اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

راز انتقال بیماری خطرناک از دختر انگلیسی



 ادعاهای متهم پرونده «پیامک های مرموز» درباره انتقال بیماری مسری و خطرناک که از یک دختر انگلیسی آغاز شده  و توسط دختر مشهدی گسترش یافته است، در حالی از سوی پلیس فتای خراسان رضوی مورد رسیدگی دقیق قرار گرفت که سکوت این  دختر بر ابهامات پرونده افزوده است.

به گزارش خراسان، ماجرای این پرونده که زوایای تاریک هولناکی در آن نهفته است از آن جا آغاز شد که دختر 22 ساله ای با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتای خراسان رضوی مراجعه کرد و از هک شدن گوشی تلفن همراهش توسط فرد ناشناسی خبر داد. این دختر جوان به کارآگاهان پلیس فتا گفت: در حالی شبکه اجتماعی تلگرام در گوشی تلفنم هک شده است که تصاویر خصوصی زیادی را ذخیره کرده بودم.

 

شاکی پرونده همچنین ادامه داد: از سوی دیگر نیز پیامک های مرموزی از سوی فردی ناشناس برایم ارسال می شود که در آن فقط به من هشدار می دهد «این کارها را نکن!» «این کارها گناه بزرگی است»، «دست از این کارهایت بردار!» و ... گزارش خراسان حاکی است: در پی اعلام شکایت دختر جوان پرونده ای در پلیس فتا تشکیل شد و کارآگاهان با صدور دستورات ویژه ای از سوی سرهنگ جواد جهانشیری (رئیس پلیس فتای خراسان رضوی) به ردیابی عامل ارسال پیامک های مرموز پرداختند. ساعتی بعد کارآگاهان با استفاده از فناوری های نوین پلیسی موفق شدند عامل ارسال پیامک های مذکور را که خانمی 25 ساله بود شناسایی و به مقر انتظامی هدایت کنند.

 

شاکی پرونده با دیدن متهمی که از بستگان نزدیکش بود در حالی خیره به او می نگریست که همه رازهای پنهان زندگی اش را برای آن خانم بازگو می کرد. بنابراین گزارش دقایقی بعد متهم 25 ساله درباره پیامک های مرموز مورد بازجویی های پلیسی قرار گرفت اما او ضمن قبول اتهامات خود، پرده از ماجرایی هولناک برداشت و راز انتقال بیماری ویروسی خطرناک را فاش کرد. این زن جوان گفت: مدتی قبل «فرحناز» (شاکی) یک گوشی پیشرفته خرید و گوشی تلفن قدیمی خود را به من داد اما او پیامک هایش را پاک نکرده بود و من با دیدن آن پیامک ها شوکه شدم! پیامک هایی که سوءظن مرا برانگیخت چرا که برخی از پیامک ها از ارتباط او با افراد ناشناس حکایت داشت و از سوی دیگر نیز مبالغ زیادی به حساب او واریز شده بود.

 

من که نمی توانستم این موضوع را قبول کنم با طرح نقشه ای حساب شده رمز شبکه اجتماعی او را به دست آوردم تا بدانم او در شبکه اجتماعی تلگرام چه می کند و با چه کسانی ارتباط دارد! او می گفت: این ماجرا در شرایطی اتفاق افتاد که «فرحناز» ابتلای خود به بیماری آمیزشی ویروسی و خطرناک «اچ- پی- وی» را برایم بازگو کرده بود. او به من گفت: حدود 2 سال قبل با جوانی آشنا شدم و با یکدیگر در ارتباط بودیم اما مدتی بعد فهمیدم که به این بیماری مسری دچار شده ام وقتی موضوع را با آن پسر در میان گذاشتم او عنوان کرد که او نیز قربانی یک دختر انگلیسی شده و در خارج از کشور به این بیماری مبتلا شده است. متهم پرونده پیامک های مرموز ادامه داد: این در حالی بود که «فرحناز» روابط گناه آلود خودش را ترک نکرده بود و هر چند وقت جوانی را به عنوان نامزد خودش معرفی می کرد که مدعی بود در مرکز تحصیلات عالیه با یکدیگر آشنا شده اند! به همین خاطر من خیلی نگران بودم و از گسترش و انتقال این بیماری در میان افراد دیگر وحشت داشتم چرا که می دانستم این بیماری مسری او از طریق روابط نامشروع نیز انتقال می یابد.


این گونه بود که سعی کردم با ارسال پیامک های هشداردهنده و به صورت ناشناس او را از این کار باز دارم ولی او توجهی نمی کرد چون با دختری دوست بود که آن دختر سعی می کرد «فرحناز» را با افراد دیگری آشنا کند... گزارش خراسان حاکی است: ادعاها و اظهارات زن 25 ساله در حالی عنوان می شد که دختر 22 ساله همچنان در برابر این گونه ادعاها سکوت کرده بود  و ادعاهای او  را رد نمی کرد! به همین خاطر این پرونده با زوایای تاریک آن روز گذشته به دادسرای مشهد ارسال شد تا حقیقت این ماجرای تاسف بار با صدور دستورات قضایی برملا شود.

 


ویدیو مرتبط :
بیماری خطرناک

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تلفن‌ همراه عامل انتقال باکتری‌های بیماری‌زای خطرناک



 

تلفن‌ همراه عامل انتقال باکتری‌های بیماری‌زای خطرناک

 

بر اساس نتایج حاصل از یک مطالعه جدید مشخص شد که تلفن‌های همراه می‌توانند حامل باکتری‌های بیماری‌زای فراوانی باشند که در این میان گوشی‌ بیماران بسیار آلوده‌تر از گوشی پزشکان و همکاران آن‌ها هستند و به همین خاطر در استفاده از این دستگاه الکترونیکی باید دقت بیشتری کرد.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) طبق گزارش جدید منتشر شده در نسخه ژوئن نشریه بین‌المللی "کنترل بیماری‌های عفونی" دانشمندان یکی از دانشگاه‌های ترکیه در بررسی جدید خود احتمال وجود باکتری‌ها و عوامل بیماری‌زا در گوشی بیماران، همراهان آن‌ها و یا کارمندان مربوط به خدمات بهداشتی و درمانی در بیمارستان‌ها را بررسی کردند. در این بررسی نمونه‌هایی از بخش‌های مختلف تلفن‌همراه از جمله صفحه‌کلید، میکروفون، گوشی و ... از گوشی‌های مربوط به 200 نفر جمع‌آوری شد.

این بررسی نشان داد که تلفن همراه بیماران ناقل باکتری‌های پاتوژنی عامل ابتلا به بیماری‌های عفونی خطرناک هستند. بر اساس آمار موجود در این بررسی، در حالی که 39.6 درصد موبایل‌های مربوط به بیماران این باکتری‌ها را روی خود جا داده‌اند، تنها گوشی مربوط به 20.6 درصد کارمندان بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به این باکتری‌ها آلوده بوده‌اند.

کارشناسان بر این باورند که بیماران باید به صورت مرتب گوشی خود را ضدعفونی کنند تا جلوی احتمال انتشار باکتری‌های خطرناک از طریق گوشی آن‌ها به دیگرافراد گرفته شود.... / تحلیل : عصر ایران