اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سرلشکر صفوی: در موضع طلبکارانه از واشنگتن می‌مانیم/ نطق روحانی هوشمندانه بود



سخنان روحانی در سازمان الملل ,مجمع عمومی سازمان ملل

سرلشکر صفوی: در موضع طلبکارانه از واشنگتن می‌مانیم/ نطق روحانی هوشمندانه بود

صفوی در ادامه اظهار داشت: آمریکایی‌ها حقوق ملت ایران را زیر پا گذاشته‌اند و چکمه جنگ اقتصادی را ظالمانه بر گلو و زندگی مردم ایران فشار می‌دهند و البته باید بدانند که مردم ما هم در برابر ظلم مقاومت می‌کنند.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به سخنان اوباما در صحن سازمان ملل، گفت: آمریکایی‌ها به طور محسوس یک نوع نرمش و عقب‌نشینی را در مقابل ایران انتخاب کرده‌اند.

سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در گفتگو با فارس، به تشریح اوضاع منطقه و تحولات بین المللی پرداخت که بخشی از این گفتگو شامل تبیین و تحلیل سخنرانی روسای جمهور ایران و امریکا در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود.

* ایران، کشور قدرتمند و باثبات منطقه است
سرلشکر صفوی با اشاره به سخنان روز گذشته باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل، در تحلیل این اظهارات گفت: به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به این حقیقت که ایران، یک کشور قدرتمند و باثبات در منطقه است که از روش منطقی و هوشمندانه در برخورد با دشمنانش پیروی می‌کند، پی‌برده‌اند.

* چند تغییر محسوس در سخنان اوباما
وی با بیان اینکه اینها باعث شده آقای اوباما چند تغییر محسوس نسبت به ایران داشته باشد، اظهار داشت: برای اولین بار آقای اوباما به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ما خواستار تغییر رژیم در ایران نیستیم و یا به حق مردم ایران برای دستیابی به انرژی هسته‌ای صلح‌جویانه احترام می‌گذاریم و این موضوع، حق ایران را تثبیت کرد.

صفوی تاکید کرد: اوباما همچنین در سخنرانی‌ خود گفت که از وزیر خارجه‌ام جان‌کری خواستم تا تلاش‌ خود را ضمن همکاری نزدیک با اتحادیه اروپا و برای رسیدن به یک توافق با دولت ایران و جناب آقای دکتر روحانی دنبال کند.

* بخش‌های منفی سخنان رییس جمهور آمریکا
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا تصریح کرد: البته سخنان اوباما مواضع منفی هم داشت مثل اینکه گفت شرایط موجود فقط به انزوای عمیق‌تر ایران می‌افزاید و یا اینکه ایران باید راه دیگری برای منطقه و جهان انتخاب کند. این حرفها، صحبت‌های گزنده‌‌ای بود.

* نرمش و عقب‌نشینی آمریکا در مقابل ایران
صفوی در عین حال تصریح کرد: ‌آمریکایی‌ها به طور محسوس یک نوع نرمش و عقب‌نشینی را در مقابل ایران انتخاب کرده‌اند.

* سخنرانی روحانی هوشمندانه بود
وی همچنین با اشاره به سخنان رییس جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: جناب آقای حجت‌الاسلام دکتر روحانی هم در سخنرانی بسیار هوشمندانه‌ خود، هم علیه خشونت و افراطی‌گری و هم در رابطه با خطوط قرمز ایران برای دسترسی به انرژی هسته‌ای به خوبی از حقوق ایران دفاع کرد.

* سلاح هسته‌ای و کشتار جمعی هیچ جایگاهی در دکترین دفاعی ایران ندارد
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: حجت‌الاسلام دکتر روحانی موضوعاتی نظیر عزم سیاسی برای برداشتن تحریم توسط آمریکا و یا اینکه ما به دنبال صلح مبتنی بر عدالت هم در منطقه و هم در جهان هستیم و یا پذیرش اعمال حق غنی‌سازی و سایر حقوق هسته‌ای در خاک ایران به عنوان تنها راه تامین هدف اول ایران و یا بحث محکوم کردن سلاح هسته‌ای و کشتار جمعی و اینکه این سلاح‌ها هیچ جایگاهی در دکترین دفاعی ایران نداشته و با باورهای بنیادین اخلاقی ما در تعارض است، در سخنرانی خود مطرح کرد که این کلمات هم از نظر حقوقی و هم سیاسی کاملا هوشمندانه بود.

