اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شکست برادر اوباما در انتخابات کنیا!


برادر ناتنی اوباما در انتخابات ایالتی کنیا متحمل شکست سختی شد.

عصر ایران:  برادر ناتنی اوباما در انتخابات ایالتی کنیا متحمل شکست سختی شد.

 "مالک اوباما" برادر ناتنی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در انتخابات ایالتی کنیا شکست خورد.

مالک تلاش کرد در انتخابات ایالتی، سمت فرمانداری ایالت سیایا درغرب کنیا را برعهده بگیرد.



نتایج منتشر شده انتخابات ایالتی کنیا نشان می دهد برادر اوباما کمتر از یک درصد از کل آرا را به دست آورد.

برادر ناتنی 54 ساله اوباما که به طور مستقل در انتخابات ایالتی کنیا حاضر شده بود تنها 694 رای به دست آورد. در این انتخابات 55 هزار نفر رای دهنده مشارکت کردند و رای دادند.

در این انتخابات "ویلیام اودهیامبور" توانست با کسب 56 درصد از کل آرا پیروز انتخابات شود.

برادر اوباما که روزگاری در کنیا چوپان بز بود سپس به چهره دانشگاهی تبدیل شد. او شعار برنامه تبلیغات انتخاباتی اش را به یاد شعار انتخاباتی برادرش، "تغییر" برگزار کرده بود.



مالک در گفتگو با خبرگزاری آلمان هم اظهار داشت که آخرین مرتبه پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با اوباما گفتگو کرد.
اوباما در این گفتگو متعهد شده بود در صورتی که انتخابات کنیا شفاف باشد و در سلامت کامل برگزار شود، به این کشور سفر خواهد کرد.

بسیاری از مردم کنیا از عدم سفر اوباما به کشورشان در دوره اول ریاست جمهوری اش ناراضی هستند.
در سال 2009 اوباما در تنها سفرش به آفریقا به کشور غنا سفر کرد.



اوباما برای آخرین بار در سال 2006 هنگامی که یک سناتور کنگره آمریکا بود به کنیا سفر کرد.

باراک حسین اوباما فرزند یک کنیایی سیاه‌پوست و یک زن سفیدپوست از اهالی ویچیتا ایالت کانزاس آمریکاست.


ویدیو مرتبط :
ضیافت شام اوباما با اقوام خود در کنیا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اولین مناظره دو کاندایدای انتخابات آمریکا/ شکست سنگین اوباما



تمركز بر مسئله اقتصاد در نخستین مناظره اوباما و رامنی

باراك اوباما و میت رامنی نخستین مناظره خود را به عنوان كاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری آمریكا در دانشگاه شهر دنور در ایالت كلورادو با تمركز بر مسئله اقتصاد و مسائل داخلی در این كشور برگزار كردند.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

به نقل از خبرگزاری شینهوا، این منا ظره به میزبانی یكی از مجریان شناخته شده شبكه خبری پی. بی. اس آمریكا برگزار شد و سوال نخست آن از اوباما پرسیده شد مبنی بر اینكه چگونه قصد دارد به اشتغال زایی بپردازد.

اوباما طی دو دقیقه به این سوال پاسخ داد و پس از آن نوبت به میت رامنی رسید.

این مناظره مدت 90 دقیقه به طول انجامید و اقتصاد مهم‌ترین عنوان آن بود.

اوباما و رامنی در جریان این مناظره به مسائل داخلی آمریكا از جمله بهداشت و درمان، قوانین دولتی و نقش دولت آمریكا پرداختند.

این دو كاندیدا در نیمه نخست مناظره خود بر اقتصاد تمركز كرده و به بحث در خصوص قوانین و مسئله بهداشت و درمان در آمریكا پرداختند.

رامنی در اظهارات خود مصوبه معروف "حمایت از مصرف‌كنندگان و اصلاح وال‌استریت داد – فرانك" را كه در سال 2010 با امضای اوباما تبدیل به قانون شد، هدف انتقاد قرار داد و گفت كه این قانون تنها به ایجاد بانك‌های شكست خورده بسیار بزرگ در وال استریت منجر و سبب از هم پاشیدن بانك‌های كوچك‌تر شده است.

