اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شكنجه كودك با شعله های فندك



 

شكنجه كودك با شعله های فندك

 

والدین معتاد در پی شكنجه دادن دختر ۲.۵ ساله خود در بوئین زهرا از سوی پلیس دستگیر شدند و كودك آسیب دیده با تلاش پزشكان از مرگ حتمی نجات یافت.

به گزارش «جام جم»، روز چهارم مهرماه زنی با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ بوئین زهرا از توابع استان قزوین تماس گرفت و از شكنجه دختر ۲.۵ ساله همسایه اش در روستای عصمت آباد از سوی والدینش خبر داد.

به دنبال این تماس، مددكاران اورژانس اجتماعی عازم محل شدند و در تحقیق از همسایه ها معلوم شد زن و مرد جوانی كودك خود را در خانه حبس كرده و او را بشدت كتك می زنند. وقتی صاحبخانه در را برای مددكاران باز نكرد، یكی از آنها با مركز فوریت های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و از ماموران كمك خواست.

ماموران انتظامی با حضور در محل و ورود به خانه روستایی، زوج جوان را پیش از فرار دستگیر كردند و دختر ۲.۵ ساله را كه بر اثر شكنجه بی هوش شده بود، به بیمارستان امیرالمومنین بوئین زهرا انتقال دادند و والدین این كودك به مركز پلیس منتقل شدند.

پزشكان در بررسی از وضعیت كودك متوجه شدند صورت و دست و پای او بشدت سوخته است. بنابراین دختر كوچولو تحت عمل جراحی قرار گرفت و با تلاش پزشكان از مرگ حتمی نجات یافت. در پی این حادثه ماموران به تحقیق از والدین كودك آزار پرداختند كه معلوم شد هر دوی آنها اعتیاد شدیدی به موادمخدر از نوع هروئین و كراك دارند.

اعتراف پدر شكنجه گر

پدر كودك به پلیس گفت: چند سال پیش با همسرم آشنا شده و با وجود مخالفت شدید خانواده اش، با هم ازدواج كردیم. بعد از به دنیا آمدن دخترمان «ساناز» همسرم متوجه اعتیادم شد و خواست تا اعتیادم را ترك كنم اما بی فایده بود و من برای آن كه از ناسازگاری های همسرم خلاصی پیدا كنم او را هم معتاد كردم.

متهم اضافه كرد: هر دو در خانه هروئین و كراك مصرف می كردیم. هر بار كه ساناز گریه می كرد، عصبانی شده و او را كتك می زدیم. در برخی از مواقع كه همسرم وضعیت جسمی اش بهتر می شد، تازه می فهمید كه چه اشتباهی كرده و كودكمان را كتك زده است، ناراحت می شد و با من مشاجره می كرد.

شكنجه های غیر انسانی

متهم با اشاره به شكنجه دادن كودك گفت: دختر ۲.۵ ساله ما مدام بی قراری می كرد و ما برای ساكت كردنش اورا كتك می زدیم.

متهم اضافه كرد: وقتی موادمخدر به دستم نمی رسید، بدن نحیف ساناز را با فندك و سیگار می سوزاندم، به همین دلیل او رنجور و ناتوان شده بود.از چند روز پیش بی قراری های ساناز بیشتر شده بود تا این كه عصبانی شده و او را كتك زدم و دوباره صورت و دست و پای او را با سیگار روشن و شعله های فندك سوزاندم و هر بار كه همسرم قصد مداخله داشت او را هم كتك می زدم و با زندانی كردن در اتاق اجازه بیرون رفتن به آنها را نمی دادم.

اعتراف مادر به همدستی با پدر

در پی اظهارات متهم، همسرش نیز بازجویی شد و با تایید گفته های شوهرش گفت: من نیز در زمان خماری كودكم را كتك زدم اما بیشتر شوهرم ساناز را شكنجه می داد و من نمی توانستم برای نجات او كمكی كنم، چرا كه شوهرم مرا نیز كتك می زد و در خانه زندانی می كرد.

با ثبت اظهارات متهمان، آنها با قرار قانونی در بازداشت به سر می برند. تحقیقات تكمیلی از آنها ادامه دارد.

بنابراین گزارش، وضعیت عمومی دختر شكنجه شده رضایت بخش اعلام شده و او روز گذشته از بیمارستان مرخص و تحویل بهزیستی شد و این در حالی است كه هنوز برای درمان احتیاج به مراقبت پزشكی دارد.... / گزارش : جام جم آنلاین


ویدیو مرتبط :
فندك من

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رفتار با كودك 1 تا 3 ساله هنگام غذا خوردن




 

درصورتي كه كودك مايل است با دست غذا بخورد نبايد ممانعت نمود.

 

استفاده از قاشق براي كودك نوپا ضرورت دارد ولي ممكن است نياز به كمك داشته باشد.


