اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شرایط پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری


بیمه شدگانی که تحت معالجات پزشکی یا درمان‌های توانبخشی قرار می‌گیرند، چنانچه بر حسب تشخیص پزشک معالج به طور موقت قادر به انجام کار نباشند، استحقاق دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری را خواهند داشت.

خبرگزاری ایسنا: بیمه شدگانی که تحت معالجات پزشکی یا درمان‌های توانبخشی قرار می‌گیرند، چنانچه بر حسب تشخیص پزشک معالج به طور موقت قادر به انجام کار نباشند، استحقاق دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری را خواهند داشت.

براساس قانون تأمین اجتماعی، پرداخت غرامت دستمزد یکی از انواع حمایت های تأمین اجتماعی است.

بر این اساس، هر بیمه شده‌ای ممکن است در طول سالهای متمادی کار، تلاش و خدمت به دلایل شغلی یا غیر از آن دچار حادثه و بیماری شود و به طور موقت قادر به کار نباشد که سازمان تأمین اجتماعی وجوهی را به بیمه شدگانی که به سبب بیماری یا آسیب‌های ناشی از حادثه به طور موقت قادر به کار نیسنتد، پرداخت می‌کند.

لازم به ذکر است، برای مدت پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری محدویت زمانی وجود ندارد و تا زمانی که بیمه شده برحسب تشخیص سازمان قادر به کار نباشد و به موجب مقررات تأمین اجتماعی از کار افتاده شناخته نشده باشد، پرداخت غرامت دستمزد ادامه پیدا می کند.


ویدیو مرتبط :
مجموعه آیا می دانید؟ غرامت دستمزد ایام بیماری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شرایط پرداخت غرامت دستمزد ایام بیماری به بیمه شدگان



اخبار,اخبار اقتصادی,اخبار بانک های مرکزی

"« چنانچه مدت استراحت بیمه شده در هر نوبت از 7 روز و در مجموع طی یک سال از 15 روز بیشتر نشود، تأیید آن توسط پزشک معالج کافی خواهد بود. بر اساس ضوابط و قوانین سازمان تأمین اجتماعی، بیمه شدگانی که تحت معالجات پزشکی یا درمان های توانبخشی قرار می گیرند و موقتا" توانایی انجام کار را ندارند در مدت ایام بیماری، از سوی این سازمان غرامت دستمزد دریافت خواهند کرد..

بر اساس این گزارش بیمه شدگانی که به سبب بیماری های عادی و یا بیماری های حرفه ای، حوادث ناشی از کار و یا غیر ناشی از کار برای مدتی قادر به انجام کار نیستند برای دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری باید گواهی پزشک را به شعب تأمین اجتماعی ارایه کنند.
 
گفتنی است، چنانچه مدت استراحت بیمه شده در هر نوبت از 7 روز و در مجموع طی یک سال از 15 روز بیشتر نشود، تأیید آن توسط پزشک معالج کافی خواهد بود.
 
بر اساس قوانین سازمان تأمین اجتماعی، در صورتی که مدت استراحت بیش از 15 روز و کمتر از 60 روز باشد، باید به تأیید پزشک معتمد سازمان برسد و چنانچه مدت استراحت بیمه شده 60 روز و بیشتر در سال باشد باید به تأیید شورای پزشکی تأمین اجتماعی برسد.
 
بر این اساس، غرامت دستمزد از اولین روزی که بیمه شده بر اثر حادثه یا بیماری قادر به کار نباشد، پرداخت می شود و غرامت دستمزد بیمه شده ای که بر اثر بیماری عادی در بیمارستان بستری شود از اولین روز محاسبه و پرداخت شده و در صورتی که بیمه شده ای بر اثر بیماری عادی قادر به کار نباشد و به صورت سرپایی درمان شود غرامت دستمزد از روز چهارم محاسبه و پرداخت می شود.
 
لازم به ذکر است، برای دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری، بیمه شده باید با در دست داشتن اصل دفترچه درمانی و گواهی پزشک معتبر به شعب سازمان تأمین اجتماعی مراجعه کندو مدت دریافت غرامت دستمزد جزو سوابق پرداخت بیمه محاسبه می شود.


اخبار اجتماعی - باشگاه خبرنگاران