اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سهل‌انگاری مسئولان به قیمت پای دختر دانشجو



تصاویری دردناک که در بیمارستان بزرگ دانشگاهی در تهران رقم خورده است؛
سهل‌انگاری مسئولان به قیمت پای دختر دانشجو

گلایه نه، شکایت دارد: «به من نرسیدند، نباید حتما نماینده مجلس می‌آمد تا رسیدگی می‌کردند. من دانشجوی دانشگاه تهرانم، من تحت پوشش بیمه‌ آن دانشگاهم. آن‌ها در قبال من مسئول بودند».

تا همین چند روز پیش در اتاق ۱۱۰ بخش ارتوپدی بیمارستان... بستری بود. اتاقی شلوغ با شش بیمار و تا دلتان بخواهد ملاقاتی؛ گوشه‌ای از اتاق هم ماریا با پایی متورم و سیاه روی تخت دراز کشیده بود؛ پایی که بیشتر به تکه‌ گوشتی گندیده شبیه بود تا پای انسان.

صبح روز دوم مهر امسال، «ماریا» در حال پیاده شدن از سرویس دانشگاه بود که ناگهان در اتوبوس زود‌تر از انتظار بسته شد و با حرکت اتوبوس، چادر ماریا هم کشیده شد. او به زمین خورد و دو چرخ اتوبوس یکی پس از دیگری از روی پاشنه پایش رد شدند تا حادثه‌ای رقم بخورد که او را تا امروز به جای صندلی دانشگاه بر تخت بیمارستان دوخته است.

پزشکان می‌گویند پای چپش تا محدوده لگن ‌کامل عفونی شده است؛ ضایعه‌ای که سبب شده ماریا پنج بار به اتاق عمل برود؛ اما گویا هنوز پرونده عمل‌های جراحی او بسته نشده و قرار است دو عمل جراحی دیگر بر پای او انجام شود. با این همه، هنوز پزشکان مطمئن نیستند ‌پس از انجام هفت جراحی، پای این دختر دانشجو بهبود می‌یابد یا نه!

این در حالی است که ماریا ‌رسیدگی نکردن پزشکان و کارکنان بیمارستان را دلیلی می‌داند برای عفونت پا و گسترش آن به دیگر نقاط بدن. غروب روز تصادف، پس از عکس گرفتن و معاینه و شست و شوی پا، ماریا به اتاق عمل رفت. اما پس از عمل، ماریا را در اتاقی شش نفره و کنار سطل زباله عفونی بستری کردند و همین سبب شد تا او علاوه بر عفونت شدید پا از نوک انگشت تا ناحیه لگن، دچار عفونت دستگاه گوارشی شود.

‌«رسیدگی‌ها کافی نیست، کسی به تب‌های شدید و اعتراض‌ها و نگرانی‌ها جواب نمی‌دهد»؛ این تصویری است که ماریا از بیمارستان... می‌دهد و به آن اعتراض دارد؛ «من به بیمارستانی که اجازه می‌دهد به جای دکتر‌ها، دانشجو‌هایش بیمارانی مثل من را که وضعیت بدی دارند، معالجه کنند اعتراض دارم».

 

عفونی شدن پا ,تصادف دختر دانشجو

 
«راه‌اندازی» یا «از پا اندازی»؟
سهل انگاری مسوولان بیمارستان به قیمت پای دختر دانشجوچهار روز پس از عمل پزشکان او را مجبور به راه رفتن کردند. آن‌ها اصطلاح «راه‌اندازی» را استفاده می‌کنند و وقتی می‌بینند ماریا زیر بار نمی‌رود، یک دانشجوی سال سوم تخصص به هر ترتیبی شده به عنوان پزشک معالج او، بی‌توجه به التماس‌های ماریا، او را روی ویلچر می‌نشاند.

خودش می‌گوید: «روی ویلچر نشستن‌‌ همان و ترکیدن هر چه تاول خونی زیر نشیمنگاه و ران، همان. من گفتم که پای آسیب دیده من به تنهایی روی ویلچر جا نمی‌شود، چه برسد به اینکه بخواهم دو ‌پایم را روی ویلچر بگذارم، اما دکتر من را به زور روی ویلچر نشاند».

این‌ها را می‌گوید و با نفسی تنگ ادامه می‌دهد: «دو روز بعد استاد آن پزشک (دانشجوی تخصص) آمد و گفت که این پا اصلا به درد راه‌اندازی نمی‌خورده و فقط باید آویزان شود»؛ اما آویزان کردن پا‌‌ همان و آسیب دیدن زانو، همان؛ متخصص ارتوپد می‌‍‌گوید زیر زانو هم با این کار نقرس شده است. از آن روز به بعد دیگر پا را آویزان نمی‌کنند... .

این درد‌ها تداوم داشت که یک شب درد معده امان ماریا را می‌برد؛ درد معده همراه با خونریزی ‌دستگاه گوارش. با دستور پزشک آندوسکوپی ‌شده و معلوم می‌شود معده وی عفونت کرده است. از اینجا به بعد تب هم به دردهای ماریا افزوده می‌شود و رسیدگی خوب نیست تا بالاخره یک شب تب و درد آنقدر بالا می‌رود که به ام-آر-آی فرستاده می‌شود؛ سینه‌ و پا کاملا عفونی شده‌اند، روند جدید کنترل عفونت با تجویز آنتی‌بیوتیک است.

