اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شجاعت یك بسیجی جان ۲۰ نفر را نجات داد



 

 

شجاعت یك بسیجی جان ۲۰ نفر را نجات داد

 

هنگام برگزاری یك مانور آموزشی در شهرستان خمین در استان مركزی، رشادت و ازخودگذشتگی یك افسر بسیجی، جان بیش از ۲۰ نفر را نجات داد.

چندی پیش بسیجیان گردان امام حسین(ع)‌ به سرپرستی سرهنگ دوم پاسدار رضا سیاهپوش برای شركت در یك دوره آموزشی به یكی از ارتفاعات شهرستان خمین رفته بودند. این گروه دوره آموزشی خود را در حالی كه بیش از ۲۰ نفر بودند، آغاز كردند. زمان بسرعت سپری می‌شد و آنها به روزهای پایانی دوره آموزشی نزدیك می‌شدند.

ساعت ۱۳/۱۵ روز شنبه گذشته وقتی اعضای گروه در آخرین روزهای دوره آموزشی بودند، ناگهان نارنجكی كه ضامن آن كشیده شده و در دست یكی از افراد جوان گروه بود، یكباره مقابل اعضای گروه آموزشی به زمین افتاد.

در پی این ماجرا، جان همه اعضای گروه به خطر افتاد و آنها فرصتی برای فرار و نجات جان خود نداشتند.

سرهنگ سیاهپوش، سرپرست گردان بلافاصله متوجه موضوع شد، جان دیگران را بر خود مقدم شمرد و با شیرجه رفتن روی نارنجك، یكباره حاضران صدای انفجار شنیدند.



● نجات جان بیش از ۲۰ نفر

دود غلیظی فضا را پر كرده بود. افراد آموزشی هراسان به سمت سرهنگ سیاهپوش رفتند، او بشدت زخمی شده بود.

با حضور مركز اورژانس در محل حادثه، سرهنگ مجروح و بیهوش به یكی از مراكز درمانی انتقال یافت و تلاش پزشكان برای نجات وی آغاز شد. در حالی كه وضعیت جسمانی وی نامناسب بود، او برای ادامه درمان به بیمارستان بقیه‌الله تهران انتقال یافت و تلاش پزشكان برای نجات وی از مرگ آغاز شد و سرانجام وی در جدال با مرگ نجات یافت.

با رشادت و دلیری این مرد، همگی اعضای گروه نجات یافتند و او با فداكاری خود، جان دوباره‌ای به آنها هدیه كرد.

● به دنبال وقوع حادثه به ملاقات این مرد فداكار رفتیم و با او گفتگویی انجام دادیم:

▪ چطور شد كه دست به چنین اقدام فداكارانه‌ای زدید؟

من سال‌ها در جبهه بوده و رشادت‌های دلیرمردان را دیده‌ام. لحظه وقوع حادثه دیگر به خودم فكر نكردم. فقط نجات جان آنها، برایم مهم بود.

خوشحالم كه همگی نجات پیدا كردند. هیچ‌كدام در زمان حادثه فرصتی برای فرار نداشتیم. تنها از خدا می‌خواستم كمكم كند تا آنها را نجات دهم و شرمنده خانواده‌هایشان نشوم.

▪ اولین جمله‌ای كه پس از به هوش آمدن به زبان آوردید، چه بود؟

وقتی چشمانم را باز كردم، برادرم كنار تختم بود. از این كه او را دوباره می‌دیدم خوشحال بودم. اول از او سوال كردم، همگی همراهانم سلامت هستند یا نه؟ وقتی از سلامت آنها باخبر شدم، اشك شوقم جاری شد و هزاران مرتبه خدا را شكر كردم.

گزارش خبرنگار ما حاكی است، این مرد فداكار در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بقیه‌‌الله تهران بستری است و پزشكان وضعیت عمومی او را رضایتبخش اعلام كرده‌اند.

 


ویدیو مرتبط :
شجاعت راننده کامیون جان چند نفر را از مرگ نجات داد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نجات جان 35,000 نفر ایرانی، فقط با 5,000,000,000 تومان



اخبار,اخبار اجتماعی,آتشفشان دماوند


اخبار اجتماعی - پیش‌بینی فوران احتمالی دماوند نیازمند تنها پنج میلیارد تومان
زبانه‌های خشم دماوند، سه استان را می‌بلعد/تخریب 10هزار کیلومتر اراضی زراعی با فوران دماوند

عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان گفت: در صورت وقوع آتشفشان در دماوند 10 هزار کیلومتر از زمین‌های زراعی و کشاورزی مازندران تخریب می‌شود و احتمال آلوده شدن هوای تهران نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا  منطقه مازندران، محسن مرتضوی در سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی تخصصی علوم زمین و توسعه پایدار که امروز در دانشگاه آزاد اسلامی ساری برگزار شد، در خصوص آخرین دستاوردهای علمی آتشفشان گفت: دماوند آتشفشان خفته‌ای است که در گذشته فعالیت داشته و در آینده نیز فعالیت خواهد داشت.

وی با بیان اینکه جریان گدازه از جمله مخاطرات آتشفشان دماوند است که می‌تواند تمام شهرهای مازندران را تحت تاثیر قراردهد، گفت: جریان گدازه‌ها خانه‌های 35 هزار نفر واقع در دامنه دماوند را تخریب می‌کند.

مرتضوی ادامه داد: مسائل آتشفشان از جمله مخاطرات محیطی است که قابل پیش بینی است و برای جلوگیری از تخریب اماکن طبیعی باید اقدامات پیشگیرانه هرچه سریع‌تر در دستور کار قرار گیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان شناسایی خرده لرزه‌ها، گراوی متری، ایجاد شبکه GPS و بررسی داده‌ها را از مهمترین اقدامات در حوزه پیش بینی آتشفشان دماوند اشاره کرد و افزود: نمونه برداری از آب و گازهای آتشفشانی برای پیش بینی از وقوع آتشفشان در دماوند می‌تواند موثر باشد.

مرتضوی با بیان اینکه تخصص لازم برای پیش بینی وقوع آتشفشان در کشور وجود ندارد، گفت: در این زمینه باید اطلاعات لازم را از مراکز معتبر دنیا در اختیار بگیریم.

وی یادآور شد: آتشفشان دماوند برای سه استان سمنان، مازندران و گلستان چالش‌هایی را در بر دارد و در این راستا مسؤولان باید بودجه لازم و مناسب را برای پیش بینی وقوع آتشفشان اختصاص دهند.

عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان ادامه داد: میزان اعتبار مورد نیاز برای پیش بینی دقیق آتشفشان دماوند در حال حاضر پنج میلیارد تومان است که این رقم برای جلوگیری از حوادث کافی است و در برابر هزینه‌هایی که کشور متحمل می‌شود، ناچیز است.
 اخبار اجتماعی -  ایسنا