اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

روایت عارف از دیدار با روحانی


شرق در گفت و گویی با محمدرضا عارف نوشت: من از اردوگاه اصلاح‌طلبان آمده بودم، خودم را اصلاح‌طلب می‌دانستم. منش اصلاح‌طلبی را منش انقلاب می‌دانم و این را در طول 30سال گذشته بارها مطرح کرده‌ام و فکر می‌کردم که برای ایجاد یک گفتمان منطقی و معقول باید به سمت اجماع برویم و این شعار را تا آخر ادامه دادم و به آن وفادار ماندم.

خبرآنلاین: شرق در گفت و گویی با محمدرضا عارف نوشت: من از اردوگاه اصلاح‌طلبان آمده بودم، خودم را اصلاح‌طلب می‌دانستم. منش اصلاح‌طلبی را منش انقلاب می‌دانم و این را در طول 30سال گذشته بارها مطرح کرده‌ام و فکر می‌کردم که برای ایجاد یک گفتمان منطقی و معقول باید به سمت اجماع برویم و این شعار را تا آخر ادامه دادم و به آن وفادار ماندم.

*من خودم را رهبر جریان اصلاحات نمی‌دانم و عضوی از این مجموعه می‌دانم. بعد از این انتخابات مردم برروی ضرورت داشتن یک تشکل فراگیر حزبی تاکید بیشتری دارند. در گروه‌های مختلفی که دیدار می‌کنم تقریبا یکی از مطالباتشان این است که جریان اصلاح‌طلبی سامان سیاسی فراگیر پیدا کند.

*فعلا باید رییس‌جمهور منتخب حمایت شود. آنچه از اول مطرح کردم این بود که حول محور آقای خاتمی هر اجماعی صورت بپذیرد-البته ساز و کار آن را وارد نمی‌شوم که آیا منطقی و دموکراتیک بود یا نه- و جمع‌بندی ایشان هر چه باشد تمکین می‌کنم و همین کار هم انجام دادم.

‌*{هنوز هم آقای خاتمی را می‌بینید؟} بنا بر ضرورت با همه بزرگان دیدار و گفت‌وگو می‌کنم.  ‌آخرین باری که با ایشان دیدار کردم پنجشنبه قبل از انتخابات بود که ایشان به همراه سیدحسن آقای خمینی و آیت‌الله بجنوردی و چند نفر از دوستان به منزل ما آمدند.  عزیزان در مورد به‌اصطلاح کار بزرگی که من انجام دادم تقدیر و تشکر کردند.

*دو دیدار با آقای روحانی داشتم، یک دیدار اوایل پیروزی ایشان صورت گرفت و یک دیدار روز 15تیر.

*تاکنون پیشنهاد معاون اولی از طرف آقای روحانی به بنده نشده است.  به‌عنوان یک عضو هیات‌علمی دانشگاه صنعتی‌شریف و در فرهنگستان علوم و نهادهایی همچون مجمع تشخیص و شورایعالی انقلاب فرهنگی خدمت می‌کنم.

*عملکرد اصلاح‌طلبان در انتخابات ضعیف بود و به نظرم یک توهم شکست بر بخشی از اصلاح‌طلبان حاکم بود. بارها در جمع دوستان و در جلسات مختلف مطرح کرده‌ام که بدترین نگرش برای یک جریان سیاسی توهم شکست است. جریان سیاسی برای ادامه حیات خود باید حضور داشته باشد. البته حضور، لزوما موجب پیروزی نمی‌شود و می‌تواند با شکست هم مواجه شود. نه اصلاح‌طلبان می‌توانند قهر کنند و نه یک جریان سیاسی می‌تواند فعالیتش را متوقف کند. بخشی از مشکلات آنها ناشی از فضای بسته‌ای بود که بر ‌اصلاح‌طلبان حاکم بود حتی زمزمه‌هایی در بخش به‌اصطلاح تند آنها در مورد تحریم انتخابات شنیده می‌شد. من برای حضور در انتخابات از کسی اجازه نگرفتم.

