اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رسوایی مالی نتانیاهو تایید شد


دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه به اقدام نتانیاهو مبنی بر دریافت پول از یک متهم مالی فرانسوی که هم اکنون پرونده اش در یکی از دادگاه این کشور در جریان است، اعتراف کرد.

خبرگزاری ایرنا: دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه به اقدام نتانیاهو مبنی بر دریافت پول از یک متهم مالی فرانسوی که هم اکنون پرونده اش در یکی از دادگاه این کشور در جریان است، اعتراف کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس، دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه ای اعتراف کرد که 'بنیامین نتانیاهو' از یک شهروند فرانسوی که در پاریس به اتهام دست داشتن در پرونده بزرگ کلاهبرداری محاکمه می شود، پول دریافت کرده است.

در این بیانیه به صراحت اعتراف شده است که شخص نتانیاهو در سال 2001 میلادی از یک کلاهبردار فرانسوی مبلغ چهل هزار دلار پول دریافت کرده است.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد که دریافت چنین پولی از سوی نتانیاهو هیچ منع قانونی نداشته و تخلفی صورت نگرفته است.

به دنبال این اعتراف، دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد این مسئله را بررسی خواهد کرد.

ماجرای این دریافت پول مربوط به پول‌هایی است که 'آرنو میمران' فرانسوی در دورانی که نتانیاهو نخست وزیر نبود به او داده است.

گفتنی است این شخص فرانسوی یکی از متهمان اصلی پرونده کلاهبرداری از مالیات بر کربن است که رسیدگی به آن از ماه می سال جاری در پاریس آغاز شده است.

این کلاهبرداری که رقم آن 283 میلیون یورو اعلام شده، مربوط به خرید سهمیه‌های انتشار گاز دی اکسید کربن بدون مالیات در یک کشور خارجی و فروش دوباره آن در فرانسه به قیمتی شامل مالیات بر ارزش افزوده و استفاده از پول آن برای سرمایه‌گذاری در یک عملیات جدید است.

جالب آن است مالیات بر ارزش افزوده‌ای که از این فروش گرفته شده هیچوقت به دولت فرانسه داده نشده است.

میمران در جلسه دادگاه اعلام کرد که سال 2001 ،به گفته خود به صورت قانونی، یک میلیون یورو به کمپین نتانیاهو کمک کرده است و این مبلغ را به حساب شخصی نتانیاهو واریز کرده است.

دریافت این مبلغ و از جانب یک کلاهبردار فرانسوی در حالیست که رسوایی مالی نتانیاهو موسوم به پرونده 'تورهای نتانیاهو' هنوز از اذهان عمومی پاک نشده است.

این رسوایی که مربوط به سفرهای بین المللی نتانیاهو در طول سال 2003 تا 2005 و زمان تصدی وی در وزارت اقتصاد است شامل جرایم مختلفی از جمله سوء ظن به مخارج این سفرها، قبول هدیه در این سفرها (که برای مقامات ممنوع است) و سوءاستفاده از پروازهای رسمی در جهت سفرهای شخصی می باشد.

این درحالی است که در سال گذشته، 'یوسف شاپیرا' بازرس کابینه رژیم صهیونیستی مدارک جدیدی در این زمینه را به دادستان کل رژیم صهیونیستی تحویل داده که بر اساس آن نتانیاهو در زمان تصدی پست وزارت اقتصاد رژیم صهیونیستی مرتکب جرایم جنایی شده بود. با این وجود این تحقیقات با کارشکنی های دادستان کل به تعویق افتاد و به سرانجام نرسید.


ویدیو مرتبط :
تایید سیاست های نتانیاهو توسط اکثریت کنگره آمریکا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

از سفر تفریحی مربی و چند ملی‌پوش فوتبال به‌مالزی تا رسوایی مالی



اخبار,اخبار ورزشی ,تیم ملی فوتبال

 

اخبار ورزشی - از سفر تفریحی مربی و چند ملی‌پوش فوتبال به‌مالزی تا رسوایی مالی

گویا سرمربی تیم ملی که با همکاری یکی از دستیاران خود چنین برنامه‌ای را تدارک دیده بودند، بابت این ۲ هفته به هر بازیکن مبلغ یک میلیون تومان دستمزد دادند اما در عوض چیزی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان در مجموع بابت این بازیکنان درآمد کسب کردند.

روزنامه خبرورزشی چند روز پیش خیلی سربسته از  رسوایی مالی در یکی از تیم‌های ملی فوتبال رده پایه خبر داده بود و ان را بی ارتباط با نتیجه نگرفتن این تیم ندانسته بود. همین خبر کوتاه و سربسته موجب شد که در چند روز گذشته شاهد اظهار نظر هادی آیت‌اللهی، مصطفی قنبرپور و محمدعلی یحیویی باشیم تا مشخص شود که اتفاقاتی در تیم ملی نوجوانان ایران رخ داده است.

به گزارش تابناک، روزنامه خبرورزشی در یکی از شماره‌های چند روز پیش خود نوشته بود: «دیروز شنیدیم چندی پیش قبل از ناکامی یک تیم ملی رده ‌پایه در رقابت‌های قهرمانی آسیا، اتفاقی در این تیم افتاده که در ناکامی آنها بی‌تأثیر نبوده است. ماجرا از این قرار است که چند هفته قبل از‌ آغاز بازی‌های این تیم در آسیا، سرمربی تیم ۵ بازیکن ملی‌پوش تیم نوجوانان را در فاصله ۲ اردوی آماده‌سازی با خودش به مالزی می‌برد تا این بازیکنان به عنوان یار کمکی ۲ هفته برای یک تیم مالزیایی در یک تورنمنت معتبر که جایزه چند صد هزار دلاری داشت، بازی کنند. حضور این ۵ ملی‌پوش باعث قهرمانی آن تیم شد.

