اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سرنوشت تلخ چاق ترین زن ایران + عکس



 

 

 

چاقی,چاقی مفرط,زنان چاق

 

 

چاق ترین زن ایران با ۳۵۰ کیلوگرم وزن در خانه شان تحت درمان است و پزشکان حال عمومی وی را مساعد توصیف کرده اند.

 

این زن که از چاقی مفرط رنج می برد و این موضوع موجب بروز بیمارهای مرتبط دیگری در وی شده است، در خانه و با برخی پزشکان متخصص به رایگان تحت درمان است و این در حالی است که خواهر وی به همین دلیل در تابستان سال پیش جان باخت.

 

سرپرست تیم پزشکی بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز که معالجه یکی از زنان چاق ایران در اهواز را به عهده دارد پس از معاینه این بیمار در خانه، حال وی را مساعد توصیف کرد.

 

دکتر عبدالله صرامی، پزشک معالج و سرپرست تیم پزشکی بهداشت و درمان اهواز حال عمومی خانم مجدم که از چاقی مفرط رنج می برد را تقریبا مساعد عنوان کرد و افزود: در حال حاضر از نظر عفونت های پوستی مشکل حادی وجود ندارد و عفونت های قبلی نیز بهتر شده است.

 

وی ادامه داد: متاسفانه در ارتباط با دردهای عضلانی اسکلتی که به هر دو پای بیمار انتشار یافته، محدودیت تشخیصی داریم به خاطر آنکه وزن زیاد بیمار اجازه انجام MRI را نمی دهد و تنها کاری که ما می توانیم انجام بدهیم درمان علامتی است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه وزن بسیار بالای بیمار موجب شده درمان با احتیاط انجام شود، افزود: ما حتی قادر نیستیم وزن بیمار را اندازه بگیریم چراکه وی به دلیل چاقی مفرط عملا بی حرکت است.

 

خانم مجدم ۵۰ ساله نیز درباره شرایط جسمانی اش گفت: حدود یک و نیم ماه است که از کمردرد شدید رنج می برم و چون عملا هیچگونه حرکتی ندارم این درد روزبه روز تشدید می شود.

 

وی افزود: من از بدو تولد چاق بودم اما از ۳ سال پیش وزنم یکباره افزایش پیدا کرد به طوری که امکان هرگونه تحرکی از من سلب شد و به کلی زمینگیر شدم.

تابستان گذشته نیز خواهر ۶۵ ساله وی بر اثر چاقی مفرط و ابتلا به دیابت با ۳۵۰ کیلو وزن پس از معالجات بسیار درگذشت.

 

تیم پزشکی بهداشت و درمان اهواز که معالجه وی را نیز به عهده داشت پس از انجام معاینات و بررسی آزمایشات متعدد اعلام کرد راه قطعی برای درمان این نوع چاقی وجود ندارد و هرگونه عمل جراحی به منظور کاهش وزن، ممکن است موجب مرگ شود. تیم پزشکی متشکل از پزشکان متخصص بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز از مدت ها پیش معالجه این ۲ خواهر را به صورت رایگان به عهده گرفته اند./روزنامه وطن امروز


ویدیو مرتبط :
سرنوشت تلخ ترین عکس تاریخ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سرگذشت تلخ اولین بازیگر زن سینمای ناطق ایران + عکس



سرگذشت تلخ اولین بازیگر زن سینمای ناطق ایران + عکس

سینما - 10 اردیبهشت سالروز درگذشت روح‌انگیز سامی‌نژاد اولین بازیگر زن اولین فیلم ناطق سینمای ایران است.

به گزارش خبرآنلاین، روح‌انگیز سامی‌نژاد با نام اصلی صدیقه سامی‌نژاد سوم تیرماه سال 1295 در بم به دنیا آمد.

 

او پدرش را در دوران کودکی از دست داد و با مادرش زندگی می‌کرد. سامی‌نژاد در 13 سالگی به ازدواج فردی به نام دماوندی درآمد و با او به هندوستان مهاجرت کرد.

 

دماوندی در استودیو امپریال فیلم بمبئی راننده اردشیر ایرانی صاحب این استودیو بود که بعدها «دختر لر» اولین فیلم ناطق سینمای ایران را با بازی سامی‌نژاد تهیه و کارگردانی کرد.

 

 , روح‌انگیز سامی‌نژاد,عکس روح‌انگیز سامی‌نژاد,عبدالحسین سپنتا ,دختر لر,اخبار

 

«دختر لر» در حالی ساخته شد که حدود 40 سال از تولد سینما در دنیا می‌گذشت. تولید یک فیلم ناطق در ایران تا آن زمان امکان‌پذیر نبود. تا این که عبدالحسین خان شیروانی معروف به سپنتا، شاعر، نویسنده و روزنامه‌نگار در نیمه‌ دوم دهه 1300 با هدف تحقیق در زمینه هنر و فرهنگ ایران باستان به هند رفت.