*{در پاسخ به سوالی درباره برطرف‌شدن فضای امنیتی و رفع حصرها} من آن‌زمان که این وعده را می‌دادم در قامت یک کاندیدای رییس‌جمهوری مطرح می‌کردم. بارها تاکید کردم اگر انتخابات پرشوری برگزار شود این موضوعات با تفاهم قابل حل است. البته من نسبت به حضور مردم در انتخابات خوشبین بودم و در چند مصاحبه مشارکت و حضور بالای 70درصدی مردم را پیش‌بینی کردم که بعضی از دوستان در جلسات وقتی مطرح می‌کردم تبسم می‌زدند.!!! تغییر و اصلاح فضای امنیتی در اختیار دولت است. ما ظرفیت نظام را می‌دانیم. رییس دولت باید بتواند و می‌تواند بخشی از مسایل مانند حصرها را با تعاملی که با دستگاه‌های ذی‌ربط دارد حل کند. قول من هم این بود که با پیگیری‌کردن از طریق دستگاه‌های ذی‌ربط مساله حصر را حل کنم. من به عنوان یک فرد، در چهارسال گذشته این موضوعات را پیگیری می‌کردم ولی تمایل نداشتم رسانه‌ای شود چون نیازی به رسانه‌ای‌شدن نبود.

*همه مسوولان باید در ارایه آمار وسواس به خرج دهند. متاسفانه طی سالیان اخیر آمارهای غلط به مردم داده شد. این خیلی بد است و باعث می‌شود مردم به مسوولان اعتماد نکنند. درست نیست که درباره موضوعاتی همچون تورم هر مسوولی آمار متفاوت دهد و تذکر من کلی بود و اینکه نباید اعتماد مردم را سلب کرد. مردم باید صددرصد به حرف دولتمردان خود اعتماد کنند. بنابراین باید همواره اطلاعات دقیق و صحیح به مردم داده شود. مردم بهتر از مسوولان مسایل کشور را تحلیل می‌کنند و در جریان مشکلات کشور قرار دارند و با دریافت آمار و اطلاعات دقیق، مردم بهتر می‌توانند مسوولان ر ا همراهی و کمک کنند.

*{در پاسخ به اینکه نقاط افتراق ‌اصلاح‌طلبان با روحانی در چیست؟} نمی‌دانم چقدر صحیح است که به این موضوع بپردازیم. در شرایطی که نیاز به همدلی داریم بحث روی انشقاق و تفاوت اصلاح‌طلبان با رییس‌جمهور منتخب درست نیست اما همگرایی زیادی وجود دارد. باید به فرد پیروز احترام گذاریم. مهم این است که الان آقای روحانی رییس‌جمهور است و باید بتواند منش، روش و دیدگاه و وعده‌های خود را در عمل پیاده کند.

*{تاثیر کناره‌گیری شما در رای یک‌دوره‌‌ای روحانی چقدر است؟}اجازه دهید من اینگونه سوال‌ها را جواب ندهم. مردم جواب داده‌اند. کار خودم را وظیفه می‌دانستم. منتها مردم با بزرگی خودشان برخورد کردند و تحلیل‌های مختلفی از این کار شده است.

‌*{در واکنش به یادداشت های کیهان} من جوابی نمی‌دهم. من بعضی جواب‌دادن‌ها را به قول معروف دنبال نخود سیاه رفتن می‌دانم و وقت پرداختن به این مسایل را ندارم. نگاه ما باید مثبت باشد و نگاه اخلاق‌مدارانه می‌تواند رقبا را قانع کند که به‌گونه دیگری رفتار کنند. 


ویدیو مرتبط :
مستند "روایت دیدار"حواشی دیدار رمضانی امام خامنه ای

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نشست حسن روحانی با 6 رقیب انتخاباتی / روایت محمد غرضی و عارف از دیدار نامزدهای انتخابات ۹۲ با رئیس‌جمهور (+تصاویر)



 

اخبار سیاسی - نشست روحانی با 6 رقیب انتخاباتی برگزار شد

عصر امروز حسن روحانی به همراه شش تن از رقبای خود در جریان یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران و عکاسان حضور پیدا کردند و عکس یادگاری گرفتند.

 به گزارش ایسنا، در اولین سالگرد پیروزی حسن روحانی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، رییس جمهور کشورمان ظهر امروز پس از اتمام نشست مطبوعاتی‌اش میزبان تعدادی از رقبای خود در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود.

 

رییس جمهور به همراه رقبای انتخاباتی خود ضمن صرف ناهار در مورد مسائل کشور بحث و گفت‌وگو کردند.