رامنی همچنین قانون خدمات بهداشت و درمان موسوم به قانون خدمات بااستطاعت را كه باراك اوباما آن را یكی از دستاوردهای بزرگ داخلی خود می‌داند، مورد انتقاد قرار داد و گفت كه این قانون تنها هزینه خدمات بهداشتی را افزایش داده و موجب كاهش خدمات پزشكی شده است.

از طرف دیگر اوباما در مقام دفاع از عملكرد خود برآمد و رویكرد فسخ و جایگزینی رامنی را زیر سوال برد.

وی تاكید كرد كه وال استریت نیازمند اصلاح و نظارت است و خانواده‌ها نیازمند حمایت در بازار بیمه بهداشت و درمان هستند.

این دو كاندیدا سپس به مسئله ایفای نقش دولت و اقتصاد پرداختند و اوباما تاكید كرد كه دولت فدرال در گسترش فرصت‌ها و ایجاد نردبام‌های فرصت نقشی برای ایفا كردن دارد.

اوباما اظهار داشت: چیزهایی نیز وجود دارد كه ما با همكاری یكدیگر آنها را بهتر انجام می‌دهیم.

رامنی خاطر نشان ساخت كه نقش دولت، حمایت از اصول قانون اساسی و اعلامیه استقلال است نه جایگزین كردن ابتكار عمل‌های مردم.

اوباما و رامنی همچنین به مسئله اشتغال زایی و كسری بودجه دولت در نخستین مناظره ریاست جمهوری خود پرداختند.

اوباما اظهار داشت: آمریكا به روند رشد اقتصادی و اشتغال زایی بازگشته و بخش خصوصی این كشور در 30 ماه گذشته توانسته پنج میلیون فرصت شغلی ایجاد كند.

وی عنوان داشت: من همچنین قصد دارم راه‌های گریزی را كه سبب انگیزه بخشیدن به شركت‌ها به منظور انتقال مشاغل به خارج از كشور می‌شد، ببندم. من همچنین قصد دارم برای شركت‌هایی كه در داخل آمریكا سرمایه‌گذاری می‌كنند، كاهش‌های مالیات در نظر بگیرم.

اوباما در ادامه تاكید كرد كه آمریكا باید طبقه متوسط را به منظور تقویت بازیابی اقتصادی، قدرتمندتر كند و به شیوه‌ای متعادل از جمله با شیوه‌هایی نظیر كاستن از مخارج دولت و افزایش مالیات، كسری بودجه را كاهش دهد.

رامنی نیز اوباما را مسبب سیاست‌های اقتصادی شكست خورده دانست كه به گفته وی موجب قیمت‌های بالای سوخت و مواد غذایی، كاهش درآمد آمریكایی‌ها به منظور مخارج مسكن خود و همچنین افزایش بدهی دولت فدرال شده‌ است.

رامنی به تشریح طرح پنج بندی خود به منظور ایجاد میلیون‌ها شغل جدید در چهار سال آینده در آمریكا پرداخت.

از جمله این بندها، كسب استقلال انرژی برای آمریكای شمالی، بازگشایی بازارهای خارجی جدید برای خدمات و اجناس آمریكایی، كاستن از هزینه‌های دولت و كاهش مالیات‌های تجارت‌های كوچك است.

اوباما و رامنی قرار است دو مناظره دیگر در تاریخ‌های 16 اكتبر و 22 اكتبر داشته باشند و معاونان آنها نیز قرار است مناظره‌ای در 11 اكتبر داشته باشند. /ایسنا

پیروزی رامنی بر اوباما در راند اول مناظره تلویزیونی

بیش از 65 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی شبکه سی ان ان آمریکا معتقدند میت رامنی در نخستین مناظره تلویزیونی توانسته است اوباما را شکست دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر،  شبکه سی ان ان آمریکا پس از برگزاری نخستین مناظره تلویزیونی اوباما و رامنی این سوال را از مخاطبان پرسیده است که کدامیک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را پیروز این مناظره می دانید.

در پاسخ به این سوال 67 درصد رامنی حاکم سابق ماساچوست را پیروز دانسته اند و تنها 25 درصد به پیروزی اوباما رای داده اند.

خاطرنشان می شود در نخستین مناظره تلویزیونی اوباما و رامنی بیشتر مسائل اقتصادی مطرح شد./مهر