اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

دست در دست هم مشکلات را حل کنیم


رییس‌جمهور گفت: مردم استان اصفهان آزمایش الهی در نهضت اسلامی را با بهترین نمره و با ایثار و فداکاری درخشان در تاریخ این کشور، ثبت نموده‌اند و مسلماً بدون ایثار و حضور نخبگان، اساتید حوزه، دانشگاهیان، بازاریان و مردم ،این انقلاب به پیروزی نمی‌رسید.

ایسنا: حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر چهارشنبه در جمع ایثارگران و نخبگان استان اصفهان اظهار کرد: مردم استان اصفهان در طول تاریخ کشور همیشه حضور و مشارکت فعالی داشتند و بعد از پیروزی انقلاب نیز این استان از پیشتازان حراست و دفاع از انقلاب اسلامی بود.

وی با اشاره به فداکاری‌ها و رشادت‌های مردم استان اصفهان طی هشت سال جنگ تحمیلی، گفت: انگیزه، ایمان و فداکاری برای انقلاب، نظام و وطن اسلامی، مردم سراسر کشور و بویژه مردم استان اصفهان را به صحنه آورد و حقیقتاً مردم اصفهان در طول جنگ نیز جزو پیشتازان بودند و به حق اصفهان استان شرف، شهادت، ایثار و فداکاری است.

وی با بیان این‌که «در جنگ تحمیلی، دشمنان ایران و اسلام، پشت به پشت هم داده بودند، تا انقلاب را بشکنند و استقلال ما را زیر پا بگذارند»، گفت: کشورهای دنیا و منطقه با پول، نیروی انسانی و همه توان خود به صحنه آمده بودند تا این انقلاب را به شکست بکشانند.

رییس‌جمهور با بیان این‌که «شهید مدرس در سیاست استاد امام خمینی(ره) بشمار می‌رود» گفت: امام خمینی(ره) همیشه به شهید مدرس عشق می‌ورزیدند و شهیدان مدرس و بهشتی خدمات بسیار بزرگی را برای استقلال و آزادی کشور انجام دادند.

وی به عظمت، فرهیختگی و آثار تمدنی استان اصفهان اشاره کرد و گفت: این استان به گردن همه کشور حق دارد و تنها با مشاهده میدان امام خمینی(ره) در شهر اصفهان می‌توان همه آثار معماری، تمدن و یکی شدن حکومت با بازار و مساجد را به راحتی ملاحظه کرد.

وی با بیان این‌که «در اصفهان، آثار افتخارآفرین ایران و تمدن اسلامی را مشاهده می‌کنیم»، گفت: اصفهان در حال حاضر درگیر مشکلاتی می‌باشد که امیدواریم با کمک فرهیختگان، دانشمندان و استعداد بسیار بالای این استان بتوانیم این مشکلات را هر چه سریع‌تر برطرف نماییم.

روحانی تأکید کرد: خداوند به اصفهان همه چیز داده است و دانشمندان و نخبگان این استان باید به صحنه بیایند و دولت زمینه‌های لازم برای حل مشکلات این استان را فراهم خواهد نمود.

وی تأکید کرد: بار مشکلات اصفهان بر دوش فرهیختگان و انجمن‌های علمی این استان است و مسلماً همین انجمن‌های علمی می‌توانند مشکلات را حل کرده و دولت یازدهم نیز در حد توان خود به فرهیختگان این استان برای حل این مشکلات کمک می‌کند.

وی با اشاره به مشکل زاینده‌رود در شهر اصفهان، گفت: زاینده‌رود رودخانه تاریخی و تمدنی ایران است و از روزهای اولیه تشکیل دولت یازدهم در جلسات شورای آب تصویب شد که باید مشکلات آب کشور بویژه اصفهان و زاینده‌رود را هر چه سریع‌تر حل کنیم و بحمدالله امروز دولت برای حل این مشکل قدم‌های خوبی را برداشته است و ما شاهد این هستیم که طی ماه‌های گذشته بعد از مدت‌ها آب وارد زاینده‌رود شد و مقامات استانی مسئول باید وظیفه خود بدانند تا مشکل آب زاینده‌رود را حل کنند.

رییس‌جمهور با اشاره به کاهش قیمت جهانی نفت، گفت: این دولت شعار نمی‌دهد و عمل می‌کند و همه باید دست به دست هم بدهیم و مشکلات کشور را حل کنیم.

