اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سخنان منتشر نشده احمدی نژاد؛ با بزرگتره دست به یقه شده ایم/ پورمحمدی راه می رود به دولت فحش میدهد



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

شوخی تازه رییس جمهور با مجلس: نفری 450 میلیون تومان! خدا بده برکت!

سخنان منتشر نشده احمدی نژاد؛ با بزرگتره دست به یقه شده ایم/ پورمحمدی راه می رود به دولت فحش میدهد

وقتی این افراد آمدند در مسئولیت، دو زار نداشتند که برای زندگی اشان خرج کنند، ولی بعد بشوند میلیاردر و صاحب کارخانه و تجارت! برای این انقلاب شد که برای گرفتن پست ها بزنند توی سر و کله هم و دین و خدا و پیغمبر و همه مقدسات را خرج کنیم؟

انتخاب : سایت روزنامه ایران مشروح منتشر نشده سخنان احمدی نژاد در دیدار با برخی نمایندگان مجلس نهم را چنین منتشر کرد:

رئیس جمهور در دیدار با جمعی از نمایندگان راه یافته به مجلس نهم سخنان بسیار مهمی در زمینه های گوناگون، بیان داشته که در ادامه می آید.

دکتر احمدی نژاد در ابتدای صحبتهای خود با تبریک به نمایندگانی که مورد اعتماد حوزه انتخاباتی خود قرار گرفته اند، اظهار داشت: شما امروز وارد مرکزی بسیار مهم و حساس، برای خدمتی بالاتر و والاتر شده اید. رئیس جمهور با اشاره به این جلسه، گفت: در این جلسات موضوعات فراوانی مطرح می شود؛کارهایی که باید در کشور انجام شود، شرایط منطقه، تعامل مجلس و دولت،اقتصاد، سیاست، فرهنگ و ...

 

ایران میتواند بر قله عالم بنشیند

وی ادامه داد: من در این جلسه میخواهم باورهایم را بیان کنم. اول اینکه اگر دست به دست هم بدهیم، می توانیم کارهای بسیار بزرگ انجام دهیم، زیرا ایران می تواند بر قله عالم بنشیند. همه امکانات در ایران جمع است. می توان تصمیمات بزرگ و شجاعاته گرفت و با اقتدار اجرا کرد، زیرا ملت ایران ظرفیت آن را دارد. حیف است که ما با این همه امکانات طبیعی، استعدادها و فرهنگ، با آرمان های بلند، در مقایسه ها رتبه ما، رتبه اول و دوم دنیا نباشد.

احمدی نژاد با بیان اینکه می توان ظرف یک یا دو سال ریشه بیکاری را از این کشور کند، گفت: این را کسی به شما می گوید که سی سال در کار اجرایی بوده است؛ کار اجرایی که هر سال سه الی چهار برابر سال قبل کار کرده است. این را کسی نمی گوید که از دور دستی بر آتش داشته است و بگوید یک گزارشی بخوانیم و برویم.

رئیس جمهور افزود: می شود همه جای ایران را آباد کرد و تک تک روستاها و شهرها بهترین محل برای زندگی شود. نه در یک بازهی 50 ساله؛ بلکه در یک بازه چند ساله کوتاه.

احمدی نژاد در ادامه به پیش نویس برنامه چند ساله اشاره کرد و اظهار داشت: آن کسانی که این پیش نویس را نوشتند و خدمت مقام معظم رهبری بردند، به ظرفیت های ملت ایران اشراف نداشتند. وی ادامه داد: مگر قرار نبود ما در سال 1404 از نظر علمی در منطقه اول بشویم؟ اما در حالی که 14 سال به آن زمان باقی مانده، الان در مقام نخست قرار داریم و این معنایش این است که می توانیم در بقیه بخشها نیز بشویم.

 

ما با آن بزرگتره دست به یقه شده ایم!

اصلا برای من مقایسه ایران با برخی کشورها، حتی اروپایی، تقریبا عار است. آن زمان که ایران با آن همه عظمت وجود داشت، این کشورها وجود نداشتند. حالا چرا ما باید بیاییم خودمان را با آنها مقایسه کنیم؟ ما با آن بزرگتره دست به یقه شده ایم!

رئیس جمهور، شرط رسیدن به قله را همدلی و کار و حرکت در مسیر آرمانها و باورها عنوان کرد و اظهار داشت: خدا از آن کسانی که در این کشور گروه بازی و باند بازی را راه انداختند، نگذرد؛ کسانی که قدرت را جای خدا، دین و مکتب نشاندند. وی افزود: شما از مردم رای گرفته اید و میخواهید کار انجام دهید؛ بدانید بالاترین پشتیبان شما دولت است. دولت با همه توان کارشناسانی، بدنه اجرایی، قدرت تصمیم گیری، پشتیبان شما است. دولتی که رئیس جمهورش در سطح یک ایرانی نامه اش را می بیند، گوش می دهد و می ایستند و روی نامه دستور لازم را می دهد؛ یعنی یک نفر هم یک نفر است، مشکل یک نفر هم برای ما مشکل است؛ مشکلات تک تک مردم به همان اندازه مهم است که مسائل کلان اقتصاد و صنعت و سیاست، مهم است.

 

اول قانون گذاری صحیح بعد قضاوت درست، سپس اجرا

رئیس جمهور تصریح کرد: شبکه دولت، اطلاعات دولت، کارشناسی دولت، پشتیبان نظام است، زیرا از آن نظام است. پشتیبان نماینده مردم هم است؛ نماینده ای که میخواهد خدمتی به حوزه انتخابی اش بکند، می تواند از این ظرفیت استفاده کند که این بسیار عالی است، گرچه وظیفه اصلی نماینده مجلس قانون گذاری و نظارت است و جا دارد در روز افتتاح مجلس بنده در این مورد صحبت کنم. احمدی نژاد در خصوص اهمیت قانون گذاری گفت: اگر بنا باشد عدالت برپا شود، نظام اسلامی شود و ارزش های الهی پیاده شود، اول قانون گذاری صحیح است، بعد قضاوت درست است و بعد اجرای درست.

