اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

راهنمای خرید و فروش «کلیه انسان»+جدول قیمت!



 اخبار اجتماعی - گزارشی تکان‌دهنده از یک بازار واقعی
راهنمای خرید و فروش «کلیه انسان»+جدول قیمت!

تعجب نکنید، بازاری است مثل بقیه بازارها. با مشتریانی ثابت و پر و پا قرص. با خریدار و فروشنده‌‌ای دست به نقد. تنها تفاوتش این است که خریدار پول زندگی خود را می‌پردازد.

  در بحبوحه‌ی افزایش قیمت‌ها، بیم و امید بسیاری در اغلب بازارها شکل گرفته است. از بازار مسکن و خودرو گرفته تا بازار سکه و ارز. اما تردیدی نیست که اذهان عمومی از بازاری غافل است که  به علت سوداگری، فشار اقتصادی و نبود سیستم نظارتی قوی، تنورشان حسابی داغ شده، اما در خلوت!

کمتر کسی خرید و فروش کلیه را به عنوان یک بازار کسب و کار در نظر می‌گیرد. اینکه اصلا فضایی به اسم «بازار کلیه» بر سر زبان‌ها باشد، بسیار غریب به نظر می‌رسد.

در کوران تغییر وضعیت اقتصادی کشور و در روزهایی که خروج از رکود به عنوان یک امیدواری دیده می‌شود، کسب و کار دلالان کلیه سکه است. به صراحت هرچه تمام‌تر شاهدیم که فروشندگان به راحتی آگهی می‌کنند، گیرندگان بی‌پول برای جور کردن پول خود را به این در و آن در می‌زنند، در این میان واسطه‌ها هم پا به پای تورم، قیمت می‌دهند.

مرگ کسب و کار من است
بی‌تعارف یادمان باشد خرید و فروش کلیه در کشور آنقدرها هم مخفی نیست. به وضوح شاهد کشیده ‌شدن پای واسطه‌گران به  وسط این بازار و افزایش قیمت‌ها هستیم. گاهی برای خرید یک کلیه باید پولی به اندازهی خرید یک ماشین صفر کنار گذاشت. شوخی نیست. بحث و مرگ زندگی وسط است.

تاسف‌برانگیزتر آنکه اگر زمانی با تماشای یک کاغذ افتاده در گوشه‌ی خیابان با عنوان «فروش فوری کلیه»، دلمان ریش می‌شد، اکنون فقط کافی است تا با دقت به خیابان‌ها و کوچه‌های اطراف خود نگاه کنیم تا دریابیم که هم‌چون قسمت نیازمندی‌ روزنامه‌ها، بخش قابل توجهی از تبلیغات خیابانی به همین بازار اختصاص یافته است.

کافی است چند ساعتی مقابل یکی از بیمارستان‌‏ها منتظر ماند یا از خیابانی معروف به این عنوان بالا و پایین رفت تا فروشندگان و دلالان کلیه به سراغمان بیایند و پیشنهادهایشان را بدهند. گویی سال‌هاست که در این راسته فعالیت می‌کنند.

خرید و فروش آنلاین
بازاریابی در این بخش راه خود را به فضای مجازی پیدا کرده و چندین وب‌سایت به همین نام و در این زمینه به فعالیت می‌پردازند و از متقاضیان و فروشندگان می‌خواهند تا در خواست خود را در این صفحه مطرح کنند.

«مرجع خرید و فروش کلیه انسان در ایران»، «قیمت روز کلیه همراه با جدول قیمت» تنها عنوان چندی از وبلاگ‌ها و سایت‌های فعال در این بازار هستند که با سر زدن به آنها فقط تعجبمان از تنوع قیمت‎ها و متقاضیان این بازار بیشتر می‌شود.

فروشندگانی با حداقل میانگین 18سال و قیمت‌هایی با حداقل 20 میلیون تومان که برای تعیین همین رقم هم هیچ نوع سقفی وجود ندارد و بنا به تمایل اهداکننده و نیاز خریدار قیمت  با توجه به شرایط اقتصادی موجود حتی از خرید یک واحد مسکونی هم بالاتر می‌رود.

