اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شادی اسرائیل از تحریم‌های جدید ایران


یکی از وزیران کابینه رژیم صهیونیستی که پیشتر عهده‌دار مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای ایران بوده از ایده وضع تحریم‌های جدید علیه ایران استقبال کرد.

خبرگزاری فارس: «یوال اشتاینیتز»، وزیر امور زیرساخت، انرژی و منابع آبی رژیم صهیونیستی، دولت آمریکا را به وضع تحریم‌های جدید علیه ایران ترغیب کرد.

این وزیر صهیونیست که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیشتر او را مسئول پیگیری پرونده ایران کرده بود روز پنجشنبه گفت: «اگر جهان، نقض آشکار قوانین در این موضوع را نادیده بگیرد، ایرانی‌ها) خیلی سریع می‌فهمند که می‌تواند از توافق هسته‌ای هم تخطی کنند.»

اشاره «اشتاینیتز» به آزمایش موشک عماد توسط ایران است که مطابق ادعاها ناقض قطعنامه شماره 1929 شورای امنیت سازمان ملل متحد است.

این مقام صهیونیست که به نوشته پایگاه «الجماینر» از دستیاران نزدیک نتانیاهو است، علاوه بر این گفت: «آنها دارند جامعه بین‌المللی را امتحان می‌کنند. این آزمونی دوگانه است.»

وی افزود: «آنها در سطح فنی، در حال آزمودن قابلیت‌های فنی موشک‌هایشان، از جمله قدرت مانور راکت‌های قادر به حمل کلاهک‌های هسته‌ای هستند. در سطح سیاسی، دارند این را امتحان می‌کنند که جهان تا چه اندازه برای پاسخ دادن به تخلفات آنها از توافقنامه‌های بین‌المللی، مصمم است.»

روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال چهارشنبه شب گزارش داده بود وزارت خزانه‌داری این کشور در نامه‌ای به کنگره اعلام کرده است که دولت قصد دارد به بهانه پاسخ به آزمایش موشک بالستیک عماد توسط ایران  تحریم‌های تازه‌ای علیه تهران اعمال کند.

موشک دوربرد «عماد»، که نسل جدید موشک‌های بالستیک ساخت وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران است روز 19 مهرماه با موفقیت آزمایش شد. «عماد» نخستین موشک دوربرد ایران با قابلیت هدایت و کنترل تا لحظه اصابت به هدف است.

قطعنامه شماره 1929 شورای امنیت سازمان ملل متحد که آغازگر چهارمین دور تحریم‌ها علیه ایران با طرح ادعاهای بی‌پایه درباره برنامه هسته‌ای این کشور بود سال 2010 به تصویب رسید.


ویدیو مرتبط :
گزارشگر بی بی سی : تحریم کنندگان ایران در حال چشیدن آثار تحریم نفت ایران هستند.

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تردید در قدرت آمریکا و اسرائیل برای حمله به ایران / تحریم ها تهران را به امتیاز دهی نمی کشاند



تردید در قدرت آمریکا و اسرائیل برای حمله به ایران / تحریم ها تهران را به امتیاز دهی نمی کشاند

 

برنامه هسته ای ایران به نقطه بدون بازگشت رسیده است.به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه الوطن چاپ کویت، مرکز عالی امنیت ملی اسرائیل در گزارشی اعلام کرد برنامه هسته ای ایران به نقطه غیرقابل بازگشت رسیده و اقدام نظامی تنها گزینه برای توقف این برنامه است.

نویسنده این گزارش "افراییم اسکولای" است که پیش از این 40 سال در سازمان انرژی هسته ای اسرائیل و آژانس بین المللی انرژی هسته ای در وین سابقه فعالیت دارد و هم اکنون در مرکز عالی امنیت ملی اسرائیل مستقر در تل آویو عضویت دارد.

در این گزارش اضافه شده: تحریم ها علیه ایران، حکومت این کشور را به امتیاز دهی وادار نمی کند. تنها راه برای توقف برنامه هسته ای

ایران این است که تاسیسات اتمی این کشور با استفاده از موشک های دور برد آمریکا مورد هدف قرار بگیرند. عملیات نظامی تنها می تواند برنامه هسته ای ایران را متوقف کند. البته در این که آمریکا چنین اقدامی را انجام دهد، تردید وجود دارد. همچنین در توانایی اسرائیل برای حمله نابود کننده و نهایی به تاسیسات هسته ای ایران، به تنهایی و بدون مشارکت دیگران نیز تردید است.

در این گزارش می خوانیم: ادعای آمریکا درباره اینکه ایران نیازمند یک سال زمان برای رسیدن به مرحله تولید بمب هسته ای است نادرست و این مدت زمان برای چنین اقدامی بسیار طولانی و به دور از واقعیت است.

همچنین در ایران، درباره برنامه هسته ای اجماع نظر وجود دارد. هیچ دولتی در ایران جرئت نمی کند برنامه هسته ای را متوقف کند. تنها در صورتی که دولتی سکولار و دموکراتیک در ایران مستقر شود، برنامه هسته ای خود را متوقف می کند که استقرار چنین دولتی نیز به دور از واقعیت است. تحریم ها علیه ایران از تاثیرگذاری بر دولت تهران در زمینه های اقتصادی و سیاسی بسیار فاصله دارد.

در گزارش مرکز عالی امنیت ملی اسرائیل همچنین آمده است: موافقت ایران با غنی سازی اورانیوم تحت نظارت بین المللی، بیانگر خطر بزرگی است زیرا ایران با سوء استفاده از این وضعیت در سریع ترین زمان ممکن به بمب اتمی خواهد رسید.

خط قرمزها در مسئله هسته ای ایران، بازدارنده نیستند زیرا جامعه بین الملل برای مقامات ارشد تهران توضیح نداده که عواقب و نتایج اقدامات آنها در عبور از خط قرمزها چیست. بعید نیست ایران به انفجار و آزمایش هسته ای در خاک خود اقدام کند که در این صورت واکنش بین المللی نسبت به آن بیشتر از واکنش ها نسبت به آزمایش های هسته ای پاکستان و هندوستان نخواهد بود.

دراین گزارش همچنین از رویکردهای رئیس جمهور آمریکا برای ضربه زدن به هسته ای ایران انتقاد شده و آمده است: بدترین جایگزین برای این رویکرد، بر کشورهای جنوب خلیج فارس و قدرت آمریکا در منطقه تاثیر منفی می گذارد. در صورت تبدیل ایران به قدرت هسته ای، قدرت آمریکا در منطقه با کاهش روبه رو می شود که البته اقدام واشنگتن برای بازگرداندن هیبت و قدرت گذشته خود، زمان و انرژی بسیاری را طلب می کند.

تنها راه برای توقف برنامه هسته ای ایران اقدام آمریکا به حمله هوایی به تاسیسات اتمی ایران با استفاده از موشک های بالستیک دور برد است تا این کشور درگیر جنگ جدیدی نشود.

در این گزارش، نویسنده این سئوال را مطرح کرد که آیا اسرائیل به ایران حمله خواهد کرد؟ و سپس خود به این سئوال این گونه پاسخ داد: حمله نظامی اسرائیل به ایران نیازمند وجود اراده در سران دولت اسرائیل است. سئوال دیگر نیز این است که آیا سران اسرائیل سیاست سکوت در برابر برنامه هسته ای ایران را ادامه می دهند. برنامه هسته ای که به نقطه بدون بازگشت رسیده و جز با حمله نظامی نمی توان آن را نابود کرد.... / عصر ایران