اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

روایتی قانونی از مشاوری جنجالی



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 روایتی قانونی از مشاوری جنجالی

روزنامه قانون نوشت:

 داریوش قنبری نماینده اصلاح طلبی است که دو دوره از استان ایلام به عنوان نماینده به مجلس راه یافته و در آنجا نیز در فراکسیون اقلیت اصلاح طلب مجالس هفتم و هشتم نماینده ای پر کار بود و در دوره انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری بعد از اجماع روی گزینه دکتر روحانی از حامیان جدی وی بوده و هست که معتقد است دکتر روحانی وامدار اصلاح طلبان است و هر پستی را که به آنان دهد حق مسلم آنهاست.

 

آقای قنبری خیلی ها معتقدند که آقای روحانی در چینش نیروهای خود در کابینه یا پست های معاونت‌ها به شعار اعتدال مورد نظر خود عمل نکرده است نظر شما در این باره چیست؟
-به نظر من ایشان کاملا به همان شیوه اعتدالی خود عمل کرده است و افرادی را که انتخاب کرده صاحب تجربه‌های درخشانی در اداره امور و همچنین صاحب تخصص هستند که کلا کلاس کابینه را بالا برده اند دکتر روحانی افراد توانمندی را انتخاب کرده اند که مردم را هم خوشحال كرده و ما که در بین مردم هستیم می بینیم که آنها از این گزینش ها شاد هستند

 

چرا که یکی از آفت های دولت های احمدی نژاد این بود که افراد بی تخصص و کم تخصص را بر سر سمت هایی می گذاشت که تجربه و تخصصی در آن حوزه نداشتند چون آقای احمدی نژاد می گفت به دنبال ژنرال نیست و سرباز می خواهد و در جایی که ژنرال لازم بود سربازانی را بر سر کار می گذاشت که بر آن ژنرال ها ریاست و کنترل داشته باشند اما این کابینه، کابینه ژنرال ها ست و افراد خوبی انتخاب شده اند و کابینه را منحصر به فرد کرده اند.

 

چون آقای روحانی مصمم است از تجربه مدیران بعد از انقلاب استفاده کند و همان طور که خودشان گفته اند الان فرصت آزمون و خطا نیست و این مدیران فعلی سرمایه های کشور هستند که تجربه و خدمت را با هم دارند و زمانی که دوره ثمر دهی آنان بود متاسفانه آقای احمدی نژاد از آنها استفاده نکرد اماآقای روحانی دارد این کار را انجام می دهد و این پاسخی است به خواست مردم.

 

در توانمندی و تجربه کابینه و معاونان شکی نیست اما بحثی که مطرح است این است که این اشخاص غالبا از طیف و جناح سیاسی خاصی انتخاب شده اند شما این موضوع را قبول ندارید؟
-بدون تعارف پایگاه اجتماعی آقای روحانی اصلاح طلبی است و در این بین پست هایی که آقای روحانی به اصول گرایان داده از سر لطف بوده، ما در دولت های آقای احمدی نژاد که اصولگرا بود اصلا یک اصلاح طلب نمی‌بینیم و این بی انصافی است که این حرف را بزنیم مسلما چون پایگاه حمایتی روحانی اصلاح طلبی بوده است مسلما از آنها در پست های مدیریتی بیشتر استفاده می کند و اصولگرایان در این بین برادری خود را ثابت نکرده اند که ادعای میراث بکنند می شود گفت این لطفی است که آقای روحانی به آنها دارد و ما باید بپذیریم که نیروهای توانمند در بین اصلاح طلبان بیشتر هستند و مدیران توانمند صبغه‌های اصلاح طلبی دارند.