رئیس جمهور با بیان اینکه، این حرف هایی که بنده می زنم همه از متون اسلامی است، نه حرف شخصی، تصریح کرد: قانون گذاری مسئله بسیار مهمی است؛ پایه و فونداسیون یک کشور و یک نظام است، به همین دلیل قانون اساسی تا این حد مهم است که امام فرمود، میثاق ملی ما و میراث گرانقدر انقلاب است، زیرا این چارچوب اصلی و بنیان کار است و البته نظارت درست، عالمانه، دلسوزانه و تکمیل کننده.

 

آن نگاهی که به دنبال لشگر کشی و صف بندی است،‌ نگاه ما نیست!

احمدی نژاد افزود: دولت به معنای دولت، هیچ گاه در کار مجلس دخالت نمی کند. شما فردا که وارد مجلس شدید، میخواهید بروید کمیسیون ها را انتخاب کنید؛ رئیس و نایب رئیس کمیسیون و سمت های دیگر که اینها همگی از اختیارات شماست. ما این ها را باور داریم. اما آن نگاه خودخواه سیاست بازی که به دنبال یارگیری و لشکرکشی و صف بندی است، نگاه ما نیست. ما هیچ وقت در دولت نهم و دهم در این زمینه دخالت نکرده ایم، زیرا قانون اساسی همه چیز را مشخص کرده است و این را دون شان مجلس و دولت می دانیم.

وی در ادامه بیان داشت: همه ما یک ماموریت داریم و همه این ها تقسیم کار است و جز این خبری نیست. آن ماموریت چیست؟ اصلا من و شما برای چی این مناصب را داریم؟ برای چی این آقا نماینده شده است؟ برای چی آن آقا نیز شده است وزیر؟ و برای چی بنده شده ام نوکر ملت؟

دو زار نداشتند که برای زندگی شان خرج کنند، ولی بعد بشوند میلیاردر و صاحب کارخانه و تجارت!

رئیس جمهور ادامه داد: این نکته بسیار مهمی است واگر این گم شود، همه چیز را از دست می دهیم. اصلا برای چی انقلاب شده؟ برای چی شما وارد انقلاب شده اید؟ آیا انقلاب شده که ما یک حکومتی درست کنیم و با هم دیگر حزب بازی در بیاریم و بجنگیم تا این، آن یکی را خراب کند و بیاید سر قدرت؟ هر کسی هم رسید سر قدرت، جیب خودش و فامیل هایش را پر کند و بعد هم هزار نوع مسائل فرعی درست کنیم تا کسی به این چیزها توجه نکند. آیا برای این انقلاب شد؟ آیا برای این انقلاب شد که بخش عمده ای از مدیران ارشد کشور از جنوب شهر، از روستاها، از جاهای دور بلند شوند و بیایند بروند بالا نشین شهر تهران شوند؟ وقتی این افراد آمدند در مسئولیت، دو زار نداشتند که برای زندگی اشان خرج کنند، ولی بعد بشوند میلیاردر و صاحب کارخانه و تجارت! برای این انقلاب شد که برای گرفتن پست ها بزنند توی سر و کله هم و دین و خدا و پیغمبر و همه مقدسات را خرج کنیم؟

احمدی نژاد گفت: انقلاب شده است برای انجام یک ماموریت الهی. انقلاب ما دنباله انقلاب پیامبر عزیز، حضرت محمد مصطفی (ص) است. این انقلاب درست شد تا ایران و بشریت را یک گام جلو ببرد به سمت نقطه موعود، یعنی به سمت هدف. این همه شهید و زحمت ها و هجران ها و تلاش های انبیاء در طول تاریخ نبوده که من حالا بیایم اینجا بنشینم و بگویم کسی هستم.

وی ادامه داد: جایگاه ها و روابط و اختیارات، همه اینها بهانه است، ظرف است، ابزار است، هیچ کدام اصالت ندارد، عناوین همه اش ابزار است و هیچ ارزشی ندارد. پس برای چه اینجا هستیم؟ برای پیگیری یک آرمان الهی بزرگ؛ ما باید زمینه ساز حکومت جهانی بشویم. اگر ما اینجا دنبال، عدالت، پاکی و محبت هستیم، برای این است که الگو بسازیم، برای اینکه نمونه بسازیم و دلها به این راه جلب شود و به دنیا بگوییم که جهان نیازمند یک اندیشه، نظم و راه جدید است و باید برگردد به راه انبیاء و خدا؛ ما برای همین داریم کار می کنیم.

 

امثال شهید آیت نشانه ماموریت بزرگ ما هستند

رئیس جمهور افزود: بهترین دوستان ما در این انقلاب تکه تکه شدند که از امثال بنده هزاران مرتبه بالاتر و شایسته تر بودند. در همین جلسه الان برادر سه شهید داریم. ما شهید آیت را داریم که چطور مظلومانه او را کشتند. بسیاری در انفجار حزب و بسیاری دیگر در جبهه ها شهید شدند. اینها نشانه این است که ما ماموریت بزرگی داریم و این همیشه باید جلوی چشممان باشد.

رئیس دولت دهم در ادامه با طرح این پرسش که رمز موفقیت در انجام این ماموریت کدام است، گفت: من میخواهم خطاب به خودم این مطالب را بگویم ولی شاید به درد دیگران هم بخورد. معیار اینکه ما داریم در مسیر حرکت می کنیم چیست؟ نمی خواهم پیچیده حرف بزنم، خیلی ساده می گویم؛ معیار در خودمان است.

