اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رفسنجانی: خیال می‌كنند قدرت‌شان تمام شدنی نیست



اخبار,اخبارسیاسی,هاشمی رفسنجانی

 

 اخبار سیاسی  -  آیت‌الله هاشمی رفسنجانی:
خیال می‌كنند قدرت‌شان تمام شدنی نیست

 آدم هایی هستند که وقتی می رسند به قدرت، مست می شوند و می ترسند از آنکه رخنه ای بیفتد در قدرتشان. همیشه همینطور بوده و هست،

آیت الله هاشمی رفسنجانی طی سخنانی صریح در ماه محرّم امسال، تاکید کرد: جایگاه مظلوم و ظالم را باید حضرت اباعبدالله(ع) برای تاریخ روشن می کردند که در اوج فداکاری کرده اند. کسانی هستند که خیال می کنند دیگر قدرتشان تمام شدنی نیست و می خواهند نفس کشی جلویشان نباشد، هر چه ببینند برایشان اهمیتی ندارد. می ریزند، می گیرند، زندان می کنند، شکنجه می دهند خبرهایش را قطع می کنند، سانسورش می کنند، اجازه نمی دهند به بچه هایش خبرش را بدهند. خوب اینها همه ظلم های بزرگی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، در متن سخنرانی منتشرنشده ایشان در آبان ماه سالجاری آمده است:

به این آیه شریفه توجه کنید در قرآن سوره نساء، "لا یحب الله الجهر بالسوء من القول الی من ظلم"، این آیه هر کلمه اش واقعا یک درس جداگانه است.


اولین درس این آیه آن است که خدا اصولا دوست نمی دارد، شما حرف بد، زشت و اذیت کننده و آزاردهنده بگویید و جامعه ای را، فردی را خانواده ای را، آزار بدهید. حالا وقتی که حرفی خدا به گفتنش راضی نیست، نتیجه عملش که دیگر معلوم است.


البته این جمله اول این آیه استثناء هم دارد که مهم است من می خواهم اینجا درباره استثنائ آن حرف بزنم، استثناءاش این است، "الی من ظلم"، این فقط مظلوم است که حق دارد علیه ظالم صدایش را بلند کند. این جهر بالقول است، لا یحب الله الجهر بالسوء من القول الی من ظلم جهر بالقول سوء. " جهر بالقول "در جلسات خصوصی در رابطه افراد با هم آنقدر گناه ندارد، گناه زیاد اینکار زمانی است که انسان با صدای بلند در رسانه ها، آنهم در رسانه هایی که میلیونها نفر می تواند مستمع داشته باشد، آبروی کسی را ببرد یا در رابطه با کسی بد بگوید.


این یک درس جهانی است از خدای جهان، هر کس بخواهد ظلم بکند، خداوند آن را مباح کرده که برای کشف ظلم او برای نشان دادن و افشا کردن کار زشت او انسان صدایش را بلند بکند به هر نحوی که راهش را دارد یا امکانش را دارد یا به هر حال برنامه این نبود که یک ظلمی بشود و بعد هم در تاریخ گم بشود، باید کاری بشود که هیچ وقت در هیچ قسمتی از تاریخ این ظلم نتواند توجیه بشود که کسی بگوید این ظلم توجیه دارد.

 

این صحنه های آخر ماجرای کربلا اوج فداکاری امام حسین(ع) است. برای مظلوم شدن آن نقطه اساسی اش این است که در چنین شرایطی مظلوم شدن و نشان دادن ظلم طرف حاکم آنجا اصل کار است که مردم ببینند آن جریان حاکم چقدر ظالم است و ببینند این کسانی که از آنها دفاع می کنند، چقدر مظلومند. این را باید حضرت اباعبدالله(ع) برای تاریخ روشن می کردند که کرده اند.


