اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رای منفی کنگره به مداخله نظامی فاجعه است/برای تصویب طرح راه درازی در پیش است



دیدار مک کین و اوباما,نتیجه دیدار مک کین و اوباما,طرح اوباما برای مداخله نظامی در سوریه

مک کین:
رای منفی کنگره به مداخله نظامی فاجعه است/برای تصویب طرح راه درازی در پیش است

سناتور مک کین که روز گذشته در کاخ سفید با اوباما دیدار کرد با بیان اینکه راه درازی برای تصویب طرح اوباما برای مداخله نظامی در سوریه در پیش است گفت؛ رای منفی کنگره به این طرح مصیبت بار است.

سناتور مک کین که روز گذشته در کاخ سفید با اوباما دیدار کرد با بیان اینکه راه درازی برای تصویب طرح اوباما برای مداخله نظامی در سوریه در پیش است گفت؛ رای منفی کنگره به این طرح مصیبت بار است.

به گزارش  فارس به نقل از رویترز، سناتور جان مک کین که روز گذشته برای دیدار با اوباما به کاخ سفید دعوت شده بود گفت؛ رای منفی کنگره به طرح رئیس جمهور برای حمله نظامی به سوریه مصیبت بار خواهد بود.

مک کین بعد از دیدار با اوباما به خبرنگاران گفت: کنگره نباید طرحی که رئیس جمهور متعهد به اجرای آن است را رد کند.
مک کین جمهوریخواه افزود: من بعد از دیدار با اوباما کاملا قانع شدم اما برای تصویب طرح راه درازی در پیش است.

مک کین گفت که او و سناتور لیندسی گراهام که در دیدار با اوباما حضور داشت مایل به تغییراتی در طرح هستیم که آن را فراتر از یک پاسخ محدود به استفاده از سلاح‌های شیمیایی توسط دولت بشار اسد می‌کند.
وی ادامه داد؛ ما خواهان این هستیم که در مدت زمان مشخص توانایی‌ها و قابلیت‌های نظامی بشار اسد کاهش یابد و توانایی نظامی ارتش آزاد سوریه در میدان جنگ افزایش یابد.

براساس گزارش رویترز، سناتور مک کین و سناتور لیندسی از مدتها پیش خواستار مداخله نظامی علیه بشار اسد در سوریه هستند اما دولت دموکرات اوباما تلاش کرد از منازعه دور بماند.
وی همچنین در دیدار با اوباما از او خواسته است که سلاح‌های جدیدتر و بیشتری برای مخالفان سوری ارسال کند./فارس

 

 


ویدیو مرتبط :
شمارش معکوس برای مداخله نظامی در سوریه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اوباما: به رأی مثبت کنگره برای جنگ با سوریه مطمئن هستم/پاریس در صورت رأی منفی کنگره در سوریه مداخله نظامی نمی‌کند



رأی مثبت کنگره برای جنگ با سوریه

 اوباما: به رأی مثبت کنگره برای جنگ با سوریه مطمئن هستم

باراک اوباما ضمن درخواست از کنگره آمریکا برای انجام رای‌گیری فوری در خصوص حمله نظامی علیه سوریه نسبت به رای مثبت کنگره درباره حمله به سوریه ابراز اطمینان کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه المیادین، من مطئمن هستم که کنگره آمریکا به حمله نظامی علیه سوریه رای می دهد.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه افزود: ما استراتژی گسترده برای کمک به مخالفان سوری داریم.

اوباما همچنین خواستار رای گیری فوری کنگره درباره اتخاذ تصمیمات علیه سوریه شده است.
وی با ادعای اینکه بشار اسد از سلاح های شیمیایی استفاده کرده است، گفت: هرگونه اقدام نظامی علیه سوریه، قدرت بشار اسد در استفاده از سلاح های شیمیایی را کاهش می دهد.
رئیس جمهور آمریکا به مسئولان ارشد کنگره گفت: بشار اسد باید بهای استفاده از سلاح های شیمیایی را بپردازد.

وی در ادامه افزود: اقدام نظامی آمریکا علیه سوریه محدود خواهد بود و هرگز جنگ آمریکا در عراق و افغانستان تکرار نخواهد شد.

 حمایت رهبران مجلس نمایندگان آمریکا از اقدام نظامی علیه سوریه

جان بینر، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از حرب جمهوری خواه و نانسی پلوسی، رهبر فراکسیون دمکرات ها در مجلس حمایت خود را از اقدام نظامی در سوریه اعلام کردند

به گزارش انتخاب، این دو نفر که روز سه شنبه در جلسه ای با باراک اوباما شرکت کرده بودند، افزودند که به نظر آنها اعضای کنگره به رئیس جمهوی اجازه اقدام نظامی در سوریه را خواهد داد.

