اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سخنرانی علیه دولت و روحانی در 22 بهمن


حسین مرعشی گفت: تندروها پس از سال 76 به مدت چند سال مراعات رئیس‌جمهور وقت را کردند اما آنها امروز مراعات آقای روحانی را نمی‌کنند. من نمی‌دانم باید با چه زبانی با اینها حرف زد. اینکه برخی در گیت‌های ورودی به استادیوم سخنرانی رئیس‌جمهور، عکس‌های ایشان را پایین بکشند یا در مراسم 22بهمن در اکثر شهرها عکس آقای روحانی را خراب کنند واقعا به چه معناست؟

روزنامه آرمان در گفت‌وگو با حسین مرعشی از فعالان سیاسی شناخته‌شده اصلاح‌طلببه مسائل روز و هجمه‌های این روزها به دولت روحانی پرداخت.
 
چه تفاوت‌هایی میان مخالفان امروز دولت تدبیر و امید و مخالفان دولت اصلاحات وجود دارد؟

واقعیت این است که امروز تندروهای مخالف دولت بسیار تند‌تر از مخالفان دولت اصلاحات در دهه 70 هستند. گاهی رفتارهایی از سوی این افراد صورت می‌گیرد که با هیچ منطقی قابل توجیه نیست.

منظورتان این است که امروز بی‌احترامی‌ها اوج گرفته؟

بله! تندروها پس از سال 76 به مدت چند سال مراعات رئیس‌جمهور وقت را کردند اما آنها امروز مراعات آقای روحانی را نمی‌کنند. من نمی‌دانم باید با چه زبانی با اینها حرف زد. اینکه برخی در گیت‌های ورودی به استادیوم سخنرانی رئیس‌جمهور، عکس‌های ایشان را پایین بکشند یا در مراسم 22بهمن در اکثر شهرها عکس آقای روحانی را خراب کنند واقعا به چه معناست؟ در بسیاری از شهرستان‌ها، افراد شناخته‌شده‌ای که مخالفت آنها با دولت عیان است، برای سخنرانی 22 بهمن رفتند و علیه دولت سخنرانی کردند. من واقعا نمی‌دانم انگیزه این کار چه بود؟ وقتی اکثریت مردم یک دولت را انتخاب می‌کنند چرا فردی را برای سخنرانی به آن شهر می‌برید که علیه آن اکثریت سخن بگوید؟

به نظر خودتان، سکوت شما می‌تواند پاسخ خوبی به آنها باشد؟


پاسخ ما به تندروها مثل رفتار آنها نخواهد بود. ما تندروها را به یک رقابت منصفانه در انتخابات دعوت می‌کنیم. آنها بیایند و در انتخابات کاندیدا معرفی کنند و حرفشان را بزنند تا پس از آن، مردم بین ما و آنها قضاوت کنند.

فکر می‌کنید آنها حاضر به قرارگرفتن در معرض قضاوت مردم هستند؟


اصل ماجرا این است که باید میدان و عرصه را بر تندروهای هر دو جبهه اصولگرایی و اصلاح‌طلبان تنگ کرد و خردورزان این دو جبهه اجازه جولان دادن‌های پوچ و بی‌معنای سیاسی را از این گونه نگاه‌های افراطی بگیرند تا مردم را بیش از این تحت فشار قرار ندهند.

فکر نمی‌کنید لازم باشد سدی در برابر این دست رفتارهای نیروهای تندرو ایجاد شود؟

به نظر من مسئولان مربوطه باید به حضور این افراد و ادعاهایی که مطرح می‌کنند نگاه جدی‌تری داشته باشد. در این مرحله از نهادهای موثر نظارتی این انتظار وجود دارد که جلوی این رفتارها را بگیرند. این تندروها امید دارند که با رادیکال کردن فضا، عرصه را برای حضور اصلاح‌طلبان تنگ کنند و در نبود اصلاح‌طلبان در مجلس حاضر شوند که این موضوع برای فضای سیاسی خوب نیست.