 

می خواهیم اعتلای انسانی شکل بگیرد

وی ادامه داد: این انقلاب شده است که انسان ها به کمال برسند. چه کسی بیشتر از همه شایسته کمال و تعالی است؟ آن کسی که در راس مسئولیت سنگین قرار گرفته است. مگر می شود که کسی خودش را ساقط کند از معیارهای انسانی که دیگران به کمال برسند؟ یا خودش را از راه خدا دور کند که دیگران به راه خدا برسند؛ من گناه کنم تا دیگران هدایت شوند! این نشدنی است. همه چیز به خود انسان بر می گردد. من فکر می کنم که بزرگترین خسارت انسان این است که فرصت تعالی در اختیارش قرار گیرد و استفاده نکند. بنده در دولت، شما در مجلس و دیگران در قوه قضائیه میخواهیم دست در دست هم قرار دهیم که شرایط اعتلای انسان ها را فراهم کنیم، اما اگر خودمان حرکت رو به رشدی نداشته باشیم چطور می توانیم چنین کاری بکنیم؟ این محال است، اگر کسی هم بگوید دروغ گفته است؛

 

ذات نایافته از هستی بخش/ کی تواند که شود هستی بخش؟

احمدی نژاد افزود: ما حکومت هستیم و اگر خودمان دائما از نظر آرمانی و روحانی رشد نکنیم، چطور می توانیم فضای رشد در جامعه ایجاد کنیم؟ اصلا حکومت اسلامی آمده است که فضای رشد برای ملت ایجاد کند. اگر من و شما به هم دروغ بگوییم و پنهان کاری و فریب کاری را در دستور کار قرار بدهیم و بر سر رسیدن به قدرت کشمکش داشته باشیم، محال است که آرمان های ما محقق شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید در وجود خودمان یک خط کش داشته باشیم و دائما اندازه گیری کنیم، تصریح کرد: هر عمل، سخن و رفتاری که کمک کند به اعتلای "ما"، حتما به اعتلای جامعه کمک خواهد کرد.

 

به خدا ریشه حل مشکلات فرهنگی در برخورد نیست

رئیس جمهور به مشکلات فرهنگی اشاره کرد و افزود: الان بعضی جاها که میرویم می گویند ما مشکلات فرهنگی داریم. مشکلات فرهنگی در برخورد نیست؛ به خدا در برخورد نیست. امام با یک نگاهش ایران را متحول کرد و با سه جمله اش همه جوان ها و دل و اندیشه هایشان را زیر و رو کرد. ما یادمان است که قبل از انقلاب چه بود و بعد از انقلاب چه شد. در حقیقت آن دل الهی امام بود همه را متحول کرد؛ پیامبر نیز همینطور بود؛ یک کلمه می گفت، هم زیر و رو می شدند.ما چند بار شنیده ایم که پیامبر جایی نشسته باشند و با افراد جدل کرده باشند تا چیزی را به آنها بقبولانند؟ ایشان یک کلام، یا یک آیه می گفتند و یا یک نگاه یا یک لبخند، تا بر قلب طرف تاثیر بگذارد، زیرا پیامبر خودش را با سرعت نور بالا می کشید، همه رفتارش انسان را متحول می کرد.

احمدی نژاد با بیان اینکه ما باید بیشتر از بقیه مراقب باشیم، گفت: ملت ها امید بسته اند؛ حتی اگر هم ملت ها امید نمی بستند، ما که خودمان میدانیم روی چه پایه ای ایستاده ایم. وی ادامه داد: چه سرمایه گذاری هنگفتی در طول تاریخ انجام شده است تا این بساط امروز در جمهوری اسلامی بوجود بیاید.اگر مراقب خودمان باشیم، سیاست و اقتصاد و عمران همگی درست خواهند شد، اگر خودمان آباد بشویم.

مبادا من احمدی نژاد بیایم در یک مسئولیت سنگین قرار بگیرم و از لحاظ کرامت انسانی و اعتقادات عقب تر از چهار سال قبل باشم و این یعنی سقوط، یعنی خسارت جبران ناپذیر، یک حسرت ابدی.

 

رئیس مجلس هم اگر بشویم باز به اندازه ریاست جمهوری نیستیم!

رئیس جمهور این عنوان ها و مقام ها را پوچ و بی ارزش دانست و اظهار داشت: هیچ چیز در این عنوان ها نیست. آیا برای من و شمایی که اینجا نشسته ایم بالاتر از ریاست جمهوری مقامی هم هست؟ رئیس مجلس هم اگر بشویم، باز به اندازه ریاست جمهوری نیستیم. زیرا رئیس جمهور بعد از مقام معظم رهبری بالاترین مقام رسمی کشور است و نماد یک ملت است و اگر این در جهت تعالی انسان، در جهت اجرای عدالت و پاکی و احقاق حقوق ملت نباشد، خسر دنیال و الآخرت.

احمدی نژاد ادامه داد: امام چقدر زیبا فرمود و بعد هم رهبری فرمودند که ما نوکر مردمیم. بخدا نوکری مردم بالاترین مقام در این عالم هستی است.امیرالمومنین تمام وجودش خدمت به ملت بود.

 

رئیس بازرسی کل کشور هم که هی راه میرود و به دولت فحش می دهد!

رئیس دولت دهم با تاکید مجدد بر این که این عنوان ها هیچ ارزشی ندارد، خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: این تذکر بخصوص برای مجلس است.چرا می گویم مجلس؟ بالاخره دولت، علاوه بر اینکه ملت بر آن نظارت می کند، بیش از ده سازمان نیز بر آن نظارت می کنند؛ بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات، دیوان عدالت، دستگاه قضایی، هیئت رئیسه و الی ماشا الله. رئیس بازرسی کل کشور هم که هی راه میرود و به دولت فحش می دهد! اما کسی جز خدای متعال بر مجلس نظارت نمی کند. بهر حال در قانون اساسی ما آمده که کسی بر مجلس نظارت ندارد؛ شاید هم این نقص است.

 

ما می توانیم یک حرف بزنیم و بازار را بهم بریزیم

وی ادامه داد: هم من باید مراقب باشم و هم شما. ما در جایی آمده ایم که شیطان می آید خیمه می زند. زیرا این هم قدرت است و هم فرصت. ما می توانیم یک حرف بزنیم و بازار را بهم بریزیم و تصمیم بگیریم هر طرف که میخواهیم برود. به همین دلیل اینجا خطر خیلی زیاد است. احمدی نژاد با اشاره به اینکه همه ما مسئول هستیم، بیان داشت: خدا روزی را نیارد که مردمی که ما را انتخاب کدره اند بگویند، حیف، چی می خواستیم و چی شد!