رهبران مجلس نمایندگان همچنین گفتند حمله شیمیایی حکومت سوریه نمی تواند بی پاسخ بماند و تنها آمریکاست که توانایی متوقف کردن بشار اسد را دارد و لازم است متحدان آمریکا بدانند که واشینتگتن در مواقع ضروری در کنار آنها خواهد بود.

 

اولاند: پاریس در صورت رأی منفی کنگره در سوریه مداخله نظامی نمی‌کند

رئیس‌جمهور فرانسه در کنفرانس خبری ابراز امیدواری کرد در سوریه به راه‌حل سیاسی دست پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، رئیس جمهور فرانسه بار دیگر ادعاها درباره استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه را تکرار کرد اما گفت به راه حل سیاسی در این کشور معتقد است.

رئیس جمهور فرانسه در کنفرانس خبری با همتای آلمانی‌اش گفت برلین و پاریس امیدوارند در سوریه به راه حل سیاسی دست پیدا کنند.

وی ادعا کرد کسی که در سوریه از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرده مشخص است و دنیا باید به او واکنش نشان دهد.

وی تأکید کرد که فرانسه به مسئولیت خودش در قبال آنچه به زعم وی استفاده از سلاح‌های شمیایی در سوریه است، واکنش نشان خواهد داد.

آقای اولاند اضافه کرد ائتلافی از آمریکا، کشورهای اروپایی و کشورهای عربی باید تشکیل شوند و به این اقدامات دولت سوریه واکنش نشان دهند.

این اظهارات رئیس جمهور فرانسه در حالی مطرح شده که نتایج تحقیقات کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل درباره حمله شیمیایی در سوریه هنوز اعلام نشده است.

رئیس جمهور فرانسه گفت ما برای اقدام نظامی در سوریه منتظر رأِی کنگره آمریکا خواهیم ماند. وی گفته پاریس در صورتی که کنگره رأی منفی به اقدام نظامی بدهد در سوریه مداخله نظامی نخواهد کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا چند روز پیش در سخنرانی کاخ سفید اعلام کرد اگرچه می‌تواند بدون مجوز کنگره به سوریه حمله کند اما تصمیم دارد برای اقدام نظامی در سوریه از کنگره اجازه بگیرد.

فرانسه پس از رأی منفی پارلمان بریتانیا به همراهی با آمریکا در اقدام نظامی در سوریه، اعلام کرد واشنگتن را در اقدام نظامی تنها نخواهد گذاشت.

پارلمان انگلیس روز پنجشنبه 7 شهریور در اقدامی غیرمنتظره به طرح پیشنهادی آقای «دیوید کامرون»، نخست وزیر انگلیس برای دخالت نظامی در کشور سوریه به عنوان پاسخی به ادعاهای استفاده دولت این کشور از سلاح‌های شیمیایی رأی منفی داد.

به دنبال اعلام این خبر روز جمعه 8 شهریور گزارش‌هایی از مخالفت دست‌کم ده عضو ائتلاف ناتو، از جمله انگلیس با دخالت نظامی در سوریه منتشر شد.

لفاظی‌های جنگ‌طلبانه در سوریه پس از آن بالا گرفت که مقامات کشورهای غربی ادعا کردند در منطقه غوطه‌الشرقیه از حمله شیمیایی علیه مخالفان استفاده شده است.

استفاده از سلاح‌های شیمیایی چند روز پیش در حالی صورت گرفت که بازرسان سازمان ملل به درخواست دولت سوریه به دمشق سفر کرده بودند تا درباره یک حمله شیمیایی دیگر که چند ماه پیش در منطقه خان‌العسل صورت گرفته بود، تحقیق کنند.

دولت سوریه هر گونه استفاده از سلاح‌های شیمیایی را رد کرده و به بازرسان سازمان ملل اجازه داده در مناطقی که ادعا می‌شود دولت سوریه از سلاح شیمیایی استفاده کرده تحقیق کنند.

علی‌رغم این، دولت آمریکا ضمن کوبیدن بر طبل جنگ در سوریه گفته دولت سوریه برای اعتمادسازی دیر وارد عمل شده است.
سوریه از سال 2011 صحنه ناآرامی و خشونت‌های مرگبار بوده است. بسیاری از مردم و مأموران امنیتی در درگیری‌های این کشور از آن زمان کشته شده‌اند.
بر اساس گزارش‌های منتشر شده، قدرت‌های غربی و متحدان آنان در منطقه به ویژه قطر، عربستان سعودی و ترکیه از شبه‌نظامیان معارض دولت در سوریه حمایت می‌کنند.