اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شارژ خودروهای الکتریکی در حین حرکت!


سازمان راه و جاده ای انگلستان در حال تست کردن جاده هایی است که یکی از خطوط آن (خط کم سرعت) توانایی شارژ اتومبیل های الکتریکی را در حین حرکت را می باشد.

 
 
 
 
 صبح بخیر: سازمان راه و جاده ای انگلستان در حال تست کردن جاده هایی است که یکی از خطوط آن (خط کم سرعت) توانایی شارژ اتومبیل های الکتریکی را در حین حرکت را می باشد.

طبق تست های صورت گرفته ۲۶۰ مایل رانندگی با یکی از اتومبیل های الکتریکی تسلا بر روی این خطوط میتواند اتومبیل را بطور کامل شارژ نماید.

شارژ خودروهای الکتریکی در حین حرکت!

پس از انجام مناقصه و مشخص شدن پیمانکار برای پیاده سازی طرح در تمامی جاده ها، جزییات بیشتر ارائه خواهد شد. این طرح میتونه نیاز به بنزین را برای همیشه از بین ببرد.


ویدیو مرتبط :
شارژ خودروهای الکتریکی بدون استفاده از کابل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شارژ خودروی الکتریکی حین حرکت با سلول خورشیدی



اخبار,اخبار تکنولوژی,خودرو

محققان امریکایی مدعی‌اند ترکیب مناسبی از نوعی سلول‌های خورشیدی و باتری ارائه داده‌اند تا خودروهای برقی را با کارآیی بالاتری در مقایسه با روش‌های پیشین شارژ کند.

محققان دانشگاه کیس‌وسترن رزرو، چهار سلول خورشیدی پروسکایت را به باتری‌های لیتیمی فوتوشارژ متصل کردند و معتقدند این کارآمدترین پیکربندی تاکنون است.

تیم‌های علمی دیگر از سلول‌های خورشیدی پلیمری برای شارژکردن باتری‌های لیتیمی استفاده کرده‌اند اما کارآیی مطلوب حاصل نشده است. با این حال ترکیب به کاررفته توسط محققان حاضر در مقایسه با ترکیبات دیگر اجزای فوتوشارژ و باتری‌های سازگارپذیر یا ابرخازن‌ها، عملکرد بهتری داشته است.

سلول‌های خورشیدی پروسکایت خوش‌آتیه‌ترین فناوری‌های سلول‌ خورشیدی هستند که تاکنون ارائه شده‌اند زیرا توانایی تبدیل طیف وسیع‌تری از نور خورشید به برق را در مقایسه با سلول‌های سیلیکون‌محور دارند. این سلول‌های بلوری ساختاری شبیه به ماده معدنی به همین نام دارند.

 

دانشمندان سلول‌هایی با سه لایه تولید کردند که به یک فیلم منفرد پروسکایت تبدیل شدند؛ محققان سپس چهار مورد از این سلول‌های دارای مساحت یک میلی‌متر مربع را در مجموعه‌ای به یکدیگر متصل کردند.

زمانی که این مجموعه سلول‌ها برای شارژکردن باتری‌های لیتیم-یون به اندازه سکه به آن‌ها متصل شدند، تیم علمی به کارآیی 7.8 درصدی ذخیره‌سازی و تبدیل انرژی خورشیدی به برق دست یافت و برای چندین چرخه این کارآیی حفظ شد.

دانشمندان بر این باورند می‌توان در آینده از این سیستم در منازل و برای سوخت‌رسانی دوباره به خودروها استفاده کرد زیرا سلول‌های خورشیدی پروسکایت را می‌توان به عنوان فیلم انعطاف‌پذیری تولید کرد که روی خود اتومبیل نصب شوند. جزئیات این مطالعه در مجله Nature Communications ارائه شد.

اخبار تکنولوژی - ایسنا