 

ملت در راس امور هستند!

وی با بیان اینکه ملت در راس امور هستند، گفت: اینکه برخی می گویند ما نماینده ملت هستیم، باید گفت همه ما نماینده ملت هستیم. بالاخره نماینده ترین نماینده های ملت، رئیس جمهور است ولی من می گویم بنده نوکر ملت و کوچک همه شماها هم هستم.

وی ادامه داد: مسئله اصلی اینها نیست؛ ما باید بایستیم کنار هم و به هم کمک بدهیم. خدا نگذرد از آنهایی که باندبازی را وارد عرصه انقلاب کردند. یادمان رفته که یک روزی به افراد می آمدند و می گفتند بیا مسئولیت بپذیر و افراد نمی پذیرفتند و می گفتند فلانی بهتر از بنده است. به بسیاری از جمله همین آقای ثمره گفتند بیا فلان مسئولیت را بگیر، می گفتند فعلا باید برویم به جبهه، خدمت بسیجی ها. به بسیاری حقوق می دادند ولی نمی گرفتند، اما حالا ببینیم کجا ایستاده ایم؛ دولت بودجه تصویب می کند و مجلس هم برای خودش و در این وسط ملت هم بی خیال!

 

باید تعصب ولایت را داشته باشیم

رئیس جمهور انتظار ملت ایران از مسئولان را انجام عمل انقلابی عنوان کرد و افزود: نه من باید تعصب دولت داشته باشم و نه شما تعصب مجلس.باید تعصب حق را داشته باشم، باید تعصب انقلاب را داشته باشیم، تعصب خدا و پیغمبر را داشته باشیم، تعصب امام زمان را داشته باشیم، تعصب ولایت را باید داشته باشیم.

 

این بودجه پس فردا منتشر شود؛ والله من باید سرم را از خجالت باید بیارم پائین

احمدی نژاد در ادامه گفت: ملت از همه چیزش گذشته است و به خدا بد است این بودجه مصوب سال 1391 پس فردا منتشر شود؛ والله من باید سرم را از خجالت باید بیارم پائین. فلان نهاد 30 کارمند دارد، 30 میلیارد بودجه اش است و آن یکی 500 کارمند دارد، 500 میلیارد بودجه دارد، بدون اینکه خدماتی به مردم بدهند؛ نه می خواهد جاده ای بسازد و نه مدرسه ای و فقط همین طوری برای خودمان می نویسیم.بی خیال بیت المال؛امان از بین المالی که امیرالمومنین با برادرش اینگونه رفتار کرد. ولی ما همینطوری بی خیال می نویسیم و بعد هم توجیه داریم که تصویب شده است.

رئیس دولت با توصیه مجدد در مراقبت از اعمال و رفتارمان در این مسند گفت: همه اینها ثبت می شود و با ما تا ابدیت همراه خواهد بود.

 

بعضی مسائل را نمی توانیم بگوییم

احمدی نژاد با اشاره به اینکه باید امروز به دنیا یک الگو بدهیم، اظهار داشت: بیاییم خودمان به آن چیزی که در این 33 سال ساخته ایم نگاهی بیاندازیم و ببینیم که تا چه میزان برای دیگر ملت ها جاذبه دارد و یا اصلا برای خودمان هم جذاب است و یا میخواهیم اصلاحش کنیم؟ رئیس چمهور ادامه داد: بعضی مسائل را که هم شما می دانید و هم ما، نمی توانیم بگوییم که اگر بیان شود دنیا می ریزد بر سر ملت ما و البته تحملش نیز بسیار سخت است. در جمهوری اسلامی که باید مظهر عدالت، خدا و پیغمبر باشد انسان این گوشه و کنار چیزهایی می شوند که باور کردنش سخت است.به همین دلیل من و شما باید مراقب باشیم و اگر جایی بی عدالتی دیدیم، باید بایستیم، حتی اگر مخالف و دشمن ما دارد ادعای عدالت می کند، زیرا ما تعهد دادیم که اینگونه عمل کنیم.

 

سریع فریاد می آوردند نظام!

وی افرود: توجیهاتی از ابتدای دوره انقلاب درست که در مقاطعی نمی شد به یک بخش دار هم گفت بالای چشمت ابرو است! چه برسد به بالاتر از آن، زیرا سریع فریاد می آوردند نظام! اما نظام بر عدالت و ایمان ادامه پیدا می کند. والله نمی شود ظاهرش را درست کنیم ولی داخلش خراب باشد و اینجاست که من و شما ماموریم که داخلش را درست کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: حالا باز من و شما فردا می رویم سر کار و آنقدر در کار خبر، حدیث و جو و سر و صدا می شونیم که حد ندارد. رسانه ها هم ماشالله کم نداریم؛ هر کدام از رسانه ها در جمهوری اسلامی آزادتر از آزاد هستند. فکر نمی کنند برخی که سخن گفتن خودش عمل است ، تعهد آور است و نمی شود به هر کسی تهمت و افترا بزنی و دروغ بگوییم. یک خبری شنیده ایم و بررسی نکرده منتشرش می کنیم.

 

گزارش خلاف واقع دادند

رئیس جمهور در ادامه به بیان نمونه ای پرداخت و اظهار داشت: هفته قبل یکی از کمیسیون های مجلس گزارشی درباره پول بانک مرکزی و شب عید خواند واقعلا خلاف بود. هر سال دولت این مصوبه را دارد و قانون بودجه است و دولت به بانک مرکزی دستور می دهد که این مقداری را که تصویب کرده اند شما باید بدهید. این روال هر سال است. اما این را دولت سری تصویب می کند، زیرا دشمن با این استدلال که بانک مرکزی زیر نظر دولت است، به دنبال تحریم بانک مرکزی است و دولت هم تلاش دارد که هیچ سندی ندهد که بانک مرکزی زیر نظر من است. ولی یک برادر عزیزی حرف دو نفر مخالف را می شنود و یک سندی دستش می آید و بدون آنکه حرف ما را بشنود، آن را منتشر می کند و بعد آقای حسینی و بهمنی باید کلی سفر بروند واین و آن را ببینند که بگویند این نیست.