گویا سرمربی تیم ملی که با همکاری یکی از دستیاران خود چنین برنامه‌ای را تدارک دیده بودند، بابت این ۲ هفته به هر بازیکن مبلغ یک میلیون تومان دستمزد دادند اما در عوض چیزی بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان در مجموع بابت این بازیکنان درآمد کسب کردند البته پول بلیت هواپیما، هتل و هزینه خورد و خوراک این ۵ بازیکن و هیأت همراه (!) را هم باشگاهی که از آنها به عنوان یار کمکی استفاده کرد، داد. شایعه شده این بازیکنان وقتی از مالزی به تهران برگشتند تازه فهمیدند آقای سرمربی و رفیق فابریک او بابت هر کدام از آنها ۲۰ میلیون تومان درآمد داشتند و فقط یک میلیون تومان ناقابل به آنها داده‌اند. همین مسئله باعث شد این ۵ ملی‌پوش با تمام وجود برای این تیم بازی نکنند.»

همین چند خط کافی بود تا مسئولان تیم ملی نوجوانان نسبت به این ماجرا واکنش نشان بدهند و در ردیف اول این ماجرا هم محمدعلی یحیوی مربی سابق دروازه‌بان‌های تیم ملی نوجوانان بود که در این پرونده متهم اصلی به حساب می‌آمد. یحیوی اما روایت دیگری از این ماجرا دارد که البته اصل سفر به مالزی را تکذیب نمی‌کند اما زمان این سفر و شائبه‌های مالی را کاملا رد می‎‌کند.

روایت محمدعلی یحیوی از سفر مالزی برخی از بازیکنان تیم ملی نوجوانا اینگونه است که «ی‌ماه سال گذشته تیم ملی نوجوانان به تورنمتی در مالزی دعوت شد. یکی از ایرانیان مقیم مالزی که در فراهم شدن آن تورنمنت هم نقش موثری داشت در یکی از برنامه‌ها عنوان کرد اگر تیم نوجوانان ایران توانست قهرمان آسیا شود یا حتی به فینال این مسابقات راه پیدا کند، او پس از بازی‌های تایلند کل مجموعه تیم را با هزینه خودش به مالزی دعوت می‌کند تا 10 روز اقامت تفریحی در این کشور داشته باشند.

 
در تورنمنت مالزی تیم ما نایب قهرمان شد و به جایزه 25 هزار دلاری رسید. این جایزه را سرپرست کمیته جوانان یعنی عبدالرسول دانشجو دریافت کرد تا به فدراسیون تحویل دهد که بعد از گذشت حدود 2 ماه، از آن پول تنها نفری یک میلیون تومان به اعضای کادر فنی و معادل 150 دلار هم به هر یک از بازیکنان دادند.

اما بعد از مسابقات تایلند که تیم نوجوانان حذف شد و به سهمیه جام جهانی 2015 نرسید، عملا تیم ملی منحل شده تلقی می‌شود. پس از این بازی‌ها همان دوست‌مان در مالزی تماسی با ما داشت و عنوان کرد با وجود نتیجه حاصل شده باز هم پذیرای اعضای تیم ملی هست. بعد از مشورتی که بنده با مصطفی قنبرپور داشتم ایشان گفت بازیکنان با باشگاه‌هایشان قرارداد دارند و اگر می‌خواهید، به همراه بازیکنانی که آزاد هستند به سفر بروید.

نهایتا بنده به همراه 4 نفر از آنها که بازیکنان آزاد هستند و همچنین تعدادی از اعضای خانواده بعضی از آنها به این سفر رفتیم که فکر می‌کنم در مجموع 9 نفر بودیم. بازیکنان تنها هم با رضایت کامل خانواده‌شان به این سفر آمدند و حتی با مدارس شان هم هماهنگی انجام داده بودند.

این سفر کاملا تفریحی بود و در آن هیچ مسابقه‌ای برگزار نشد و مذاکره‌ای با هیچ باشگاه مالزیایی هم نداشتند؛ بنابراین فکر می‌کنم اطلاعات کاملا غلطی از سوی برخی افرادی که سابقه‌شان مشخص است و شرافت را زیر سوال برده‌اند به بعضی رسانه‌ها منتقل شده است.»

مصطفی قنبرپور دیگر فردی است که در جریان این ماجرا بارها نامش به میان امده است. سرمربی سابق تیم ملی نوجوانان هم تاکید می‌کند که این سفر بعد از رقابت‌های قهرمانی آسیا انجام شده است و او در آن زمان هیچ سمت رسمی نداشته.  سرمربی پیشین تیم ملی نوجوانان در این رابطه می‌گوید: «بعد از مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند عملا تیم ملی نوجوانان تعطیل شد و فدراسیون حتی یکبار هم از ما برای توضیحات فنی و ارایه گزارش عملکرد دعوت نکرد و از طرفی در این شرایط بنده هم دیگر مسوولیتی در این تیم نداشتم. سفری که این بازیکنان به مالزی داشتند به هیچ وجه قبل از مسابقات قهرمانی آسیا نبوده و بعد از آن هم اجازه آنها دست من نبوده است.»

علی‌رغم تکذیب شدید سرمربی و مربی تیم ملی نوجوانان اما گویا پرونده این ماجرا در فدراسیون فوتبال همچنان باز است. چرا که سیدهادی آیت‌اللهی نایب رییس اول فدراسیون در این خصوص به ایسنا گفته: «این مساله در حال پی‌گیری است. سفر مالزی تعدادی از بازیکنان و مربی تیم بعد از مسابقات تایلند بوده و اگر در بررسی‌ها تخلفی مشاهده شود با جدیت برخورد خواهد شد.»
اخبار ورزشی - تابناک