شاید برای همین باشد که چون پست های مدیریتی به اصلاح طلبان رسیده اصولگرایان و به خصوص طیف نمایندگان مجلس سعی در گرفتن پست های استانداری ها به نفع خود دارند شما این موضوع را قبول دارید؟
-ما اصل تفکیک قوا را قبول داریم و این کار بیجایی است که نمایندگان می خواهند در حوزه اجرایی نفوذ کنند و این شأن نمایندگی شان را پایین می آورد که بخواهند جزوی از بدنه اجرایی شوند چون در بین مردم هم جایگاه خود را از دست می دهند، من به عنوان کسی که دو دوره نماینده مجلس بودم و تخصصم نیز علوم سیاسی است نمایندگان را از ورود به این حوزه منع می کنم و می گویم اجازه دهند دولت نیروهای همفکر و همراه خودش را انتخاب کند چون در غیر این صورت دولت نمی‌تواند با کسانی که همفکرش نیستند کار کند.

 

ما خاطره بد دخالت در کار قوا را در دولت پیش دیدیم که هزینه های سنگینی داشت، نمایندگان باید بپذیرند که در حال حاضر هویتی در کشور رای آورده که با هویت مجلس متفاوت است و مردم به هویت مجلس رای نداده اند بلکه با اکثریت مطلق بالای 50 درصد به دکتر روحانی رای داده اند که با نمایندگان اصولگرایی که با اکثریت 25 درصد انتخاب شده‌اند متفاوت است.


و با این حساب مجلس سنگر بعدی سیاسی است که اصلاح طلبان در فکر فتح آن هستند؟
-قطعا و یقینا اصلاح طلبان به عنوان یک طیف سیاسی به دنبال این هستند که به مجلس راه پیدا کنند و ثمر دهی دولت دکتر روحانی زمانی است که مجلسی همشکل با دولت صورت بگیرد تا بتواند کمک بیشتری به دولت داشته باشد و در این بین قطعا اصلاح طلبان برنامه هایی  دارند و بی برنامه نیستند.


و در آخر ما تجربه مجلس و دولت همسان را داشته ایم نمونه اش دولت اصلاحات و مجلس ششم و یا حتی دولت احمدی نژاد و مجلس هفتم اما آن همیاری که انتظارش را داشتیم اتفاق نیفتاد این بار چه تضمینی وجود دارد که گذشته تکرار نشود ؟
-قطعا و یقینا این اتفاق نمی افتد و این یک قیاس مع الفارق است این هویت یک هویت متمایز با اصلاح طلبان است و اقبال مردم به اصلاح طلبان زیاد شده و آنها هم هوشیارتر هستند و تجارب بهتری را اندوخته اند و مسلما تجربیات تلخ گذشته دوباره تکرار نخواهد شد.

روزنامه قانون

 

 


ویدیو مرتبط :
پرونده جنجالی موسسات مالی و اعتباری غیر قانونی در ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روایتی از تکه پارچه زردی که جنجالی شد/ رحمتی بازنده دعوای گروه ۲+۱؟



روایتی از تکه پارچه زردی که جنجالی شد/ رحمتی بازنده دعوای گروه ۲+۱؟

 تکه پارچه زرد که رویش با فونت درشت حرف C انگلیسی نوشته شده ، کابوس این روزهای تیم امیر قلعه نویی است.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

به گزارش خبرآنلاین ؛ تمرین عصر شنبه استقلال اولین تمرینی بود که فرهاد مجیدی ، جواد نکونام و مهدی رحمتی با همدیگر در تمرین حضور داشتند. مجیدی در کنار این دو بازیکن ، 3 بازیکنی هستند که مجموع شان مثلث بحران در استقلال را می سازد.

جایی که دو بازیکن با سابقه تیم ملی تک به تک سعی می کردند مدام در حال بگو و بخند با فرهاد باشند. رفاقت شان با او را به رخ بکشند اما سعی می کردند فاصله شان از هم بقدری دور باشند که حتی رودررو هم نشوند.

