمان با رسیدگی به پرونده سرقت دو میلیارد تومانی منزل در خیابان قیطریه ، با بررسی پرونده سرقت های مشابه مشخص شد که دو مالباخته دیگر نیز به همین شیوه و شگرد مورد سرقت قرار گرفته ( به ارزش تقریبی ۴۵۰ میلیون تومان برای هر دو پرونده ) و در این پرونده ها نیز همزمان با انجام سرقت از منازل ، خواستگار دختر مالباختگان که در تمامی آنها پسر یک کارخانه دار بوده ناپدید شده است ؛ در تمامی این سرقت ها ، خانم جوانی تحت عنوان "خواهر خواستگار" حضور داشته و خود خواستگار نیز مدعی داشتن خانه در منطقه شهرک غرب  بوده است .

با توجه به شباهت پرونده های سرقت منازل مناطق قیطریه، نارمک و دهکده المپیک، تصاویر حامد به رؤیت دو مالباخته دیگر نشان داده شد ؛ یکی از مالباختگان ، حامد را به عنوان خواستگار دختر خود معرفی اما دختر مالباخته دیگر وی را نه بعنوان خواستگار بلکه بعنوان یکی از بستگان خواستگارش مورد شناسایی قرار داد.

با توجه به اطلاعات به دست آمده در خصوص حضور دومین خواستگار قلابی در پرونده ، تصاویر این شخص استخراج و با انجام تحقیقات از خانواده حامد ، این شخص بنام «فرشید» (۲۰ ساله) و بعنوان یکی از بستگان حامد مورد شناسایی قرار گرفت (حامد و فرشید با یکدیگر دارای نسبت فامیلی پسردایی و پسرعمه هستند.)

دستگیری اعضای گروه سارقان منازل

با توجه به اطلاعات بدست آمده در خصوص "فرشید " ، کارآگاهان به محل سکونت فرشید مراجعه و در ادامه تحقیقات اطلاع پیدا کردند که فرشید نیز همانند حامد از محل سکونت خود متواری شده است.

تحقیقات برای شناسایی و دستگیری فرشید و حامد در دستور کار قرار داشت تا نهایتا کارآگاهان پایگاه یکم اطلاع پیدا کردند که فرشید بهمراه تعدادی از دوستانش و برای تفریح به یکی از شهرهای شمالی کشور رفته؛ با بدست آمدن اطلاعات جدید و با انجام اقدامات پلیسی، سرانجام فرشید در ساعت ۲۰ دوازده بهمن و در زمان بازگشت به تهران دستگیر می شود.

با دستگیری فرشید، بلافاصله تحقیقات از همان زمان دستگیری آغاز و در حالیکه فرشید چاره ای جز بیان حقیقت نداشت صراحتا به همدستی با حامد اعتراف و دیگر عضو پرونده به نام سمیرا (۳۱ ساله) را نیز معرفی کرد.

با اعترافات به دست آمده از فرشید، حامد و سمیرا نیز در ساعت یک بامداد و در منطقه سعادت آباد، دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه آنها مقادیر زیادی از اموال سرقتی و همچنین یک دستگاه خودروی گران قیمت کشف شد.

حامد در اعترافات خود صراحتا عنوان کرد  که با قسمتی از پول های بدست آمده از سرقت ها اقدام به خرید این خودرو نموده و این در حالی است که بنا بر اظهارات مالباختگان و همچنین اعترافات متهم، حامد در زمان انجام اقدامات متقلبانه برای جلب اعتماد شکات و مالباختگان، از یک دستگاه خودرو پژو ۲۰۶ استفاده کرده و خودرو ی گران قیمت، اخیرا و پس از انجام سرقت خیابان قیطریه خریداری شده است.

علاوه بر کشف مقادیر متنابهی از انواع اموال مسروقه (سکه های طلا ، البسه ، وسایل برقی و الکترونیکی)، کارآگاهان موفق به کشف دو کارت ملی مجعول متعلق به حامد می شوند که تاریخ تولد متهم در یکی از آنها به سال ۱۳۶۱ و در دومی به سال ۱۳۶۶ درج شده است. متهم (حامد) در خصوص این دو کارت ملی بدست آمده نیز به کارآگاهان نیز اعتراف کرد:با این  شیوه و شگرد سن خود را بالاتر از سن واقعی خود نشان می داده ؛ حامد در خصوص نحوه آشنایی خود با سمیرا  (۳۱ ساله)  هم گفت :حدود یک سال پیش و طی تصادف رانندگی در محدوده بازار تهران با وی آشنا شده و پس از مدتی به او علاقه مند شده و قصد ازدواج با وی را داشته اما خانواده اش با این مخالفت کرده اند.

«سمیرا» نیز در خصوص مشارکت در سرقت ها عنوان داشت که پس از جدایی از همسرم و آشنایی با حامد، به خاطر علاقه ای که به حامد داشته تصمیم گرفته تا در سرقت ها، با حامد و فرشید همکاری و مشارکت داشته باشند.