* ایران در موضع طلبکارانه از آمریکا باقی خواهد ماند
صفوی همچنین خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها هم‌اکنون به این نتیجه رسیده‌‌اند که نمی‌توانند با ایران قدرتمند دست و پنجه نرم کنند. البته ایران نیز در موضع طلبکارانه از آمریکا باقی خواهد ماند؛ چون واقعیت این است که ایران طلبکاری‌های زیادی از آمریکایی‌ها دارد.

فرمانده سابق سپاه پاسداران با اشاره به برخی دخالت‌ها و دشمنی‌های دولت امریکا با ملت ایران در طول چند دهه، افزود: به هر حال کودتای 28 مرداد سال 32 را آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها علیه ملت ایران و برای بازگرداندن رژیم دیکتاتور محمدرضا پهلوی به راه انداختند و یا در حمله نظامی 5 اردیبهشت 59 به طبس این آمریکایی‌ها بودند که حمله کردند و یا در خصوص اینکه آمریکایی‌ها مشوق اصلی حمله نظامی عراق به ایران بودند شکی نیست.

صفوی ادامه داد: آمریکایی‌ها در طول جنگ تحمیلی اطلاعات نظامی ایران را توسط آواکس‌هایشان در خلیج فارس به عراق دادند که عراق هم رسما از آنها تشکر کرد و یا اینکه آمریکایی‌ها هواپیمای مسافربری ما را با موشک زدند و یا در سال 65 ناوگان نظامی آمریکا رسما به کمک نظامی عراق آمد و سکوهای نفتی ما را هدف قرار داد و این آنها بودند که در حمله نظامی به ایران پیش‌دستی کردند.

* حمایت امریکا از فتنه گران 78 و 88 فراموش نشدنی است
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه آمریکایی‌ها از فتنه‌گران و آشوب‌های داخلی کشورمان در 18 تیر 78 و سال 88 حمایت کردند، به برخی موضع گیریهای مقامات آمریکایی در این موارد پرداخت و اظهار داشت: جملاتی که مسئولان سیاسی در بالاترین سطح آمریکا برای دامن زدن به ناامنی و در حمایت از گروه‌هایی که به دنبال ناامنی های اجتماعی درایران بودند به زبان آوردند، جملات فراموش‌ناشدنی است. آنها یک جنگ رسانه‌ای علیه امنیت ملی ما به راه انداختند.

صفوی همچنین به حمایت آمریکا از منافقین اشاره و تصریح کرد: چه کسی از نیروهای منافقین در عراق و پادگان اشرف حمایت کرد؟ بعد از فروپاشی رژیم صدام، 3 هزار منافق در پناه آمریکا در عراق بودند. آنها از تروریستهای منافق که 17هزار نفر از مردم بیگناه را شهید کرده بودند، حمایت می‌کردند. آمریکایی‌ها همچنین موانعی بر سر راه پیشرفت ایران طی 34 سال گذشته ایجاد کردند؛ ازجمله تحریم‌ها که یک جنگ اقتصادی است به راه انداختند.

* نباید به آمریکایی‌ها خوش‌بین بود/ باید عمل آنها را دید
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت:‌ بنابراین ایران طلبکاری‌های زیادی از آمریکا دارد و ما امیدواریم جناب آقای حجت‌الاسلام دکتر روحانی و دولت ایشان در دیپلماسی خارجی بتواند از حقوق ملت ایران، چه حقوق هسته‌ای و چه رفع تحریم‌ها به خوبی عمل کنند.

صفوی با تاکید بر اینکه نباید به آمریکایی‌ها خوش‌بین بود و باید عمل آنها را دید، افزود: اگر آنها تحریم‌ها را آرام آرام برداشتند و یک اعتماد متقابل ایجاد شد، می‌توان امیدوار بود.

* آمریکا منافع خود را قربانی صهیونیستها نکند
وی درخصوص برخی جوسازی ها پیرامون پرونده هسته ای ایران، تصریح کرد: مشخص است که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست و آقای اوباما هم در سخنان خود به فتوای مقام معظم رهبری اشاره کرد. این فتوایی است که نمی‌توان از آن برگشت.