سال های سال بود که استقلال بحثی بر سر کاپیتانی نداشت. اگرچه در سال های اخیر پرسپولیسی ها با بحران بازوبند به چالش کشیده دچار بودند استقلال اما با بودن بازیکنانی مثل مثل قلعه نویی ، ورمرزیار ، زرینچه ، فکری ، منصوریان ، فرهاد مجیدی و مجتبی جباری ، هیچ وقت تا ابتدای امثال بحث کاپیتانی اش جنجالی نشده بود. بحران بازوبند اما چطور در استقلال شکل گرفت؟

1. فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال بود . کاپیتان محبوب سکوها اما او میانه فصل استقلال و بازوبندش را ول کرد و رفت. اول از دلتنگی دخترش گفت و بعد بهانه آورد از دست معاونان استقلال رفته. دو معاونی که گماشته های قلعه نویی بودند . بعد از فرهاد بازوبند رفت روی بازوی مجتبی جباری ، بعد از او هم مهدی امیرآبادی این قدر سابقه داشت که کسی حرفی زا بازوبند نزند.

2. فصل تمام شد استقلال قهرمان نشد. پرویز مظلومی مازاد بر نیاز اعلام شد. قلعه نویی به استقلال برگشت. او شرط بازگشت به استقلال را برای مجیدی گذشتن از بازوبند اعلام کرد و این بازیکن هم نیامد. مهدی امیرآبادی که محبوبیتی هم بین طرفداران نداشت مازاد بر نیاز اعلام شد تا بعد از 6 ماه در دل دعوا ها او هم ادعا کند برایش شرط گذشتن از بازوبند را اعلام کرده بودند و برای همین به فولاد اهواز رفته است!

3. استقلال قبل از شروع لیگ به اردوی ترکیه رفت. در حوالی آنتالیا همه از بازوبند حرف می زدند. پژمان منتظری ، آرش برهانی ، امیر حسین صادقی 3 مدعی اصلی بازوبند بودند. امیر از نظر سابقه بعد از فرهاد مجیدی هنوز هم قدیمی ترین استقلالی است اما سال های زیادی را دور از تیم بوده. در دل دعواهای این 3 اما ناگهان یکی دیگر صاحب بازوبند شد. مهدی رحمتی گلر آبی ها انتخاب امیر قلعه نویی برای بستن بازوبند شد.

او با پذیرش این پیش شرط که در صورت آمدن نکونام ، بازوبند را تحویل دهد ، یک نیم فصل صاحب بازوبند شد چون جو ناشی از فشار سکوها روی جواد ، کاپیتان تیم ملی را از بستن بازوبند استقلال منصرف کرد. دعوای غیر مستقیم مجیدی و نکونام در حقیقت باعث شد تا بازوبند به رحمتی برسد.

رحمتی که در آن بازه زمانی رابطه ای گرم با نکونام داشت. این دو در یک جبهه و در کنار علی کریمی با رسانه ها وارد جنگ شده بودند و قصه تحریم را می گفتند که این ها هدایت می کردند. حتی این نکونام و رحمتی بودند که در کنار هم بیانیه آشتی ملی را تنظیم کردند تا قصه قبل از بازی با کره جمع شود. این دو حتی در اردوهای مختلف با یکدیگر هم اتاق بودند . همه چیز خوب پیش می رفت تا اینکه دوباره اسم مجیدی به میان آمد.

4. اختلافات از اردوی تیم ملی قبل از بازی با ازبکستان اغاز می شود. اختلاف ابتدا در هیات 3 نفره کریمی ، نکو و سید مهدی می افتد.

رابطه کریمی با این دو بر سر نگارش بیانیه سرد می شود . او اعتراضش را علنی می کند . نکو که روی حمایت رحمتی حساب ویژه باز کرده بود با دیدن جلد یکی از نشریات که هم اتاقی اش برای کریمی جشن تولد گرفته ، کمی از او دلخور می شود. این دلخوری با حرف هایی که از اردوی استقلال و از زبان یکی دیگر از مدعیان ابتدای فصل کاپیتانی شنیده بود تشدید می شود.

5. بازی با گهر در شب پایانی نقل و انتقالات ؛ این شبی کلیدی در روابط نکو و رحمتی است. رحمتی با پیشنهادی ویژه از سپاهان روبرو بوده ، همزمان محمد رویانیان با جواد نکونام که در استقلال احساس می کرده به سایه رفته به توافق رسیده بود.

