اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

دلیلِ تنگی نفس مردم خوزستان



اخبار,اخبار اجتماعی , تنگی نفس

 

اخبار اجتماعی - باران آلوده در خوزستان دلیلِ تنگی نفس مردم

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بدنبال بارندگی های پاییزی آمار بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های خوزستان بویژه اهواز و دشت آزادگان نسبت به بیماران بستری شده این بخش در پاییز پارسال به شدت افزایش یافته است.

'اسماعیل ایدنی' یکشنبه شب در جلسه شورای حفاظت کیفی رودخانه کارون و کارگروه گرد و غبار، در محل استانداری خوزستان افزود: از ابتدای فصل بارندگی های امسال تاکنون در خوزستان، تعداد مراجعان ناشی از مشکلات تنفسی، نسبت به پاییز پارسال کمتر شده، اما تعداد بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه افزایش یافته که این مساله نگران کننده است.

وی بیشترین تعداد مراجعیی مشکلات تنفسی در پاییز امسال را ناشی از بارندگی هایی که از آن باران آلوده یاد کرد در شهرهای اهواز و دشت آزادگان دانست و گفت: این رقم در حالی است که پاییز پارسال بیشترین مراجعات در شهرهای اهواز و امیدیه بود.

دکتر ایدنی گفت: بحران بیماری تنفسی همزمان با باران های آلوده، پارسال مسوولان را متوجه آلودگی هوای خوزستان بویژه شهر اهواز کرد.

وی افزود: در 10 آبان پارسال به دنبال بارندگی آلوده، دو هزار و 600 نفر در شهر اهواز به بخش اورژانس بیمارستان ها مراجعه کردند که به دلیل مراجعه این تعداد، بیمارستان ها با کمبود دارو روبرو شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در اواخر آبان پارسال بار دیگر مشکلات تنفسی ناشی از باران آلوده در اهواز افزایش یافت و بیش از 20 هزار مورد به بیمارستان ها مراجعه داشتند.

ایدنی افزود: در این خصوص کمیته بحران در خوزستان تشکیل شد که مطالعاتی بر روی بیماران با مرکزیت دانشگاه علوم پزشکی انجام گرفت.

امسال نیز با نخستین باران پاییزی در 30 مهر در خوزستان یک هزار نفر به دلیل مشکلات تنفسی به مراکز درمانی مراجعه و درمان شدند.

پارسال نیز به دنبال بارندگی هایی که برخی از آن به عنوان باران های اسیدی نام بردند شمار زیادی از شهروندان دچار مشکلات تنفسی شده و به مراکز درمانی و بیمارستان های خوزستان بویژه اهواز مراجعه کردند.

به دنبال بروز این مشکل، مدیرکل محیط زیست خوزستان با بیان اینکه عوامل این حادثه در دست بررسی است گفته بود که آلودگی تاسیسات نفتی و صنعتی، آتش زدن مزارع نیشکر، انباشت زباله، سکون هوا و رطوبت 95 درصدی از جمله عوامل بروز پدیده باران های اسیدی در اهواز است.
اخبار اجتماعی - ایرنا

 


ویدیو مرتبط :
علت و درمان تنگی نفس - آسم چیست؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزیش تعداد بیماران تنگی نفس در خوزستان به 6300 نفر



علائم تنگی نفس , تنگی نفس

افزیش تعداد بیماران تنگی نفس در خوزستان به 6300 نفر

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان با بیان اینکه شمار مبتلایان به عارضه تنفسی در استان به ششهزارو 300 نفر رسیده است، افزود: با وجود ارائه تمام خدمات لازم در بیمارستان ها، همچنان چند نفری بستری هستند. 

ˈمحمد رضا آملازادهˈ روز چهارشنبه در یازدهمین نشست ادواری مدیران بحران کلانشهر های کشور در مجتمع فجر اهواز، اظهار کرد: اولین بارندگی پاییز امسال در ابتدای هفته جاری در استان سبب این مشکل شد که علت آن همچنان در حال بررسی است.
 
وی گفت: با وجود مطالعات بسیاری که در زمینه مدیریت بحران شده است اما در برخی موارد اتفاقاتی روی می دهد که قابل پیش بینی نبوده و در چهارچوب برنامه های مقابله با بحران نیز قرار ندارد.
 
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان افزود: یکی از مسائلی که ممکن است در آینده برای شهر اهواز بحرانی شود وجود بافت های فرسوده است که شهردار جدید اهواز باید برنامه ریزی مدون برای حل این مشکل داشته باشد.
 
آملازداه اظهار کرد: با آنکه در زمان هشت سال دفاع مقدس تمام کشور در شرایط بحرانی بود اما آثار این بحران در استان خوزستان ملموس تر و همچنان باقی است.
 
وی گفت: یکی از مشکلات اساسی خوزستان در زمان بارندگی این است که در فاصله یک بارندگی نیم ساعته و بالای 30 میلیمتر، شهر های استان بخصوص اهواز دچار مشکل می شود.
 
آملازاده اظهار کرد: مراکز آتش نشانی در شهر اهواز در وضعیت خوبی نیست و شهرداری باید از تجهیزات بیشتری در این مراکز استفاده کند.
 
شهردار کلانشهر اهواز نیز گفت: در مدیریت بحران کشور باید روشهای جدید جایگزین شیوه های سنتی شود.
 
ˈ سید خلف موسویˈ در یازدهمین نشست ادواری مدیران بحران کلانشهر های کشور افزود: بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی در ایران شاهد بحران های زیادی در کشور بوده ایم که با استفاده از توانایی های مدیران نظام هیچ کدام از بحران ها خلل جدی در وضع کشور ایجاد نکرده است.
 
وی گفت: در سال های اخیر مدیران بحران کشور با استفاده از روش های جدید در مدیریت بحران خسارات حاصل از بلایای طبیعی را به حداقل رسانده اند.
 
شهردار اهواز ادامه داد: بحران های به وجود آمده در شهر اهواز با سایر کلانشهر ها متفاوت است زیرا در اهواز مردم با مشکلاتی مانند سیل، آلودگی های نفتی و هوا و ریزگرد ها مواجه هستند که دغدغه اصلی مدیران شهر اهواز نیز محسوب می شود.
 
یازدهمین نشست ادواری مدیران بحران کلانشهر های کشور روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در اهواز برگزار می شود.

/عصر ایران