اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رای دادگاه‌ های آمریکا به زیان کاربران


دادگاه چهارم استیناف ایالات متحده روز سه‌شنبه حکمی را صادر کرد که بر اساس آن، مقامات پلیس می‌توانند بدون در اختیار داشتن دستور قضایی از شرکت‌های تامین‌کننده خدمات موبایل بخواهند تا اطلاعات مربوط به مکان کاربران را در اختیارشان قرار بدهند.

وب سایت برسام: دادگاه چهارم استیناف ایالات متحده روز سه‌شنبه حکمی را صادر کرد که بر اساس آن، مقامات پلیس می‌توانند بدون در اختیار داشتن دستور قضایی از شرکت‌های تامین‌کننده خدمات موبایل بخواهند تا اطلاعات مربوط به مکان کاربران را در اختیارشان قرار بدهند. پیش از این چنین اطلاعات تنها به واسطه‌ی دستور قضایی در اختیار پلیس قرار می‌گرفت.

وقتی دادگاه‌ های آمریکا به زیان کاربران موبایل رای می‌دهند!

در صدور این حکم به یکی از احکام دادگاه عالی ایالات متحده استناد شده که بر اساس آن، اطلاعاتی که افراد به صورت داوطلبانه در اختیار یک یا چند شرکت قرار داده باشند، از شمول اطلاعات محرمانه‌ی افراد خارج می‌شود. به همین دلیل، و با توجه به این که کاربران گوشی‌های همراه به صورت داوطلبانه به بسیاری از نرم‌افزارهای روی گوشی خود اجازه‌ی دسترسی به اطلاعات مکانی‌شان را داده‌اند، پس این اطلاعات از شمول اطلاعات محرمانه خارج شده است.

به استناد این حکم، دسترسی پلیس به اطلاعات مکانی اشخاص، آن هم بدون رضایت خود افراد یا دستور قاضی، ناقض اصل چهارم قانون اساسی ایالات متحده که بر حفظ حریم شخصی افراد تاکید می‌کند نیست. قطعا این حکم زمینه‌ساز اعتراض افراد به دستگاه قضایی آمریکا خواهد بود و به نظر می‌رسد اعتراضات از خود دادگاه‌های این کشور شروع شده است. قاضی وین، از چهره‌های سرشناس دستگاه قضایی و از مخالفان این طرح گفته است: «تنها زمان روشن خواهد ساخت که آیا مردم آمریکا در این جهان به شدت شبکه‌ای شده قادر خواهند بود تا حریم شخصی همدیگر را حفظ کنند یا نه. اما جواب هر چه باشد، این حکم را نمی‌توان تلاشی در جهت بهبود اوضاع قلمداد کرد».


ویدیو مرتبط :
رای دادگاه آمریکا و مصادره اموال بانک ملی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رای دادگاه فدرال آمریکا به نفع ایران صادر شد



اخبار,بمب گذاری در مرکز خرید اورشلیم


اخبار سیاست خارجی - رای دادگاه فدرال آمریکا به نفع ایران صادر شد

دادگاه فدرال در شیکاگوی آمریکا طی حکمی به شاکیان اسراییلی پرونده بمب گذاری در یک مرکز خرید در اورشلیم، اجازه نداد اشیای باستانی ایران شامل الواح هخامنشی در موزه های شیکاگو را به جای غرامت تحویل بگیرند چون قاضی این پرونده در حکم خود آورد که این آثار برای پژوهش های باستان شناسی در اختیار مؤسسه شیکاگو قرار گرفته و اهداف تجاری در آن وجود ندارد بنابراین نمی توان آنها را مصادره کرد.

به گزارش مهر، شاکیان اسرائیلی موفق نشدند تا از ترفند خود برای تصاحب اشیای تاریخی ایران استفاده کنند و کتیبه های هخامنشی که در موزه های شیکاگو نگهداری می شد را به جای غرامت بگیرند. چرا که رابرت گِتِلمن، قاضی این پرونده، جمعه هشتم فروردین (28 مارس) در حکم صادره خود اعلام کرد که از تحویل دادن اشیای باستانی ایران به شاکیان اسراییلی پرونده بمب گذاری در مرکز خرید اورشلیم به جای غرامت 412 میلیون دلاری جلوگیری شود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس درتوضیح این مطلب گزارش داد که در جریان سه بمب گذاری در سپتامبر 1997 در یک مرکز خرید در اورشلیم پنج تن کشته و200 تن مجروح شدند.

پنج گروه از کسانی که در بمب گذاری اورشلیم زخمی شده بودند از ایران شکایت کردند و در دادخواست خود ادعا کردند که ایران به دلیل آموزش و حمایت مالی و نظامی از حماس در این حملات مقصر است.

دادگاه بدوی به نفع شاکیان رأی داد و دستور داد منابعی را که می خواهند از طریق آنها غرامت پرداخت شود به دادگاه معرفی کنند. شاکیان پرونده نیز آثار باستانی ایران را که به طور امانت در اختیار موزه تاریخ طبیعی شیکاگو و انستیتو مطالعات شرقی شیکاگو قرار دارد را معرفی کردند.

رابرت گتلمن، قاضی این پرونده در حکم خود آورده است که مجموعه آثار باستانی ایران به خاطر پژوهش های باستان شناسی در اختیار مؤسسه شرق شناسی دانشگاه شیکاگو قرار گرفته و اهداف تجاری در آن وجود ندارد بنابراین نمی توان این آثار را مصادره کرد.

 در میان هزاران لوح ایرانی که در موزه شیکاگو وجود دارد بسیاری حاوی نقوشی از الفبای باستانی هستند که بیش از دو هزار سال قدمت دارند.

این الواح از دهه 1930 میلادی توسط حکومت وقت ایران طی توافقی طولانی مدت به مؤسسه شرق شناسی شیکاگو به امانت داده شد و موزه تاریخ ملی شیکاگو هم مجموعه کوچک تری از این آثار را در اختیار دارد.

دانشگاه شیکاگو طی سالیان گذشته به مرور بیش از 30 هزار شیء باستانی را به ایران بازگردانده است.

«مت استالپر»، که نگهداری از این اشیا در شیکاگو را بر عهده دارد گفته است زمانی که ثبت بقیه این اشیا نیز به انجام برسد تمامی این اشیای باستانی به ایران بازگردانده خواهد شد.

اخبار سیاست خارجی - مهر