احمدی نژاد با بیان اینکه هیچ فاصله ای میان دولت و مجلس نیست، گفت:این دولت راه را باز کرد و نماینده ها را آورد در دولت.کاری که قبل از این هیچ کس انجام نداده بود؛ ما گفتیم بیایید در جلسه دولت بنشینیم و حرف بزنیم.در دولت های قبل یک نماینده اگر می خواست یک وزیر را ببیند باید می رفت پشت دفترش می نشست و منتظر می ماند.

رئیس جمهور با تبریک مجدد به نماینده های منتخب، گفت:تبریک می گویم به شما که خداوند متعال به واسطه مردم، یک فرصت بالتری در اختیار شما قرار داد که این خیلی شکر دارد، گرچه در جمهوری اسلامی انسان هر چایی باشد، فرصت خدمت دارد.ما نباید بگذاریم اخلاق سرمایه داری، اخلاق فاسد دموکراسی غرب که یک دروغ بزرگ است، خدایی نکرده بیایید در قالب انقلاب، در کشور انقلاب خود را نشان دهد.ما آمده ایم بساط دنیا را بهم بریزیم و بعد خودمان شکل آنها بشویم و حتی در بعضی جاها جلوتر از آنها؟!

 

نظام ولایت فقیه نظام دعوت به امام زمان‌ع است

احمدی نژاد گت: این کشور صاحب دارد.؛ این انقلاب صاحب دارد؛ این حرف های امام است که می گویم. بیش از 300 بار امام فرمودند این کشور صاحب دارد و هر اتفاقی افتاد امام گفتند از ناحیه کس دیگری است. ما ارباب داریم و ما را آورده سر کار با خدمت به مردم، اجرای عدالت و عشق به ارزش ها تا مقدمه آمدن او را فراهم کنیم.اصلا نظام ولایت فقیه دعوت به امام زمان است و اگر این را از نظام بگیری دیگر چیزی از آن باقی نمی ماند. عظمتن جمهوری اسلامی به آینده ای است که دارد در برابر بشریت ترسیم می کند.

احمدی نژاد در پایان با بیان اینکه می خواهم یک شوخی هم با شما بکنم، اظهار داشت:ای کاش مجلس همین جا می ماند. اینجا همه به هم نزدیک تر صمیمی تر بودند. حالا همه رفتند زیر آن هرم بزرگ! و 200 میلیارد تومان امسال بودجه گذاشته اند برای کار عمرانی مجلس،! خدا بده برکت! 135 میلیارد هم گذاشنه اند برای دفاتر نماینده ها! نفری 450 میلیون تومان! خدا به داد همه ما برسد!/انتخاب


ویدیو مرتبط :
مهم - سخنان رهبر انقلاب در آخرین دیدار با هیءت دولت احمدی نژاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سخنان منتشر نشده آیت الله هاشمی : اگر بعد از احمدی نژاد یک دولت حسابی بیاید، مشکلات عجیب و غریبی را به ارث خواهد برد/ادعاهایی درباره ارتباط با امام زمان می کنند که ...



اخبار,اخبار سیاسی ,هاشمی رفسنجانی

 

اخبار سیاسی - سخنان منتشر نشده آیت الله هاشمی در سال 1387:
اگر بعد از احمدی نژاد یک دولت حسابی بیاید، مشکلات عجیب و غریبی را به ارث خواهد برد/شیرازه کشور را به هم ریختند، بعداً خواهید دید که چه اتفاقاتی می‌افتد/ادعاهایی درباره ارتباط با امام زمان می کنند که آدم متعجب می شود

شیرازه کشور را به هم ریختند. بعداً خواهید دید که چه اتفاقاتی می‌افتد. تا الان چهار قطعنامه علیه ما صادر شد که حذف هر کدام آنها هزینه های زیادی برای کشور دارد. فعلاً باید به خاطر سکوت ما راضی باشند که چیزی نگوییم.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در دوم مهر ماه 1387 در دیدار اعضای ستاد نماز جمعه کشور ضمن بیان دلایل خود برای دفاع نکردن از عملکرد احمدی نژاد از تریبون نماز جمعه تاکید کرد: کار مثبتی در این دولت نمی بینم. کارهایی را که این قدر روی آنها تکیه می کنند، قبول ندارم. شیرازه کشور را به هم ریختند. بعداً خواهید دید که چه اتفاقاتی می‌افتد.

 به گزارش «انتخاب»، متن کامل سخنان منتشر نشده این دیدار به شرح است:

حجت الاسلام والمسلمین سید رضا تقوی: ضمن تشکر از حضرت عالی که با مشکلاتی که هست، فرصتی به خدمتگزاران نماز جمعه در شورای سیاستگذاری دادید تا خدمت برسیم و گزارش کوتاهی از نماز جمعه کشور خدمت‌تان عرض کنیم و حضوراً از حضرت عالی دعوت کنیم تا در نشست سراسری ائمه جمعه شرکت فرمایید.

اطلاعات تان از وضع کشور، در موقعیت های مختلف همیشه خوب بود و الان هم به روز است. ولی فکر می کنم گزارشی که ما از نهاد نماز جمعه داریم، برای حضرت عالی خوشحال کننده باشد. از موقعی که بنده در نهاد نماز جمعه به عنوان مسئوول و مدیر از طرف مقام معظم رهبری نصب شدم، تا الان حدود 8 سال است. یعنی 18 سال در شورا و 8 سال مسئوول این نهاد هستم. روزی که بنده این مسئوولیت را به عهده گرفتم، تعداد ائمه جمعه به مراتب کمتر بود و الان مجموعه ائمه جمعه سراسر کشور حدود 580 امام است که در آینده نه چندان دور انشاءالله به مرز 600 امام خواهیم رسید.

