اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سختگیری استرالیا در پذیرش پناهندگان


دفتر سازمان ملل در اندونزی روز پنجشنبه از کاهش شدید ثبت نام پناهجویان در این کشور خبر داد و اعلام کرد تعداد پناهجویان ثبت نام شده از حدود 100 نفر در روز به 100 نفر در هفته کاهش یافته است.

خبرگزاری ایرنا: کارشناسان معتقدند علت کاهش تعداد پناهجویان ثبت نام شده در اندونزی سیاست های سختگیرانه استرالیا در پذیرش پناهجویان به این کشور و انتقال آن ها به جزایر دورافتاده در پاپوآ گینه نو است.

شبکه خبر آسیا به نقل از مانوئل جوردائو نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در اندونزی اعلام کرد میزان ثبت نام از پناهندگان در این کشور به شدت کاهش یافته است.

وی گفت که هنوز زود است گفته شود این کاهش ثبت نام ها به طور مستقیم به عملیات نظامی استرالیا و بازگشت قایق های اندونزیایی حامل پناهندگان ارتباط دارد.

استرالیا از سال گذشته سیاست های سختگیرانه ای در قبال پناهجویان غیرقانونی اتخاد کرده است.

اکنون حدود چهار ماه است پناهجوی غیرقانونی که اکثرا از کشورهای خاورمیانه می باشند از طریق قایق وارد استرالیا نشده است، هر چند که دولت این کشور از ارائه اطلاعات بازگشت دادن کشتی پناهجویان به کشورهایی از قبیل اندونزی خودداری می کند.

براساس سیاست های جدید استرالیا، پناهجویانی که از راه دریا خود را به مرزهای استرالیا می رسانند به جزایر دورافتاده ای از قبیل کریسمس و یا سایر جزایر در کشور پاپوآ گینه نو بازگشت داده می شوند.

استرالیا همچنین با مراقبت از آب های آزاد اطراف این کشور، کشتی مهاجران غیرقانونی را پس از شناسایی به سوی اندونزی بازمی گرداند.

نماینده کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در اندونزی اعمال این سیاست های تند استرالیا را در کاهش پناهندگان بی تاثیر ندانست.

اعمال این سیاست ها توسط کانبرا بر روابط با جاکارتا تاثیر گذاشته است و اندونزی تاکید دارد نقض حاکمیت این کشور توسط استرالیا مناسبات دو کشور را تیره می کند.

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل سیاست های سختگیرانه استرالیا و بازگشت دادن قایق های حامل پناهندگان را نقض قوانین بین المللی می داند.


ویدیو مرتبط :
پذیرش مقاله ISI|پذیرش مقالهISC|استخراج مقاله پایان نامه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

قتل یک ایرانی در کمپ پناهندگان استرالیا/ وزارت خارجه ایران اعتراض کرد



اخبار,قتل یک ایرانی در کمپ پناهندگان استرالیا


اخبار سیاست خارجی - قتل یک ایرانی در کمپ پناهندگان استرالیا/ وزارت خارجه ایران اعتراض کرد

در پی کشته شدن یک ایرانی پناهجو و مجروح شدن تعداد کثیری از سایر پناهجویان در اردوگاه اجباری و دور افتاده مانوس در کشور پاپوآ گینه جدید، مدیرکل کنسولی وزارت امورخارجه در دیدار عصر سه‌شنبه با سفیر استرالیا در تهران مراتب اعتراض و ناخشنودی دولت جمهوری اسلامی ایران را نسبت به بدرفتاری و اعمال خشونت منجر به قتل یک ایرانی اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، سید حسین میرفخار در این دیدار با اشاره به این که ما در گذشته نیز درباره نحوه انجام همکاری مشترک در جهت مدیریت روند امور مهاجران اعلام آمادگی کرده بودیم، خواستار اصلاح روش برخورد با پناهجویان بر اساس اصول انسان‌دوستانه و هم‌چنین رسیدگی فوری در خصوص علل وقوع این حادثه و اعلام نتیجه شد.

سفیر استرالیا در تهران نیز با بیان مراتب تسلیت و تاسف دولت این کشور نسبت به وقوع این حادثه، تاکید کرد که تمامی نکات مطروحه از سوی مقام ایرانی را به دولت کشورش منتقل و نتیجه را اعلام خواهد کرد.

بر اساس گزارش‌های خبری رسانه‌های مختلف جهان سیاست‌های مهاجرتی و پناهندگی استرالیا به‌خصوص پس از پیروزی حزب حاکم لیبرال در انتخابات سپتامبر گذشته بارها مورد اعتراض شدید سازمان ملل و بسیاری از گروه‌های حقوق بشری قرار گرفت.

براساس همین گزارش‌ها، بسیاری از پناهجویان به صورت اجباری و بدون توجه به نیازهای اولیه انسانی در یک وضعیت رقت‌بار در جزیره پاپوا گینه در همسایگی استرالیا اسکان یافته و هم‌چنین برخی دیگر از پناهجویان در مسیر ورود به استرالیا با کشتی به خاطر کمک‌رسانی نکردن به موقع غرق می‌شوند به همین علت بارها مقامات کنسولی وزارت امور خارجه نسبت به خطرات پیش‌رو و عواقب وخیم این‌گونه مهاجرت‌های افراد به خانواده‌های آنان هشدار داده، از رسانه های کشور خواسته‌اند تا روشنگری بیش‌تری در این خصوص به عمل آورند.
اخبار سیاست خارجی - ایسنا