اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

«د.ف»: اینكه با صراحت می‌گویم، 10 میلیارد به آقای ایكس داده‌ام، ترس ندارد؟



«د.ف»: اینكه با صراحت می‌گویم، 10 میلیارد به آقای ایكس داده‌ام، ترس ندارد؟

د.ف در ادامه دفاعیات خود گفت: آیا منطقی است چكی كه چند وقت پیش به نام صادر شده باشد مجددا برای آن چك جدید صادر كنیم؟ دست چك نو در اختیار من بود و نیازی به این گونه كارها و جعل برگه پزشكی قانونی، كروكی و ... نبود.

در ابتدای پنجمین جلسه رسیدگی به پرونده اختلاس از شركت بیمه ایران، قاضی سیامك مدیرخراسانی از نماینده مدعی‌العموم خواست تا در مورد مسائل مطرح شده در جلسه قبل توضیحات خود را ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، ذبیح‌زاده نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و اظهار كرد: در جلسه دفاعیات آقای «ج.الف»، آقایان د.ف و ب.ك به عنوان مطلع اظهاراتی را بیان كردند كه به دلیل اینكه جلسه مذكور برای بیان دفاعیات آقای ج.الف بود در آن جلسه به بیان توضیح در برابر اظهارات آقایان د.ف و د.ك نپرداختند.

 

ذبیح‌زاده تصریح كرد: مطلبی بیان شد با این موضوع كه كپی پشت نویسی برخی چك‌ها مربوط به خود چك نبوده است و با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شده كه از چك‌ها برای اختلاس به سه شیوه استفاده می‌كردند. خودروهایی پیش از این خسارت داده بودند از سیستم راهور استعلام شد و چنین پلاك‌هایی واقعیت خارجی داشت اما بررسی‌ها نشان داد نوع خودرو با خودروی واقعی متفاوت است مثلا می‌نوشتند پژو اما استعلام نشان می‌داد مربوط به وانت است دیگر اینكه هنگامی كه استعلام صورت گرفت چنین پلاكی وجود خارجی نداشت و روش دیگر نیز این بود كه تعداد شماره‌هایی به صورت فرضی در اختیار آنها قرار می‌گیرد كه پس از استعلام مشخص شد كه مربوط به ادارات ونهادها است.

 

نماینده مدعی العموم اضافه كرد: در شعبه فاطمی پرونده‌های فنی موجود نبود به همین دلیل به حساب‌داری مراجعه شد و بررسی‌ها نشان داد كه اینها از پلاك خودروهای مدل پایین استفاده كردند و برای كسب خسارت بالا نوع خودرو را از ماشین‌های گران‌قیمت اعلام می‌كردند. ادعای دیگر آقای د.ف این بود كه از چك‌ها و كپی آنها برای متهم كردنشان سوءاستفاده شده است. من از سازمان بازرسی سند چك‌ها را خواستم كه اكنون تمام مدارك آنها را در اختیار داریم اكنون آقای «ف» در جایگاه قرار گیرد و ادعایش را ثابت كند.

 

در ادامه د-ف در جایگاه قرار گرفت و گفت: در خصوص بیمه فاطمی از نماینده دادستان سوال كنید كه مبلغ چك‌های مورد ادعای وی چقدر بوده است؟ نماینده مدعی‌العموم از نماینده سازمان بازرسی خواست كه توضیحات خود را در این رابطه بیان كند و نماینده سازمان بازرسی در توضیحات خود اظهار كرد: برخی از شماره پرونده‌ها مربوط به زیان‌دیده‌ای بودكه قبلا چك آن پرداخت شده بود اما آنها شماره پرونده‌های مرده را زنده می‌كردند در حقیقت آنها به شماره پرونده‌هایی استناد می‌كردند كه قبلا چك آن كشیده شده بود ولی آنها چك جدیدی برای آن صادر می‌كردند.

 

د.ف در ادامه دفاعیات خود گفت: آیا منطقی است چكی كه چند وقت پیش به نام صادر شده باشد مجددا برای آن چك جدید صادر كنیم؟ دست چك نو در اختیار من بود و نیازی به این گونه كارها و جعل برگه پزشكی قانونی، كروكی و ... نبود.

متهم ادامه داد: ما نیاز به كروكی جعلی نداشتیم من كارهای مالی را انجام می‌دادم و دست چك در اختیار داشتم نیاز بر این نبود كه چند نفر دیگر را درگیر این موضوع كنیم. من دنبال راحت‌ترین كار بودم و برای وصول چك‌ها نیز آنها را به افراد منتسب به خودم می‌دادم. در شعبه فاطمی نیز نیاز به آقایان ح و الف و باندهای تبهكاری خسارتی نداشتم.