 یادمان نرود که تندروها فقط به آقای روحانی و نیروهای اصلاح‌طلب هجمه نمی‌برند بلکه اگر به اینها بها داده شود به هیچ‌کس رحم نخواهند کرد. این تجربه بارها اتفاق افتاده است و در عرصه‌های سیاسی مختلف آزمایش شده که وقتی به یک تندرو یا یک گروه از تندروها بهای زیادی داده شود، اینها به کسی رحم نمی‌کنند. یک مثال ساده بزنم. در مشهد سوار یک تاکسی شدم که نوای توهین‌آمیزی از ضبط او شنیده می‌شد.

 از راننده جوان پرسیدم که چرا وقتی هیچ‌کدام از مراجع تقلید ما توهین را مجاز نمی‌دانند، این کار را می‌کنید؟ جوان شروع کرد به فحاشی! من مشاهده کردم که این فرد به همه توهین می‌کند و اصلا برایش مهم نیست که موضوع چه باشد. تندروها حد نمی‌شناسند. اینطور نیست که فقط مثلا آقای هاشمی سیبل آنها باشد.  

اشاره کردید باید تندروهای هر دو جناح را کنترل کرد. مگر اصلاح‌طلبان هم تندرو دارند؟


نیروهای افراطی در هر جناحی هستند. افراطیونی در جریان اصلاحات هستند که حتی به رئیس‌جمهور دوره اصلاحات نیز حمله می‌کنند که چرا در انتخابات رای داده یا چرا موضع ملایم گرفته است!؟

کارگزاران امسال قدرت زیادی پیدا کرد و به نظر می‌رسد این قدرت ناشی از خلأ احزاب دیگر اصلاح‌طلب است که کارگزاران از آن بهره برد. قبول دارید کارگزاران در زمانی که هوا آفتابی و هیچ مشکلی نیست ظاهر می‌شود و در شرایطی که نیاز به همراهی در شرایط سخت است کمتر می‌توان نشانی از آن جست. دلیلش چیست؟


این نظر شماست.

نظر تنها شخص من نیست و زیاد شنیده می‌شود. با این اوصاف به سوال من به عنوان یک دارنده این تصور پاسخ می‌دهید.

شما نمی‌توانید به عنوان یک محقق فرهیخته، نظرات خود را به جای تاریخ بگذارید. کارگزاران وقتی وارد عرصه شد که چپ از عرصه سیاسی ایران خداحافظی کرده بود. در انتخابات مجلس پنجم از آقایانی خواهش کردیم که وارد عرصه شوند اما وارد نشدند. کارگزاران در آن مقطع وارد شد و در شاخص‌های سیاسی کشور تاثیرگذار بود. شما تاثیر کارگزاران را در انتخابات مجلس پنجم می‌بینید!

اینکه شاخص معتبری نیست چون آن مقطع، تولد حزب کارگزاران بود و غیر از تاثیرگذاری انتظاری از این حزب نمی‌رفت؟


توجه کنید! بعد از مجلس پنجم هم کارگزاران در عرصه سیاسی کشور حضور داشت. چنانچه در انتخابات دوم خرداد 76 خیلی جدی وارد عرصه انتخابات شد و در انتخابات مجلس ششم نیز حضور جدی داشت. در سال 84 نیز وارد عرصه شد و حتی در سال 88 هم حضور داشت. اگر در مقطعی هم کارگزاران در انتخابات غایب بوده، ناشی از شرایط سیاسی کشور بوده که در آن مقطع اصلاح‌طلبان همه غایب بوده‌اند.

اما نبود حزب کارگزاران از 88 تا 92 محسوس بود.


چه کسی در آن مقطع حضور داشت که کارگزاران نبود؟ آقای هاشمی در صحنه نبود؟

شما که زندان بودید البته. من حزب را می‌گویم!

