اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ساخت ارتش زرهی در خانه +تصاویر



ساخت ارتش زرهی در خانه +تصاویر

تانک یکی از شگفت انگیزترین سلاح هایی است که تا به حال ساخته شده است. انسان های بسیاری هستند که به ادوات نظامی از جمله تانک علاقه فراوانی دارند و برای داشتن یک تانک هر کاری می کنند.

ازگذشته تا حال انبارهای ارتش همیشه از ادوات نظامی پر بوده است که از میان آن ها می توانیم به تانک، خمپاره و اسلحه های گوناگون اشاره کنیم. درب این انبارها تنها به روی افراد خاصی باز می شود و دسترسی انسان های عادی به این ادوات غیرممکن است.

از آنجایی که انسان ها همیشه برای دست یافتن به آرزوهایشان تلاش بسیاری می کنند، نمیتوان انتظار کارهای عجیب را نداشت. یک مرد روسی که علاقه بسیاری به تانک و ادوات نظامی دارد برای رسیدن به آرزوی بزرگ زندگی اش دست به کاری غیر عادی زده است.

تانک,ادوات نظامی,ساخت تانک جنگی

"Vyacheslav Veryovochkin" یک پیرمرد روستایی و بازمانده ای از جنگ جهانی دوم است که علاقه خاصی به تانک های آن دوره دارد. او برای آنکه این تانک ها را همیشه در خانه داشته باشد اقدام به ساخت تک تک آن ها کرده است.
او در سال 2007 کار خود را برای ساخت اولین تانک آغاز کرد و به مرور تقریبا تمامی ماشین های جنگنده آن دوران را در پارکینگ خانه اش ساخت. او برای کارش تنها از وسیله های ساده استفاده می کند و همیشه طبق نقشه های اصلی تانک که این روزها در مجله های نظامی دیده می شوند پیش می رود.

تانک,ادوات نظامی,ساخت تانک جنگی

او تا به حال توانسته است نزدیک به 20 خودروی جنگی را بازسازی کند و همه آن ها دقیقا مقابل خانه اش پارک شده اند. او می گوید این تعداد خودروی جنگی راضی اش نمی کند و قصد دارد حداقل 10 خودروی دیگر را بازسازی کند.
این مرد که تنها از مواد آهنی ساده و با استفاده از موتور خودروهای فرسوده تانک هایش را می سازد می گوید این روزها به یک متخصص در امور جنگ جهانی تبدیل شده زیرا تا به حال بیش از 15 کتاب در مورد این جنگ مطالعه کرده است.

تانک,ادوات نظامی,ساخت تانک جنگی

تانک,ادوات نظامی,ساخت تانک جنگی

تانک,ادوات نظامی,ساخت تانک جنگی

تانک,ادوات نظامی,ساخت تانک جنگی

تانک,ادوات نظامی,ساخت تانک جنگی

 منبع:yjc.ir


ویدیو مرتبط :
خودروی زرهی جدید ارتش ژاپن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصاویر دیجیتالی ترین خانه جهان/ ساخت خانه با طراحی سه بعدی



تصاویر دیجیتالی ترین خانه جهان/ ساخت خانه با طراحی سه بعدی

یک شرکت معماری مدرن مدعی شده که نخستین شرکت جهان است که به طور دیجیتالی می تواند یک خانه سفارشی را در محل بنا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت معماری مدرن Facit Homes با ایجاد فرآیندی که از آن با عنوان فرآیند D یاد می کند تسهیلات ساخت خانه را به محل ساخت منتقل می کند و درحالی که مجهز به تمام مواد و ماشین آلات تبدیل یک طرح دیجیتالی سه بعدی به یک ساختمان فیزیکی است، کار ساخت را آغاز می کند.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

نخستین خانه دیجیتالی در جهان توسط شرکت Facit Homes ساخته شد

بروس بل مدیر عامل شرکت Facit Homes اظها رداشت: ما نخستین شرکت در دنیا هستیم که به شکل موفقیت آمیز خانه ای را در محل به طور دیجیتالی بنا کرده ایم. ما ماشین آلان کامپکت خود را با فناوری بالا به محل ساخت منتقل می کنیم و پس از آن به شکلی چشمگیر ساخت خانه را براساس طراحی دیجتالی سه بعدی آغاز می کنیم.

شرکت Facit Homes در ابتدا خانه را با استفاده از یک مدل سه بعدی رایانه ای که دربرگیرنده تمام ابعاد آن از موقعیت، میزان مواد و حتی جایگاه قرارگیری پریزهای برق می شود را تهیه می کند.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

پس از فراهم کردن طرح دیجیتالی سه بعدی فرآیند D آغاز می‌شود

این فرآیند D  پس از آن طرحهای دیجیتالی سه بعدی را به اجزای ساختمان فیزیکی خانه تبدیل می کند و با استفاده از برش دهنده ای که توسط رایانه کنترل می شود اجزاء ساختمانی را برش می دهد.

این اجزا معمولا از تخته چند لایی های مهندسی سبک ساخته می شود و معمولا به سادگی در محل به یکدیگر متصل می شوند.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

تخته های چند لایی که برحسب نیاز و به طور رایانه ای برش می خورند به سادگی به یکدیگر متصل می شوند

از آنجا که این اجزا براساس نیاز تولید می شوند هزینه ها در کمترین حالت خود حفظ می شود و زمان هدر رفته به صفر می رسد که براساس اظهارات مدیرعامل این شرکت، این امر به سیستم ساخت ارتباطی ندارد بلکه به شیوه کار مربوط می شود.

این شیوه منحصر به فرد ساخت و ساز کنترل کیفیت در محل، پیش بینی پذیری، کاهش هزینه، سرعت، کاهش اثرات کربنی و قابلیت انعطاف را فراهم می کند. علاوه بر اینکه فرآیندهای هر پروژه دارای یک طراحی منحصر به فرد است که براساس نیاز و خواسته ساکنان آینده خانه فراهم می شود.

دیجیتالی ترین خانه جهان, خانه های دیجیتالی

طراحی این خانه به شیوه ای است که دارای کمترین میزان هدررفت انرژی خواهد بود

هرکدام از این خانه ها دارای محفظه حرارتی است که توسط یک کلید خاموش و روشن می شود، این اقدام موجب می شود که انرژی در خانه ذخیره شده و کمترین میزان انرژی هدر برود. حتی طراحی این خانه ها می تواند به طوری صورت پذیرد که دربرگیرنده سیستم حرارتی خورشیدی و صفحات فتوولتائیک باشد..../مهر