نوشدارو پس از مرگ سهراب
روز نوزدهم مهر، نماینده بوکان در مجلس برای رسیدگی به وضعیت ماریا به بیمارستان رفت. قسیم عثمانی با دیدن وضعیت پای ماریا و میزان ناراحتی برادرش، شروع به نامه‌نگاری و پیگیری وضعیت او کرد.

عثمانی پیشنهاد می‌دهد كه با معاونت دانشجویی و سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران تماس بگیرند و بپرسند ‌چرا با اینكه در جریان وضعیت بودند، پیگیری نكرده‌اند و چرا با وجود این همه اعتراض به کار بیمارستان، او را به بیمارستان دیگری منتقل نكرده‌اند؟

از فردای آن روز شرایط تا حدی تغییر کرده و برخی پزشکان و مسئولان به سراغ ماریا می‌روند تا ظهر روز بیستم که گویا مسئولان بیمارستان عمل فوری برای وی تدارک دیده بودند، ولی ‌‌دانشگاه مانع از این اتفاق شده و او را به بیمارستان سینا منتقل کردند.

حالا اتاق خصوصی‌اش در بخش وی-آی-پی بیمارستان آرام است و خبری از کثیفی و شلوغی و رفت و آمد نیست. اما ماریا هنوز‌‌ همان است؛ بیمار، ناآرام، با نفسی که درست مثل پیرزن‌های هفتاد ساله از زور گرفتگی، گاهی صدایش را قطع می‌کند.

در مدت بستری بودن در بیمارستان سینا، چهار بار عمل شده؛ گوشت را از پایش جدا کرده‌اند و شست و شو داده‌اند، اما هنوز دو عمل دیگر پیش رو دارد تا تازه به آنجا برسند که آیا می‌توانند گوشت‌ پای راستش را جدا کنند و به پای چپ پیوند بزنند یا نه.

از پرسنل بیمارستان سینا راضی ‌است، به او رسیدگی می‌کنند. اما شکایت دارد، گلایه نه، شکایت دارد: «به من نرسیدند، نباید حتما نماینده مجلس می‌آمد تا رسیدگی می‌کردند. من دانشجوی دانشگاه تهرانم، من تحت پوشش بیمه‌ آن دانشگاهم. آن‌ها در قبال من مسئول بودند»‌.

 

عفونی شدن پا ,تصادف دختر دانشجو

تابناک

 


ویدیو مرتبط :
مادران سهل انگاری که کودکانشان را تا پای تصادف بردند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سرقت از دختر دانشجو به خاطر لحظه‌ای سهل انگاری



رئیس پلیس "فتا" استان فارس از کشف پرونده برداشت غیرمجاز از حساب دختر دانشجو در شیراز خبر داد.

 سرهنگ "سیدموسی حسینی" با اعلام این خبر گفت: شاکی این پرونده که دختر 18ساله است، با ارائه مرجوعه قضایی به پلیس "فتا" فارس مدعی شد مبلغ چهارمیلیون ریال به صورت غیرمجاز از حساب بانکی اش برداشت شده است و خواستار رسیدگی به پرونده خود شد.

وی ادامه داد : پس از تشکیل پرونده، ماموران پلیس "فتا" فارس اقدامات فنی خود را جهت شناسایی متهم یا متهمین آغاز كردند.

رئیس پلیس "فتا" استان فارس گفت: با انجام اقدامات فنی ماموران موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند و و ی در بازجویی های بعمل آمده به جرم خود اقرار كرد.

سرهنگ "حسینی" اظهار كرد: متهم که دختر جوان20ساله می باشد ضمن ابراز ندامت از کرده خود،‌ در خصوص نحوه دسترسی به اطلاعات حساب بانکی شاکی گفت؛ روزی که شاکی برای پرداخت اینترنتی شهریه دانشگاه به "کافی نت" دانشگاه مراجعه کرده بود من نیز در آنجا درحال فعالیت اینترنتی بودم.

وی بیان كرد: این متهم می گوید از آنجا كه شاکی عجله داشت و از ساعت کلاسی اش گذشته بود بنابراین مشخصات حساب بانکی اش را به مسئول کافی نت داد و از وی تقاضا کرد شهریه دانشگاهش را پرداخت کند و هنگام گفتن اطلاعات به مسئول "کافی نت" من نیز این اطلاعات را بر روی کاغذ یادداشت كردم و در ادامه به صورت اینترنتی از حساب وی برداشت كردم.

رئیس پلیس "فتا" استان فارس در رابطه با نگهداری اطلاعات حساس مربوط به حساب های کاربری افراد هشدار داد و افزود: این اطلاعات به منزله خط مقدم حساب بانکی می باشد که افراد می بایست در حفظ و نگهداری آن کوشا باشند.

سرهنگ "حسینی" از شهروندان درخواست كرد؛ برای حساب های بانکی خود یک حساب پشتیبان ساخته و برای کارت اعتباری خود از رمزی استفاده کنند که به راحتی قابل حدس زدن نباشد، مثلا از شماره شناسنامه یا تاریخ تولد یا اعداد ترتیبی پشت سر هم و... برای رمز کارت خود استفاده نکنند.

 

 اخبار حوادث  - باشگاه  خبرنگاران