وی در ادامه بر لزوم ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای آبیاری صنعتی در کشور تأکید کرد و گفت: محصولات کشاورزی ایران جزو محصولات کم‌نظیر در کل دنیا به حساب می‌آید و با توجه به افزایش جمعیت باید آبیاری اراضی کشاورزی مدرن شده و بخش کشاورزی را در کشور رشد و افزایش دهیم.

وی با اشاره به زمینه‌های فراوان در بخش صنعت، کشاورزی، علم و فناوری و بویژه صنعت گردشگری گفت: اقتصاد اصفهان در آینده باید به سمت توسعه گردشگری پیش برود و این استان گوهرهای فراوانی برای جذب گردشگران دارد.

روحانی استان اصفهان را یکی از کریدورهای علم و فناوری در کشور خواند و افزود: باید فناوری‌های نوین را در کشور هرچه زودتر گسترش دهیم.

وی همچنین به موضوع اشتغال اشاره و اظهار کرد: باید قدم‌های بیشتری برای حل اشتغال جوانان این استان برداشته شود و معضل بیکاری را باید در این استان حل و فصل نماییم.

وی با بیان این‌که «این دولت با اجرایی کردن قانون جامع ایثارگران قدم‌های خوبی برای پرداخت مطالبات ایثارگران برداشته است»، گفت: امیدواریم تا اوایل سال ۹۵ زمین‌هایی را که در سال‌های گذشته می‌بایست در استان اصفهان واگذار می‌شده ، هرچه زودتر اجرایی کنیم.

رییس‌جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن ۲۲ بهمن و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی(ره) با قیام و نهضتش به ملت ایران نوید داد که در برابر دخالت‌های بیگانگان و استبداد مستبدان می‌توان ایستادگی کرد.

وی با اشاره به شهادت شمار زیادی از طلبه‌ها در مدرسه فیضیه در فروردین سال ۴۲ گفت: اگر همین فداکاری‌ها و ریخته شدن خون‌ها نبود، این انقلاب به ثمر نمی‌نشست.


ویدیو مرتبط :
کنتل کردن موتور براش دست بزنید یو هووووووووو دست دست دست

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روحانی کلید حل مشکلات اقتصادی را به دست چه افرادی می‌دهد؟+جدول



کابینه روحانی,انتخاب کابینه حسن روحانی

روحانی کلید حل مشکلات اقتصادی را به دست چه افرادی می‌دهد؟/ از «نوبخت» همراه همیشگی رئیس جمهور تا «ترکان» مرد نفتی سال‌های دور +جدول

از محمدباقر نوبخت، اکبر ترکان، محمد نهاوندیان، مرتضی بانک، محمدرضا نعمت زاده و اسحاق جهانگیری به عنوان چهره های اصلی تیم اقتصادی دولت یازدهم یاد می شود.

 "تیم اقتصادی دولت یازدهم را چه کسانی تشکیل می دهند؟". این سوالی است که این روزها پاسخ های متفاوتی را به خود می بیند و گمانه زنی های مختلفی نیز در تحلیل این سوال مطرح می شود.

بحث گمانه زنی برای معرفی کابینه یازدهم به مجلس از همان ساعات اولیه مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری یازدهم آغاز شده و هم اکنون در شرایطی که کمتر از 20 روز تا برگزاری مراسم تنفیذ رئیس جمهور منتخب و آغاز زمان 10 روزه رئیس جمهور برای معرفی اعضای کابینه به مجلس باقی مانده است این گمانه زنی ها به اوج خود رسیده است.

در شرایطی که اقتصاد کشور طی یکسال اخیر مشکلات فراوانی را تجربه کرده و شاهد افت قابل توجه ارزش پول ملی و نوسانات فراوان بازارهای مختلف هستیم معرفی تیم اقتصادی کابینه به نسبت مهم تر از سایر حوزه ها شده است.

البته پس از انتخابات ریاست جمهوری بازارهای مختلف واکنش مثبتی را به نتیجه انتخابات داشته اند و بر همین اساس امیدواری ها درباره بهبود شرایط اقتصادی کشور افزایش یافته است و همین موضوع نیز بر اهمیت معرفی تیم اقتصادی دولت یازدهم افزوده ست.

در همین رابطه حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور منتخب در نخستین حضور خود در مجلس درباره تشکیل تیم اقتصادی دولت گفته است کارگروه اقتصادی با زیرمجموعه های مختلف تشکیل شده است و درباره معرفی تیم اقتصادی از صاحبنظران و شخصیت‌های فرهیخته، دانشگاهی، با سابقه کار اجرایی یا قانونگذاری و بسیاری از تشکل‌های مردمی استمداد طلبیدیم تا یک بار دیگر اوضاع کشور را بررسی کنیم.

