اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رژیم غذایی بر اساس ماه تولد فرد


ماه تولد هر فرد و شرایط آب و هوایی و وجود گیاهان و سبزیجات خاص آن ماه می‌تواند برگ برنده افراد برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و موفقیت آمیز باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان: ماه تولد هر فرد و شرایط آب و هوایی و وجود گیاهان و سبزیجات خاص آن ماه می‌تواند برگ برنده افراد برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و موفقیت آمیز باشد.

پژوهشگران اعتقاد داند علاوه بر انجام ورزش و داشتن تحرک روزانه و نیز داشتن اراده برای حفظ رژیم غذایی ماه تولد فرد نیز می‌تواند از موفقیت یا عدم موفقیت رژیم غذایی او موثر باشد.

گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند متولدین هر یک از 12 ماه سال دارای خصوصیت، روحیه و خلق و خوی منحصر بفرد و خاصی هستند که برای موفقیت از حفظ رژیم غذایی و لاغر ماندن باید به آنها نیز توجه کنند.

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند برای حفظ رژیم غذایی خود ابتدا به روحیات خود توجه کنند و نیز مواد غذایی از جمله پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها، مواد آلی، دانه‌های پروتئینی و مایعات را دسته بندی کنند و سعی کنند بر اساس فصل بدنیا آمدن خود و ماه تولد خود از میوه‌ها و سبزیجات منحصر به فرد در آن فصل استفاده کنند.


ویدیو مرتبط :
رژیم غذایی ماه رمضان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بیماران قلبی پس از ماه رمضان، رژیم غذایی خود را ناگهان تغییر ندهند



 

 

بیماران قلبی پس از ماه رمضان، رژیم غذایی خود را ناگهان تغییر ندهند

 

 

رئیس انجمن پزشكان متخصص داخلی گفت: مبتلایان به چاقی، فشار خون و بیماری های قلبی پس از ماه مبارك رمضان نباید در رژیم غذایی خود تغییرات عمده ای ایجاد كنند چرا كه در این ماه مبارك معده، پانكراس و كبد در استراحت نسبی به سر می برند.

دكتر ایرج خسرونیا در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: تغییر ناگهانی رژیم غذایی پس از ماه مبارك رمضان باعث ترش كردن و ابتلا به نفخ و اسهال و یبوست متناوب می شود. از سوی دیگر مصرف زیاد مواد غذایی پس از ماه مبارك رمضان موجب می شود خون مشغول هضم و جذب غذا در دستگاه گوارش شود در نتیجه خون لازم به قلب و مغز نرسد.

وی تاكید كرد: مبتلایان به تنگی عروق باید پس از ماه مبارك رمضان رژیم غذایی كم حجم داشته باشند و از افراط در مصرف مواد چرب و شیرین خودداری و میوه جات، سبزیجات و لبنیات استفاده كنند.

رئیس انجمن پزشكان متخصص داخلی درباره علت سردرد روزه داران در ماه مبارك رمضان گفت: بیشتر افرادی كه براثر روزه داری دچار سردرد می شوند افت قند و فشار خون پیدا می كنند بنابراین لازم است هنگام افطار مواد شیرین مانند قنداق، عسل، مربا یا زولبیا و بامیه مصرف كنند تا میزان قند خون آن ها افزایش پیدا كند.

خسرونیا در پایان تاكید كرد: روزه داران مبتلا به سردرد به هیچ وجه نباید پس از افطار مسكن مصرف كنند چون معده آنان خالی است بنابراین ممكن است دچار عوارض گوارشی شوند..... /  خبرگزارى ایسنا