متهم افزود: ما شیوه‌های متعددی برای این كار نداشتیم میزان چك‌هایی كه می‌كشیدیم مشخص است و مقدار آنها بین چهار تا هفت میلیون تومان بوده است.

به گزارش ایسنا، ذبیح‌زاده در ادامه نماینده مدعی‌العموم در جایگاه قرار گرفت و با بیان اینكه ارتكاب جرم امری نامتعارف و ناهنجاری است، گفت: در دل امر ناهنجار و نامتعارف نباید به دنبال منطق گشت اگر پشتوانه شما منطق بود قطعا امروز در این جایگاه قرار نداشتید.

 

نماینده مدعی‌العموم خطاب به د-ف گفت: شما در دادگاه سال 89 بیان كردید كه از آقای ج.الف می‌ترسم و خواهم ترسید اما این دوره بیان می‌كنید كه نقش آقای ج.الف بسیار كم‌رنگ بود در حالی كه براساس مندرجات در سررسید سال 84 متعلق به ج.الف مبالغ به دست آمده تقسیم بر سه می‌شود و این موضوع تا سال 85 نیز ادامه می‌یابد علت این تناقض‌گویی‌های چیست؟

 

د.ف توضیح داد: در شعبه فاطمی مبالغی كه منتسب به آقای ج.الف است یك میلیون و پایین‌تر از آن است در حالی كه مبالغ ما میان 4 تا 7میلیون تومان است اینكه گفتم می‌ترسم، حالا هم بیان می‌كنم كه این ترس را دارم آیا به نظر شما آدمی كه به صراحت می‌گوید من 10 میلیارد به آقای ایكس داده‌ام، ترس ندارد؟ ما مدعی هستیم كه به وی 34 فقره چك داده‌ایم شاید این فردبا پول ما درست شده و این بدشانسی ما بوده است هنگامی كه در بازجویی جسارت وی را دیدم، هنوزم برایم قابل ترس است./ایسنا


ویدیو مرتبط :
آقای خاتمی: بنده نمی‌گویم در انتخابات ۸۸ تقلب شده است.

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آقای وزیر! 10 هزار بیمار صعب العلاج فرهنگی داریم؟



ابلاغ بخشنامه بازنشستگی پیش از موعد

آقای وزیر! 10 هزار بیمار صعب العلاج فرهنگی داریم؟

بیماری های صعب العلاج به بیماری هایی گفته می شوند که یا علاج ناپذیرند و یا درمان آنان زمان زیادی را طلب می کند و ممکن است شخص بیمار نه تنها قادر به انجام زندگی روزمره نباشد بلکه نیازمند مراقبت باشد.

 حمید رضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش با اذعان به وجود 10 هزار بیمار صعب العلاج  در وزارت آموزش و پرورش گفت: بخشنامه بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان تا هفته آینده به استان ها ابلاغ می‌شود که به موجب آن بیماران صعب العلاج فرهنگی بازنشسته خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری صراط، آقای وزیر در آمار خود اشاره ای به بیماری معلمان فوق نکرده و تعریفی از بیمار صعب العلاج ارایه نداده است.

این نکته که آموزش و پرورش جمهوری اسلامی 10 هزار بیمار لاعلاج دارد در نوع خود جالب توجه بوده و باید دید تعریف بیماری های صعب العلاج از نظر مسئول ارشد وزارتخانه آموزش و پرورش چیست؟ با این وجود اگر بزرگترین نهاد آموزشی کشور دارای این تعداد بیمار لاعلاج است این آمار در کل کشور چقدر خواهد بود؟

اگر این آمار در حوزه آموزش و پرورش فرزندان این مرز و بوم صحیح باشد می توان اوضاع کنونی کشور را در حالت هشدار دانست.

شایان ذکر است، بیماری های صعب العلاج به بیماری هایی گفته می شوند که یا علاج ناپذیرند و یا درمان آنان زمان زیادی را طلب می کند و ممکن است شخص بیمار نه تنها قادر به انجام زندگی روزمره نباشد بلکه نیازمند مراقبت باشد.

این نوع بیماران از بیماری های ناشناخته و سرطان گرفته تا بیماران روانی مزمن را شامل می شوند . جالب اینجاست که بیماری ایدز هم در مجموعه صعب العلاج ها قرار دارد .  هرچند ممکن است منظور وزیر محترم آموزش و پرورش از بازنشستگی 10هزار فرهنگی دارای بیماری صعب العلاج ، فرهنگیان مبتلا به امراض قلبی، ریوی و کلیوی هم باشند اما دقت نظر در اظهارات عالی ترین مقام این وزارتخانه نکته ای است که باعث انحراف اذهان شده است . به نظر می رسد این خبر بازخورد مناسبی در افکار عمومی به ویژه در میان فرهنگیان نداشته باشد../صراط نیوز