وی در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: امیدواریم آمریکایی‌ها دست از لجاجت با ایران بردارند و کمتر تحت تاثیر لابی صهیونیست‌ها قرار بگیرند. صهیونیست‌‌ها منافع خودشان را به منافع آمریکا ترجیح می‌دهند لذا ما به دولت‌ آمریکا توصیه می‌کنیم که حرف صهیونیست‌ها را در رابطه با ایران گوش ندهد و آمریکایی‌ها خودشان و ملت و منافع‌شان را قربانی لابی صهیونیستها و منافع آنها نکنند و با جهان اسلام و یک و نیم میلیارد مسلمان به تقابل نپردازد.

* نفع غربی ها در لغو تحریمها علیه ایران است
فرمانده سابق سپاه پاسداران افزود: به هر حال ایران یک قدرت بزرگ منطقه‌ای است و منافع اروپایی‌ها و غربی‌ها در این است که با برداشتن تحریم‌ها، یک ارتباط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی با ایران داشته باشند که این به نفع دو طرف و یک بازی برد-برد است.

* روحانی و ظریف «هوشمند و قابل اعتماد» هستند
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه حجت‌الاسلام روحانی به عنوان یک رئیس‌جمهور هوشمند و مورد اعتماد رهبری است و رئیس‌جمهوری است که مردم ایران او را انتخاب کرده‌اند، گفت: آقای دکتر روحانی می‌تواند در این عرصه دیپلماسی خوب عمل کند و جناب آقای ظریف نیز به عنوان وزیر خارجه‌، فردی هوشمند و قابل اعتماد است که ادبیات آمریکایی‌ها را بخوبی می‌شناسد و می‌تواند مواضع خوبی در مقابل آقای جان کری (وزیر خارجه آمریکا) بگیرد.

* ملت ایران در برابر ظلم، مقاوم است
صفوی در ادامه اظهار داشت: آمریکایی‌ها حقوق ملت ایران را زیر پا گذاشته‌اند و چکمه جنگ اقتصادی را ظالمانه بر گلو و زندگی مردم ایران فشار می‌دهند و البته باید بدانند که مردم ما هم در برابر ظلم مقاومت می‌کنند.

وی گفت: امیدواریم آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها به این نتیجه برسند که تاکنون شکست خورده‌اند و ادامه این کار نیز جز شکست چیزی برای آنها ندارد.

صفوی ادامه داد: وقتی که آنها در نفت و گاز و سرمایه‌گذاری در ایران شراکت ندارند، نفعی شامل حالشان نمی‌شود و فقط صهیونیست‌‌ها از این روند خوشحال خواهند بود.

* پیروزی قابل دسترسی است
وی تصریح کرد: امیدواریم به فضل الهی و عنایت امام زمان(عج) و با رهبری حکیمانه، خردمندانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری همانگونه که ملت ایران 8 سال جنگ را با مقاومت به پیروزی رساند، جنگ اقتصادی را هم با راهبرد جدید دولت ایران و مقاومت ملی و هوشمندانه مردم ایران با پیروزی پشت ‌سر بگذاریم. رهبری نظام انقلاب اسلامی، ملت و دولت ما در این جنگ اقتصادی با مقاومت و هوشمندی، مانند جنگ تحمیلی به پیروزی خواهند رسید و این پیروزی قابل دسترسی است./فارس

 


ویدیو مرتبط :
سخنرانی سرلشکر صفوی در کنکره بزرگداشت شهید پاکنژاد یزد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کنایه تند احمدی نژاد به جهرمی: رییس خاطی بانک دخیل در فساد اخیر، طلبکارانه علیه ما موضع می گیرد



کنایه تند احمدی نژاد به جهرمی: رییس خاطی بانک دخیل در فساد اخیر، طلبکارانه علیه ما موضع می گیرد

احمدی نژاد به انتقاد از نحوه برخورد با تخلفات اخیر در سیستم بانکی پرداخت و با بیان اینکه در فساد اخیر همه سیستم در نظام وارد شدند تا با این فساد برخورد کنند، گفت: اما الان به کجا رسیدیم. بانکی که در آن تخلف صورت گرفت الان در حاشیه است.