فروشندگان چه کسانی هستند؟
آمار نشان می‌دهد بیشترین فراوانی فروشندگان به علت فقر و یا اعتیاد دست به چنین کاری می‌زنند. البته افرادی که به قصد نیکوکاری چنین نیتی دارند از مسیرهای مرسوم و استاندارد اقدام می‌کنند. گفتگوی خبرنگار بازارخبر با چندی از فروشندگان فعال در این حوزه نشان می‌دهد این گفته‌ها حقیقت دارد. افرادی که در قبال حفظ نامشان حاضر به گفتگو می‌شدند.

در تمام پرس و جو‌هایی که داشتیم تنها یک چیز به عنوان وجه مشترک و یا علت اصلی این فروشندگان به چشم می‌آمد و آن هم «مشکلات اقتصادی» بود.

طبیعی است که وقتی تنور کارهای غیر قانونی داغ شود، پای دلالان هم باز خواهد شد. سعی خواهند کرد تا با ترفندهای کاسبی خود، حداکثر قیمت را به جیب بزنند. وجه تمایز این دلالان با سایر نمونه‌ها، اول سهولت دستیابی و دوم، تضمینی است که در خصوص پیداکردن کلیه‌ی مورد نظر می‌دهند.

تا حدی آسان که از خود می‌پرسید: آیا واقعاً آنچه که معامله می‌شود، همان کلیه آدمی است؟!

اخبار,اخبار اجتماعی,پیوند اعضای بدن

 اخبار,اخبار اجتماعی,پیوند اعضای بدن   اخبار,اخبار اجتماعی,پیوند اعضای بدن اخبار اجتماعی - بازار خبر


ویدیو مرتبط :
گزارش مخفیانه از بازار خرید و فروش کلیه در تهران!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خرید محصولات اپل حتی به قیمت فروش کلیه!


مسابقه خرید و استفاده از آیفون‌ها و آی‌پدهای «اپل» در چین کاملا داغ و جدی است؛ تا جایی‌که رسانه‌های این کشور از جوانانی خبر می‌دهند که حاضر به فروش کلیه‌شان برای خرید این محصولات می‌شوند.

خبرگزاری مهر: مسابقه خرید و استفاده از آیفون‌ها و آی‌پدهای «اپل» در چین کاملا داغ و جدی است؛ تا جایی‌که رسانه‌های این کشور از جوانانی خبر می‌دهند که حاضر به فروش کلیه‌شان برای خرید این محصولات می‌شوند.

 اینکه چین کشور پرجمعیتی است موضوع تازه‌ای نیست و هر گاه اسم چین به گوش مردم جهان می‌رسد یاد رقم یک میلیارد و 300 میلیون نفری می‌افتند که در این کشور آسیایی گرد هم آمده‌اند.

سفر 12 روزه به این کشور بزرگ و پرجمعیت یکی از فرصت‌هایی است که برایم به عنوان یک خبرنگار پیش آمده تا نگاهی هر چند اجمالی به حال و هوای چین و مردمش داشته باشم؛ گرچه فرصت اندک و هدف اصلی سفر پوشش برنامه دیدارها و گفتگوهای سخنگوی وزارت خارجه کشورمان به چین و هنگ کنگ بود.

 ولی در فراغت‌های حاصل شده سعی بر این بود نگاهی به وضعیت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و رسانه‌ای این کشور داشته باشم و بخشی از آنها را نیز در گزارش‌هایی برای شناخت بهتر این کشور منتشر کنم.




از آنجا که مردم چین البته آنهایی که در شهرهای پکن، شانگهای، گوانگجو، شن‌زن و کمی دورتر در هنگ کنگ زندگی می‌کنند، همگی شهرنشین هستند، با تکنولوژی ارتباط خوبی دارند. قریب به اتفاق آنها از تلفن همراه استفاده می‌کنند و در یک نگاه کلی با جوانانی روبه‌رو می‌شوی که هندزفری در گوششان هست و یا در حال موسیقی گوش دادن هستند یا تلفن صحبت کردن.

ولی آنچه درباره استفاده مردم چین از تلفن همراه جلب توجه می‌کند، این است که 80 درصد آنها از محصولات شرکت «اپل» استفاده می‌کنند و محصولاتی چون سامسونگ، نوکیا، اچ تی سی، سونی اریکسون و ... کمتر در دستشان دیده می‌شود.

