اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

زائری: «دلواپس» یا «دل‌آرام»، مهم این است که فرزندان‌مان کتاب نمی‌خوانند



اخبار,اخبار اجتماعی , مهارت‌های زندگی

 

اخبار اجتماعی - زائری: «دلواپس» یا «دل‌آرام»، مهم این است که فرزندان‌مان کتاب نمی‌خوانند

وی ادامه داد: در بسیاری از کشورها امروزه با آموزش انشا و انشانویسی مهارت‌های زندگی را آموزش می‌دهند ولی اینجا چه؟! در بسیاری از كشورهای دنیا درس انشا بسیار جدی گرفته می‌شود و از آن برای ارتباط با بچه‌ها استفاده می‌كنند. من فقط می‌توانم بگویم كه به داد قلم برسید.

حجت‌الاسلام و المسلمین زائری گفت: ما چه دلواپس باشیم و چه دل‌آرام، چه بخواهیم بچه‌هایمان کتاب دینی بخوانند، چه کتابی غیر از آن،‌ فرقی نمی‌کند،‌ چون واقعیت این است که بچه‌های ما اصلاً کتاب نمی‌خوانند.

به گزارش مهر، شب شنبه 14 تیر همزمان با روز قلم، ضیافت افطاری با حضور اهالی قلم و نیز جمعی از مسئولان حوزه فرهنگ مکتوب، به همت موسسه خانه کتاب در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا زائری در این مراسم در سخنانی به بهانه روز قلم، به جایگاه نوشتار در ارتقای فرهنگی یک جامعه اشاره کرد و گفت: آن قلمی که خداوند به آن سوگند می‌خورد، امروز از دست‌های ما خارج می‌شود. تحولات اجتماعی، تغییرات در سبک زندگی و شرایط نظام آموزشی موجب شده که دیگر بچه‌های ما از قلم استفاده نکنند و حتی برخی مدارس تفاخر می‌کنند به اینکه از قلم در آموزش استفاده نمی‌کنند!

وی افزود: فرزندان امروز ما از برخی از امکانات که مرتبط با حوزه قلم است، محروم‌اند. برای نمونه در گذشته و زمانی که ما کودک بودیم، مرکز بررسی‌های آثار رشد، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و حتی زنگ انشایی که در مدارس بود، اینها همه موجب می‌شد تا نوشتن بین نوجوانان، در دوره ما تقویت شود اما امروز دیگر با این موضوعات روبرو نیستیم.

زائری همچنین گفت: ما چه دلواپس باشیم و چه دل آرام، چه بخواهیم بچه‌های ما کتاب دینی بخوانند چه بخواهیم کتابی غیر از آن بخوانند،‌ فرقی نمی‌کند،‌ چون واقعیت این است که بچه‌های ما اصلا کتاب نمی‌خوانند.

وی ادامه داد: در بسیاری از کشورها امروزه با آموزش انشا و انشانویسی مهارت‌های زندگی را آموزش می‌دهند ولی اینجا چه؟! در بسیاری از كشورهای دنیا درس انشا بسیار جدی گرفته می‌شود و از آن برای ارتباط با بچه‌ها استفاده می‌كنند. من فقط می‌توانم بگویم كه به داد قلم برسید.

در این برنامه همچنین مهدی محقق رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی نیز در سخنانی گفت: کلمه «قلم» از کلمات کلیدی قرآن کریم است، کتاب، ذکر و ... کلماتی از این قبیل هستند که در یک دایره معنایی به کار رفته و نشان از اهمیت این واژگان در فرهنگ واژگانی قرآن کریم دارد.

وی افزود: در گذشته دانشمندان کتاب را به دو دسته تقسیم کرده بودند؛ کتاب تدوینی و کتاب تکوینی که کتاب تدوینی همین قرآن کریم است و کتاب تکوینی نیز به دو بخش تقسیم شده بود، یکی کتاب تکوینی آفاقی و دیگری کتاب تکوینی انفسی، که اولی طبیعت و دیگری انسان است. کتاب و کتاب‌نویسی در فرهنگ ما اهمیت والایی دارد و کتب خطی به جا مانده از دوران گذشته باید احیا شود و این وظیفه دانشگاهیان است.

محقق اضافه کرد: ما باید جایگاه دانشگاه را در كشور بشناسیم و از گذشته‌هایمان عبرت بگیریم و دانشگاه‌های ما محصولاتی را به وجود بیاورند كه بتوانیم با دانشگاه‌های دنیا رقابت كنیم.
اخبار اجتماعی - مهر

 


ویدیو مرتبط :
دانلود آهنگ دل دلواپس از سعید چوپانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

این کتاب را با هر زنی که در زندگی برایتان مهم است، شریک شوید!



 

 

 

این کتاب را با هر زنی که در زندگی برایتان مهم است، شریک شوید!

 

در این کتاب مادرها و دخترها، خرد، پند، اندرز و رازهای صمیمانه ای را که شما در کتاب دیگری نخواهید یافت به اشتراک می گذارند و با یکدیگر مبادله می کنند.

به گزارش خبرآنلاین، کتاب «یک فنجان آسایش برای مادران و دختران شان» نوشته کالین سل با ترجمه محمدرضا حبیبی در 344 صفحه با قیمت 7 هزار تومان از سوی انتشارات پل منتشر شد. در این مجموعه مادرها و دخترها حرف دل خود را بازگو می کنند. پیوند مادر و دختر قدرت خود را از دست نمی دهد و تلخ و شیرین زندگی زانان به تصویر کشیده می شود. همانطور که مادران به رشد و تربیت دختران خود می پردازند و آنان را به آستانه زنانگی می رسانند، دخترها هم در نیمه راه زندگی و بعد از آن به مراقبت از مادرانشان می پردازند. همین که مادرها به دخترانشان می نگرند که مادر شده اند، این پیوند رشد یابنده و متغیر مادر و دختر همچون تکیه گاهی برای هر زنی در خواهد آمد.

در این کتاب مادرها و دخترها، خرد، پند، اندرز و رازهای صمیمانه ای را که شما در کتاب دیگری نخواهید یافت به اشتراک می گذارند و با یکدیگر مبادله می کنند. چه مادر باشید چه دختر یا هر دو، علاقمند خواهید شد که این کتاب را با هر زنی که در زندگی برایتان مهم است، شریک شوید.

«وقت استراحت، آشفتگی، مادر گرامی، قدرت عشق و محبت مادر، مادر می داند، تاج گذاری، حلقه کامل، گزینه های قلبی، دختر عروس، ارث، اندرزهایی از دختری چهار ساله، دوست داشتن بیگانه، آنچه می خواستم به او بگویم، موتورسواری، بازوان مادر، دخترک خوشحال من، از یک مادر، رویابافی، پیش از باران، دستان مادرم، گیاه چرخنده، از یاد بردن آیین مد، عهد و پیمان تولد، ترک کردن، لحاف، گردن بند مروارید، مادر بامزه من، گدازه عشق سوزان، مرگ ژوزفین، کمی موسیقی شبانه، تخم مرغ مادر، ماری و من، خانم سرخپوست سالخورده، روبان صورتی، دختر مادری جنگجو و آرزوهای بزرگ» برخی از مطالب این کتاب است.... /  khabaronline.ir