اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سخت گیری و اخراج های جدید در VOA


روند اخراج همكاران در بخش فارسی صدای آمریكا همچنان ادامه دارد.

روزنامه کیهان:  روند اخراج همكاران در بخش فارسی صدای آمریكا همچنان ادامه دارد.

وب سایت «سبزنامه ایرانیان» كه از سوی شماری از عناصر ضدانقلاب مقیم آمریكا اداره می شود، در این باره گزارش داد: با افزایش نفوذ گروه های نظارت بر بخش فارسی صدای آمریكا كه در ارتباط با كنگره آمریكا هستند مدیریت صدای آمریكا سخت گیری بیشتری نسبت به پرسنل بخش فارسی اعمال می كند.

بر همین اساس نخستین گروهی كه مشمول این سخت گیری ها شده اند كیانوش سنجری، كوروش صحتی، احمد باطبی و رودی بختیار بوده اند كه در سال های اخیر ضمن سوءاستفاده از موقعیت شغلی خود در صدای آمریكا در بسیاری موارد با اقدامات غیرقانونی مشكلات حقوقی برای صدای آمریكا ایجاد كرده بودند، از جمله شكایت های متعدد كه از افراد و سازمان های حقیقی و حقوقی علیه رفتارهای غیرقانونی این گروه از پرسنل قراردادی صدای آمریكا به نهادهای قضایی دولتی ارسال شده بود.


این گزارش می افزاید: در پی همین پیگیری ها كیانوش سنجری، از صدای آمریكا اخراج شد و به شكل زننده ای با اسكورت ماموران امنیتی صدای آمریكا به بیرون از ساختمان هدایت شده و حتی به وی اجازه داده نشد تا لوازم شخصی اش را از میز كارش جمع كند و لوازم شخصی وی توسط ماموران امنیتی در كیسه ای پلاستیكی جمع آوری و در بیرون از ساختمان به وی تحویل داده شد. همچنین كوروش صحتی، ملتمسانه با امضای تعهد كتبی پذیرفت تا به صورت كارمند قراردادی ساعتی تا زمانی كه بتواند كار جدیدش را پیدا كند در آنجا مشغول به كار باشد و در تعهدنامه تاكید كرد به قوانین صدای آمریكا احترام خواهد گذاشت. اما همچنان وی در لبه اخراج قرار دارد.

سبزنامه ایرانیان خاطرنشان كرد: از احمد باطبی هم خواسته شده است تا كار جدیدی پیدا كند و عنوان شده كه تا پایان این ماه وی نیز اخراج خواهد شد. رودی بختیار هم از یك ماه پیش دفتر كار و پست سازمانی اش در صدای آمریكا را از دست داده و از همان زمان به اعتراض در محل كار خود حضور نیافته و به همین جهت زمینه اخراج وی نیز فراهم شده است.

این سایت اینترنتی از سوی دیگر از اخراج كاوه باسمنجی سردبیر بخش فارسی VOA خبر داد و نوشت: در ادامه تغییرات اساسی و تسویه حساب های درونی در صدای آمریكا، كاوه باسمنجی یك سال و نیم پیش به عنوان سردبیر بخش فارسی صدای آمریكا انتخاب شده بود، امروز از این رسانه اخراج شد.

اتهامات وارد شده به كاوه باسمنجی، سوءاستفاده از موقعیت شغلی، استخدام اعضای خانواده فامیل و دوستان و روابط خارج از اخلاق و عرف در محل كار بوده است. وی كه از آشنایان خانوادگی فریبا داوودی مهاجر و علی افشاری می باشد، پس از ورود به صدای آمریكا پسرش آرش باسمنجی را كه كوچكترین آشنایی با روزنامه نگاری و كار رسانه نداشته است استخدام می كنند.

 باسمنجی در اقدامی عجیب شغل پسرش را چرخاندن صفحه نمایش اخبار اعلام می كند تا در ازای چرخاند این صفحه در مقابل چشم مجریان صدای آمریكا چند هزار دلار بیشتر به جیب خانواده شان واریز شود. همچنین برای خانواده و اعضای فامیل دوستانش نیز از این دست مشاغل ایجاد می كند.


ویدیو مرتبط :
اخراج افشاگر فساد مجری VOA از تلویزیون «ایران آریایی»!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اخراج کارمند VOA به خاطر جنگ عراق



 

 

اخراج کارمند VOA به خاطر جنگ عراق

 

 

یكی از كاركنان صدای آمریكا بعد از اینكه به خاطر انتقاد از جنگ آمریكا در عراق از كارش بركنار شد برای دفاع از خود از صدای آمریكا به دادگاه شكایت كرد.