شاکیان مراجعه کنند


سرهنگ کارآگاه رحیم فرزام رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت : از تمامی شکات و مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد مورد فریب افراد، کلاهبرداری و یا سرقت بویژه سرقت منزل قرار گرفتند، دعوت می شود تا برای شناسایی متهمین و پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در اتوبان صدر (مسیر شرق به غرب) - ابتدای خیابان قلندری شمالی مراجعه کنند.


ویدیو مرتبط :
سرقت از منازل 2

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اعتراف سارق منازل تهران به ۱۵۰ سرقت در كشور غربی



 

اعتراف سارق منازل تهران به ۱۵۰ سرقت در كشور غربی

سارق سابقه داری كه سابقه حدود ۱۵۰ سرقت در یكی از كشورهای غربی را داشت، پس از سرقت میلیونی از یك آپارتمان در تهران هنگام فرار توسط همسایه ها غافلگیر شد.

به گزارش خبرنگار حوادث فارس، مدتی قبل، با صدای شكسته شدن در ورودی یك آپارتمان، همسایه طبقه پایینی كه برای بررسی این صدا به راه پله آمده بود متوجه حضور یك غریبه به آپارتمان همسایه اش شد و موضوع را بی درنگ به مركز فوریت های پلیسی اطلاع داد. در این رابطه، ماموران گشت كلانتری ۱۲۴ قلهك برای بررسی این موضوع به آدرس اعلامی مراجعه كردند.

هنگامی كه ماموران به محل مورد نظر رسیدند، شخص غریبه كه یك كیسه بزرگ در دست داشت با دیدن ماموران پا به فرار گذاشت و زمانی كه می خواست سوار خودروی خود شود توسط ماموران دستگیر شد؛ در بازرسی از كیسه اش هشت قطعه سكه طلای قدیمی، چند عدد سكه بهار آزادی، چندین حلقه انگشتری، مقادیری سنگ های قیمتی و چند عدد ساعت مچی گرانقیمت كشف شد.

با انتقال متهم به كلانتری ۱۲۴ قلهك وی اعتراف كرد با توجه به خلوت بودن محل سرقت به صورت اتفاقی زنگ یكی از طبقات را كه برقش خاموش بود زدم و هنگامی كه مطمئن شدم كسی در خانه نیست با یك لگد در را باز كردم و داخل شدم و با شكستن قفل درب آپارتمان مورد نظر وارد اتاق ها شدم و اشیا و اموال كم حجم و گرانقیمت را سرقت كردم.

پس از اعتراف صریح متهم، اموال مكشوفه به مالباخته بازگردانده شد.

با تشكیل پرونده مقدماتی و با دستور صادقی زاده بازپرس شعبه ۱۳ دادسرای ناحیه سوم تهران، پرونده برای رسیدگی تخصصی به پایگاه سوم پلیس آگاهی ارجاع داده شد.

متهم در پاسخ به سئوال كارآگاهان مبنی بر اینكه به چه دلیل سرقت كرده است، گفت : من نزدیك به ۲۰ سال در یكی از كشورهای غربی زندگی می كردم و به دلیل برخی مشكلات به ایران و زادگاهم در یكی از استان های غربی بازگشتم. اما پس از مدتی به دلیل مشكلات مالی به تهران آمدم و ابتدا قصد سرقت نداشتم، چون قبلأ بارها در كشور محل اقامتم سرقت انجام داده و به جزئیات كار آشنائی داشتم وسوسه شدم و اقدام به سرقت كردم. قبل از دستگیر شدن سرقت دیگری نداشته ام.

كارآگاهان دایره مبارزه با سرقت از منزل پایگاه سوم با انجام تحقیقات فنی و تخصصی متوجه شدند چند سرقت با استفاده از شگرد متهم در حوزه استحفاظی سركلانتری سوم در طول یك ماه گذشته انجام شده كه با انجام تحقیقات تخصصی و مدارك به دست آمده از صحنه های سرقت و تطبیق آن، اظهارات كذب متهم از این كه سرقت دیگری غیر از دستگیری خود نداشته برملا شد.

لذا متهم به هفت فقره سرقت دیگر در خیابان های شریعتی، میرداماد و سهروردی اعتراف كرد و اظهار داشت: پس از هر سرقت اموالی از قبیل دوربین، طلاجات، لپ تاپ، فرش و تابلو فرش ها را به شهر زادگاهم انتقال می دادم و اموال سرقتی را در آنجا به فروش می رساندم.

همچنین در بررسی های تكمیلی مشخص شد این متهم حدود ۱۵۰ فقره سرقت در كشور غربی محل اقامتش انجام داده است.

