اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

دستگاه چینی که ایرانیان را می کشد


براساس گزارشی که وزارت کشور در پایان سال گذشته اعلام کرد، هزینه ای که مرگ این 1000 نفر بر جامعه تحمیل کرده است، بیش از 20 میلیارد تومان بوده است(حال آنکه جان یک انسان قابل قیمت گذاری نیست و این رقم تنها به صورت یک میزان نمادین وکلی اعلام می گردد). ورود فله ای کالاهای بی کیفیت چینی خسارات جبران ناپذیری را به تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ایرانی وارد می کند. این اجناس با ظاهری فریبنده و قیمتی بسیار پایین در مقایسه با محصولات مشابه داخلی، بدون هیچگونه نظارت و گزینشی وارد سرزمین ایران می شود.


یکی از این محصولات، دستگاه هشدار دهنده نشت گاز است (بخوانید دستگاهِ گرفتنِ جان)، این دستگاه غیراستاندارد چینی، به تعداد بسیار انبوهی وارد کشور می شود. نحوه عملکرد این دستگاه بدین گونه است که بعد از دریافت pbm 2000 گاز مونو اکسید کربن، شروع به اخطار و اعلام خطر می کند، این در حالیست که آستانه خطر برای گاز مونو اکسید کربن pbm 100 است و pbm 2000 یعنی مرگ، یعنی اینکه اینجا چند نفر مرده اند و شما بیایید و جنازه ها را بردارید.

طبق گزارش سازمان آتش نشانی، در سال گذشته حدود 1000 نفر از هموطنانمان بر اثر گازگرفتگی جان خود را از دست داده اند که از این میزان، چیزی در حدود 150 نفر، کسانی هستند که دستگاه هشداردهنده گاز چینی را نصب کرده بودند، یعنی دستگاه هشداردهنده نشت گاز را داشته اند!!!!!

همچنین براساس گزارشی که وزارت کشور در پایان سال گذشته اعلام کرد، هزینه ای که مرگ این 1000 نفر بر جامعه تحمیل کرده است، بیش از 20 میلیارد تومان بوده است(حال آنکه جان یک انسان قابل قیمت گذاری نیست و این رقم تنها به صورت یک میزان نمادین وکلی اعلام می گردد).

این در حالیست که طبق برآورد کارشناسان، هزینه تجهیز یک آزمایشگاه بزرگ برای تست عملکرد تمامی دستگاه های هشداردهنده نشت گاز داخلی و خارجی،پیش از ورود به بازار، چیزی در حدود 100 میلیون تومان می باشد و این رقم در مقابل میزان خسارت وارده در هر سال بسیار ناچیز است ولی متاسفانه تاکنون موسسه استاندارد و تحقیقات و دیگر سازمان های ذیربط، هیچگونه همکاری و مساعدتی را انجام نداده اند.

حال دو سوال:

1-چرا ما باید دریچه های ورودی کشورمان به گونه ای باشد که دستگاهی به کشور وارد شود و هموطنانمان آن دستگاه را خریداری کنند و اعتماد کنند و با این اعتماد، جان خود را از دست بدهند؟

2-چرا سازمان های دخیل در بحث استاندارد، برای تجهیز آزمایشگاه مربوطه اقدامی انجام نمی دهند؟

به راستی، جان یک هموطن چقدر ارزش دارد؟؟؟؟

منبع: عصر ایران


ویدیو مرتبط :
دستگاه چینی mrt pro خانه هارد ایرانیان www.hddhom.com

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شترهای چینی هم وارد بازار ایران آمدند/ گوشت شترهای چینی در سفره‌ ایرانیان!



اخبار,اخبار اقتصادی ,شترهای چینی

 

اخبار اقتصادی - شترهای چینی هم وارد بازار ایران آمدند/ گوشت شترهای چینی در سفره‌ ایرانیان!

چینی‌ها هر روز جای بیشتری برای خود در بازارهای جهانی باز می‌كنند اما شاید کمتر کسی می‌توانست فکرش را کند که این چشم بادامی‌ها شتر هم تولید و صادر کنند! اما این موضوع واقعیت دارد، چراکه به تازگی شترهایی در شرق كشور مشاهده شده‌اند كه بر روی صورت و گردنشان داغی همچون اتیكت كالاها به زبان چینی حك شده است

به گزارش تابناک، دیگر همه می‌دانند چینی‌ها كارگاه تامین انواع كالا، "از شیر مرغ تا جان آدمیزاد" را در سراسر جهان راه‌اندازی کرده‌اند؛ تنوع تولیدات آنها به حدی است كه امروزه در بیشتر كالاهای موجود در بازارهای جهانی، اتیكت "ساخت چین" به چشم می‌خورد.