همیشه احمقانه ترین – شنیع ترین- کار را ظالمان می کنند، ببینید اینها کسانی هستند که خیال می کنند دیگر قدرتشان تمام شدنی نیست و می خواهند نفس کشی جلویشان نباشد، هر چه ببینند برایشان اهمیتی ندارد. می ریزند، می گیرند، زندان می کنند، شکنجه می دهند خبرهایش را قطع می کنند، سانسورش می کنند، اجازه نمی دهند به بچه هایش خبرش را بدهند. هرچه می توانند - می کنند و ابایی هم از انجامش ندارند- خوب اینها همه ظلم های بزرگی است.


آدم هایی هستند که وقتی می رسند به قدرت، مست می شوند و می ترسند از آنکه رخنه ای بیفتد در قدرتشان. همیشه همینطور بوده و هست، ببیند حجاج – این یوسف- چی کار می کرده و دیگران چی کار می کردند، البته حالا دیگر مدرن تر شده، ظلم ها و شکنجه ها و راه های خاص و شکنجه های روانی و جسمی در خیلی از جاها انجام می شود.

 

برای حفظ قدرت، ظالم مسلط هیچ مهاری ندارد و همینجور جلو می رود تا اینکه یکدفعه زیر پایش خالی می شود و می ریزد، حالا اگر مردم باشند مردم یک حکومت درستی درست می کنند و مدتی هستند ولی دوباره از داخل خود مردم یک عده ای پیدا می شوند و شروع می کنند به ویژه خواری و کارهای دیگر و به تدریج همینجورهایی که می بینید تاریخ مجدد تکرار می شود و تکرار می شود... وترکبون طبق عن طبق


 اخبار سیاسی  -  پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی
 


ویدیو مرتبط :
رفسنجانی صادق(جواب جالب رفسنجانی به یه خبرنگار! خیلی خنده دا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هاشمی رفسنجانی:مخالفان امام (ره) به باندهای قدرت راه پیدا کرده اند



آیت الله هاشمی رفسنجانی:

مخالفان امام (ره) به باندهای قدرت راه پیدا کرده اند/ باید تلاش كنیم كه تفسیری هر چه مردمی‌‌تر از "اصل ولایت فقیه" ارائه دهیم

متأسفانه امروز اخلاقیات اسلامی، آسیب جدّی دیده به نحوی كه دروغ، تهمت، شایعه‌سازی، غیبت و ریاكاری متأسفانه آن هم در نزد برخی مدعیان ارزش‌مداری به راحتی ترویج می‌شود كه باید توجه داشت این امور ضد فرهنگ‌هایی است كه اگر از آن جلوگیری نشود، دیر یا زود آثار سوء آن به جامعه باز خواهد گشت.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با جمعی از فعالان جوان و دانشجویان استان البرز با تشریح روند مبارزه حضرت امام(ره) و نیروهای مؤثر در انقلاب اسلامی به خصوص طیف مذهبی با رژیم طاغوت گفت: مخالفان حكومت اسلامی و ولایت فقیه از قبل از انقلاب زمانی كه مبارزه با شاه به مرحله خطر و جانفشانی رسید، تحت عنوان «ولایتیون» با برنامه و اعتقادات حضرت امام برای مبارزه و تشكیل حكومت اسلامی به مخالفت پرداختند.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ وی تصریح كرد: «ولایتیون» اعتقاد داشتند تا ظهور امام عصر(عج) هیچ پرچمی تحت عنوان حكومت اسلامی به خصوص با نام اهل بیت(ع) نباید برافراشته شود كه همین امر امام(ره) را بر آن داشت تا با تدریس درس ولایت فقیه در نجف این طیف را به حاشیه براند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینكه، نظر منفی بنیانگذار جمهوری اسلامی با این طیف تا پایان عمر ادامه داشت، تصریح كرد: متأسفانه این طیف با نفوذ به برخی باندهای قدرت توانستند تحت شعارهای ظاهرالصلاح و اسلامی و البته عملكردهای ضداسلامی خود، ضربات خود را به انقلاب، نظام اسلامی و به خصوص ركن اساسی آن یعنی ولایت فقیه وارد آورند.