 

در این نشست، افرادی چون حداد عادل، محمد باقرقالیباف، سعید جلیلی، محسن رضایی، محمدرضا عارف، غرضی حضور داشتند و تنها غایب این نشست، علی‌اکبر ولایتی بود که پیش‌تر در خبرها آمده بود به چین سفر کرده است.

 

حسن روحانی بعد از بدرقه میهمانان خود در جمع خبرنگاران به تشریح علل برگزاری این نشست و مسائل مطرح شده در آن پرداخت.

 

این نشست در ساختمان قرمز نهاد ریاست جمهوری برگزار شده بود و در راهروهای این ساختمان، عکس‌هایی از یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و رقابت‌های انتخاباتی نصب شده بود.

 

در این مراسم، حسین فریدون، نهاوندیان و حسام‌الدین آشنا نیز رییس جمهور را همراهی می‌کردند و بعد از اینکه عکس یادگاری گرفته شد، حسام‌الدین آشنا از حضار خواست تا برای سلامتی حسن روحانی و رقبایش صلوات بفرستند. 

 

-------------------------------------

 

 اخبار سیاسی - روایت عارف از دیدار روحانی با رقبای انتخاباتی‌

رییس بنیاد امید ایرانیان با اشاره به میزبانی رییس جمهور از رقبای انتخاباتی‌اش در نهاد ریاست جمهوری به صرف نهار، گفت: در این جلسه در ارتباط با مسائل مختلف كشور هم‌اندیشی و همفكری صورت گرفت.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جزئیات دیدار امروز رییس جمهور با رقبای انتخاباتی اش را تشریح كرد.

 

محمدرضا عارف در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در مورد جلسه ظهر امروز حجت‌الاسلام روحانی با نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: جلسه بسیار خوب و صمیمانه‌ای با حضور نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته برگزار شد و اینگونه جلسات برای همراهی و همدلی بسیار كارساز است و می‌تواند در كمك و حمایت بیشتر از دولت مفید و موثر واقع شود.

 

رییس بنیاد امید ایرانیان با اشاره به میزبانی رییس جمهور از رقبای انتخاباتی‌اش در نهاد ریاست جمهوری به صرف نهار، گفت: در این جلسه در ارتباط با مسائل مختلف كشور هم‌اندیشی و همفكری صورت گرفت.

 

-----------------------------

 

روایت محمد غرضی از دیدار نامزدهای انتخابات ۹۲ با رئیس‌جمهور

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم به تشریح نشست امروز حسن روحانی با رقبای انتخاباتی خود در سال ۹۲ پرداخت.

سیدمحمد غرضی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم ، به تشریح جلسه امروز رئیس جمهور با رقبای خود در سال ۹۲ پرداخت و گفت: در این جلسه به غیر از علی‌اکبر ولایتی که امروز عازم چین شده است مابقی آقایان حضور داشتند و از طرف دولت هم محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور و حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی روحانی شرکت کرده بودند.

وی با بیان اینکه این جلسه ظهر امروز و پس از پایان نشست خبری روحانی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: فلسفه جلسه بزرگداشت حماسه ۲۴ خرداد بود و مهمترین مباحثی که از سوی آقایان مطرح شد این بود که مردم در انتخابات سال گذشته از مسئولان جلو افتادند. در حالی که خیلی‌ها سال پیش می‌گفتند مشارکت خوب نخواهد شد اما ۷۰ درصد پای صندوق‌های رای شرکت کردند و این حضور باعث شکسته شدن شمشیر آمریکا شد.

غرضی ادامه داد: در این جلسه حجت‌الاسلام روحانی رئیس جمهور نیز بر این نکته تاکید کرد که ما باید ۲۴ خرداد را عزیز بداریم چرا که ملت آن را خلق کردند.

وی افزود: همچنین رئیس جمهور بر بحث وحدت و انسجام ملی در داخل تاکید کرد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم اضافه کرد: در این جلسه همچنین بر این موضوع تاکید شد که اگر ۱۵ میلیون دیگر هم در انتخابات سال گذشته شرکت می‌کردند مسئله هسته‌ای ما راحت‌تر حل می‌شد و امروز دشمن دیگر برای خود شأن قائل نمی‌شد و همچنین ابراز امیدواری شد که در آینده همین افراد در پای صندوق‌های رای بیایند تا قدرت سیاسی ما بهتر و محکم‌تر تثبیت شود.

 

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

 

اخبار سیاسی - ایسنا ,ایلنا،تسنیم