كودك نوپا نياز به مكان نسبتا خلوت براي خوردن غذا دارد چون تمركز كوتاه مدت دارد، يعني صداي بلند راديو، تلويزيون يا رفت و آمد خواهر، برادر يا مشاجره مي تواند توجه او را از خوردن غذا منحرف كند.

 

 

 

تغذیه کودک

 

دادن استراحت قبل از خوردن غذا و زمان ثابت مصرف غذا براي اين كودكان اهميت خاصي دارد.

 

اجراي برنامه ي ثابت سبب آرامش كودك مي شود يعني بشقاب و قاشق هميشگي، مكان ثابت و حتي نحوه ي آماده كردن او براي غذا.

 

اشتهاي كودك همانند خلق و خوي او نوسان دارد. بهتراست روزي كه غذاي كم مي خورد اصرار نشود كه حتما غذايش را بطور كامل استفاده كند.

 


قدرت تقليد كودك در اين سن æ سال زياد است و رفتارهاي اعضاي خانواده را تقليد مي كند لذا نبايد رفتار نامناسب در هنگام خوردن غذا صورت گيرد.

 

كودك غذاي گرم را دوست دارد، البته نبايد غذا داغ يا سرد باشد.


كودك غالبا با غذا بازي می کند ريخت و پاش كرده و آداب غذا خوردن را رعايت نمي كند.

 


كودك نوپا فقط 5 تا 10 دقيقه حالت نشستني را تحمل مي كند و قبل از اتمام غذا، سفره را ترك كرده و مجددا برگشته و به مادر خواهد گفت(من گرسنه ام)


رنگ و ظاهر غذا توجه آنها را جلب كرده و لذا غذا را دستكاري خواهند كرد.

 

 



اصول رفتار با كودك خردسال (3 تا 5 سال)


 

بايد با انواع مختلف غذاها آشنا شود. بهتراست غذايي كه كودك اولين بار استفاده مي كند به وسيله ي يك عضو بزرگتر خانواده خورده شود تا الگويي براي كودك باشد.

 

 

ميان وعده ها نبايد آنچنان زياد باشند كه كودك نتواند غذاي اصلي را بخورد. در دادن مواد شيريني نبايد زياده روي كرد چون مي تواند سبب فساد دندان، سوء تغذيه و چاقي او شود.

 

 

تغذیه کودک

 

 

برقرار كردن قوانين واضح در ارتباط با خوردن غذا نشاندهنده ارزش ها نگرش هاي خانواده است و لذا بايد به كودكان اين قوانين را تفهيم كرد.

 

كودكان حتي اگر غذاي جديد را نپذيرفتند چنانچه هر بار مختصري بچشند يا استشمام كنند مي تواند در پاسخ آن ها تاثير داشته باشد. لذا ايجاد فرصت براي اين كه غذاي جديد را ببينند و دست بزنند ولي حتي نخورند قدمي مثبت محسوب مي گردد چون كودك از طريق حس ها مثل بويايي، لامسه و بينايي درك مي كنند. غذاي جديد بايد زماني كه كودك كاملا گرسنه است داده شود.

 

ز مصرف چاشني و اختلاط مواد به گونه اي كه هيچيك از آنها مشخص نباشد بايد خودداري كرد. بهتر است بشقاب، قسمتهاي جدا براي هريك از مواد خوراكي داشته باشد.

 

غذا بايد ولرم باشد. غذاي داغ و نيز غذاي سرد موجب ترس كودك خواهد شد.

 

موادغذايي را بايد به نحو خوبي تهيه كرد. مثلا پوره ي سيب زميني اگر بصورت توده درآيد از خوردن آن امتناع خواهد كرد.

 

محيط خوردن غذا بايد جالب و حاكي از آرامش باشد لذا امرونهي و اعمال روش هاي تربيتي درحين صرف غذا مناسب نيست.

 

نداشتن تحرك كافي، خواب كافي و وجود بيماري مي تواند عامل نخوردن مداوم غذا توسط كودك باشد.

 

از بشقاب و فنجان ثابت استفاده كرده و غذا را به تكه هاي كوچك تقسيم كرد.

 

بايد به كودك اجازه داد تا اگر غذاي بيشتري مي خواهد ابراز نمايد.

 

همزمان با دسترسي به استقلال، ريخت و پاش غذا كماكان ادامه مي يابد ولي بايد تحمل شود.

 

صحبت كردن با كودك خردسال فرصتي براي رفتارهاي خوب در حين غذا و در طول روز است.

 

ساعت خوردن غذا فرصتي براي ابراز رفتارهاي خوب در حين غذا و در طول روز است.

 

كودكان علاقه دارند غذاهاي جديد را دستكاري كرده و سپس بخورند اين نيز بخشي از رفتار آنها محسوب مي گردد.