 

 , جهرمی,کنایه احمدی نژادبه جهرمی,اخبار,اخبار سیاسی

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس جمهور با بیان اینکه دخالت ناظران در اجرا باعث فساد می شود گفت: ناظر نمی تواند برای اجرا تصمیم گیری کند و نمی تواند برداشت خود را از قانون بیاورد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور امروز یکشنبه در چهارمین همایش ارتقاء سلامت اداری که با محوریت تضمین تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزاری این جلسه را مهم و ضروری دانست و خطاب به شرکت کنندگان گفت: بنده در این جلسه نمی خواهم به عنوان رئیس قوه مجریه صحبت کنم. حتی نمی خواهم به عنوان مقام دوم پس از مقام معظم رهبری با شما صحبت کنم بلکه می خواهم به عنوان برادری دلسوز و همکار مطالبی را در میان بگذارم.

وی با بیان اینکه هدف اصلی کشور ساختن و آبادانی است، افزود: از این رو باید همه دستگاه ها، سازمان ها و مجموعه ارکان حکومت در این راستا حرکت کنند.

احمدی نژاد همچنین به ویژگی های اداره کشور اشاره کرد و گفت: اداره کشور 3 ویژگی دارد ، اول اینکه کشور در جهت اهداف تعیین شده پیش رود. دوم اینکه با بهره وری بالا حرکت کنیم یعنی بهترین استفاده ها از فرصت ها، نیروهای انسانی و زمان بکارگرفته شود و فعالیت سالم نیز سومین ویژگی در اداره کشور است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مجموعه های اداره کشور در اصل یک پدیده هستند، افزود: اداره کشور به پاره های گوناگون تقسیم شده است اما نباید آنها را رقیب یا در نقطه مقابل خود بدانیم. اگر اینگونه بیندیشیم فساد ایجاد می شود.

احمدی نژاد با بیان اینکه بخش نظارت و اجرا مکمل همدیگر هستند و یک ماموریت را دنبال می کنند، گفت: نباید اینگونه تصور شود که یک گروه نظارت می کند و گروه دیگر بالاسر آن است، نظارت تضمین انجام درست کار و سلامت کار است نباید نظارت و اجرا را دو جزیره تفکیک شده بدانیم.

وی گفت: همه مسئولند چه کسانی که در زمینه اجرا فعالیت می کنند و چه کسانی که نظارت را برعهده گرفته اند.

رئیس جمهور تصریح کرد: اگر در مجموعه اجرایی از مسیر خارج شویم ناظر قادر نیست آن را کنترل کند. از این رو روحیه همدلی لازم و ضروری است.

احمدی نژاد با بیان اینکه نظارت مچ گیری نیست، افزود: هدف پیشبرد امور کشور و حفظ منافع ملی است. بنابراین نباید نظارت را به مچ گیری تلقی کرد. ضمن آنکه مجموعه کسانی که در امر نظارت و اجرا دخیل هستند با هم کار می کنند چرا که با هم کار کردن باعث می شود تا کشور را جلو ببریم.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت کشور امری یکپارچه است اظهار داشت: اگر این یکپارچگی دیده نشود نمی توانیم برنامه ها را به درستی پیش ببریم، همچنین کاری به پیش نمی رود، بر این اساس باید با هم هماهنگ باشیم اگر هماهنگی نباشد بهترین برنامه ها هم پیش نمی رود.

رئیس جمهور با طرح این پرسش که ناظر باید چکار کند، افزود: نظارت باید فضای مناسبی را برای اعمال مدیریت ها فراهم کند در این صورت اعتماد عمومی به سیستم جلب می شود و موجب آرامش مردم نیز می شود.

احمدی نژاد گفت: اگر بر این اساس حرکت کنیم احساس امنیت نیز ایجاد می شود. همچنین باید به این نکته توجه کرد که نظارت باید قانونمند باشد. پایبندی بر قانون در ناظر باید بیش از دیگران باشد.

وی افزود: تحت عنوان ناظر اگر بخواهند در اجرا دخالت کنند این کار باعث فساد می شود. ناظر نمی تواند برای اجرا تصمیم گیری کند. همچنین ناظر نمی تواند برداشت خود را از قانون بیاورد.