عضو مجلس خبرگان رهبری، نظام نوپای جمهوری اسلامی را اولین نظام متكی بر مكتب اهل بیت(ع) پس از رحلت رسول خدا(ص) عنوان كرد و گفت: گرچه این نظام جوان و نوپا بدون نقص نبوده، اما از همان ابتدا الهام‌بخش و امیددهنده ملت‌های مسلمان دربند بود و همین امر استكبار را از نفوذ و ظرفیت جمهوری اسلامی به وحشت افكند.

ایشان افزود: نباید اجازه داد برخی عملكردهای سوء این امید و جلوه را كم‌فروغ كند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنانش ساختار و اصول حاكم بر قانون اساسی جمهوری اسلامی را مترقی خواند و تصریح كرد: البته این به این معنا نیست كه نقص و ایرادی به برخی از این اصول وارد نیست، اما بنیان، اساس و ساختار نظام جمهوری اسلامی اگر كامل، جامع و به دور از سلایق و علائق شخصی و گروهی اجرا گردد، پاسخگوی بسیاری از خواست‌ها و نیازهای جامعه اسلامی ایران است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، عملكردهای سلیقه‌ای و برداشت‌های شخصی و براساس منافع گروهی از قانون و اصول قانون اساسی را ضعف و ظلمی بزرگ به نظام اسلامی خواند و تصریح كرد: اگر همان‌گونه كه اصول مربوط به حقوق حكومت و حاكمیت در قانون اساسی مورد توجه قرار می‌گیرد، بخش حقوق ملت هم مورد توجه و تاكید قرار گیرد، جامعه و نظامی مشاركت‌جو، پویا، فعال و معتمد و امیدوار به آینده، همراه با پیشرفت و توسعه درخور نظام متكی بر مكتب تشیّع و اهل بیت(ع) خواهیم داشت. زیرا مردم وفادار به انقلاب و نظام اسلامی بسیارند و باید زمینه حضور و بروز آنها در فضایی سالم و سازنده فراهم شود.

آیت الله هاشمی اخلاقیات اسلام را بسیار عمیق دانست و گفت: نباید اخلاقیات در اموری سطحی و شعاری دیده شود، بلكه در متن و بطن جامعه وجود دارد و باید به آن توجه كرد.

وی افزود: متأسفانه امروز اخلاقیات اسلامی، آسیب جدّی دیده به نحوی كه دروغ، تهمت، شایعه‌سازی، غیبت و ریاكاری متأسفانه آن هم در نزد برخی مدعیان ارزش‌مداری به راحتی ترویج می‌شود كه باید توجه داشت این امور ضد فرهنگ‌هایی است كه اگر از آن جلوگیری نشود، دیر یا زود آثار سوء آن به جامعه باز خواهد گشت.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، اصل ولایت فقیه را كانون مركزی قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی خواند و تأكید كرد: باید در عمل برای حفظ نظام جمهوری اسلامی و اصل ولایت فقیه بكوشیم و البته تلاش كنیم كه تفسیری هر چه مردمی‌‌تر از این اركان در اختیار جامعه قرار دهیم.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، شكل‌گیری احزاب نیرومند، مشاركت فعال آنان در عرصه‌های مختلف، انتخابات آزاد، فضای باز سیاسی، سیاست خارجی مثبت براساس همكاری‌های متقابل بین‌المللی و كاستن از فضای  كنونی را راههای عملی برون‌رفت از معضلات و مشكلات خواند و به جوانان و دانشجویان توصیه كرد همواره با امید و نشاط به فعالیت خود ادامه داده چرا كه آینده از آن مردم آگاه، عالم و امیدوار است.

در ابتدای این دیدار آقای اسماعیل محمدی به تشریح فعالیت‌های «جوانان فعال استان البرز» پرداخت و با اشاره به لزوم مشاركت جوانان و دانشجویان در سرنوشت و آینده كشور از مسئولان امر خواستار ایجاد فضای كار و فعالیت تشكیلاتی و صنفی برای فعالان كشور شد.

همچنین تعدادی از حاضران در جلسه سؤالات خود پیرامون مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی كشور را مطرح و خواستار ارائه رهنمودهای آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در این زمینه شدند./انتخاب