اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شکایت شهروند ایرانی به دادگاه عالی آذربایجان


وکیل مدافع بهرام فیضی از قرار رد دادخواست از سوی دادگاه تجدید نظر باکو به دادگاه عالی جمهوری آذربایجان شکایت کرده است.

خبرگزاری فارس: وکیل مدافع بهرام فیضی از قرار رد دادخواست از سوی دادگاه تجدید نظر باکو به دادگاه عالی جمهوری آذربایجان شکایت کرده است.

فیضی شهروند بی‌گناه ایرانی که به اتهام واهی تلاش برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی در باکو بازداشت شده، در اعتراض به حکم ناعادلانه پانزده سال زندان و شکنجه‌های صورت گرفته به اعتصاب غذا دست زده است.

محسن پاک آیین سفیر ایران در جمهوری آذربایجان نیز دو هفته پیش در گفت‌وگو با خبرگزاری «آپا» گفته بود که سفارت در انتظار صدور مجوز برای ملاقات با وی از سوی جمهوری آذربایجان است. برغم این، مسئولان سفارت هنوز موفق به ملاقات با فیضی نشده‌اند.

علیرغم ارسال یادداشت‌های مکرر به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان، باکو با نقض مقررات بین‌المللی هنوز امکان دسترسی کنسولی به شهروند اعتصاب غذا کرده ایرانی را فراهم نکرده است.

پیش از این چنگیز غنی زاده نماینده مجلس و مدافع حقوق بشر مدعی شده بود که هیچ مشکلی برای دیدار سفیر و مسئولان سفارت ایران با بهرام فیضی وجود ندارد، وی حتی پیشنهاد کرده بود که به همراه سفیر مشترکاً با بهرام فیضی دیدار کند.

سفیر ایران در جمهوری آذربایجان پیشنهاد چنگیز غنی زاده برای دیدار مشترک با بهرام فیضی شهروند بیگناه ایرانی در باکو که اعتصاب غذا کرده است را پذیرفت، اما برغم گذشت ۲ هفته نماینده مجلس جمهوری آذربایجان نتوانسته به وعده خود عمل کند.

مولایی مسئول کنسولی سفارت ایران در باکو نیز با اشاره به مفاد نامه دریافتی از بهرام فیضی گفت: وی اعلام کرده که در اعتراض به حکم سیاسی دادگاه دست به اعتصاب غذا زده و در شرایط خوبی به سر نمی‌برد و لازم است توسط پزشک سفارت، مورد معاینه قرار گیرد.

2 ماه پیش نیز یک شهروند ایرانی به نام حسن فرجی به بهانه عبور از مقابل سفارت رژیم صهیونیستی و رفتار مشکوک بازداشت و شکنجه و یک ماه زندانی شد، فرجی پس از آزادی اعلام کرد که اساساً از مقابل سفارت رژیم صهیونیستی عبور نکرده و ادعای باکو کذب محض بود.

جمهوری آذربایجان بر اساس تعهدات خود به رژیم صهیونیستی جهت ایجاد ایران هراسی هر از گاهی شهروندان بیگناه ایرانی یا اتباع خود را با اتهامات واهی بازداشت و با شکنجه سعی می‌کند از آنها به نفع رژیم صهیونیستی اعتراف بگیرد.


ویدیو مرتبط :
شکایت فرزند به پدر در دادگاه به خاطر نماز صبح

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شکایت از شهروند ایرانی در دادگاه های سوئد


دادسرای امور بین‌الملل برای پایان‌دادن به کلاهبرداری‌های 35ساله ایرانی مقیم سوئد از هموطنان خود، اقدامات بین‌المللی را آغاز کرده ‌است.

روزنامه شرق: دادسرای امور بین‌الملل برای پایان‌دادن به کلاهبرداری‌های 35ساله ایرانی مقیم سوئد از هموطنان خود، اقدامات بین‌المللی را آغاز کرده ‌است.

این ایرانی که از سال58 در سوئد زندگی می‌کند با معرفی خود به‌عنوان نماینده شرکت‌های بزرگ سوئدی از ایرانیان به بهانه کمک به فقرا کلاهبرداری می‌کند. وی که خود را دکتر «فیروز نادری» معرفی می‌کند افراد مشهور مقیم داخل کشور را طعمه قرار می‌دهد و از طریق تلفن یا ایمیل با آنها ارتباط برقرار و اعلام می‌کند به‌عنوان یک خیر مقیم خارج از کشور قصد کمک دارد و به این ترتیب از آنها پول‌های کلان دریافت می‌کند.

این مرد در آخرین کلاهبرداری با یک وکیل دادگستری تماس گرفت و به او گفت قصد دارد به نگار دختر بچه ایرانی که به دلیل نابینایی پدر و مادرش در بهزیستی به سر می‌برد کمک کند.

او با این ترفند از وکیل دادگستری20میلیون‌تومان کلاهبرداری کرد.«احمدی نیاز»، وکیل مالباخته که شکایتی به دادسرای امور بین‌الملل ارایه داده ‌است درباره نحوه کلاهبرداری گفت: «من وکیل پدر و مادر نگار، دختربچه‌ای هستم که به دلیل نابینا‌بودن والدینش مدتی در بهزیستی نگهداری می‌شد.

 اوایل سال‌جاری شخصی با من تماس گرفت و خود را نماینده شرکت «الکترولوکس» معرفی کرد و گفت داستان زندگی نگار را خوانده و بسیار ناراحت شده و به‌عنوان یک ایرانی قصد دارد به او کمک کند. او حتی نامه‌ای هم با اسم این شرکت برای من ایمیل کرد، با توجه به نامه‌ای که به دستم رسید اعتماد کردم و قرارهای بعدی را گذاشتیم او به من گفت به استانبول بیا و پول را در آنجا از بانک تحویل بگیر.

