اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سلب صلاحیت 10 بانک و موسسه اعتباری/ متخلفان را برکنار کردیم



بهمنی اعلام کرد:

سلب صلاحیت 10 بانک و موسسه اعتباری/ متخلفان را برکنار کردیم

رئیس کل بانک مرکزی از سلب صلاحت 10 بانک و مؤسسه مالی و اعتباری که مصوبات شورای پول و اعتبار را درباره نرخ سود بانکی رعایت نکردند خبرداد و گفت: مسئولان برخی از واحدهای بانکی و مؤسسات مالی و اعتباری متخلف را برکنار کردیم.

رئیس کل بانک مرکزی از سلب صلاحت 10 بانک و مؤسسه مالی و اعتباری که مصوبات شورای پول و اعتبار را درباره نرخ سود بانکی رعایت نکردند خبرداد و گفت: مسئولان برخی از واحدهای بانکی و مؤسسات مالی و اعتباری متخلف را برکنار کردیم.

به گزارش مهر، محمود بهمنی امروز در پایان جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: 10 بانک و مؤسسه مالی و اعتباری که مصوبات شورای پول و اعتبار را درباره نرخ سود بانکی رعایت نکردند، سلب صلاحیت شدند، همچنین مسئولان برخی از واحدهای بانکی و مؤسسات مالی و اعتباری متخلف را برکنار کردیم.

رئیس کل بانک مرکزی درباره تخلفات ارزی بانکها، با بیان اینکه بانک مرکزی گزارشهای خود را به نهادهای نظارتی ارائه کرده و در انتظار اعلام نتیجه است، تصریح کرد: 30 هزار میلیارد ریال را از حساب متخلفان ارزی برداشت و به حساب خزانه کل واریز کردیم.

وی گفت: تصور همکاران ما این بود که مابه التفاوت‌هایی از قیمت ارز که در آنها انحراف وجود داشت مربوط به بیت المال است که باید به خزانه برمی گشت. با توجه به این امر پس از رسیدگی مراجع نظارتی به این موضوع و تشخیص اینکه اشتباه برداشت کرده ایم و بخشی از این برداشت باید بازگردانده شود این کار را انجام خواهیم داد.

رئیس کل بانک مرکزی در مورد بخشودگی جرایم دیرکرد تولیدکنندگانی که تسهیلات دریافت کرده اند، گفت: در قانون بودجه سال 91 به هیأت مدیره بانکها این اختیار را دادیم که چنانچه تولیدکنندگان دریافت کننده تسهیلات بانکی، بدهی خود را تقسیط و شروع به پرداخت کنند، جرایم تأخیرشان بخشیده شود اما این شرط را هم گذاشتیم که اگر با وجود تقسیط کردن و بخشیده شدن جرایم، دریافت کنندگان تسهیلات، بازپرداخت را انجام ندهند مجدداً آن جرایم برقرار شود.

وی اظهارداشت: علاوه بر مصوبه مجلس، بانکها این اختیار را دارند که با مشتریان مذاکره و در صورت لزوم بدهی ها را تقسیط کنند و بخشش جرایم نیز از اختیارات نظام بانکی است.

بهمنی گفت: بانکها موردی تولیدکنندگان را در نظر می گیرند و آنهایی که مستحق بخشش بدهی هستند مورد توجه قرار می دهند اما اگر بخواهیم همه را شامل این موضوع کنیم کار علمی نخواهد بود./مهر

 

 


ویدیو مرتبط :
آموزش همراه بانک موسسه اعتباری آرمان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سیف: نام بانک‌های متخلف را افشا نمی‌کنیم/ برخی مدیران سلب صلاحیت شدند



اخبار,اخبار اقتصادی ,بانک مرکزی

 

اخبار اقتصادی - پرونده 6 بانک در هیات انتظامی؛
سیف: نام بانک‌های متخلف را افشا نمی‌کنیم/ برخی مدیران سلب صلاحیت شدند

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه در سال گذشته پرونده 6 بانک به هیات انتظامی ارجاع شد، گفت: برخی مدیران بانک‌ها ، سلب صلاحیت و برخی بانک‌ها جریمه شدند که این، به ایجاد انضباط در بانک‌ها کمک می‌کند، ضمن اینکه به دلیل سپرده گذاری مردم در این بانک‌ها از افشای نام آنها خودداری می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله سیف در حاشیه چهل و دومین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران از تاسیس صندوق قرض الحسنه برای تعریف منابع جدید در بخش مسکن خبر داد و گفت: این صندوق با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی تاسیس می‌شود.

وی اظهارداشت: این صندوق با همکاری بازار سرمایه ونظام بانکی به منظور تعریف منابع جدید راه اندازی می شود تا به اختصاص سهمی از منابع به بخش مسکن کمک کند.

وی افزود: در گذشته نزدیک به 25 درصد تسهیلات به بخش مسکن اختصاص می یافت که ما درصدد هستیم همان میزان تسهیلات و زمینه های تحرک بخش مسکن را فراهم کنیم.

رئیس بانک مرکزی درباره پیش بینی تسویه 40 هزار میلیارد تومانی بدهی دولت به بانک ها در بسته خروج از رکود نیز گفت : دولت می خواهد این کار انجام شود.

سیف با بیان اینکه نظام بانکی نقش بسیار عمده در تحقق اهداف بسته دارد، افزود: یکی از الزامات تحقق اهداف بسته ، تسویه حساب ها و شفاف سازی مناسبات نظام بانکی و دولت است.

وی، ضرورت ایجاد انضباط در بین بانک ها را از دیگر الزامات دانست و اضافه کرد: بانک مرکزی با حساسیت مطالب را دنبال می کند و درصدد است انضباط در بخش بانک ها و هم در بازار غیرمتشکل پولی حاکم شود.

سیف همچنین با بیان اینکه در سال گذشته پرونده شش بانک به هیات انتظامی ارجاع شد، گفت: برخی مدیران بانک‌ها ، سلب صلاحیت و برخی بانک‌ها جریمه شدند که این، به ایجاد انضباط در بانک‌ها کمک می کند.

وی گفت: به دلیل سپرده گذاری مردم در این بانک‌ها از افشای نام آنها خودداری می شود.

رئیس بانک مرکزی درباره تک نرخی کردن ارز نیز گفت : مهم ترین موضوع در این باره ایجاد آرامش و ثبات در اقتصاد کشور است که در این مسیر حرکت می کنیم.

سیف با بیان اینکه کاهش تورم و ثبات در بازار ارز حکایت از آرامش وثبات در اقتصاد دارد، افزود: شرط لازم تحقق یکسان سازی، تنظیم ارتباطات بین المللی و شبکه کارگزاران بانکی است.

وی با اشاره به اینکه نباید شتاب زده به سمت یکسان سازی ارز حرکت کنیم، اظهارداشت: ممکن است در حال حاضر تمام شرایط تک نرخی شدن فراهم شود اما برنامه ریزی ها به صورتی است که این تک نرخی شدن با ثبات ادامه داشته باشد که به سیاست تک نرخی شدن بسیار نزدیک هستیم.

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سؤال که معتقدید، اگر توافقات هسته‌ای حاصل شود به سیاست تک نرخی شدن ارز نزدیک می‌شویم، گفت: بله، خیلی نسبت به تک نرخی کردن ارز در نظام بانکی نزدیک می‌شویم.
اخبار اقتصادی - مهر