خب چرا من زندان بودم؟ در مقطعی که هیچ‌کس حرف نمی‌زد من به عنوان سخنگوی حزب کارگزاران حرف می‌زدم. یکی باید حرف می‌زد و من مرتب موضع‌گیری می‌کردم. پس کجا نبودیم؟

کمرنگ بودید؟


پررنگی و کمرنگی فعالیت سیاسی بستگی به شرایط سیاسی روز دارد.

بگذریم، اکنون کارگزاران چه وضعیتی دارد؟

کارگزاران در یک سال گذشته فعالیت خود را وارد فاز جدیدی کرده است. اساسا کارگزاران در یک دوره، بیشتر شبیه یک نهضت عمل کرد تا یک حزب سازمان‌یافته. بیشتر به یک نیروی فکری پیش‌برنده به کشور فکر می‌کردیم که بر شاخص‌های کشور اثر بگذارد و راه‌هایی را برای پیشرفت کشور پیشنهاد بدهد. بیشتر یک حزب تکنوکرات بود تا یک حزب اجتماعی و سیاسی. الان شرایط برای تبدیل ‌شدن کارگزاران به یک حزب تمام‌‌عیار فراهم است.

 در واقع بعد از انتخابات سال92 و پیروزی اصلاح‌طلبان شرایطی فراهم شد تا اصلاح‌طلبان مجددا فعالیت خود را از سر بگیرند و به این ترتیب دوره جدیدی از فعالیت‌های احزاب مختلف در سراسر کشور شکل گرفت که در همین راستا، حزب کارگزاران نیز متاثر از این فضای جدید اقدام به بازسازی تشکیلاتی خود کرد.

درحال حاضر حرکت قدرتمند و خوبی در کارگزاران شروع شده و در 25 استان کشور، شوراهای استانی کارگزاران تشکیل شده است و برای برگزاری یک اجتماع بزرگ در بهار سال 94 آماده می‌شویم. امروز نزدیک به 600 - 700نفر به عنوان اعضای اصلی کارگزاران در شاخه‌های اصلی استانی و ملی آن فعالیت می‌کنند و نشست بزرگ بهار مقدمه‌ای برای کنگره بزرگ کارگزاران در شهریور 94 خواهد بود.


ویدیو مرتبط :
پرت کردن دمپایی بعد سخنرانی روحانی 22 بهمن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سخنرانی روحانی در راهپیمایی 22 بهمن



اخبار,اخبارسیاسی,سخنرانی روحانی

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی جزئیات ویژه برنامه‌های راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، اصغر آب‌خضر قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این نشست خاطرنشان کرد: امسال در شرایطی بیست و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می‌گیریم که جهان شاهد تحولات شگرفی است.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: اگر در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی فقط اندیشمندان بزرگ و سیاستمداران برجسته آینده را متاثر از انقلاب اسلامی و اندیشه‌های امام راحل پیش‌بینی می‌کردند، امروز دیگر همه جهانیان پذیرفته‌اند که در پرتو انقلاب اسلامی نقشه سیاسی جهان عوض شده است.

وی با بیان این‌که از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی الهام‌بخشی، الگوسازی، ضعیف شدن دشمنان در صحنه‌های بین‌المللی و ناامیدی دشمن از منفعل کردن انقلاب است، خاطرنشان کرد: حاکمان مستکبر آمریکایی و اروپا از آغاز شکل‌گیری انقلاب و پس از پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس هشدار چهره‌های نخبه سیاسی خود که پیش بینی کرده بودند، انقلابی که در ایران اتفاق افتاده به معنای حضور قدرتی جدید در منطقه است که از لحاظ نفوذ سیاسی و قدرت تصرف در فضای پیرامونی خود از قدرت‌های غربی بالاتر یا هم‌وزن آنهاست تلاش‌های گسترده و ناجوانمردانه‌ای را علیه انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران طراحی و به اجرا در آوردند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد: هم‌اکنون حاکمان مستکبر آمریکا و اروپا در حالیکه از شکست جمهوری اسلامی ناامید شده‌اند و حتی از این‌که ایران اسلامی را منزوی کنند یا جلوی تاثیرات انقلاب اسلامی در جهان را بگیرند مایوس گشته‌اند، بزرگ‌ترین و فوری‌ترین چالش خود را جلوگیری از سرعت پیشرفت کشور و ملت ایران و کنترل نفوذ و تاثیرات انقلاب اسلامی می‌دانند.

