اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

دست‌ نوشته‌ «بتهوون» حراج شد


صفحه‌ای از دفترچه‌ی یادداشت «بتهوون» آهنگساز بزرگ آلمانی، به قیمت 100 هزار دلار چوب حراج خورد.

خبرگزاری ایسنا: صفحه‌ای از دفترچه‌ی یادداشت «بتهوون» آهنگساز بزرگ آلمانی، به قیمت 100 هزار دلار چوب حراج خورد.

نسخه دست‌نویسی از یک قطعه موسیقی به خط بتهوون که به‌طور تصادفی توسط یک فرد معمولی پیدا شد،‌ به قیمت 100 هزار دلار به حراج رسید.

«برندن رایان» فردی است که این صفحه‌ی ارزشمند را در خانه‌اش پیدا کرد و اعتبار آن را از طریق متخصصان آثار بتهوون به اثبات رساند.

دست‌ نوشته‌ «بتهوون» حراج شد

این استاد دانشگاه که از علاقه‌مندان به بتهوون است، پس از دیدن این اثر، خط بتهوون را تشخیص داد. او در ماه نوامبر این دست‌نوشته را به یک دلال آثار آنتیک آلمانی فروخت.

بتهوون این قطعه را برای یک اثر نمایشی به نام «پادشاه استفن» نوشته بود‌. سه سوراخ در بخش حاشیه این برگه نشان می‌دهد که از یک دفتر جدا شده است. بتهوون همچنین یادداشت‌هایی را به زبان آلمانی در کناره این قطعه موسیقی نوشته است.

به گزارش گاردین‌، آهنگساز سرشناس آلمانی در سال 1811 روی «پادشاه استفن» کار می‌کرد. «پادشاه استفن» یکی از کارهای جزیی بتهوون به حساب می‌آید و پیدا شدن دست‌نوشته‌ای از آن و به حراج رفتنش به این قیمت، کمی غیرمعمول است.

این قطعه برای نمایشی به قلم «آگوست ون کوتسه‌بوئه» تنظیم شده بود. داستان «پادشاه استفن» درباره زندگی بنیان‌گذار مجارستان امروزی در اواخر قرن دهم میلادی و اوایل قرن یازدهم است. بتهوون برای یکی دیگر از نمایشنامه‌های کوتسه‌بوئه به نام «ویرانه‌های آتن» نیز قطعه‌ای نوشته بود.


ویدیو مرتبط :
حراج بازی های دست دوم در Walmart

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حراج دست‌ نوشته‌های «شرلوک هلمز»


دست‌نوشته‌های رمان «شرلوک هلمز» آرتور کانن دویل به قیمت تخمینی 300 هزار پوند چوب حراج می‌خورد.

خبرگزاری ایسنا: دست‌نوشته‌های رمان «شرلوک هلمز» آرتور کانن دویل به قیمت تخمینی 300 هزار پوند چوب حراج می‌خورد.

حراجی «بونامز» آمریکا؛ دست‌نوشته‌ای از داستان‌های کارآگاهی «شرلوک هلمز» متعلق به سال 1893 را به معرض فروش می‌گذارد.

قیمت چرک‌نویس‌های «سر آرتور کانن دویل» که قرار است در حراجی ادبی «بونامز» نیویورک به فروش برسد، حدود 300 هزار پوند پیش‌بینی شده است.

«ماجراهای مترجم یونانی» نام این اثر است که یکی از 56 داستان کوتاه کانن دویل با محوریت شخصیت محبوب «شرلوک هلمز» به حساب می‌آید. در این داستان «مایکرافت»، برادر شرلوک برای اولین‌بار ظاهر می‌شود.

حراج دست‌ نوشته‌های «شرلوک هلمز»

در حراجی یازدهم آوریل «بونامز» دست‌نوشته‌های دیگری از کانن دویل هم عرضه خواهد شد. یکی از این آثار، صفحه‌ای از داستان «هیولای باسکرویل» معروف‌ترین رمان «شرلوک هلمز» است. این همان داستانی است که در آن کارآگاه هلمز پس از پرت شدن از آبشار و مرگ فرضی‌اش، دوباره به داستان برمی‌گردد.

این صفحه از کتاب کانن دویل دربردارنده مکالمه‌ای بین هلمز و دکتر واتسون است و ارزش آن بین 70 تا 110 هزار پوند تخمین زده شده است.

به گزارش گاردین، در این حراجی همچنین نسخه دست‌نویسی از یکی از آخرین داستان‌های «شرلوک هلمز» ‌با عنوان «مشکل پل تور» به قیمت 250 هزار پوند به فروش می‌رسد.


کانن دویل
سر آرتور کانن دویل نویسنده‌ی سرشناس اسکاتلندی و خالق داستان‌های محبوب «شرلوک هلمز» روز 22 می‌ سال 1859 در ادینبورگ اسکاتلند از پدر و مادری ایرلندی متولد شد.

وی برای اولین‌بار شخصیت «شرلوک هلمز» را که برگرفته از یکی از استادان سابق دانشگاهش به نام «جوزف بل» بود خلق کرد؛ کارآگاهی که اگرچه وجود خارجی نداشت، اما طرفداران بسیاری در سراسر دنیا پیدا کرد.

کانن دویل در داستان «مسأله‌ی نهایی»، شرلوک هلمز و موریارتی را با انداختن از بالای آبشار به پایین می‌کشد؛ اما اعتراضات مردم و مخاطبان موجب شد تا او دوباره شخصیت‌هایش را برگرداند؛ به‌طوری‌که در مجموع، شخصیت «شرلوک هلمز» را در 56 داستان کوتاه و چهار رمان به تصویر کشید.

او را از جمله انقلاب‌های بزرگ در عرصه‌ی داستان جنایی می‌دانند،هرچند نویسنده‌ی پرکاری بود و در زمینه‌های شعر، ادبیات غیرداستانی،‌ عاشقانه، رمان‌های تاریخی و نمایش‌نامه نیز فعال بود. داستان‌های «شرلوک هلمز» به زبان‌های زیادی ترجمه شده‌اند و علاوه بر آن، سریال‌های تلویزیونی، کارتون و فیلم‌های سینمایی متعددی بر اساس آن‌ها ساخته شده‌اند. از جمله آثار معروف «کانن دویل»، به «علامت چهار»، «مسأله نهایی» و «هیولای باسکرویل» می‌توان اشاره کرد.

ساخت سریال «شرلوک» که روایت مدرنی از داستان‌های کانن دویل است، در سال‌های اخیر از سوی شبکه «بی.بی.سی» به شهرت بیشتر این رمان‌های کارآگاهی در سطح بین‌المللی کمک چشمگیری کرده است.

«بندیکت کامبرباچ» و «مارتین فریمن» با بازی در نقش‌های «شرلوک هلمز» و «دکتر واتسون» جوایز تلویزیونی بسیاری را به خود اختصاص داده‌اند.