 

به گزارش فارس، خبرگزاری كانادا در گزارشی نوشت: یكی از مترجمین سابق صدای آمریكا (پخش برنامه های ایالات متحده آمریكا برای ایران) كه بعد از پخش یك برنامه ویدئویی اینترنتی موزیكال انتقادی در مورد جنگ عراق و مصائب بر جای مانده از آن، به دستور مقامات صدای آمریكا از این شبكه خبری اخراج شد، فرصت یافته است تا روز سه شنبه طرح دعوی خود را در یك دادگاه تجدید نظر فدرال ادامه دهد و این پرونده را با عنوان نقض آزادی بیان در آمریكا پیگیری نماید.

در ادامه این گزارش آمده است كه "ملودی نواب صفوی " در این باره اعلام كرد كه صدای آمریكا در سال ۲۰۰۷، تنها دو هفته بعد از پخش یك برنامه ویدئویی موزیكال اینترنتی از وی در شبكه یوتیوب در مورد جنگ عراق، قرارداد كاری او را لغو كرد و اخراجش كرد.

این مترجم سابق صدای آمریكا درباره ساخت و پخش این برنامه ویدئویی انتقادی گفت كه او در زمان فراغتش با یك گروه موسیقی درباره جنگ عراق و كشتار مردم این كشور همكاری و در قسمتی از این ویدئوی انتقادی خوانندگی كرده است. وی گفت سپس این ویدئوی موزیكال را به شبكه یوتیوب ارسال نمودند تا از آن پخش شود اما صدای آمریكا به محض انتشار این قطعه موزیكال، قرارداد كاری با او را به سرعت لغو كرد.

بر اساس این گزارش، نواب صفوی در ادامه گفت كه برای ساخت این برنامه ویدئویی ضدآمریكایی دلیلی داشته و دلیل اصلی آن نیز مخالفت با تجاوز نظامی غرب به عراق و كشتار مردم بیگناه این كشور بود.

بر اساس اظهارات این مترجم سابق صدای آمریكا، در ویدئوی " DemoKracy "، نواب صفوی به همراه گروه موزیكی موسوم به "Abjeez " نقش روزنامه نگاری را بر عهده دارد كه درباره دورنگی های جنگ آمریكا كه ادعای گسترش دموكراسی در جهان را دارد ترانه می خواند، در حالی كه تصاویر نشان داده شده در آن، عكس هایی از انفجار بمب در خیابان ها، كودكان عراقی مجروح از جنگ و تابوت های نظامیان كشته شده آمریكا كه به روی آنها پرچم كشیده شده است.

این كارمند بركنار شده صدای آمریكا در ادامه تصریح كرد كه او به عنوان یك شخص عادی درباره جنگ عراق اظهار نظر كرده است اما صدای آمریكا با نقض آزادی بیان به سرعت وی را از كار اخراج كرد. وكلای مدافع دولت آمریكا در این باره اعلام كردند كه اجازه دادن به نواب صفوی، برای ادامه كار می تواند به بی طرفی روزنامه نگاری صدای آمریكا خدشه وارد سازد. یك دادگاه استیناف در ناحیه كلمبیای آمریكا نیز موافقت كرد كه اظهارات "آلن سگال هووله " قاضی دادگاه عمومی برای بستن پرونده نواب صفوی كاملا درست بوده است.

در ادامه گزارش آمده است كه "تام كوبورن " سناتور جمهوریخواه آمریكا، شورای دولتی پخش برنامه های رادیو و تلویزیون آمریكا(بی بی جی) را تحت فشار گذاشت تا كسانی كه با چنین تولیداتی همكاری می كنند را مجازات نماید. این در حالی است كه بی بی جی(شورای دولتی پخش برنامه های رادیو و تلویزیون آمریكا) صدای آمریكا را مدیریت می كند.

آنچه مهمتر از همه در این پرونده جلوه می كند این است كه بر اساس مندرجات این رونده، از همسر نواب صفوی به نام سامان اعرابی كه یكی از كارمندان بخش فارسی صدای آمریكا نیز خواسته شد به دلیل همكاری در ساخت این ویدئوی انتقادی از سیاستهای مداخله جویانه نظامی آمریكا در كشورهای دیگر از شغلش استعفا دهد اما وی آن را رد كرد. سامان اعرابی در واقع یكی از تولید كنندگان برنامه هزل پرداز "پارازیت " بخش فارسی صدای آمریكا است.../فارس