آب‌خضر گفت: آنان دریافته‌اند که عظمت انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی و شکست‌ناپذیری ملت ایران به واسطه مکتب رهایی‌بخش اسلام و آموزه‌های بلند قرآن و پیامبر اعظم (ص) و خاندان رسالت است.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به گرایش مردم جهان به ویژه اروپاییان به اسلام و هراس حاکمان آمریکا و اروپا از این موضوع، تصریح کرد: به دلیل گرایش مردمان جهان به ویژه اروپاییان به اسلام، حاکمان آنها سال‌هاست که برخلاف همه قواعد انسانی و بین‌المللی با تلاش‌های گسترده و متنوع درصدد تصویرسازی غلط و وارونه از اسلام و پیامبر اسلام بوده و با معرفی مزدوران و گروه‌های تروریستی دست‌ ساخته خود همچون القاعده و داعش که در قساوت و بی‌رحمی مانند صهیونیست‌ها و جنایتکاران مستکبر می‌باشند، به عنوان نمایندگان اسلام، جامعه جهانی به ویژه جوانان را به اسلام بدبین کرده و سد عاطفی و احساسی میان حقیقت‌جویان عالم و اسلام در دنیای امروز ایجاد کنند.

وی با تاکید بر این‌که راهپیمایی 22 بهمن از مهم‌ترین مناسک انقلابی ملت ایران است، تصریح کرد: راهپیمایی 22 بهمن به عنوان عاملی قدرتمند در افزایش قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران و همچنین کارآمدترین شیوه برای الهام‌بخشی انقلاب اسلامی و همایش پیوستگی ملت ایران با انقلاب و آرمان‌های بلند آن است که طی سالیان گذشته همواره نقش بی‌بدیلی را در عرصه‌های افتخار و اقتدار ملت ایران ایفا کرده است.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه اظهار کرد: مردم بزرگ ایران در 22 بهمن ماه با حضور پرشور و نشاط و وحدت‌آمیز خود برگ زرین دیگری بر افتخارات خود افزوده و گام‌های بلندی در مسیر اقتدار کشور بر می‌دارند تا بدخواهان ملت بیش از پیش مایوس شوند.

آب‌خضر با اشاره به ویژگی‌های مراسم 22 بهمن امسال، گفت: 22 بهمن امسال ویژگی خاصی دارد و آن نیز پاسخ صریح ملت ایران به یاوه‌گویی‌ها و اهانت هتاکانه نشریه فرانسوی به پیامبر عظیم‌الشان اسلام است. ملت ایران در شعار و عمل خود نشان می‌دهند که ما عاشق رسول الله هستیم.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد: 22 بهمن امسال بار دیگر ملت بزرگ ایران از بیداری اسلامی در کشورهای همسایه و مقابله با تحرکات تروریستی تکفیری‌ها و حرکت‌های آزادیخواهی و مقابله با شیطان بزرگ آمریکا و هم‌پیمانان آن در هر نقطه از جهان دفاع و حمایت خواهند کرد.

وی با بیان این‌که در 22 بهمن امسال ملت ایران مانند 35 سال گذشته اصرار بر شعار مرگ بر آمریکا و لبیک یا رسول الله خواهند داشت، گفت: وحدت و حضور مردم و همچنین شعارهایشان در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گزینه روی میز ملت ایران است که در بیش از هزار شهر و شهرستان و پنج هزار روستای سراسر کشور و در تمامی مسیرهای منتهی به میدان آزادی در تهران ظهور خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه به بیان برنامه‌های ویژه شامگاه 21 بهمن پرداخت و خاطرنشان کرد: شامگاه 21 بهمن امسال اقشار مختلف مردمی مانند سال‌های گذشته و به یاد تکبیرهای شب‌های بهمن 57، نوای روحانی و دل‌انگیز گلبانگ تکبیر را راس ساعت 21 در آسمان میهن عزیز‌مان طنین‌انداز می‌کنند. همچنین بانگ الله اکبر از ماذنه‌های مساجد و پایگاه‌های بسیج و شبکه‌های مختلف صداوسیما پخش خواهد شد.