الان هر جمعه این تریبون مردم را در 580 شهر به تقوا توصیه می کند که در فضای فرهنگی کشور اثر گذار است. از زمانی که بنده آمدم، حدود 200 امام جمعه اضافه شد. یعنی شهرهای جدید درخواست امام جمعه کردند که با همکاری دوستان و مسئوولان محلی، نماز جمعه را در آن شهر اقامه کردیم و الان هم حدود 30 تا 40 مورد داریم که باید برای اولین بار نماز را در آن شهر اقامه کنیم. البته باید نیرو گزینش کنیم که مشکلات و تنگناها را عرض می‌کنم.

ائمه جمعه با مشکلات زیادی روبرو هستند. وقتی می خواستیم امام جمعه را در جایی معرفی کنیم، هیچ امکاناتی در آنجا نبود. مثلاً مسجد جامع و یا سالن تربیت بدنی و یا مکان دیگری را در نظر می گرفتیم و نماز جمعه را اقامه وامام جمعه را معرفی می کردیم. در حالی که مصلا نداشتیم و حتّی امام جمعه هم خانه و دفتری در آن شهر نداشت. از زمانی که حضرت عالی مسئوول اجرایی کشوربودید، با لطف حضرت عالی مبلغی را به عنوان وام خودرو در اختیار شورا قرار داده بودند که به صورت وام در اختیار ائمه جمعه می گذاشتیم. دیدیم این مبلغ هم نمی تواند نیازها را برآورده کند. خودروها استهلاک داشت و گاهی هم تصادف می کردند.

 

حتّی بعضی‌ها در پرداخت اقساط وام مشکل داشتند. بعد از آن فکر ‌کردیم و خدمت رهبری هم گزارش دادیم و اجازه گرفتیم کمک های بیشتری از دولت بگیریم. روی این موضوع کار کردیم. در دولت آقای خاتمی حدود یک میلیارد تومان مصوب شد که همه آن اختصاص داده نمی شد. حدود 600 تا 700 میلیون تومان دادند و ما بحث خانه‌ها را شروع کردیم تا خانه های سازمانی داشته باشیم.

 

البته فرصت‌های زیادی را از دست داده بودیم. اگر از دوران قبل این فکر را داشتیم، می توانستیم برای همه ائمه جمعه خانه های سازمانی و دفتر و خودرو فراهم کنیم. بهرحال این کار را شروع کردیم و تا الان 368 دستگاه خانه در شهرهای مختلف منزل و دفتر برای ائمه جمعه به عنوان خانه‌های سازمانی ساختیم تا اگر امام جمعه ای جابجا شده، خانه داشته باشد. مطلب دیگر اینکه این خانه ها لوازم اوّلیه و اثاثیه لازم مثل یخچال، تلویزیون، فرش و کتابخانه کوچک را دارند.


○ حاج آقا ببخشید، دو انتقاد شخصی نسبت به خطبه های روز قدس حضرت عالی دارم.


● بفرمایید.

○ اول اینکه فرمودید: انقلاب ما هم از فلسطین الهام گرفته است. من این را در ذهن خودم مخالف مبانی امام می دانستم. البته سه چهار نفری که اطراف من بودند، همین انتقاد را داشتند. چون فلسطین بعد از انقلاب اسلامی زنده شد و قبل از آن چیزی نبود. البته مبارزینی مثل شهید چمران به صورت فردی آموزشهایی از آنجا گرفتند که الهامات آنها شخصی بود. امّا انقلاب ما از آنجا الهام نگرفت.

● چون شما بعد از ما آمدید، این حرفها را می گویید. وقتی ما شروع کردیم، در ایران زمینه درستی برای مبارزه نبود. فلسطینی ها در سطح جهان میدان دار بودند.

○ الهامات شخصی بود.

● نه شخصی نبود. واقعاً یک مبارزه ضد اسرائیلی و ضد آمریکایی در فلسطین جریان داست. افرادی مثل آقا موسی صدر که از نخبه های حوزه ما بود و به لبنان رفته بود، افتخار می کرد که با عرفات و دوستانش ارتباط دارد. آن موقع آقای عرفات در بیروت زندگی نیمه مخفی داشت. ما را نیمه شبی به طبقه چهارم یک ساختمان برد تا عرفات تجربه اش را برای ما توضیح بدهد. آنها مبارزه واقعی داشتند. البته مظلوم بودند، ولی در جریان یک مبارزه واقعی بودند. از لحاظ مواد مبارزه، موقعی که انقلاب را شروع کردیم، جز کتاب کوچکی که آقای سعیدی با عنوان « خطر جهود » نوشته بود، هیچ مرجعی نداشتیم. این بود که ما به فکر ترجمه کتاب سرگذشت فلسطین افتادیم.

 

این کتاب تاریخ مبارزات فلسطینی ها در طول این سالها بود. وقتی منتشر شد، تبدیل به کتاب درسی نیروهای مبارز شد. آن موقع یعنی بعد از 15 خرداد تا نهضت عمومی معمولاً جلسات 10 نفره‌ای را به طور مرتب داشتیم. این کتاب را یعنی کارهای فلسطینی ها و نحوه مبارزاتشان را به صورت درس می خواندند. خودم وقتی این کتاب را ترجمه می‌کردم، بارها کتاب را کنار می گذاشتم و کمی گریه می کردم تا خودم را برای ادامه کار آماده کنم. چون جریان مبارزه آنها این قدر برای ما آموزنده بود.

لازم نیست که نسبت به شیعه تعصب داشته باشیم. از این جهت که از آنها الهام نگرفتیم، ولی مبارزه آنها حقیقتاً جانانه است. در مقابل قدرتهای استکباری و صهیونیست های پول دار و عرب های بی خاصیت مبارزه را ادامه دادند و ما خیلی چیزها را از آنها یاد گرفتیم. مبارزه را یاد گرفتیم، نه اینکه الهام گرفته باشیم.

○ روی تعبیر حرف داشتم. می توانستید بگویید خیلی چیزها از آنها یاد گرفتیم.

● منظورم مقاومت بود.

○ امام 15 خرداد را مبداء انقلاب قرار داد تا از آن الهام بگیریم. اگر می‌خواستیم به قبل از آن برگردیم، خیلی جاها برای ما الهام بخش بودند.

