اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شرایط جدید پذیرش بدون آزمون ارشد



اخبار ,اخبار دانشگاه ,آزمون دانشجویان استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد

 

اخباردانشگاه - شرایط جدید پذیرش بدون آزمون ارشد

آئین نامه پذیرش بدون آزمون دانشجویان استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد توسط دکتر جعفر میلی منفرد معاون آموزشی وزارت علوم برای اجرا در سال تحصیلی 95-94 ابلاغ شد .

 براساس ماده یک این آئین نامه ، دانشگاه اختیار دارد حداکثر 10درصد ظرفیت دوره کارشناسی ارشد خود در هر رشته محل را به دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته دوره های روزانه و شبانه حائز شرایط این آئین نامه به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون اختصاص دهد.

دانشجویان متقاضی بهره مندی از این آئین نامه باید پس از شش نیمسال تحصیلی و با گذراندن حداقل 110واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزو 10درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت 8نیمسال فارغ التحصیل شده و برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی تقاضای پذیرش کنند.

همچنین پذیرش بر اساس این آئین نامه صرفا برای یک بار امکان پذیر است و پذیرش دانشجو در رشته های تحصیلی مرتبط به تشخیص گروه آموزشی و تائید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.

بر اساس ماده 2 این آئین نامه دانشگاه اختیار دارد برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی-دانشجویی را برای ورود به همان رشته یا رشته های مرتبط به تشخیص شورای برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم و با ارائه معرفی نامه از دبیرخانه المپیاد به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون پذیرش کند.

بر اساس ماده 3آئین نامه پذیرش بدون آزمون دانشجویان استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد ، تغییر رشته یا محل تحصیل افراد پذیرفته شده مجاز نیست و براساس ماده 4 ، دانشگاه های پیام نور، آزاد اسلامی ، غیر دولتی غیر انتفاعی ، علمی کاربردی و پردیس های بین الملل (خودگردان) مجاز به استفاده از مفاد این آیین نامه برای پذیرش دانشجو نیستند.

در ماده 5این آیین نامه آمده است: دانشگاه می تواند با رعایت شرایط مندرج در این آیین نامه ، فقط یک بار تا اول شهریورماه هرسال نسبت به پذیرش حائزین شرایط ، اقدام نماید . اسامی پذیرفته شدگان نیز باید توسط معاون آموزشی دانشگاه برای تایید صلاحیت عمومی به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال شود و قطعی شدن ثبت نام منوط به تائید سازمان مذکور است.

براساس ماده 6 ،مسئولیت حسن اجرای این آئین نامه و هرگونه پاسخگویی قانونی مترتب برآن برعهده دانشگاه پذیرنده است و نظارت بر اجرا به عهده سازمان سنجش آموزش کشور و شرح و تفسیر آن برعهد معاونت آموزشی وزارت علوم است . 

اخبار دانشگاه - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
شرایط پذیرش در بیمارستانها طنز ولی واقعیت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شرایط پذیرش بدون آزمون دانشجوی ارشد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد



لیست دانشگاه‌های مجاز برای ثبت‌نام دانش‌آموختگان

شرایط پذیرش بدون آزمون دانشجوی ارشد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد/مهلت ثبت‌نام تا 24 آبان

شرایط پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی 93-92 در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد.

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

به گزارش ایسنا، بر اساس آیین‌نامه تسهیلات آموزشی برای دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی دانشگاه و نیز پیرو مصوبات وزارت علوم، دانشگاه صنعتی شریف از میان دانشجویان ورودی 88 و دو رشته‌ای‌های ورودی 87 این دانشگاه و سایر دانشگاه‌های منتخب، تعداد محدودی را بدون آزمون ورودی جهت ورود به دوره‌های کارشناسی ارشد می‌پذیرد.

بر این اساس متقاضیان باید فرم درخواست خود را تا 24 آبان ماه به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه ارائه کنند.

به گزارش ایسنا، دارا بودن حداقل معدل 17 و گذراندن حداقل 100 واحد درسی در مقطع کارشناسی، اتمام تحصیلات کارشناسی تا 31 شهریور 92، داشتن رتبه‌های یک تا سه برای داوطلبان سایر دانشگاه‌ها(پرونده داوطلبان سایر دانشگاه‌ها که رتبه یک تا سه را ندارند اما معدل آنان 18 و بالاتر است نیز قابل بررسی است)، برخی از شرایط لازم برای ارایه درخواست است.

گفتنی است، صرفا در مورد داوطلبان رشته‌های شیمی و مهندسی مواد پرونده داوطلبانی که معدل بالای 16.5 داشته و جزء 10 درصد نخست متقاضیان باشند، قابل بررسی است.

بر اساس آیین‌نامه، درخواست متقاضی فقط برای ورود به یک رشته تحصیلی بررسی خواهد شد و دانشجویان دو رشته‌ای ضمن اینکه فقط در یک رشته می‌توانند فرم درخواست پر کنند، باید فرم تطبیق واحد خود را به مدارک مورد نیاز ضمیمه کنند.

دانشجویان رشته‌های مختلف می‌توانند برای ورود به دانشکده‌های مدیریت و اقتصاد، مهندسی انرژی و گروه‌های زبان و فلسفه علم فرم درخواست پر کنند که در این صورت درخواست نامبردگان فقط برای دانشکده یا گروه مزبور منظور خواهد شد. همچنین دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی مکانیک و مهندسی دریا می‌توانند برای کارشناسی ارشد مهندسی دریا داوطلب شوند.

به گزارش ایسنا، آخرین کارنامه تحصیلی، گواهی کسب رتبه‌های 1 تا 3 در دانشگاه مبدا (برای متقاضیان خارج از دانشگاه)، زبان‌شناسی رایانشی برخی از مدارک ازم برای ثبت‌نام است.

کارشناسی ارشد مهندسی انرژی فقط از میان دانش‌آموختگان کارشناسی مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی و فیزیک دانشجو می‌پذیرد.

بر اساس آیین نامه، پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد فقط به جهت تشویق و حمایت از دانشجویان با وضعیت تحصیلی ممتاز صورت گرفته و اساسا موازی آزمون عادی کارشناسی ارشد انجام می‌پذیرد. لذا تاکید می‌شود که ارائه تقاضا از این طریق هیچ گونه حقی در رابطه با برخورد خاص با متقاضی در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ایجاد نمی‌نماید و به کلیه متقاضیان توصیه می‌شود مراحل و پیش نیازهای آزمون عادی کارشناسی ارشد را دقیقا رعایت نمایند.

بر اساس این گزارش، پذیرش از میان دانش‌آموختگان دانشگاه‌های دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تبریز، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی صورت می‌گیرد./ایسنا