اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شرایط حذف کنکور


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گفت: تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری که در حال حاضر ۲۵ درصد است، سال آینده به ۴۰ درصد می رسد و در نهایت این درصدها حذف و کنکور برداشته می شود.

خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گفت: تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری که در حال حاضر ۲۵ درصد است، سال آینده به ۴۰ درصد می رسد و در نهایت این درصدها حذف و کنکور برداشته می شود.

عطاالله سلطانی صبور درباره حذف کنکور اظهار کرد: به دنبال حذف هدفمند کنکور هستیم تا سوابق تحصیلی دخالت تمام داشته باشد.

وی افزود: تنها ۱۵ درصد رشته های کنکور سراسری به دلیل رقابت زیاد میان داوطلبان نیاز به برگزاری آزمون دارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: اکنون در شرایطی قرار داریم که با صندلی های خالی در دانشگاه ها روبه رو هستیم و شرایط برای حذف کنکور در برخی از رشته ها مهیا است.

سلطانی صبور با بیان اینکه نگرانی هایی نیز برای ایجاد شغل فارغ التحصیلان و همچنین ورود به دانشگاه بر اساس سوابق تحصیلی وجود دارد، اظهار کرد: تنها در مقطع سوم دبیرستان امتحانات به صورت نهایی گرفته می شود باید نمرات استاندارد و تمام آزمون های مقاطع مختلف نهایی و سراسری شود تا دخالت سلایق در نمره دهی کاهش یابد.


ویدیو مرتبط :
مراحل و شرایط ثبت نام کنکور سراسری 94

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تعیین ضوابط حذف کنکور



 

تعیین ضوابط حذف کنکور

 

 

در راستای حذف کنکور جلسات متعددی باید با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم برگزار شود و ضوابط اجرایی حذف کنکور مشخص شود تا دانشگاه ها بر اساس این ضوابط اجرایی کار گزینش دانشجو را به طور مستقل انجام دهند.

 


محمدحسین سرورالدین در گفتگو با مهر افزود: روش گزینش دانشجو در کشورهای پیشرفته بر اساس کنکورهای سراسری نیست.

 


در این کشورها دانشگاهها به سمت استقلال رفته اند و در امر گزینش دانشجو به طور مستقل عمل می کنند در حالی که دانشگاههای ما متمرکز باقی مانده اند.

 


وی اظهار داشت: کنکور برای گزینش دانشجو در سالهای گذشته گزینه مناسبی بود اما در شرایط فعلی راه خوبی برای ورود دانشجویان به دانشگاه ها نیست.

 


رئیس جدید سازمان سنجش آموزش کشور گفت: من به شخصه به حذف کنکور اعتقاد دارم و اجرای آن جزء برنامه های کاری سازمان سنجش است که باید برای آن برنامه ریزی کرد.

 

 


ضوابط اجرایی حذف کنکور باید مشخص شود

 


وی اظهار داشت: در راستای حذف کنکور جلسات متعددی باید با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شود تا ضوابط اجرایی حذف کنکور و تعداد دروسی که در سوابق تحصیلی تأثیرگذار هستند مشخص شود تا دانشگاهها بر اساس این ضوابط اجرایی کار گزینش دانشجو را به طور مستقل انجام دهند.

 


سرورالدین گفت: همچنین باید تلاش کرد تا شرایط یکسانی برای ورود به دانشگاه دانش آموزانی که در نقاط مختلف کشور تحصیل می کنند به وجود آورد تا برخی نگرانیها از پذیرش ناعادلانه در زمان حذف کنکور برطرف شود.

 


رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به بحث ادغام کنکورهای سراسری سازمان سنجش و دانشگاه آزاد اضافه کرد: دانشگاه آزاد با ادغام این کنکورها مخالف است از این رو باید جلسات مشترک برگزار شود تا دلایل دانشگاه آزاد مطرح و سپس تصمیمگیری نهایی اتخاذ شود لذا در حال حاضر نمی توان درباره ادغام صحبت کرد.