آیفون‌ها و آی‌پدهای «اپل» در چین خدایی می‌کنند و مسابقه خرید و استفاده از آنها کاملاً داغ و جدی است. فروشگاه‌های اپل در مراکز خرید شهرهای مهم دیده می‌شوند و چینی‌ها نیز عمده مشتریان آن هستند. استفاده از ضمانت‌نامه‌های اپل این فرصت را به آنها می‌دهد که دائما گوشی‌های خود را به‌روز کنند و البته استفاده از ابزارهای جانبی اپل (accessories) نیز رونق ویژه‌ای دارد.

در حالی که در کشور ما نمایندگی‌های معتبر اپل وجود ندارد و بیشتر گوشی‌های نوکیا و سامسونگ مورد استقبال ایرانی‌هاست و هنوز استفاده از اپل همه‌گیر نشده است، در چین کمتر چینی‌ای را می‌بینید که اپل به‌دست نباشد.

مسابقه خرید و استفاده از گوشی‌های اپل به قدری جدی است که چندباری به گوشم می‌رسد که حتی برخی جوانان حاضرند کلیه خود را بفروشند و از محصولات اپل خریداری کنند!

این شنیده‌ها که ابتدا برایم بیشتر جنبه شایعه دارد، با خواندن و شنیدن خبرهای رسمی رسانه‌های چینی مبنی بر دستگیری چند نفر که به جوانان کمک می‌کرده‌اند تا کلیه‌شان را فروخته و آیفون بخرند، رنگ و بوی حقیقت می‌گیرد.

اپل به عنوان یک برند آمریکایی چنان در بین چینی‌ها طرفدار دارد که حاضرند برای داشتن آیفون و آیپد، قید کلیه‌شان را بزنند و البته گویا این عضو عزیز را به قیمت‌های چندان بالایی هم نمی‌فروشند!


از سوی دیگر چین و هنگ کنگ از جمله کشورهایی هستند که پیش‌فروش مدل‌های جدید آیفون در آنها رونق زیادی دارد؛ به طوری که گفته می‌شود، آیفون 5 که قرار است ماه اکتبر سال جاری میلادی به بازار جهانی عرضه شود پیش فروش خوبی در چین و هنگ کنگ دارد و حتی مبلغی که از طرفداران خود می‌گیرد، نزدیک به قیمت اصلی محصول است.

به هر حال چین به عنوان یکی از تولیدکنندگان محصولات اپل تحت لیسانس نمایندگی اصلی آمریکایی آن، برای مردم خود رقابت برای داشتن آی‌پد و آیفون را به ارمغان آورده است.



همچنین بازار ساخت محصولات جعلی اپل نیز در چین داغ است، ولی چینی‌ها به خوبی می‌توانند محصولات تقلبی را از اصل شناسایی کنند و بیشتر این محصولات تقلبی به کشورهای دیگر صادر می‌شود و شما کمتر چینی‌ای را می‌بینی که یک اپل قلابی دستش باشد. بالاخره هرچه باشد، کسی که جنس قلابی می‌سازد، خودش می‌تواند اصل و فرع را از هم تشخیص دهد!

البته سرعت بالای اینترنت نیز به مردم چین کمک کرده که بتوانند از همه امکانات گوشی‌های اپل خود استفاده کنند؛ هرچند وضعیت فیلترینگ نیز در این کشور رونق دارد و تقریبا خیلی از سایت‌های مهم از دسترس خارج هستند، ولی از سوی دیگر کشور چین اقدام به راه اندازی سایت‌های مختلف محلی کرده تا جایی‌که برای گوگل و فیس بوک نیز نسخه‌های بومی دارند که خیلی هم پرطرفدار هستند.

در هنگ کنگ اما وضع بسیار بهتر است و دیگر از فیلترینگ و بسته بودن جریان اطلاعات خبری نیست. در هنگ کنگ مردم حرفه‌ای‌تر از اینترنت بهره‌مند می‌شوند و سرعت دسترسی به سایت‌ها نیز بالاتر است و به همین دلیل استفاده از گوشی‌های مدرن که بسیاری از کاربردهای آن تحت اینترنت تعریف می‌شود، نیز رونق بیشتری دارد.