 

او در نهایت تصمیم گرفت وارد دنیای سینما شود و این کار را با نوشتن فیلمنامه «دختر لر» انجام داد.

 

«دختر لر» بر اساس داستان عامیانه «جعفر و گلنار» شکل گرفت. این فیلم درباره گلنار یک دختر لر در منطقه‌ای تحت کنترل راهزنان مسلح به فرماندهی قلی خان است. گلنار در قهوه‌خانه‌ای کار می‌کند و در آن‌جا با جعفر مامور دولت آشنا می‌شود و می‌خواهد با او ازدواج کند.

 

سپنتا پس از نوشتن فیلمنامه «دختر لر» سامی‌نژاد را برای بازی در نقش گلنار انتخاب کرد و در نهایت خودش نیز به نقش جعفر ظاهر شد. انتخاب سامی‌نژاد بیشتر به این خاطر بود که هیچ زنی قبول نمی‌کرد جلوی دوربین برود، چرا که آن زمان زنان در حجاب کامل بودند. ضمن اینکه خیلی‌ها استعداد این کار را نداشتند.

 

سامی‌نژاد بازی در «دختر لر» را پذیرفت و با سپنتا قراردادی چهل روزه‌ امضا کرد، اما به دلیل نهایی نبودن فیلمنامه، دیالوگ‌ها و امکانات فیلمبرداری، کار ساختن فیلم هفت ماه کشید. ضمن اینکه سپنتا به‌ خاطر لهجه‌ غلیظ کرمانی سامی‌نژاد ناچار شد داستان «دختر لر» را به گونه‌ای تغییر دهد تا موضوع آن مربوط به ایالات و قدرت حکومت مرکزی ایران باشد.

 

در نهایت «دختر لر» پس از مشکلات بسیار آبان‌ماه سال 1312 در مایاک و سپه که دو سینمای معروف آن زمان تهران بودند، به نمایش عمومی درآمد و مورد استقبال قرار گرفت.

 

سامی‌نژاد سپس در فیلم «شیرین و فرهاد» ساخته‌ سپنتا بود بازی کرد. او پس از بازی در این فیلم از دماوندی جدا شد و با نصرت‌الله محتشم از بازیگران سرشناس تئاتر ازدواج کرد. این ازدواج مدت زیادی به طول نکشید و محتشم در بازگشت به ایران او را غیابی طلاق داد.

 

سامی‌نژاد پس از 18 سال اقامت در هندوستان به ایران بازگشت، اما برای ادامه کارش در سینما با مخالفت خانواده روبرو شد. او به خاطر آزارهایی که از خویشان و آشنایان و مردم دید بعد از دو فیلم دیگر هرگز حاضر نشد در فیلمی ایفای نقش کند.

 

 , روح‌انگیز سامی‌نژاد,عکس روح‌انگیز سامی‌نژاد,عبدالحسین سپنتا ,دختر لر,اخبار

روح‌انگیز سامی‌نژاد و عبدالحسین سپنتا در «دختر لر»


سامی‌نژاد پس از بازگشت به ایران، گواهی‌نامه سیکل اولش را گرفت و در وزارت بهداری به عنوان پرستار مشغول به کار شد و در تهران اقامت گزید. او پس از مدتی کار پرستاری را به کنار گذاشت و از طریق اجاره دادن طبقه اول خانه‌ دوطبقه‌ای که خریده بود، گذران زندگی می‌کرد. ازدواج سوم سامی‌نژاد با یکی از بستگانش نیز شکست خورد و چون فرزندی نداشت حدود 30 سال تنها زندگی کرد.

 

سامی‌نژاد سال 1349 در فیلم مستند «تاریخ سینمای ایران؛ از مشروطیت تا سپنتا» از مصائبی که در آن گذشت صحبت کرد و به تلخی گریست.

 

او در‌این‌باره گفت: «به خاطر ناراحتی‌هایی که در موقع فیلمبرداری و بعد از آن چه از طرف فامیل و چه از طرف مردم کشیدم، هرگز راضی نشدم در فیلم دیگری بازی کنم ... هر موقع که از در شرکت می‌آمدیم بیرون، مجبور بودیم سه نفر مستحفظ داشته باشیم، یک شوفر و دو نفر کمک شوفر که شیشه پرت نکنند. هر جایی هم که می‌رفتیم باید یه چیزی سرمون می‌انداختیم تا کسی ما رو نشناسد...»

 

سامی‌نژاد 10 اردیبهشت سال 1376 در سن 81 سالگی در تهران درگذشت در حالی که محققان و کارشناسان سینمای ایران بی‌خبر از او معتقد بودند سال‌ها پیش در گذشته است. او در بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

* برگرفته از منابع اینترنتی

خبرآنلاین