رئیس جمهور هماهنگی بین دستگاه های نظارتی را خواستار شد و گفت: دستگاه های نظارتی زیاد هستند دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور، دیوان عدالت اداری همه اینها در این راستا (نظارت) فعالیت می کنند از این رو باید هماهنگی بین این دستگاه ها اعمال شود. که امیدواریم شورای دستگاه های نظارتی این هماهنگی را دنبال کند.

احمدی نژاد تاکید کرد: نظارت باید در چارچوب قانون اساسی انجام شود قانون اساسی بالاترین میثاق است نمی شود کسی بر خلاف قانون اساسی اختیارات خود را توسعه دهد این امر باز باعث فساد می شود.

وی افزود: نباید به گونه ای نظارت کنیم که مجری فقط به فکر رابطه خود با دستگاه های نظارتی باشد، در صورتی که مجری باید تمام هم و غم خود را صرف خدمت بیشتر متمرکز کند.

احمدی نژاد با تاکید بر اینکه نظارت نباید با کارهای سیاسی مخلوط شود افزود: نباید گرایش های سیاسی به هیچ وجه در نظارت دخالت یابد. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که رسانه ای کردن بعضی از مسائل قبل از قطعیت آن نیز فساد آور است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نظارت در چند بعد تعریف می شود افزود: نظارت پس از اجرا و نظارت حین اجرا از جمله نظارت هایی است که ناظر باید اعمال نظر کند اما باید توجه داشت که ناظر در حین اجرا نمی تواند دخالت کند. البته می تواند مشورت بدهد.

وی با بیان اینکه در نظارت نباید دنبال پرونده سازی باشیم، گفت: اگر بر این اساس حرکت کنیم واقعیت های کشور پنهان می شود و همانطور که اشاره کردم فقط باید با همدلی و همکاری با هم کشور را اداره کنیم وگرنه نظارت باعث سیاه نمایی می شود و این باعث می شود که اعتماد مردم سلب شود.

احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنانش به انتقاد از نحوه برخورد با تخلفات اخیر در سیستم بانکی پرداخت و با بیان اینکه در فساد اخیر همه سیستم در نظام وارد شدند تا با این فساد برخورد کنند، گفت: اما الان به کجا رسیدیم. بانکی که در آن تخلف صورت گرفت الان در حاشیه است.

رئیس جمهور گفت: بعضی ها بر این باورند که اگر چند نفر را اعدام کنیم کار تمام می شود در صورتیکه اینگونه نیست فقط عدالت موجب اعتماد می شود.

احمدی نژاد بی ا«که نامی از جهرمی ببرد گفت: رییس خاطی بانک دخیل در فساد اخیر، طلبکارانه علیه ما موضع می گیرد.

وی به اهمیت حکومت مکتبی پرداخت و افزود: در حکومت مکتبی باید من و شما خودمان را به خوبی نشان دهیم.

احمدی نژاد همچنین از تشکیل شورای دستگاه های نظارتی ابراز خرسندی کرد و افزود: از اینکه این شورا تشکیل شده است بسیار خوشحالم و امیدوارم با همکاری و همدلی همه قوا بتوانیم آسیب شناسی کنیم. آنچه از دست من بر می آید حمایت و پشتیبانی است و شک نکنید این کار را انجام خواهم داد چرا که باید جامعه الگو بسازیم و برای ساختن این جامعه همه ما مسئولیم.

احمدی نژاد با بیان اینکه ما جزو سیستم سالم در نظارم اداری هستیم اظهار داشت: اما اگر در جمهوری اسلامی یک فساد هم اتفاق بیفتد قابل پذیرش نیست این جامعه ادعای حکومت دینی دارد بهترین های ملت پرپر شدند این کشور تاریخ بزرگی را به ارث برده است.

وی با بیان اینکه بنده به هیچ وجه دنبال تخطئه هیچ دستگاهی نیستم افزود: من مجلس را دوست دارم، قوه قضائیه را دوست دارم اگر قوه قضائیه نباشد عدالت سخت پیگیری می شود تنظیم عدالت بر عهده قوه قضائیه است.

رئیس جمهور گفت: باید همه بر اساس قانون حرکت کنند.

احمدی نژاد در پایان گفت: ملت انقلاب نکرده اند تا ما با هم دعوای سیاسی کنیم ما را به عنوان مسئول انتخاب کرده اند تا به آنها خدمت کنیم به همین جهت باید دست به دست هم دهیم و با مشارکت هم مسائل را به پیش ببریم.