● مبارزه مقاومت می خواهد که فلسطینی ها مقاومت را به همه دنیا یاد دادند. به مصری ها و اندونزی ها و هر جا که نهضتی برپا شد، یاد دادند.

○ جمله دوم من این است که برد خطبه های شما خیلی زیاد و گسترده است. وقتی مطلبی را درباره تاریخ شهرستانها می فرمایید، برای بعضی ها مشکل ایجاد می‌شود. مثلاً برای آیت الله یثربی رضوان الله تعالی علیه مطالب خوبی فرمودید. الان خانواده ایشان
خصوصاً پسرشان آقا سید محمد در مقابل نماینده ولی فقیه و امام جمعه موضع سرسختانه‌ای دارند. این جملات شما در آنجا برای کارگزاران نظام مثل نماینده ولی فقیه  اثر منفی دارد.

● این را با عنایت گفتم. علتش این است که خانواده یثربی ها، یعنی آن سید علی آقا یثربی، قطبی در کاشان بود که مرجع همه بودند. این خانواده در کاشان حقیقتاً محور است و مردم به آنها علاقه مند هستند. تضعیف اینها اصولاً به مصلحت نظام نیست. خانواده ریشه داری که این همه سابقه دارد و مردم یثربی بزرگ را می‌پرستیدند. البته ایشان برادر او بود. و خیلی فاصله داشتند. بالاخره آن خانواده حوزه علمیه خوبی درست کرد که نمونه بود. کارهای خوبی برای کاشان کردند. همین مسئله شیمیایی را که در قرارگاه مصدوم شده بود، نمی‌گفتند.

○ خانواده‌اش دنبال مسئله بودند که درست شود.

● نکردند. به هر حال با عنایت این مسئله را گفتم. مصلحت امام جمعه جدید ما نیست که مقابله کند.                                                                                         

○ آقا سید محمد خوب حرکت نمی کند.

● آقا شیخ محمد یک فرد است. فکر می کنم که جزو وظایف ماست که از این خانواده استفاده کنیم و تضعیف نکنیم. تضعیف خانواده یثربی چیزی برای امام جمعه جدید اضافه نمی کند.

○ امام جمعه جدید یعنی آقای نمازی هیچ اقدامی علیه آنها نکرد.

○ خیلی تلاش کردیم که مصالحه کنند.

● من آقا شیخ محمد را درست نمی شناسم.

○ گزارش های خوبی از کارهایش نمی رسد.

● چیزهای خوبی شنیدم و به خوبی نمی شناسم.

○ شخص آقای یثربی انسان وارسته ای بودند.

● هم بیت و هم برادر آقای یثربی حقیقتاً حق بزرگی بر کاشان دارند. بحث سید محمد نبود. نباید بگذاریم جایگاه آقای یثربی به خاطر این اختلافات در کاشان ضعیف شود. اگر استوانه ها را در شهرستانها از دست بدهیم، بعداً معلوم نیست دنبال چه کسانی می رویم. بهرحال از تذکرات شما متشکریم.

○ خاصیت کار ایشان همین است که بازرسی می‌کنند.

○ همچنان به شما ارادت داریم.

● از این روحیه تشکر می‌کنم.

○ همان‌گونه که خود حضرت‌عالی فرمودید، خیلی ها درباره عدم اشاره به دولت در خطبه های شما منتقد هستند. امّا از ارکان نظام انتظار این است که نکاتی را که مقام معظم رهبری به عنوان سیاست های کلان در مورد قوای سه گانه مطرح می‌کنند، ائمه جمعه به ویژه در تهران مثبتات را بگویند تا به کلی محو نشود. خود من هم در بسیاری از موارد انتقاد دارم که در هفته دولت در نماز جمعه بودم و مردم تهران هیچ مطلبی از زبان شما درباره هفته دولت نشیندند.

● اشکالات به کارهای دولت را خیلی جدی می بینم.

○ مثبتات را بگویید.

● مثبتاتی نمی بینم. کارهایی را که این قدر روی آنها تکیه می کنند، قبول ندارم. شیرازه کشور را به هم ریختند. بعداً خواهید دید که چه اتفاقاتی می‌افتد. اینکه یک دفعه 30 شورای عالی قانونی مثل شورای عالی پول و اعتبار و غیره را منحل کنند، کار کوچکی نیست. سازمان برنامه را که محور همه چیز است، منحل کردند. الان می‌گویید بودجه ما را نمی دهند. اگر سازمان برنامه بود، اختصاص می‌داد. آنها جای این سازمان نشستند و هر کاری را که دلشان می‌خواهد، می‌کنند.

بانک مرکزی را این گونه فلج کردند. بانکهای کشور را به گونه ای کردند که الان همه آنها ورشکسته هستند. واقعاً اگر الان کسی دقیقاً از بانکها حسابرسی کند، متوجه می‌شود که همه ورشکسته هستند.

همین سیاست خارجی را ببینید. من الان خیلی حرف نمی زنم، ولی خیال می‌کنم داریم مسئله را با شعار حل می کنیم. تا الان چهار قطعنامه علیه ما صادر شد که حذف هر کدام آنها هزینه های زیادی برای کشور دارد. چون آمریکا حق وتو دارد. این گونه نیست که می گویند.

الان با حمایت رهبری و با پول های فراوان و باد آورده نفت کارهای معمولی می‌کنند. امّا پایه کشور واقعاً دارد مضمحل می شود. فکر می‌کنم اگر بعد از ایشان یک دولت حسابی بیاید و بخواهد کشور را اداره کند، مشکلات عجیب و غریبی را به ارث خواهد برد. رهبری مصلحت می دانند که حمایت کنند و من هم علت را می دانم. چون با ایشان صحبت می کنم. اگر ایشان تأیید نکند، باد این دولت را می‌برد. چون باید برای مدتی بماند. اما من که اجرایی هستم و مسایل را می‌دانم، نمی‌خواهم مردم را فریب بدهم. فریب دادن مردم گناه بزرگی است.