آب‌خضر با اشاره به اجرای برنامه نورباران و نورافشانی در شامگاه 21 بهمن، خاطرنشان کرد: برای نخستین بار امسال برنامه صوت و تصویری لیزر گرافیک 36 سال حماسه در مناطق مختلف برگزار گردیده و در شامگاه 21 بهمن ماه در میدان آزادی و همزمان با بانگ تکبیر برنامه نورافشانی بر روی برج آزادی اجرا می‌شود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه به تشریح جزئیات برنامه‌های مراسم یوم‌الله 22 بهمن و تمهیدات پیش‌بینی شده برای این مراسم پرداخت و تصریح کرد: امسال همزمان در هزار بخش، شهر و شهرستان و 50 هزار روستای کشور شهروندان عزیز مراسم گرامیداشت روز پیروزی انقلاب اسلام را برگزار می‌کنند و در تهران نیز شهروندان تهرانی از ساعت 9 صبح از مسیرهای ده‌گانه به سوی میدان آزادی حرکت خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور خانواده‌های شهدا با همراه داشتن تصاویر شهیدان در راهپیمایی 22 بهمن، گفت: راهپیمایی 22 بهمن امسال با حضور نخبگان، ورزشکاران، قهرمانان و برگزیدگان رتبه‌های علمی و مدال‌آوران المپیادهای جهانی جلوه‌های ویژه‌ای را به تصویر خواهد کشید.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به حضور هنرمندان جوان تجسمی دانشگاه‌های هنر در مسیرهای راهپیمایی و خلق آثار و تابلوهایی به دست آنان در حاشیه مراسم 22 بهمن امسال، گفت: امسال جانبازان عزیز به ویژه جانبازان ویلچری، شیمیایی و قطع نخاعی مشتاقانه اعلام کرده‌اند که با وجود مشکلات و وخامت احوال برای حفظ و حراست از دستاوردهای انقلاب و آرمان‌های شهدا با حضور در راهپیمایی 22 بهمن با ولایت و رهبری بیعتی دوباره خواهند داشت.

آب‌خضر با اشاره به برگزاری گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در خارج از کشور، گفت: امسال گروه‌های زیادی در رشته‌های هنری و فرهنگی برای برگزاری جشن‌های پیروزی انقلاب به 800 نمایندگی در 60 کشور جهان اعزام شده‌اند و در روز 22 بهمن تمامی خانه‌های فرهنگ و سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی در کشورهای خارجی محل حضور سفرا و میهمانان خواهند بود.

وی با اشاره به حضور بیش از 400 مهمان خارجی از بیش از 30 کشور جهان در تهران به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: امسال 85 مهمان از 23 کشور اروپایی و بیش از 310 مهمان از دیگر کشورهای جهان مهمان دهه فجر انقلاب اسلامی هستند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همچنین با اشاره به برگزاری همایشی ویژه برای مهمانان خارجی در روز 21 بهمن، گفت: امسال برای مهمانان خارجی همایش ویژه یک روزه در نظر گرفته شده است که این همایش در محل لانه جاسوسی آمریکا و با حضور شخصیت‌ها و مسئولین بلندمرتبه نظام برگزار می‌شود.

