اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شیوع سندرم ویبره موبایل در کاربران


بررسی‌ها نشان می‌دهد که، بیش از 90 درصد کاربران تلفن همراه به "سندرم ویبره موبایل" مبتلا هستند.

خبرگزاری ایسنا: بررسی‌ها نشان می‌دهد که، بیش از 90 درصد کاربران تلفن همراه به "سندرم ویبره موبایل" مبتلا هستند.

در این بررسی آشکار شد که از هر 10 صاحب موبایل، 9 نفر به سندرم توهم لرزش و ویبره این وسیله در جیب یا کیف‌شان مبتلا هستند و این وضعیت موجب می‌شود آنها اغلب به اشتباه تصور کنند که تلفن همراهشان در حال زنگ خوردن و ویبره کردن است.

دکتر «رابرت روزنبرگ» از موسسه تکنولوژی جورجیای آمریکا، گفت: این پدیده بر اثر عادت‌های بدن و اضطراب ناشی از قرار گرفتن در معرض تکنولوژی‌ها به وجود می‌آید.

در این مطالعه آمده است: زمانی که فرد، تلفن همراه خود را داخل جیب لباسش قرار می‌دهد، این وسیله همچون عینک بخشی از بدنش می‌شود.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، نتایج مطالعه اخیر روی دانشجویان دوره کارشناسی حاکی از آن است که 90 درصد آنان به این توهم مبتلا هستند.


ویدیو مرتبط :
برای همه ی کاربران موبایل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آخرین وضعیت کاربران اینترنت و موبایل ایران



وضعیت کاربران اینترنت ,  اینترنت موبایل

آخرین وضعیت کاربران اینترنت و موبایل ایران

در بررسی های ITU، ایران در بخش نشانگرهای دسترسی به شبكه، دارای 38 میلیون مشترك تلفن ثابت است و ضریب نفوذ موبایل نیز در کشور ما به ازای هر 100 نفر 77 نفر اعلام شده است.

 آخرین وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات كشورهای جهان در سال 2013 بر اساس گزارش اندازه گیری جامعه اطلاعاتی در نیمه دوم مهرماه امسال - هفتم اكتبر 2013 - همزمان در 12 كشور جهان رونمایی و از طریق پرتال اتحادیه جهانی ارتباطات اعلام شد که براساس بررسی های صورت گرفته توسط اتحادیه جهانی مخابرات، آخرین وضعیت برخورداری فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورمان از رتبه 90 ایران در میان 157 کشور جهان حکایت دارد.

نمره 3.8 از 10 ایران در فناوری اطلاعات و ارتباطات
در ارزیابی انجام شده از سوی ITU که توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران نیز به آن اشاره شده است ایران برغم تلاشها و افزایش امتیاز خود از نمره 3.6 به 3.8 از 10 امتیاز كل، در رتبه 90 از 157 كشور جهان جای دارد که این رتبه نشان می دهد کشور ما در حوزه ICT تغییرات زیادی در جایگاه قبلی خود نداشته كه به نظر می رسد ناشی از رقابت شدید كشورها در امر توسعه فاوا در جهان است.

این در حالی است که بر اساس این ارزیابی، كشور اول منطقه قطر با رتبه 31 و امتیاز 6.54 و امارات متحده عربی با رتبه 33 و امتیاز 6.41 است كه با مشاهده امتیاز فعلی كشور یعنی 3.8، ایران باید در 2.5 سال آینده برای تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه که رسیدن به جایگاه دوم منطقه در بخش ICT است باید حداقل 2.6 امتیاز به امتیاز فعلیش اضافه شود.

77 درصد ایرانیها موبایل دارند
در بررسی های ITU، ایران در بخش نشانگرهای دسترسی به شبكه، دارای 38 میلیون مشترك تلفن ثابت است و ضریب نفوذ موبایل نیز در کشور ما به ازای هر 100 نفر 77 نفر اعلام شده است.

سرانه پهنای باند 4 کیلوبیت به ازای هر کاربر
همچنین بر اساس این گزارش، سرانه پهنای باند اینترنت بین الملل به ازای هر كاربر اینترنت در كشور حدود 4 كیلوبیت بر ثانیه است.

ضریب نفوذ 27 درصدی برای اینترنت ایران
درصد خانوارهای دارای رایانه در كشور نیز حدود 42 درصد و خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت حدود 27 درصد اعلام شده است.

4 درصد ایرانیها اینترنت پرسرعت دارند
در بخش نشانگرهای استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز که توسط اتحادیه جهانی مخابرات منتشر شده ایران دارای ضریب نفوذ 26 درصدی افراد متصل به اینترنت بوده كه از این تعداد چهار درصد جمعیت كشور، كاربر اینترنت پرسرعت با فناوری سیمی نظیر ADSL و حدود 1.4 درصد با فناوری بی سیم همچون وایمكس و موبایل به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند؛

 

این درحالی است که اعداد عملكردی این بخش در ارزیابی سال گذشته به ترتیب 21 درصد ، 4.2 درصد و 0.5 درصد بوده که نشان از رشد این شاخص دارد اما با این وجود بیشترین عقب اقتادگی كشور در حوزه ICT مربوط به این بخش است به نحوی که رتبه ایران در این بخش 110 از 157 کشور اعلام شده که این رتبه در رتبه بندی كل كشور در میان سایر کشورها تاثیرگذار بوده است.