سرهنگ عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، در این رابطه گفت: تحقیقات برای بررسی جرایم احتمالی و شناسایی دیگر مالباختگان در دستور كارآگاهان دایره مبارزه با سرقت منازل قرار دارد و با پرونده های موجود و سرقت های شناسائی شده ارزش اموال مسروقه نزدیك به یكصد میلیون تومان است.

محمدیان در پایان در خصوص پیشگیری از سرقت منزل گفت: رعایت چند نكته توسط شهروندان باعث می شود تا احتمال سرقت از منزل آنان به حداقل ممكن برسد: در صورت تغییر محل سكونت توپی قفل درب های ورودی تعویض شود. شماره سریال لوازم برقی و با ارزش منزلتان را یادداشت و در جای مطمئن نگهداری شود. روی درب ورودی چشمی نصب شود. زنگ های بی دقت و بی مورد تلفن یا زنگ درب منزل می تواند به عنوان زنگ خطر از سوی سارق تلقی شود. در خارج از آپارتمان یا ساختمان نور كافی باشد.

كلیدهای یدكی در خارج از منزل پنهان نشود. به فرزندان آموزش داده شود كه بدون اجازه والدین كسی را به منزل راه ندهند. به فرزندان آموزش داده شود هرگز به فردی كه پشت خط تلفن است نگویند كه بزرگتر در منزل نیست و می توانند بگویند كه والدین شان مشغول كاری هستند و پیغام بگیرند. از نگهداری وجوه نقد و اشیاء قیمتی در منزل پرهیز شود. از قفل های ایمنی "شب بند " استفاده كنیم.

چنانچه به واسطه سرقت؛ شیشه، درب ها یا پنجره شكسته است از جمع آوری خرده شیشه ها خودداری شود. از دست زدن به هرگونه آثار یا نشانه های به جا مانده از سارق یا سارقان (خون، مو، البسه و ابزارآلات) پرهیز شود.

متهم خود را كامران ۴۸ ساله معرفی كرد و مدعی شد كه ۴ سال قبل بعد از ۲۰ سال پناهندگی در یكی از كشورهای غربی به ایران برگشته است.

وی درباره علت پناهندگی خود گفت: در اوایل انقلاب به خاطر مشكلاتی كه در شهرمان با چند جوان داشتم و به من نسبت كمونیستی می دادند، به اصرار پدر و مادرم به یكی از كشورهای غربی سفر كردم و پناهندگی اجتماعی گرفتم.

كامران با بیان اینكه سرقت در ایران سخت تر است، درباره شغل خود در غرب گفت: چند سالی را درس خواندم و پس از اتمام دوره كلاسیك به عنوان كارگر ساختمانی و سركارگر در یك شهر بزرگ مشغول كار شدم.

متهم افزود: مادرم خیلی به من زنگ می زد و چون پیر و سالخورده شده بود از من خواست به ایران برگردم و از او مراقبت كنم و به دلیل اینكه خودش حاضر نبود به آنجا بیاید، مجبور شدم به ایران برگردم؛ پس از بازگشت به ایران ازدواج كردم و در حال حاضر یك فرزند خردسال دارم.

كامران درباره علت اقدام به سرقت با وجود تحصیلات دانشگاهی گفت: اوایل راغب به این كارها نبودم. پس از بازگشت به شهرمان در حال ساخت یك آپارتمان چند طبقه بودم.

نیاز شدید مالی داشتم و در شهرستان بستگان و آشنایانم هم در مورد من تصور دیگری داشتند و فكر می كردند من پول زیادی با خودم آورده ام.

برای این كه مقابل آنان كم نیاورم و كوچك نشوم، مجبور شدم هر طور كه شده هزینه ساخت آپارتمانم را جور كنم. به این فكر افتادم تا برای جبران این نیاز مالی از تجربه قدیمی ام استفاده كنم. بعضی وقت ها به تهران می آمدم و با سرقت منازل تا حدودی هزینه ساخت و سازم را در می آوردم.

وی با بیان اینكه در غرب حدود ۱۵۰ سرقت انجام داده است، گفت: بعضی وقت ها به دلیل ولخرجی و زیاده روی نیاز به پول پیدا می كردم كه با سرقت كردن هزینه خود را تامین می كردم.

كامران گفت: در آنجا اگر سرقت كنی و كسی هم شما را در حال سرقت ببیند، توجهی نمی كند یا در نهایت با پلیس تماس می گیرد ولی در ایران غیر از پلیس، همسایه ها و مردم نیز حواسشان به یكدیگر است و هنگام بروز مشكل به یكدیگر كمك می كنند.

بنابراین در ایران سرقت مشكل تر است؛ اما اگر زرنگ ترین دزد و خلافكار هم باشی، یك روز به چنگ قانون می افتی؛ اما هیچ چیز مثل آسایش و آرامش دلپذیر نیست.... / گزارش : خبرگزارى فارس