اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سازمان ملل به کمک خوزستانی ها می آید/ وعده اجرای برنامه مهار ریزگردها توسط نماینده سازمان



اخبار,اخباراجتماعی,  بحران  مناطق خوزستان

نماینده سازمان ملل در ایران ضمن بازدید از برخی مناطق خوزستان، به بررسی مسائل و چالشهای زیست محیطی استان پرداخت و قول داد تا راهکاری‌ لازم جهت حل معضلات زیست محیطی که کانون خارجی دارد داشته و با کشورهایی که منشا این معضلات هستند، رایزنی کند.

به گزارش  خبرآنلاین، و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست گری لوییس که به منظور بررسی مشکلات زیست محیطی به خوزستان سفر کرده بود؛ در نشست با مدیران استان خوزستان که شب گذشته در استانداری خوزستان برگزار شد، با تشکر از استانداری خوزستان به دلیل دعوت برای بازدید از استان اظهار کرد: دومین بار است که به خوزستان سفر می‌کنم ولی در این سفر، اهداف و دیدگاههای متفاوتی را دنبال می‌کنم. این سفر به خواسته مردم خوزستان است که بارها از طریق شبکه‌های مجازی مرا فرا خوانده بودند.

او گفت: در سفر نخست خود، از آسیبهای وارد شده به آبادان، خرمشهر و شلمچه در اثر جمگ تحمیلی خیلی متاثر شدم. در آن سفر میزان خسارات ناشی از جنگ را بر حال و روز این مناطق دیدم اما در سفر دوم، علیرغم به یاد داشتن این خاطرات ناراحت کننده، این فرصت را پیدا کردم که از نزدیک با بازدید از آثار تاریخی، ریشه فرهنگی خوزستان را بشناسم.

نماینده سازمان ملل در ایران با اشاره به بازدید از سازه‌های آبی شوشتر گفت: این سازه‌ها با اینکه قدمتی هزار ساله دارند، ولی با طراحی مدرن و پیشرفته خود هنوز فعال هستند؛ این مساله واقعا برای من جالب است و هیچ وقت از یاد نخواهم برد. همچنین آثار باستانی شوش از جمله قلعه و موزه شوش واقعا ستودنی است.

لوییس گفت: ماموریت ما از سفر به خوزستان، بررسی چالشهای زیست محیطی است که امنیت اجتماعی به آن وابسته است. در استان خوزستان با نگاه به اطراف، وقایع ناراحت کننده‌ای می بینیم که تهدیدی برای امنیت اجتماعی هستند.

او گفت: مدیریت ضعیف منابع طبیعی، اقلیم یک منطقه را تحت تاثیر قرار می دهد و محیط زیست آن را دچار چالش جدی می‌کند، به گونه ای که منطقه روز به روز خشکتر و گرمتر می‌شود. این امرز در نهایت، زندگی و آینده مردم خوزستان و ایران را تهدید خواهد کرد.

نماینده سازمان ملل در ایران گفت: با برنامه‌هایی که در دست اجرا داریم، تلاش می‌کنیم تا با تغییرات اقلیم و آثار مخرب آن بر محیط زیست در خوزستان مقابله کنیم.

لوییس گفت: یک سوم منابع آبی ایران در خوزستان قرار دارد و با تولید محصولات کشاورزی متنوع، انبار غلات این کشور محسوب می‌شود. بنابراین توجه به مساله محیط زیست در خوزستان، در درجه اول اهمیت قرار دارد.

او با بیان اینکه ارتباط سازمان ملل با خوزستان از طریق undp (برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد) برقرار می شود، ادامه داد: من به نمایندگی از undp در ایران قول می دهم که سازمان ملل حتما در خصوص مقابله با ریزگردها و سایر پدیده‌های زیست محیطی با شما همکاری خواهد کرد.

نماینده سازمان ملل در ایران عنوان کرد: خبر خوشی که برای مردم خوزستان دارم این است که در حال حاضر برنامه هایی جهت مقابله باپدیده های زیست محیطی داریم که به زودی در خوزستان اجرا خواهیم کرد.


 اخبار اجتماعی  - خبرآنلاین
 


ویدیو مرتبط :
تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران در مورد ریزگردها در سازمان ملل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل در ایران: افزایش نرنماینده صندوق جمعیت سازمان ملل در ایران گفت: افزایش نرخ باروری در برنامه ششم لحاظ شود.



اخبار,اخباراجتمایی,اخبارفزایش نرخ باروری در برنامه ششم لحاظ شود

افزایش نرخ باروری در برنامه ششم لحاظ شود/ ۷۵ درصد جوانان ایران علاقه به پدر و مادر شدن دارند

خانم احمدزاده نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران امروز در نشست بررسی آماری رفتار فرزندآوری و باروری در ایران با اشاره به اینکه در طول دهه‌های گذشته در کشورهای در حال توسعه مانند کشورهای پیشرفته، روند نرخ کاهش باروری تجربه شده است، اظهار داشت: این مباحث موجب شده که بازنگری و جایگزینی الگوی باروری ایجاد شود و عوامل ریشه‌ای و کارآمد جایگزین شده که این موضوعات متأثر از عوامل فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی است.

وی به موضوع نتایج و پیامدهای این نرخ اشاره کرد و گفت: بهبود نسبی بهداشت و سلامت موجب کاهش باروری شده و افزایش تحصیلات و مشارکت زنان در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی در کنار دسترسی به امکانات بهداشتی و عوامل جلوگیری‌کننده و سایر عوامل منجر به کاهش باروری شده است.

به گفته احمدزاده، ایران نیز مستثنی از این کاهش نرخ باروری نبوده و آن را تجربه می‌کند. تمامی استان‌ها نیز روند کاهشی را حس می‌کنند.

وی ادامه داد: با توجه به ابلاغ سیاست‌های جمعیت، توانمندسازی در جهت بهداشت باروری شناخت رفتارهای باروری از اهمیت خاصی برخوردار است که می‌تواند سیاست‌گذاران را در جهت برنامه‌ریزی یاری کند.

وی به بررسی‌ها و تحقیقات انجام شده در این زمینه اشاره کرد و یادآور شد: اکثر جوانان، داشتن فرزند را ارزش تلقی کرده و علاقه به پدر و مادر شدن دارند که از میان مطالعات موردی، 75.2 پاسخگویان را شامل می‌شود و همچنین 77.4 درصد زندگی بدون بچه را سرد و بی‌روح می‌دانند.

نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران با بیان اینکه آنچه بیش از هر چیز، نگرش‌ها و واقعیت‌های جامعه را موجب شده و آن را به تأخیر انداخته است، موانع اقتصادی دانست و گفت: همچنین هزینه‌های بالای زندگی و نگرانی از آینده موجب به تأخیر افتادن این علاقمندی‌ها است. تجربیات گذشته نیز نشان می‌دهد باید برنامه‌های توانمندسازی کار، اشتغال، بازبینی در دستمزدها، مسکن و هزینه‌ها ایجاد شود تا شرایط پیش روی جوانان باثبات باشد.

وی خواستار برنامه‌ریزی دقیق متولیان تهیه و تدوین برنامه ششم توسعه در راستای افزایش نرخ باروری شد.

 

اخبار اجتماعی - فارس