چینی‌ها هر روز جای بیشتری برای خود باز می‌كنند اما شاید کمتر کسی می‌توانست فکر کند که این چشم بادامی‌ها شتر هم تولید و صادر کنند! اما این موضوع واقعیت دارد، چراکه به تازگی شترهایی در شرق كشور مشاهده شده‌اند كه بر روی صورت و گردنشان داغی همچون اتیكت كالاها به زبان چینی حك شده است.

به این ترتیب، اگر تاكنون عبارت ساخت چین را بر روی انواع و اقسام كالاها از قبیل لباس و كیف و كفش مشاهده می‌كردیم، امروز باید به این سیاهه، شتر را هم اضافه كنیم.

اگر چه پیش از این نیز گفته می‌شد شترهای چینی گاها وارد استان‌های شرقی كشور می‌شوند اما افزایش قیمت گوشت شتر در كشور، بازار واردات شتر چینی را داغ كرده است و اكنون این شترها از چین به افغانستان و سپس از مناطق شرقی كشور گذر كرده و به مركز نزدیك‌تر می‌شوند.

این در حالی است كه در ایران سه نژاد شترهای دو کوهانه، یک کوهانه و آمیخته - که این نژادها دارای تیره‌های متعددی‌اند – وجود دارد و علاوه بر داغ، از نظر رنگ و شكل نیز با نژادهای ایرانی و حتی افغانی و پاكستانی متفاوت است.

بر روی گردن، صورت، پاها و یا بدن این نوع شترها داغی كه نشانه مالكیت این شترها است، به زبان چینی حك شده و علاوه بر آن، این شترها از نشانه شترهای چینی نظیر قد و هیكل بلند و چهره بسیار كشیده برخوردارند.

این نشانه‌ها، شترهای وارداتی چینی را از شترهای منطقه ایران، هند، پاكستان و افغانستان متمایز می‌كند؛ این نوع شتر كه معمولا به رنگ قهوه‌ای و از تیپ گوشتی هستند، از طریق افغانستان به ایران آورده شده و اكنون به وفور در استان سیستان وبلوچستان به چشم می‌خورد.

قاچاق بیش از واردات
به گفته یك مقام مطلع، قاچاق شتر نیز همچون قاچاق دام‌های دیگر همواره از طریق مرزهای شرقی وارد كشور و به خصوص مناطق بیرجند، نهبندان، زهك، زابل، بیرجند، ایرانشهر، خاش، میل 75 در خراسان جنوبی می‌شود و افزایش قیمت دام از یك طرف و سختگیری در مجوز واردات از طرف دیگر، قاچاق شتر به كشور را گسترش داده است؛ به گونه‌ای كه گفته می‌شود در برخی ماه‌ها بیش از پنج هزار نفر شتر وارد كشور می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: پرواضح آنكه، واردات شتر چینی به صورت قاچاق علاوه بر اینكه در بازار پرورش‌دهندگان شتر اختلال ایجاد می‌كند، تحفه‌ای دیگر با خود به همراه دارد كه چیزی نیست جز ورود بیماری‌های دام و حتی بیماری‌های مشترك بین انسان و دام.

رئیس سازمان دامپزشکی نیز در این ارتباط، بابیان اینکه ترددها و قاچاق غیرمجاز احتمال افزایش بیماری‌های مشترک را زیاد می‌کند، گفت: افزایش قیمت دام در داخل و کاهش قیمت آن در کشورهای همسایه زمینه‌ قاچاق دام به کشور را ایجاد كرده است. ترددها و قاچاق غیرمجاز خطرات زیادی را در حوزه بهداشت دام و بهداشت انسانی به دنبال دارد و احتمال افزایش بیماری‌های مشترک را بیشتر می‌کند.

خرید هاشی‌ها از قاچاقچیان
با توجه به خطراتی كه قاچاق دام از مرزهای مختلف كشور به دنبال خواهد داشت، بعضی از چوبداران، هاشی‌ها (شتر تازه متولد شده) را از قاچاقچیان برای پرورش خریداری كرده و بعد از اینكه شتر دوساله یا سه ساله شد، آن را برای مصرف گوشت می‌فروشند. این شترها بعد از دو تا سه سالگی به كشتارگاه‌ها انتقال و ذبح و سپس برای عرضه به بازار انتقال داده می‌شود.

شتر، علاوه بر اینکه وسیله اصلی رفت و آمد ساکنین صحرا است، می‌تواند در تامین گوشت و شیر در تامین غذا نقش داشته باشد. علاوه بر این، پشم شتر در تولید پتو، فرش، ‌لباس‌های پشمی، ‌طناب و ریسمان به کار گرفته می‌شود و همچنین پس از کشتار، می‌توان از پوست آن برای تولید کفش و اقلام چرمی دیگر استفاده کرد

اخبار اقتصادی - تابناک