برای اینکه پول را تحویل بگیرم باید عوارض آن را در شهر استانبول پرداخت می‌کردم برای انجام این کار به بانک سوئدی‌ای که در استانبول بود رفتم و مبلغ 20میلیون‌تومان عوارض را واریز کردم متهم به من گفته‌ بود صدهزاردلار به نگار کمک خواهد کرد به همین دلیل من پول را پرداخت کردم اما بعد از اینکه مبلغ درخواستی‌اش را واریز کردم دیگر خبری از او نشد و تماسش را با من قطع کرد.

 از آنجایی که پول نیز به حساب او واریز شده‌ بود دیگر کاری از دستم برنمی‌آمد. مدت‌ها در استانبول ترکیه این موضوع را پیگیری کردم به جایی نرسیدم و سفارت سوئد حاضر به همکاری با من نشد. بعد به ایران آمدم و شکایتی در دادسرای امور بین‌الملل مطرح کردم و متوجه شدم این فرد، کلاهبردار حرفه‌ای است که سال‌هاست از ایرانیان به همین شیوه پول دریافت می‌کند.»

او گفت: «با توجه به شکایتی که مطرح کردم شعبه اول دادسرا بررسی این پرونده را بر عهده گرفت و مشخص شد در طی چند ماه گذشته متهم از چند ایرانی مطرح از جمله فردی که قاتل فرزندش را بخشیده، یک شاعر و یک پزشک قصد کلاهبرداری داشته که در برخی موارد نیز موفق شده است. همچنین بازپرس متوجه شد، متهم علاوه بر ما چند نفر از سال‌ها قبل نیز شاکیانی دارد و از افراد مختلف به همین شیوه میلیون‌ها‌تومان کلاهبرداری کرده ‌است.

دادسرا از دولت سوئد خواست با توجه به اینکه متهم تبعه ایران است و کلاهبرداری نیز کرده او را به کشور بازگرداند اما دولت سوئد امتناع کرد و حاضر نشد این کار را بکند. همچنین مکاتباتی نیز با سفارت سوئد در ایران انجام گرفت آنها با اینکه پی بردند متهم واقعا جرایمی را انجام داده با این حال حاضر به همکاری نشدند.»

گزارش خبرنگار ما حاکی است تحقیقاتی که کارآگاهان پلیس انجام دادند نشان می‌دهد متهم نه‌تنها خود را نماینده شرکت الکترولوکس معرفی کرده بلکه در این سال‌ها با رصدکردن اخبار مربوط به ایرانیان داخل کشور با آنها از طریق پست الکترونیک و تلفن تماس گرفته و خود را نماینده شرکت‌های زیمنس، اریکسون، ولوو و اسکانیا معرفی و با جلب اعتماد آنها و ارسال نامه‌های قلابی اقدام به کلاهبرداری‌های میلیونی به بهانه کمک مالی کرده ‌است.

متهم با ارسال ایمیلی قول پرداخت مبالغ میلیونی به یورو و دلار می‌داده و سپس مدعی می‌شده عوارض آن را شخص، خودش باید پرداخت کند و به این ترتیب ده‌هامیلیون‌تومان از افراد مشهور گرفته است.

همچنین مشخص شد متهم اعمال مجرمانه خود را قبل از پیروزی انقلاب آغاز کرده‌ بود. او زمانی که در ایران حضور داشت خود را خواهرزاده محمدرضا پهلوی معرفی و از مردم کلاهبرداری می‌کرد. وی پس از بازداشت و محاکمه به چندین سال زندان محکوم شد اما در زندان با خوردن سمی اقدام به خودکشی کرد و به بیمارستان منتقل شد اما از آنجا گریخت و سپس به کشور سوئد رفت و خود را زندانی سیاسی معرفی کرد و در آنجا پناهنده ‌شد.

با توجه به وسعت کلاهبرداری‌هایی که متهم انجام داده ‌است و شناسایی ده‌ها شاکی او و از آنجایی که دولت سوئد حاضر نیست متهم را تحویل دادگستری ایران بدهد، مسوولان دادسرای بین‌الملل تصمیم گرفتند به شاکیان کمک کنند تا شکایتی را در کشور سوئد علیه متهم مطرح کنند.

احمدی‌نیاز در این‌باره گفت: «متاسفانه در تمام این سال‌ها دولت سوئد از یک مجرم دفاع کرده و با اینکه مدارک علیه او کامل و واضح است حاضر نیست حتی او را تنبیه کند از آنجایی که مدارک تحصیلی من حقوق بین‌الملل است و وکیل دادگستری نیز هستم با هماهنگی انجام گرفته با دادسرای امور بین‌الملل و حمایت آنها به زودی شکایتی را در دادگاه‌های سوئد علیه متهم مطرح خواهیم کرد.

تاکنون صدها نفر از این مرد شکایت کرده‌اند و سفارت ایران در سوئد نیز همه مدارک را به دولت این کشور تحویل داده‌ است اما آنها همچنان مقاومت می‌کنند. بنابراین بنده به‌عنوان وکیل شاکیان به کشور سوئد سفر خواهم کرد و شکایتی را در آنجا مطرح می‌کنم. در این خصوص دادسرای امور بین‌الملل نیز هماهنگی‌های لازم را انجام داده و با تایید دادستانی به سوئد خواهم رفت و تا وصول نتیجه این پرونده را پیگیری خواهم کرد.»