اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سواستفاده کثیف داعشی ها از کودکان


گروه تروریستی داعش هر ماه از 200 تا 300 کودک در عملیات خود از جمله در حملات انتحاری استفاده می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان: گروه تروریستی داعش هر ماه از 200 تا 300 کودک در عملیات خود از جمله در حملات انتحاری استفاده می‌کند.

گروه تروریستی داعش فرزندان جنگجویان خارجی عضو خود را هم برای شرکت در عملیات نظامی آموزش می‌دهد.

گروه تروریستی داعش هر ماه از دویست تا سیصد کودک در عملیات خود از جمله در حملات انتحاری استفاده می‌کند.

پایگاه‌های اینترنتی وابسته به داعش تصاویری را از آموزش فرزندان جنگجویان خارجی عضو این گروه در شهر الرقه پخش کردند.

این کودکان نمی‌توانند به زبان عربی سخن بگویند و یکی از آنها می‌گوید اهل قزاقستان است.

این کودکان پنج تا ده ساله برای استفاده از سلاح و نیز ساخت مواد منفجره و عملیات انتحاری آموزش می‌بینند.


ویدیو مرتبط :
توضیحات علمی درباره پیشگیری از سواستفاده جنسی کودکان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کثیف‌کاری، مهارت یادگیری کودکان را به شدت تقویت می‌کند!



مهارت یادگیری کودکان,افزایش توانایی یادگیری کودکان,عوامل موثر در قدرت یادگیری کودکان

کثیف‌کاری، مهارت یادگیری کودکان را به شدت تقویت می‌کند!
نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد، کودکانی که بیشتر اقدام به لمس کردن، چنگ زدن و چشیدن اشیای اطراف خود می‌کنند، از توانایی بهتری در یادگیری برخوردار هستند!
کثیف کاری کودکان شاید برای والدین چندان خوشایند نباشد، اما نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این رفتار می‌تواند درک کودک از دنیای اطراف خود را افزایش دهد.


تحقیقات صورت گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه آیوا نشان می‌دهد، کودکانی که اقدام به چنگ زدن، لمس و حس کردن، چشیدن و حتی پرتاب اشیاء اطراف خود – بویژه مواد غذایی – می‌کنند،‌ از توانایی بهتری در یادگیری برخوردار هستند.
در این مطالعه توانایی یادگیری 72 کودک 16 ماهه با قرار دادن اشیاء مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت؛ محققان 14 شیئ غیر جامد مانند مربای توت فرنگی، ‌پنیر،‌ سس شکلات و سوپ را در دسترس کودکان قرار داده و نام هرکدام از اشیا را با کلمات ساده‌ای مانند dax یا kiv به کودکان یاد دادند.


چند دقیقه بعد همان اشیاء در اشکال متفاوت در اختیار کودکان قرار داده و از آنها خواسته شد که این اشیا را شناسایی کنند.نتایج بدست آمده نشان می‌دهد، کودکانی که بیشتر کثیف کاری کرده و اقدام به چنگ زدن، برداشتن و بردن شییء به سمت دهان کرده بودند، نام اشیاء بیشتری را در مقایسه با کودکان تمیز و مرتب به خاطر سپرده بودند.


شانس شناسایی درست اشیاء در کودکان با رفتار کثیف‌کاری 70 درصد اعلام شده است که این آمار برای کودکان تمیز و مرتب تنها 50 درصد است.
در بخش دیگری از این مطالعه کودکان به دو گروه تقسیم شدند و یگ گروه روی صندلی‌های بلند و گروه دیگر روی میز نشانده شدند؛ کودکانی که روی صندلی بلندتر بودند، عملکرد شناختی بهتری در مقایسه با گروه دوم داشتند، چراکه امکان لمس و کثیف کاری بیشتری برای آنها فراهم شده بود.


دکتر «لاریسا ساموئلسون» نویسنده ارشد این مطالعه تأکید می کند: بازی کردن و لمس اشیاء مختلف می تواند مهارت یادگیری کودک را بشدت تقویت کند.
نتایج این مطالعه در مجله developmental science منتشر شده است.

منبع:isna.ir