اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سوء قصد نافرجام علیه رئیس گمرک دیر


سوء قصد مالک و ناخدای یک لنج باری علیه رئیس گمرک بندر دیر نافرجام ماند؛ این فرد در واکنش به صدور حکم معدوم سازی محموله لنج باری اش چنین قصدی کرده بود.

ایرنا: سوء قصد مالک و ناخدای یک لنج باری علیه رئیس گمرک بندر دیر نافرجام ماند؛ این فرد در واکنش به صدور حکم معدوم سازی محموله لنج باری اش چنین قصدی کرده بود.

یک مقام آگاه در گمرکات استان بوشهر گفت: مالک و ناخدای لنج باری حامل یکهزار کارتن پرتقال خارجی در واکنش به صدور رای برای معدوم سازی محموله اش تصمیم به این سوء قصد گرفته بود.

وی که خواست نامش در خبر ذکر نشود با اشاره به اینکه این حادثه پیش از ظهر امروز (سه شنبه) رخ داد اظهارداشت: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی وابسته به وزارت امور اقتصادیی و دارایی به دلیل اینکه محموله پرتقال یاد شده قابلیت مصرف انسانی نداشت رای به معدوم سازی این محموله داده بود.

این منبع مطلع افزود: شخص مالک لنج باری در واکنش به این اقدام با یک شیشه حاوی بنزین در اتاق رییس گمرک اداره بندر دیر حاضر شده و اقدام به پاشیدن بنزین روی وی کرده بود.

وی ادامه داد: شخص یاد شده بعد از پاشیدن بنزین به دنبال پیدا کردن کبریت یا فندک بوده که ماموران حراست با هوشیاری وی را دستگیر کردند و این اقدام نافرجام ماند.

فرد دستگیر شده اینک برای سیر مراحل قانونی و تحقیقات بیشتر در اختیار پلیس قرار دارد.

دیر یکی از بنادر مهم واردات و صادرات کالا در 180 کیلومتری جنوب مرکز استان بوشهر واقع شده است


ویدیو مرتبط :
سوء قصد نافرجام

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سوء قصد نافرجام علیه هیتلر +عکس


69 سال پیش در روز 20 ژوییه سال 1944 میلادی آدولف هیتلر،رهبر آلمان نازی به طور تصادفی از انفجار بمبی که برای کشتن او کار گذاشته شده بود جان سالم به در برد.

جام‌جم آنلاین: سال پیش در روز 20 ژوییه سال 1944 میلادی آدولف هیتلر،رهبر آلمان نازی به طور تصادفی از انفجار بمبی که برای کشتن او کار گذاشته شده بود جان سالم به در برد.

 این انفجار در مقر اصلی ستاد ارتش در راستنبورگ در پروس شرقی و در زمانی که هیتلر با ژنرال هایش نقشه های جبهه های جنگ را بررسی می کرد ، رخ داد.

به رغم 12 سال دیکتاتوری و حکومت وحشت نازی ها، آدولف هیتلر هرگز موفق نشد طبقه نظامیان اشراف زاده پروس که به سنت ها و شرافت خود پایبند بودند را با خود همراه سازد.

سوء قصد نافرجام علیه هیتلر

سوء قصد 20 ژوییه سال 1944 میلادی با نام رمز «عملیات والکایری» مهمترین سوء قصدی بود که نسبت به جان هیتلر صورت گرفت.

افرادی که برای انجام این سوء قصد هم پیمان شده بودند قصد داشتند با قتل هیتلر رژیم نازی را ساقط کرده و یک رژیم دیکتاتوری محافظه کار با احتمال برقراری دوباره حکومت سلطنتی را مستقر کنند. آنها تصمیم داشتند با غرب صلح کرده اما به جنگ با اتحاد شوروی ادامه دهند.

در میان آنها افسران عالیرتبه ای از جمله کنت کلاوس فن اشتوفنبرگ ، رییس ستاد مشترک ارتش های داخل آلمان مشاهده می شدند. او در افریقا در کنار مارشال اروین رومل جنگیده بود و پس از یک جراحت شدیدکه منجر به نقص عضو او شد به آلمان بازگشته بود.

سوء قصد نافرجام علیه هیتلر

کنت اشتوفنبرگ در روز سوءقصد ، کیف حاوی بمب را در نزدیکی هیتلر و در زیر میزی می گذارد که در اطراف آن هیتلر و ژنرال هایش نقشه ها را بررسی می کردند. او سپس به بهانه یک تماس تلفنی خارج شده و فورا عازم برلین می شود تا پس از قتل هیتلر، ارتش را به قیام دعوت کند.

اما پای یکی از افسران به کیف می خورد و او کیف را برداشته و آن را در فاصله دورتری قرار می دهد. هنگام ظهر وقتی انفجار رخ می دهد ، میز کنفرانس مانند یک حفاظ مانع از کشته شدن هیتلر شده و او فقط جراحتی سطحی می بیند ، اما تا پایان عمر دچار لرزش دست و پا شد.

سوء قصد نافرجام علیه هیتلر

عاملان سوءقصد که از سرنوشت هیتلر بی اطلاع بودند در به دست گرفتن قدرت تردید به خرج می دهند.

اشتوفنبرگ در همان شب 20 ژوییه دستگیر شده و به قتل می رسد. آدمیرال ویلهلم کاناریس به اردوگاه مرگ فلوسنبورگ اعزام شده و در آنجا به دار آویخته می شود. مارشال هانس فن کلوگ قبل از دستگیری خودکشی کرد.

در روز 14 اکتبر سال 1944 میلادی ، فیلد مارشال اروین رومل که با عاملان سوءقصد هم پیمان شده بود ، ناگزیر به خودکشی می شود اما با توجه به محبوبیت بسیار او در آلمان هیتلر برای رومل مراسم تشییع جنازه رسمی و ملی برپا می کند.

در مجموع دستکم 200 افسر عالیرتبه که اغلب از نظامیان اصیل زاده پروس بودند توسط نازی ها کشته می شوند.

 آدولف هیتلر رهبر آلمان نازی از انفجار بمبی که برای قتل او کار گذاشته شده بود ، جان سالم به در می برد.

سوء قصد نافرجام علیه هیتلر
 
در روز 20 ژوییه سال 1944 میلادی دخالت یک افسر در جابه جا کردن کیف حاوی بمب موجب شد تا آدولف هیتلر به طور تصادفی ازسوء قصد افسران میهن پرستی که قصد نجات آلمان را داشتند ، نجات یابد. او پس از این انفجار دچار سنگینی گوش و رعشه می شود، اما آلمان را تا انتها با جنون خود به سوی نابودی سوق می دهد.