در این میان نام برخی چهره های اقتصادی نزدیک به حجت الاسلام حسن روحانی همچون محمدباقر نوبخت، اکبر ترکان، محمد نهاوندیان، مرتضی بانک، محمدرضا نعمت زاده و اسحاق جهانگیری بیش از سایر چهره های اقتصادی مطرح می شود و از این افراد به عنوان چهره های اصلی تیم اقتصادی دولت یازدهم یاد می شود.

در همین رابطه پایگاه خبری نامه سوابق چهره های اقتصادی نزدیک به رئیس جمهور منتخب که احتمال حضور در کابینه یازدهم را دارند مورد بررسی قرار داده است که در جدول زیر مشاهده می کنید:

 

نام

سمت کنونی

سابقه

سمت احتمالی

مرتضی بانک

مشاور رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام

مرتضی بانک فرمانده سپاه استان کرمان در سال 60 و معاون اداری و مالی وزارت کار در سال‌های 62 و 63بود. بانک از سال 76 به وزرات امور خارجه بازگشت و مدتی در این وازتخارنه فعالیت می‌کرد. مرتضی بانک در انتخابات ریاست جمهوری معاون فرهنگی،اجتماعی ستاد انتخاباتی حسن روحانی بود و هم اکنون با رئیس جمهور منتخب همکاری می کند.

وزارت رفاه و امور اجتماعی

اکبر ترکان

نماینده رئیس جمهور منتخب در امور انتقال دولت

اکبر ترکان تنها فرد غیر‌نظامی است که در جمهوری اسلامی ایران به مقام وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح رسیده‌است.

وی در کابینه اول محمود احمدی‌نژاد به مدت چهار سال معاونت وزارت نفت را بر‌عهده داشت.

وی وزیر راه و ترابری در دولت دوم سازندگی بوده است.

ترکان در بین سال‌های 80 تا 88 نیز معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بوده است.

ترکان مدیرعاملی شرکت نفت و گاز پارس را در کارنامه دارد و سال گذشته با حکم معاون وزیر نفت به عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت مدیریت طرح‌های صنعتی ایران منصوب شد.

وزارت دفاع/ وزارت نفت/ سرپرست نهاد ریاست جمهوری

اسحاق جهانگیری

عضو هیات علمی بنیاد باران

جهانگیری در مجالس دوم و سوم نماینده جیرفت بوده است و در سال ۱۳۷۱ در دولت هاشمی‌رفسنجانی به سمت استاندار استان اصفهان منصوب شد و به جای غلامحسین کرباسچی نشست. وی در هر دو دوره ریاست‌جمهوری خاتمی وزیر صنایع و معادن بود.

وزارت صنعت، معدن و تجارت

محمدرضا نعمت زاده

مدیرعامل شرکت خصوصی نبکو

محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنایع دولت هاشمی‌رفسنجانی بود. وی همچنین معاونت وزارت نفت در امور پتروشیمی ‌در کابینه‌های خاتمی و معاونت وزارت نفت در امور پخش و پالایش را در کابینه احمدی‌نژاد به‌عهده داشته‌است.

وزارت نفت/ سرپرست نهاد ریاست جمهوری

محمدباقر نوبخت

معاون پژوهش‌های اقتصادی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام

در تیم اقتصادی مشاوران حسن روحانی شاخص‌ترین چهره محمد‌باقر نوبخت است. نوبخت چهار دوره نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بوده است. از دیگر سوابق وی می‌توان به معاونت اقتصادی - پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره کرد.

وزارت اقتصاد/ رئیس کل بانک مرکزی

محمد نهاوندیان

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران

نهاوندیان معاون وقت دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی ایران (معاون علی لاریجانی)، عضو ستاد ویژه اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، رئیس مرکز بررسی برای الحاق به سازمان تجارت جهانی در جمهوری اسلامی، معاونت سابق وزارت بازرگانی و دارنده سابقه سمت‌های اقتصادی-سیاسی دیگر است.  او در آمریکا موسسه‌ای به نام تحقیقات و اطلاعات اسلامی در واشنگتن تاسیس کرد و با چهل مرکز اسلامی آمریکا برای همکاری بین آنها ارتباط برقرار کرد. در نتیجه شورایی تشکیل شد به نام شورای همکاری اسلامی که هر ماه در یک ایالت جلسه تشکیل می‌داد. او ۸ سال با خانواده‌اش در آمریکا به سر برد و فوق‌لیسانس و دکترا گرفت.

وزارت اقتصاد/ وزارت صنعت، معدن و تجارت

 نامه نیوز