این دو حتی برای جدایی همزمان از تیم قلعه نویی در روز بازگشت مجیدی به جمع بندی رسیده بودند. قرارز داخل رختکن شان این است:« بازوبند بر بازوی نکونام بسته شود.» رحمتی باید بازوبند را می داده اما آخرین لحظه این بحث را به قلعه نویی می گوید و بازی می پیچد .

بازوبند با دخالت قلعه نویی بر بازوی رحمتی بسته می شود و نکونام حسش این می شود که از سوی نزدیک ترین دوستش دور خورده. همزمان بحث رفتن نکو به پرسپولیس منتفی می شود. رحمتی هم وقتی می بیند نمی تواند استقلالی ها را متقاعد به جدایی کند ، در این تیم می ماند چون رفتن او در شرایطی که استقلال دروازه بان دیگری هم در اردو نداشته او را تا ابد منفور هواداران می کرد.

6. نکونام مدام مصاحبه می کند. از این می گوید که با مجیدی اختلافی ندارد . مشکلش هم بازوبند نیست. او یک بازی روی نیمکت می نشیند و حرف های قلعه نویی را هم به جان می خرد .

شب قبل از بازی با آلومینیوم در بندر عباس ، قلعه نویی 5 مدعی بازوبند را در اتاقش جمع می کند. رحمتی ، نکونام ، صادقی ، منتظری و برهانی. جو به شدت علیه مهدی است. او فرصت حرف زدن پیدا نمی کند.

در اولین تمرینی که با مجیدی روبرو می شود. او را در آغوش می گیرد و گرم با هم رفاقت می کنند. در این روز مهدی رحمتی مرخصی گرفته و به مشهد رفته است.

رحمتی هم البته در نبود نکونام در میدان به محض ورود جباری به زمین به سمتش می رود ، بازوبند را به بازوی مجتبی می بندد و سعی می کند به تک نکونام ، پاتک بزند. او در جمع دوربین ها از این می گوید که مجتبی بزرگتر است و کسوت می گوید او بازوبند را ببندد . او بعدتر مصاحبه می کند و می گوید بازیکنی مثل مجتبی که در روز فوت پدرش برای استقلال بازی کرده و جام قهرمانی حذفی را به استقلالی ها هدیه داده ، باید بازوبند تیم را ببندد.

7. شنبه ، 9 دی 91 ؛ ساعت 14 و کمپ شادروان ناصر حجازی. استقلالی ها همه برای تمرین جمع هستند. مجیدی هست ، نکونام و رحمتی هم هستند. این اولین تقابل 3 نفره بازیکنان خبرساز این روزهای تیم قلعه نویی است. مجیدی عزیز کرده است. هم نکو او را خیلی تحویل می گیرد ، هم سید مهدی.

این دو اما حتی نگاه شان هم به یکدیگر تلاقی نمی کند. نکو می خواهد نشان دهد چشمی به بازوبند ندارد ، او البته پیشنهادی جدی برای برگشتن به اوساسونا دارد . پیشنهادی که کم هم جدی نیست حتی اگر خودش تکذیبش کند. رحمتی هم از بازی با گهر وقتی جو را دید بازوبند را دودستی تقدیم کرد به جباری. مجتبی هم که همیشه رابطه گرمی با مجیدی دارد بی شک بازوبند را به مجیدی می سپارد. مجیدی که شاید در بهترین حالت 4 یا 5 بار در طول نیم فصل دوم برای استقلال بازی کند.

8. حالا حالتی را تصور کنید که جواد نکونام به اوساسونا بر می گردد ، او همچنان کاپیتان تیم ملی است و رحمتی باید پشت سرش به زمین برود. در استقلال بازوبند احتمالا بین مجیدی و جباری دست به دست می شود. رحمتی به نظر بازنده این بازی می رسد . او اما تنها گلر استقلال است. درخشش می تواند جو را دوباره به سودش کند . البته اگر فشار بازی و جو فشار رسانه ای او را مصدوم نکند!/خبرآنلاین