متوسط قیمت دسترسی به اینترنت پرسرعت در ایران 19 دلار
در بخش نشانگرهای استفاده مهارتی از فاوا که توسط اتحادیه جهانی مخابرات اعلام شده، ایران دارای نرخ رشد 86 درصدی ثبت نام در مقاطع تحصیلی مدارس و 49 درصدی در مقطع تحصیلات دانشگاهی و ضریب با سوادی 85 درصدی در كل كشور است.

همچنین متوسط قیمت دسترسی كاربران به اینترنت پهن باند به ازای هر یك مگابیت بر ثانیه از حدود 70 دلار در سال 2008 میلادی به حدود 19 دلار در سال 2012 کاهش یافته كه در این محاسبه حداقل سرعت كاربران 256 كیلوبیت بر ثانیه در نظر گرفته شده است.

52 درصد جوانان ایرانی از اینترنت استفاده می کنند
در ارزیابی ITU  یك نشانگر جدید به عنوان جمعیت جوان ( كاربران بین 15 تا 24 سال ) متصل به اینترنت كشور ها مدنظر قرار گرفته است چرا که براساس ارزیابی اتحادیه جهانی ارتباطات، توسعه یافتگی فاوا در كشورها نسبت مستقیم با رشد كاربران جوان متصل به اینترنت دارد، بنحوی كه در كشور كره جنوبی بعنوان كشور برتر این حوزه 99.6 درصد جمعیت جوان این كشور كاربر اینترنت هستند و این درصد برای كشور ایران 52 درصد محاسبه و اعلام شده است.

استفاده 55 درصد خانوارهای جهان از تلویزیونهای دیجیتال
ارزیابی کشورهای جهان توسط ITU نشان می دهد که گسترش پخش برنامه های تلویزیون بصورت دیجیتال در مقایسه با سیستم های آنالوگ بطور چشمگیری طی سال های اخیر رشد داشته به نحوی که متوسط میزان انتشار و استفاده از تلویزیون دیجیتال از 30 درصد خانوار های جهان در سال 2008 به 55 درصد در سال 2012 افزایش یافته و این سهم برای كشور های در حال توسعه 44 درصد و برای كشور های توسعه یافته 81 درصد اعلام شده است.

نیمی از جمعیت جهان به نسل سوم موبایل دسترسی دارند
در حالیکه نسل سوم موبایل در کشور ما هنوز جایگاهی پیدا نکرده و عرضه آن با محدودیتها و مشکلات بسیاری همراه است اتحادیه جهانی مخابرات در بررسی های خود اعلام کرده که حدود نیمی از جمعیت جهان به شبكه های پرسرعت نسل 3 موبایل دسترسی دارند و حدود 96 درصد جمعیت جهان نیز از تلفن موبایل استفاده می كنند.

38 درصد خانوارهای جهان کاربر اینترنت هستند
در این گزارش مشخص شده که حدود 80 درصد از خانوارهای جهان دارای تلویزیون، 40 درصد خانوارها دارای رایانه و 38 درصد خانوار ها كاربر دسترسی به شبكه اینترنت هستند.

کره جنوبی و سوئد در صدر کشورهای توسعه یافته ICT
در بررسی صورت گرفته از میان 157 كشور مورد ارزیابی، كماكان سه رتبه اول توسعه یافته ترین كشورها از منظر ICT به ترتیب به كره جنوبی، سوئد و ایسلند تعلق دارد؛ در این ارزیابی بیشترین تغییرات امتیازی به نسبت سال قبل مربوط به كشور لبنان با 75 صدم نمره افزایش بوده و بیشترین جابجایی رتبه كشورها مربوط به كشور امارات متحده عربی با 12 پله صعود اعلام شده  است.

آمارگیری از خانوار ایرانی در بخش فاوا برای انعکاس واقعی توسعه
آمار و ارقام ارائه شده توسط اتحادیه جهانی مخابرات به نظر می رسد در برخی شاخص ها با آنچه که در کشور وجود دارد تفاوتهایی دارد براین اساس سازمان فناوری اطلاعات ایران بعنوان هماهنگ كننده ملی در تدوین، جمع آوری و اعلام عملكرد شاخص های توسعه فاوا در كشور در تلاش برای تعامل بهتر با مجامع بین المللی این حوزه است تا گزارش عملكردی كشور در این حوزه را در جهت ارتقای جایگاه كشور و عدم تضییع حق ایران در این رتبه بندی ها بنحو مطلوب و در موعد مقرر و مطابق تعاریف اعلامی منعكس کند.

در این راستا این سازمان در حال انجام اقدامی در جهت انعكاس واقعی عدد ضریب نفوذ كاربران اینترنت كشور در نیمه دوم سال جاری است که نخستین اقدام آمارگیری از افراد و خانوار ها در بخش فاوا با مدیریت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همكاری مركز آمار ایران و هماهنگی با اتحادیه جهانی ارتباطات خواهد بود./مهر