اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رییس دانشگاه شهید بهشتی تغییر کرد



 

 

 

دانشگاه بهشتی

 

 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی طی حکمی ریاست دانشکده پزشکی این دانشگاه را به دکتر علیرضا رمضانی واگذار کرد و رئیس سابق این دانشکده را به عنوان مشاور ارشد خود منصوب کرد.

دکتر علی حائری رئیس پیشین دانشکده پزشکی با حکم دکتر محمدرضا رزاقی به عنوان مشاور ارشد رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منصوب شد.

دکتر رزاقی همچنین در حکمی دکتر علیرضا رمضانی را به عنوان رئیس دانشکده پزشکی این دانشگاه منصوب کرد. دکتر علیرضا رمضانی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رشته تخصصی چشم و دارای فلوشیپ (تکمیلی تخصصی) شبکیه است. وی پیش از این معاونت آموزشی مرکز پزشکی آموزشی درمانی امام حسین (ع) را برعهده داشته است.

دکتر علی حائری متخصص فارماکولوژی بوده و هم اکنون دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت است. وی در سالها 71 تا 76 و همچنین از 84 تا 89 ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی را بر عهده داشته است.

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اولین بار در سال 1338 با نام دانشکده پزشکی دانشگاه ملی ایران به عنوان اولین دانشکده پزشکی خصوصی در ایران و با پذیرش دانشجو در رشته پزشکی ایجاد شد.

دانشگاه ملی ایران در سال 1361 به دانشگاه شهید بهشتی تغییر نام داد و در سال 1364 دانشکده پزشکی به همراه سایر بخشهای مرتبط با علوم پزشکی از دانشگاه شهید بهشتی مستقل شده و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را ایجاد کردند.

منبع:fararu.com


ویدیو مرتبط :
همایش کارآفرینی در دانشگاه شهید بهشتی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی: مهمترین علت مرگ و میر كودكان در اورژانس اطفال، شوك است



 

 

مهمترین علت مرگ و میر كودكان در اورژانس اطفال، شوك است

 

تهران - رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: مهترین علت مرگ و میر كودكان در اورژانس اطفال، شوك است.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، 'محمدرضا رزاقی' روز چهارشنبه در ششمین همایش اورژانس ها و بیماری های شایع طب كودكان در دانشگاه شهید بهشتی افزود: 40 تا 50 درصد شوك ها می تواند منجر به مرگ و میر كودكان شود.

 

وی اضافه كرد: عوامل مختلفی مانند بیماری های قلبی و عروقی، تنفسی، كما، تشنج و تروما (ضربه) می تواند به كودك شوك وارد كند.

 

رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اظهار داشت: همچنین شایع ترین حادثه در كودكان پنج تا 14 ساله كشور به دلیل آغاز حضور در محیط بیرون از خانه، تروما (ضربه) است كه این امر، حساسیت طب اورژانس اطفال را بیش از پیش روشن می سازد.

 

رزاقی خاطرنشان كرد: ترومای كودكان با ترومای بزرگسالان متفاوت است چرا كه بزرگسالان اگر حجمی از خون خود را از دست بدهند، ممكن است سیستم بدن این خون از دست رفته را جبران كند اما كودكان با كمی خونریزی دچار شوك می شوند و ممكن است جان خود را از دست بدهند.

 

وی افزود: اطفال از سرمایه های اصلی كشور به شمار می روند و شاخص پیشرفت هر كشوری در جهان، میزان حفظ سلامت مادر در دوران بارداری و حفظ سلامت كودك پس از تولد است.

 

رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: در برخی از كشورها آمار مرگ و میر كودكان زیر یك سال، به ازای هر یك هزار كودك در سال، چهار مرگ و میر است كه این میزان در كشورهای دارای محرومیت مانند كشورهای آفریقایی ، 110 در هر یك هزار كودك و در ایران حدود 26 مرگ و میر در هر یك هزار كودك در سال است.

 

رزاقی افزود: این آمار در كشور ما بطور نسبی خوب است اما مطلوب نیست و ر مسوولیت همه دست اندركاران حوزه سلامت از بخش دولتی تا دانشگاه ها و مراكز درمانی را مضاعف می سازد.

 

وی خاطرنشان كرد: ارتقای سطح سلامت ، نیاز كشور به امكانات و تجهیزات پزشكی را كاهش می دهد و منجر به شكوفایی اقتصادی می شود.

 

رزاقی یادآور شد: كودكی كه متولد می شود به طور طبیعی می تواند دست كم ، 70 سال عمر كند و دست اندركاران حوزه سلامت وظیفه دارند دستیابی به این مسیر طول عمر را تسهیل كنند./ایرنا