آب‌خضر در ادامه به حضور بیش از 4 هزار و 500 خبرنگار، عکاس و عوامل خبری در تمامی استان‌های کشور برای پوشش خبری ویژه برنامه 22 بهمن اشاره و خاطرنشان کرد: امسال بیش از 265 خبرنگار خارجی و 1500 خبرنگار، عکاس و عوامل خبری داخلی در تهران و همچنین بیش از دو هزار و 800 خبرنگار، عکاس و تصویربردار در استان‌های کشور مراسم 22 بهمن را پوشش خبری و تصویری می‌دهند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه به برپایی بیش از 980 غرفه فرهنگی، هنری، خبری، امدای و رفاهی در مسیرهای ده‌گانه راهپیمایی در تهران و حدود 18 هزار غرفه در مسیرهای راهپیمایی در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: امسال در حاشیه مراسم راهپیمایی اقلام تبلیغاتی از جمله پرچم و ماکتی از پهپاد RQ170 ایرانی به راهپیمایان اهدا می‌شود. همچنین امسال ماکت اصل این پهپاد به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ نظامی در تمامی مراکز استانی کشور به نمایش گذاشته خواهد شد.

وی ادامه داد: امسال مانند سال‌های گذشته به مناسبت عید انقلاب اسلامی ناوگان حمل و نقل عمومی سرویس‌دهی رایگان مترو، شرکت واحد اتوبوسرانی از تمامی میادین از ساعت 9 صبح جهت رفت و آمد مردم به سمت مسیرهای راهپیمایی انجام می‌شود.

آب‌خضر در ادامه به برپایی نمازهای جماعت پس از اتمام مراسم 22 بهمن اشاره کرد و گفت: برای برپایی نمازهای جماعت امسال تمامی مساجد و نمازخانه‌های ادارات و مدارس طول مسیر راهپیمایی آماده‌سازی شده است. همچنین 24 خیمه نماز توسط جمعیت هلال‌احمر نیز برپا می‌شود تا راهپیمایان پس از اتمام مراسم نمازهای خود را اقامه کنند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: 22 بهمن امسال 600 هزار نوجوان و جوان دانش‌آموز و بسیجی در مراسم راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن و در قالب سرود 1357 نفری در مراکز استانی و شهرستانی و گروه 22 هزار نفری در تهران اقدام به اجرای برنامه همسرایی می‌کنند.

وی همچنین به بیان جزئیات مراسم ویژه میدان آزادی تهران پرداخت و تصریح کرد: این مراسم راس ساعت 10 صبح با تلاوت آیاتی از قرآن مجید آغاز می‌شود و با حضور خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان و مردم فهیم و همیشه در صحنه و همچنین مسئولین لشکری و کشوری، سفرا، کارداران و وابستگان نظامی کشورهای خارجی مقیم و مهمانان خارجی و تعدادی از علما و شخصیت‌های فرهیخته فرهنگی و سیاسی کشورهای اسلامی در تهران آغاز می‌شود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سقوط چتربازان نیروهای مسلح و انجام عملیات نمایش هوایی، اجرای سرود توسط رزم‌نوازان دژبان ارتش، اجرای دو سرود توسط گروه سرود 22 هزار نفری دانش‌آموزی در حضور رییس‌جمهور و قرائت قطعنامه سراسری یوم‌الله 22 بهمن را از دیگر برنامه‌های مراسم ویژه میدان آزادی تهران عنوان کرد.

آب‌خضر خاطرنشان کرد: پس از قرائت قطعنامه سراسری یوم‌الله 22 بهمن حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس‌جمهور کشورمان به سخنرانی می‌پردازند. همچنین در پایان مراسم نیز مردم توسط بالگردهای ارتش جمهوری اسلامی گلباران می‌شوند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که در 22 بهمن ملت نشان خواهد داد کسی که بخواهد ملت ایران را تحقیر کند با ضربه متقابل ملت مواجه می‌شود، با دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن، گفت: از مردم دعوت می‌کنم که در 22 بهمن به خیابان بیایند و با گرامیداشت سالگرد انقلاب اسلامی به دشمنان ملت بفهمانند که در 22 بهمن امسال نیز به توفیق الهی و با هدایت خداوند چگونه به میدان آمدند.


  اخبار سیاسی  -ایسنا