به هر حال بحث های خاصی است که مطرح نمی کنم. چون نمی‌خواهم ضد حرف رهبری حرف بزنم. درست هم نمی دانم مطرح کنم. خودم هم فکر می‌کنم این دولت باید دوره خود را تمام کند. ولی برای خودم گناه می دانم که برخلاف عقایدم حرف بزنم. حرفهایی را که در این مدت با همه ضعف خود علیه روحانیت زدند، ببینید.

حتماً در جریان مخالفت مراجع برای حضور زنان در ورزشگاه ها هستید. همین دولتی‌ها می‌گفتند: بگذارید امام زمان بیاید تا گردن این علما را بزند. چگونه می‌توان به علما و مراجع  این حرفها را زد؟ یعنی علما و مراجع همان کسانی هستند که وقتی امام زمان بیاید، آسیاب با خون اینها می گردد. این حرفها در روایات هست.

همین گروهی که اخیراً تحت عنوان گروه پالیزدار و رفقایش در مجلس کشف شدند، خیلی حرف دارند. بروید با دستگاه قضایی صحبت کنید. حقیقتاً دنبال این هستند که پایه روحانیت را بزنند. اینها از اطرافیان آقای داود احمدی نژاد هستند. آبروی همه روحانیت را بردند. مثلاً فرض کنید فلان شخصیت ما مؤسسه‌ای برای معلولین دارد که گفتند دارد اختلاس می کند. برای آقای یزدی هم مسایل مختلفی گفتند. بدنام کردن همه روحانیت یعنی چه؟

ادعاهایی درباره ارتباط با امام زمان می کنند که آدم متعجب می شود. فعلاً باید به خاطر سکوت ما راضی باشند که چیزی نگوییم.

○ همه این حرفهایی را که گفتند، یک هزارم حرفهایی نیست که جبهه مشارکت علیه شما، روحانیت و امام گفتند.

● من در دوره آقای خاتمی در تمام خطبه ها علیه مشارکت و دوستانشان حرف می‌زدم. یکی از حرفهای مهم من این بود که اینها آمده اند به ما درس مردم سالاری بدهند، در حالی که مردم سالاری از انقلاب شروع شد. می گفتم، می‌خواهید اصلاحات کنید، در حالی که اصلاحات در ذات انقلاب است، همیشه می‌گفتم. این اشکال را در آنها هم می دیدم. هیچ وقت ندیدید از دولت آقای خاتمی حمایت کنم.

○ برداشت بیرون این نیست. مردم می گویند شما در آن دوران از آنها حمایت می‌کردید.

● شما دیدید که من از دولت خاتمی حمایت کنم؟

○ من گزارشی را خدمت شما فرستادم که 16 نقطه ضعف را نوشتم.

● یعنی من از دولت آقای خاتمی حمایت کردم؟

○ بله.

● مثلاً

○ حضور ذهن ندارم.

● رهبری حمایت می کردند، ولی من حمایت نمی کردم. همان موقع به رهبری گفتم که اینها مسیر درستی نمی روند.

○ آن مسیر اشتباه تر بود. اینها ضعف دارند، ولی حداقل یک کار مثبت دارند که بتوان گفت.

● اگر بخواهم خوبی ها را بگویم، باید بدی ها را هم در کنارش بگویم.

○ نقد منصفانه بفرمایید که رهبری هم فرمودند.

● نقد از عملکرد اینها آن قدر زیاد است که نمی دانم از کجا بگویم. شما در یک سطح خاص با مسایل برخورد می کنید، ولی ما می دانیم چه اتفاقاتی می‌افتد. سیاست‌هایی را که مجمع نوشته و رهبری تأیید کردند، به کلی مضمحل کردند. البته اسمش را می برند و شعار 20 ساله هم می دهند، ولی واقعاً الان اصل 44 در کجا اجرا می شود؟ آیت الله خامنه ای خیلی جدّی گفتند که می خواهیم از نفت فاصله بگیریم و آرزو می‌کنیم روزی را ببینیم که در آخرین چاههای نفت را ببندیم. در این سه سال به جای اینکه از پول نفت جدا شویم، غرق شدیم. الان جدا کردن کشور از پول نفت آسان نیست.

خدای ناکرده اگر نفت به 50 یا 60 دلار برگردد، هیچ کس نمی تواند کشور را اداره کند. چون آن چنان کشور را به پول نفت معتاد کردند که هیچ درمانی ندارد. این کار درست برخلاف سیاست رهبری است.

خودم متولی و ناظر این سیاست ها هستم و داریم می بینیم که جدا شدیم. بودجه کشور عجیب و غریب شد. مجلس 360 مخاطب بودجه قرار داد که قانون است. ایشان به 36 مخاطب برگرداند. این کار یعنی چه؟ مگر می توان به این آسانی برخلاف قانون عمل کرد؟ بگذارید در روحانیت یک نفر منتقد باشد تا بعدها نگویند این دولت مطلوب روحانیت بود.

○ اگر در خطبه ها انتقادی از دولت مطرح شود، اولّین ذهنیت مخالفت با فرمایش رهبری است.

● بله، نباید بگویم.

○ به هر حال رهبری به هر دلیلی می خواهند این دولت را حفظ کنند.

○ شاید خود رهبری بیشتر از همه انتقاد کرده باشند. ما جمع بندی کردیم و داریم. همین ویژه نامه هفته دولت را که از نگاه رهبری نوشتیم، در کنار 5 خوبی دولت 26 بدی دولت را نوشتیم. بعضی از اشتباهات و بدی ها 3 تا 4 بار تکرار شده است.

● درست است. خود رهبری به من گفتند که می خواستم نصیحت کنم و بدون مقدمه نمی توانستم وارد انتقاد شوم. این مطالب را رهبری در سخنرانی‌ها اظهار می‌کنند. مطالبی را که در جلسات خصوصی به ایشان تذکر می دهد، خیلی فراوان است. بالاخره نباید بگذاریم این دولت از بین برود و فقط رهبری می‌توانند حفظ کنند که حفظ می‌کنند.

○ خیلی استفاده کردیم. انشاءالله موفق باشید.
● خیلی خوش آمدید

اخبار سیاسی - انتخاب